- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 83
- 39
- Konu Sahibi Fridanin annesi
-
Yapmayın Allah aşkına ya. Mesele tamamen sizsiniz. Zira bu adamın cinsinin bozuk olduğu çok önceden belliymiş, şüpheleriniz varmış ama üçüncü çocuğu da yapmışsınız. Şimdi laf söyleyince de kesin kazayla oldu der, geçersiniz. Valla böyle bir adamdan çocuk yapma ihtimalim olsa, alt tarafa komple beton döktürür de kullanmam gerekirse. Baştan durumu kabullenmişsiniz, gözüme sokmadıkça yaşar giderim diye düşünmüşsünüz ama adam en yapmaması gereken şeyi yapıp, gelip gözünüze sokmuş olayı. Eee aslında affedip, "çocuklarım hatırına boşanmıyorum" hikayesiyle devam edeceğiniz çok belli ama... Hatta bu şimdi belli olan bir şey de değil, siz 3 yıl önce karar vermişsiniz zaten buna. Ama şimdi bu ahlaksız herifle iyice yüz göz olunca azıcık gurur yapmışsınız tabi. Ona da şükür diyelim, ne diyelim. Arkadaşlar demiş, üstünüze mal mülk yaptırın. Evi alın, kendi hesabınız olsun, paranız olsun. Çünkü bu pis herif bu adiliği tekrar yapacak. En azından o zaman imkansızlıklar diye ağlamazsınız da, doğru olanı yaparsınız.Inanin burda mesele esim degil, mesele 3 ufak cocugum ve imkansizliklarim. Elim kolum bagli.
Hayır hala yasak. Yakın zamanda düğünümüz oldu gelinle damattan evlilik cüzdanı talep ettiler.O kalktı canım. Bir ara yasaktı sonra tekrar serbest oldu
Şaka mısınız yahuInanin burda mesele esim degil, mesele 3 ufak cocugum ve imkansizliklarim. Elim kolum bagli.
İmkansızlık olarak tanımladığınız veya eşinizin size imkan olarak sunduğu şeyler neler? Eleştirmek için sormuyorum anlamaya çalışıyorum. Örneğin bakıcınız düzenli yardımcınız vs gibi şeyler var mi? Veya ayda ne kadar para veriyor eşiniz?Inanin burda mesele esim degil, mesele 3 ufak cocugum ve imkansizliklarim. Elim kolum bagli.
Bu kadar keskin konuşma tükürdüğünü yalatır hayat3 çocuğun sahibi olacak adam düşünecekti bunu hanımefendi, hiçte düşünmemiş o yuvaya ihanet ederken 3 yıl veya bir gün ve bir an. Farketmez. birde keyif sigarası yakmıştır.
Kusura bakmasın konu sahibi, kendine değer vermeyene biz mi değer verelim
Kadınlar bu durumda 2 gruba ayrılır demiştim, daha fazla konuşmaya gerek yok zira ayrı dünyaların insanlarıyız.
3 güzel yavrunun hatırına bir kere daha denemeyi.. affetmemeyi ama geçmişte bırakabilmeyi bir şans daha vermeyi hak ediyor bence her evlilik. Anne değilim. Olmaya çabalıyorum. Ama bence anne olmak yeri gelince kadınlık gururunu bir kereye mahsus olmak kaydıyla ikinci plana atabilmek demektir. Kolay olan vay sen beni aldattın mı diye gemileri yakmak.. çok zor olur.. belki aylarca sadece anne baba olacaklar evin içinde, aylarca birlikte olmayacaklar, kadın adamın yüzüne bakmayacak, adam hatasıyla eve sığmaya çalışacak.. demiyorum ki iki günde gurursuzca tamam boşver deyip yola devam edecekler.. ama denemedim belki düzelirdi pişmanlığı yaşamamak için deneyebilir konu sahibi. En ufak hatasında kati şekilde bitirmek kaydıyla.
Gecmiste cok buyuk konustum, 10 cocugum olsa birakirim derdim. Ama simdi durum cok zor gozukuyor ve gelecskten korkuyorum. Zaman kötü cocuklar hep boyle ufak kalmayacak her anlarını dusunuyorum, okuldaki ilk gunleri, sinav zamanlaei, mezuniyetleri, universite zamanlari en onemlisi evlilikleri
O denk gelmiştir. 2017 aralıkta kalktı. Hatta çevremde dini nikahla evlenenler var malesef. Çalıştığım yerde duyuyorum velilerden vsHayır hala yasak. Yakın zamanda düğünümüz oldu gelinle damattan evlilik cüzdanı talep ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?