Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devam edin. Zaten bildiğiniz bir gerçeği görmezden gelmeyi seçmişsiniz bunu biliyor olmanız neyi değiştirir? Affettiğiniz için gurursuz hissedecekseniz çocukların üstüne yıkın sorunu, sen çok yalvardın ben de onlar için affettim dersiniz.

He ama şunu söyleyeyim vicdan değil bu hazımsızlık. Aldatılmasaydı hayatta gelip de size bunu itiraf etmezdi. Kimdi hatırlayamadım eşim öldüğünde ne yapacağımı yine ona sormak istedim gibi bi lafı vardı. Sizin eşinizde aldatılmasının üzüntüsüyle ne yapacağını bilemeyip teselli için yine size sığınmış. Mide bulandırıcı bir aşk öyküsü. Afiyet olsun.

Bir yorumda eşinizin erdemli davranıp size itiraf etmesinden bahsedilmiş. Evde çocuklu ve hamile bir karısı olan bir adamın geceyi başka bir kadının koynunda geçirmesinin neresinde erdem var?

O yorumu ben yazdim.
Itiraf etmesi ve yaptiklarini söylemesi erdemli dedim yalniz. Sonucta gizleyebilirdi.

Baska bir kadinin koynuna girmesi erdemli demedim.
Yanlis okudugunuzu varsayiyorum.

Yani benim basima gelse. Söyledigine sagol serefs*z der ve bosanirdim herhalde.
Ne konular okuyoruz burda sonucta, karisini aldatip da salak yerine koyan ve inkarlarla karsisindaki insani aptal yerine koyan.. kadin da kendi ugraslariyla birseyleri ispat etmek icin ekstra caba gösteren.

Herneyse..
Konu sahibin zaten kaldiracagini sanmiyorum.
Yani simdiye dek bilmedigim seyi kafama takmam görmedigin seylerle kendimi üzemem diye diye ilerlemis.
Ama hicbir kadin ve insan sanmiyorum ki bunlari kendine yedirebilir.
Yedirenler var mi var. Ama onlarda zor yediriyor.
Psikolojik anlamda cöküyorlar.

Hicbir evlilik ve maddi rahatlik insanin kendi akil sagligindan ve ic huzurundan daha önemli degil.

Reactions: 000
Inanin burda mesele esim degil, mesele 3 ufak cocugum ve imkansizliklarim. Elim kolum bagli.

nafaka alırsınız , hiç mi geçinme imkanınız yok? imam nikahıyla yaşadığı kadına da maddi destek oluyordur muhtemelen, eşinizin geliri iyiyse protokol yaparsınız, yani ne bileyim aynı evde nasıl devam edeceksiniz böyle ? ki sevgisiz ortamda büyüyen çocuklar da bunu gayet anlayacak yani.

boşanın boşanmayın diyemem, benim ya da burdaki kimsenin dediğine göre de hareket etmeyin ama net değilseniz bir uzmanla görüşebilirsiniz, size özelden yazdım.

Bak.. Yorumlarını çok severim. Ama burada atladığımız şey adam pişman olup erdemli bir şekilde itiraf etmemiş ki. Adam aldatıldığı için ve bunu hazmedemediği için gelip karısına anlatmış. Yani kadın adamı aldatmasaydı, bu ilişki devam etseydi adam yine bu konuyu ortaya çıkarmayacaktı. Tamamen hazımsızlık var ortada. Hatta kadın "karına söyleyeceğim" diyip resmi nikah istemiş bile olabilir.

Bende öyle tahmin ediyorum.
Zaten önceki yorumumda da yazdim.
Adamin niyeti önemli diye.

Ciddi manada öteki kadin konusundan haric kendince pisman oldu ve bunu söylediyse ayri.. ama öteki kadin onu tehtit ettiyse ve bunun üzerine bu itiraf geldiyse vs ayri.
Zaten ozaman yaptigi itirafinda erdemligi kalmaz.

Ki zaten isin icinde var birseyler.. sonucta o kadinin onu aldattigini söylemis konu sahibine vs..
Yani olay sizin dediginize cikiyor ...

Eşiniz sizi gene aldatacak. Kadınlar değişir ama aldatması değişmez.
Eşiniz sizi bile isteye 3 yıl para yedire yedire ev tuta tuta aldatmış. O kadına ev tutmuş yedirmiş içirmiş belki dışarılarda fink atmış almış giydirmiş. Bir de göstermelik nikah (!) yapmış.
Yani gayet bilinçli bir şekilde aldatmış.. Ben aldatan erkeğin gene aldatacagini düşünüyorum. Belki de vicdanına değil giden paralarına ağlıyor.. bilemezsiniz.
Ama siz asla boşanmayacaksınız.
Çünkü zaten görmemezlikten gelmişsiniz.
Eşiniz size itiraf ettiği için bu konu.
Yoksa görmedim duymadım bilmiyorum diye devam ederdiniz.
Üzgünüm ama eşiniz bir süre sonra bir kadına daha ev tutar. Bunu da kabul edecek misiniz bence soru bu.

Son düzenleme:
Hah anlatmak istediğim buydu işte, senin yorumunda yanlış anlaşılmış. Seninde bunu kastettiğini tahmin ediyordum.
Adam gelip "ben 3 yıldır bir halt yiyorum, böyle böyle oldu, özür dilerim" diyip ayaklarına kapansa, erdemli koca hatasının farkına geçte olsa farkına varmış karısını daha fazla kandırmak istememiş dicem ama yok.
Yok öteki kadın aldattı falan.. Bence tamamen uydurmasyon. Öteki kadın baktı ki adamın boşanmaya niyeti yok "ya boşanacaksın ya karına söylerim" diye tehdit etti, bu da gelip konu sahibine yalan söyleyerek kendisini acındırdı. %99 böyle olmuştur olay. Yoksa hangi kadın imam nikahlı güvencesiz bir şekilde durmayı kabul eder ki?

O imam nikahının da dinen bile bir geçerliliği olmadığını biliyordur herhalde...

Peki esas soru şu, bunu neden sana anlattı?
Bence ayrılman için...
O kadınla devam ediyor gibi geldi bana, ayrılma kararını senin almanı istiyor..

Ya da kadın soyletim diye tehdit etti, o da ondan önce davranmak istedi ve ztn eşim biliyor diyecek ona...Sürtüşmeli devam edecekler o zaman da ne seni bırakacak ne onu..

İşi bırakmakla ne büyük hata yaptığını şimdi anlıyorsundur herhalde...Ben olsam iş bulurum ama ailen arkanda değilse zor. .

Benim annem de aldatilmiş. Gençken ve şuan da bile. Keşke boşansaymiş. Keşke bizim için susmasaymiş. Çünkü mutsuz sevgisiz bir evlilikten mutsuz çocuklar oluyor. Şuan lise 2 ye gidiyorum çocuğunuz olarak düşünün beni ve ona göre karar verin lütfen. Halkınizda hayirlisi olsun. Konuma bakarsanız mutsuz bir evlilik çocuğa neler yapıyor biraz anlayabilirsiniz belki. Kolay değil hic birşey biliyorum, inşallah en doğru kararı verirsiniz

Çok zor bir durum allah yardımcın olsun . Ben sunu yap bunu yap deneyeceğim çünkü herkes kendi yaşadığını biliyor. Ben olsam da deneyeceğim çünkü ne siz benziniz nede ben siz . Şimdi sakinles ve küçük bebeğinin biraz büyümesini bekle ve geliştir kendini . Sonra iş bul ekonomik acıdan hazır ol birşeylere ve hiç ummadığı bir anda eşini yemeğe götür ve boşanacağım senden de. Şimdi çocuklar için desende zamanla batacak herşey gözüne güvenemeyeceksin zaten eş yerinede koyamiyacaksin . Ama çocuğun küçük şimdi tek başina olma ımkanin yok araştır haklarını bıraktığınızda nelere sahip olabileceğini esin acısından. Olan olmuş şimdi fakir ama gururluyuz diye ke dini ve çocuklarını perişan etme . Eşinde allahından bulsun

Ben eşinize inanmadım. Kadından gerçekten ayrılmak isteseydi kadın ondan ayrıldığında üzülmesi değil sevinmesi gerekirdi. Ayrıca yaşattığını yaşamış, oh olsun ona. Bir tekme de sizden yese de dersini alsa diyeceğim ama siz çantada keklik olmuşsunuz.

Son düzenleme:
Aynen aklimdan bu geçmişti...
O giden metresine ağlamadı bence paralarına, yaptığı masrafa ağlamıştır..
Yenisini maalesef bulacaktır..
Konu sahibi ne yapacak acaba..

Esiniz kabul eder mi bilmiyorum ama eger bosanmayi dusunuyorsaniz anlasmali bosanin. Anlasmali bosanmalarda herseyi siz ve esiniz belirlersiniz. Cekismeli bosanirssniz hakim karar verir. Cekismelilerde nafakalar malesef cok yuksek degil
Anlasmali bosanarak su kadar nafaka istiyorum, evi istiyorum gibi sartlarinizi kabul eder mi?

Esiniz kabul eder mi bilmiyorum ama eger bosanmayi dusunuyorsaniz anlasmali bosanin. Anlasmali bosanmalarda herseyi siz ve esiniz belirlersiniz. Cekismeli bosanirssniz hakim karar verir. Cekismelilerde nafakalar malesef cok yuksek degil
Anlasmali bosanarak su kadar nafaka istiyorum, evi istiyorum gibi sartlarinizi kabul eder mi?

Aynen.
Ki konu sahibine daha öncede yazmistim.
Böyle bir adamin baska rezillikleri vardir diye ama aldigim cevap kötü aliskanliklari yok sigara icmez ve dini vacipleri yerine getirir oldu..

Iyi de bir babaymis sözde.

Adamin zihniyeti birkere les. Dinle de alakasi yok.
Dinini bilen bir insan böyle bir hayat yasamaz.
Öncelikle kendisine böyle bir durumu yakistirmaz.

Ama malumumuz üzere cogu insan din adi altinda cok farkli seyler anliyor.

Herneyse yinede konu sahibine üzüldüm.
Cunku baba evinde görmedigi seyleri es evinde gördügü icin iyiyim saniyor herhalde.

Keske bosansaniz da karsiniza gercekten iyi bir insan ciksa ve iyi bir es ve baba nasil olurmus anlasaniz konu sahibi.

Ben bosanmanizi tavsiye ediyorum. Ki sizi tutan zaten maddiyat degil mi? Altindan alin herseyi ve onsuz yasayin. Zaten yok gibi adam.

E zaten ikinci bir hayat yasadigi icin simdiye dek butun enerjisini ve vaktini yüzdeyüz cocuklarina verenemistir.
Yani birsey degismeyecek bosanirsaniz.
Degisen tek sey kendinizi bu yalan hayattan kurtarak özsayginizi geri almaniz olacak.
Bu da yeter de artar.. yani bosanirsaniz kaybiniz olmayacak kazanciniz olacak daha cok.

Hiçbi çocuk birbirine saygısını, sevgisini ve güvenini yitirmiş iki yetişkinle aynı çatı altında büyümeyi hak etmez.

Çocuklarınız evinizde, evliliğinizde ne görürlerse doğru olanın o olduğuna inanacaklar ve onu örnek alacaklar. Sizce sizin eviniz ve evliliğiniz doğru ve örnek alınması gereken bi düzlemde mi ilerliyor şu an?

Çocuklarınıza vermek istediğiniz mesaj ne? Hayatın günü atlatmaktan ibaret oldugunu mu düşünmeliler? Gerçek ve elle tutulur mutluluklar için savaşan, kendilerine karşı yapılan yanlışa hayır diyen, başkasına yanlış yapmaktan çekinen, güçlüklerle mücadele eden, yabacılaştıkları insanları sırtına yük etmeyen insanlar mı yetiştirmek istiyorsunuz yoksa düzeninin bozulmasından ölesiye korktuğu için başını kuma gömüp nefes alan, yiyip içen ama yaşamayan sadece hayata katlanan insanlar mı?

Bi düşünün ona göre karar verin.

Sen de onu aldat sonra da git itiraf et.kusura bakma 3 yildir seni aldatiyorum ve aldattigim adam da beni aldatti.hakkini helal et de.esin de konu acip ya kirici olmayin esim beni aldatti diye konu acar mi?acarsa bosanma.cevabim bu

Ben konu sahibinin boşanacağını - maalesef ki- düşünmüyorum, o izlenimi vermiyor, çocukların arkasına sığınıyor. Bana da rahatsını bırakmak istemiyor, babasının evine dökmekten çekiniyor gibi geldi, kendi ayakları üzerinde durmaya gücü yok.. E adam 2 evi idare edebilen bir adam olduğuna göre durumu da bayağı iyi.
Bir de şunu anlamıyorum aldatma konularının neredeyse bir çoğunda namazında niyazında içki kumarı yok vs diyorlar, yahu adamın ibadeti kendine, her ibadet eden iyi bir insan mı tövbe yarabbim
Kendilerini böyle kandırıyorlar işte
Ha 3 yıldır imam nikahlı bir şekilde yaşayıp iyi bir baba olan adamda görmedim açıkçası, babalık sadece 2 oyuncak 3 kıyafet almakta olunsaydı ohohoo. 3 yıl başka kadına ev açmış adamın, hayat arkadaşına ihanet etmiş bir adamın ne dinle ne çocuğuyla alakası vardır. Adam şekilsiz kıvamsızın teki, konu sahibi kendini avutsun ibadetini yerine getiriyor iyi baba diyerek. Gerçek bu değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…