- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi Fridanin annesi
-
Bir yorumda eşinizin erdemli davranıp size itiraf etmesinden bahsedilmiş. Evde çocuklu ve hamile bir karısı olan bir adamın geceyi başka bir kadının koynunda geçirmesinin neresinde erdem var?
Inanin burda mesele esim degil, mesele 3 ufak cocugum ve imkansizliklarim. Elim kolum bagli.
İsterse der. Kadın boşanmak istemiyor, boşanmadan nasıl yaşaması gerektiğine dair fikrimi belirtiyorum. Eğer öyle yapmak isterse onu da yapar kısaca.kumasina giderkenden de ugurlar olsun bey, beline kuvvet desin
Bak.. Yorumlarını çok severim. Ama burada atladığımız şey adam pişman olup erdemli bir şekilde itiraf etmemiş ki. Adam aldatıldığı için ve bunu hazmedemediği için gelip karısına anlatmış. Yani kadın adamı aldatmasaydı, bu ilişki devam etseydi adam yine bu konuyu ortaya çıkarmayacaktı. Tamamen hazımsızlık var ortada. Hatta kadın "karına söyleyeceğim" diyip resmi nikah istemiş bile olabilir.O yorumu ben yazdim.
Itiraf etmesi ve yaptiklarini söylemesi erdemli dedim yalniz. Sonucta gizleyebilirdi.
Baska bir kadinin koynuna girmesi erdemli demedim.
Yanlis okudugunuzu varsayiyorum.
Yani benim basima gelse. Söyledigine sagol serefs*z der ve bosanirdim herhalde.
Ne konular okuyoruz burda sonucta, karisini aldatip da salak yerine koyan ve inkarlarla karsisindaki insani aptal yerine koyan.. kadin da kendi ugraslariyla birseyleri ispat etmek icin ekstra caba gösteren.
Herneyse..
Konu sahibin zaten kaldiracagini sanmiyorum.
Yani simdiye dek bilmedigim seyi kafama takmam görmedigin seylerle kendimi üzemem diye diye ilerlemis.
Ama hicbir kadin ve insan sanmiyorum ki bunlari kendine yedirebilir.
Yedirenler var mi var. Ama onlarda zor yediriyor.
Psikolojik anlamda cöküyorlar.
Hicbir evlilik ve maddi rahatlik insanin kendi akil sagligindan ve ic huzurundan daha önemli degil.
Bak.. Yorumlarını çok severim. Ama burada atladığımız şey adam pişman olup erdemli bir şekilde itiraf etmemiş ki. Adam aldatıldığı için ve bunu hazmedemediği için gelip karısına anlatmış. Yani kadın adamı aldatmasaydı, bu ilişki devam etseydi adam yine bu konuyu ortaya çıkarmayacaktı. Tamamen hazımsızlık var ortada. Hatta kadın "karına söyleyeceğim" diyip resmi nikah istemiş bile olabilir.
Eşiniz sizi gene aldatacak. Kadınlar değişir ama aldatması değişmez.Oncelikle merhaba, nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum. 10 yillik evliyim, 3 kiz cocugum var. Eskiden calisiyordum ama cocuktan sonra biraktim ev hanimiyim. Disardan bakilinca cok iyi giden bir evliligim ve iyi standartta bir yasamim var.
Gel gelelim 3 yildir esim disariya yoneldi, bekar arkdasimda kaliyorum diye ayda bir iki kez gelmemeye basladi, erkek arkadaslariyla seyahatlere gider oldu, ilgisi azaldi. Ben ise evde 3 cocukla bogusmaktan bana dokunmayan yilan bin yasasin modundaydim, esimden sogumustum ve supheleniyordum da lakin hic ustune gitmedim. Gercegin ortaya cikmasindan hep korktum, buyuk kizim ilkokula baslamisti o etkilenmesin dedim, kucuk kizim yeni dogmustu. Kendim ortaya cikarirsam birakmam şarttı. Ne yazık ki ailemin yanina sigabilecek durumda da degilim.
Bugun esim disari cikmayi teklif etti. Tabi son zamanlarda da ekstra ilgi gostermeye baslamisti. Bugun bas basa yemege ciktik ve aglayarak itiraf etti. Vicdanini rahatlatmak istedigini, 3 yildir imam nikahli bir beraberlik yasadigini, cok kez ayrilmak istedigini soyledi.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş. Son bomba bitis sebebi ise esimi kadin aldatmis
Bugun bunlari bana gozyaslari icinde anlatti, hakkini helal et, ben cok buyuk bir hata yaptim ve dersimi aldim, tovbe ettim diyor. Ben ise o kadar nötr kaldim ki zaten tahmin ettigim ama konduramadigim bir seyin itirafini onun agzindan dinledim.
Ne olur kirici olmadan akil verin, ben ne yapmaliyim? 3 cocugum var ve yaslari ufak en buyugu ilkokula basladi, en kucugu 1 yasinda. Kimseye anlatamadim bu durumu, buraya icimi dokmek istedim.
Hah anlatmak istediğim buydu işte, senin yorumunda yanlış anlaşılmış. Seninde bunu kastettiğini tahmin ediyordum.Bende öyle tahmin ediyorum.
Zaten önceki yorumumda da yazdim.
Adamin niyeti önemli diye.
Ciddi manada öteki kadin konusundan haric kendince pisman oldu ve bunu söylediyse ayri.. ama öteki kadin onu tehtit ettiyse ve bunun üzerine bu itiraf geldiyse vs ayri.
Zaten ozaman yaptigi itirafinda erdemligi kalmaz.
Ki zaten isin icinde var birseyler.. sonucta o kadinin onu aldattigini söylemis konu sahibine vs..
Yani olay sizin dediginize cikiyor ...
Aynen aklimdan bu geçmişti...Ahahah dalga mı geçiyorsunuz ya adam 3 yıldır öteki kadınla beraber bir de imam nikahı kıymış yani aşık kadına besbelli. Aldatılınca da kahve arkadaşı gibi eşine gelmiş ağlamış zırlamış bir nevi günah çıkarmış. Adam zengin besbelli konu sahibi de göz yummuş. Çoluk çocuk bahane paracıklar şahane. Yoksa çocuğu olup da boşanan bir sürü insan var gayet de geçinirler aldatılmış bir kadın mahkemede çok fazla şey alabilir ama dediğim gibi işte..
Hah anlatmak istediğim buydu işte, senin yorumunda yanlış anlaşılmış. Seninde bunu kastettiğini tahmin ediyordum.
Adam gelip "ben 3 yıldır bir halt yiyorum, böyle böyle oldu, özür dilerim" diyip ayaklarına kapansa, erdemli koca hatasının farkına geçte olsa farkına varmış karısını daha fazla kandırmak istememiş dicem ama yok.
Yok öteki kadın aldattı falan.. Bence tamamen uydurmasyon. Öteki kadın baktı ki adamın boşanmaya niyeti yok "ya boşanacaksın ya karına söylerim" diye tehdit etti, bu da gelip konu sahibine yalan söyleyerek kendisini acındırdı. %99 böyle olmuştur olay. Yoksa hangi kadın imam nikahlı güvencesiz bir şekilde durmayı kabul eder ki?
Hiçbi çocuk birbirine saygısını, sevgisini ve güvenini yitirmiş iki yetişkinle aynı çatı altında büyümeyi hak etmez.Gecmiste cok buyuk konustum, 10 cocugum olsa birakirim derdim. Ama simdi durum cok zor gozukuyor ve gelecskten korkuyorum. Zaman kötü cocuklar hep boyle ufak kalmayacak her anlarını dusunuyorum, okuldaki ilk gunleri, sinav zamanlaei, mezuniyetleri, universite zamanlari en onemlisi evlilikleri
Ben konu sahibinin boşanacağını - maalesef ki- düşünmüyorum, o izlenimi vermiyor, çocukların arkasına sığınıyor. Bana da rahatsını bırakmak istemiyor, babasının evine dökmekten çekiniyor gibi geldi, kendi ayakları üzerinde durmaya gücü yok.. E adam 2 evi idare edebilen bir adam olduğuna göre durumu da bayağı iyi.Aynen.
Ki konu sahibine daha öncede yazmistim.
Böyle bir adamin baska rezillikleri vardir diye ama aldigim cevap kötü aliskanliklari yok sigara icmez ve dini vacipleri yerine getirir oldu..
Iyi de bir babaymis sözde.
Adamin zihniyeti birkere les. Dinle de alakasi yok.
Dinini bilen bir insan böyle bir hayat yasamaz.
Öncelikle kendisine böyle bir durumu yakistirmaz.
Ama malumumuz üzere cogu insan din adi altinda cok farkli seyler anliyor.
Herneyse yinede konu sahibine üzüldüm.
Cunku baba evinde görmedigi seyleri es evinde gördügü icin iyiyim saniyor herhalde.
Keske bosansaniz da karsiniza gercekten iyi bir insan ciksa ve iyi bir es ve baba nasil olurmus anlasaniz konu sahibi.
Ben bosanmanizi tavsiye ediyorum. Ki sizi tutan zaten maddiyat degil mi? Altindan alin herseyi ve onsuz yasayin. Zaten yok gibi adam.
E zaten ikinci bir hayat yasadigi icin simdiye dek butun enerjisini ve vaktini yüzdeyüz cocuklarina verenemistir.
Yani birsey degismeyecek bosanirsaniz.
Degisen tek sey kendinizi bu yalan hayattan kurtarak özsayginizi geri almaniz olacak.
Bu da yeter de artar.. yani bosanirsaniz kaybiniz olmayacak kazanciniz olacak daha cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?