- Konu Sahibi Fridanin annesi
-
Belki diğer kadın aldatmadı eşinden ayrıl resmî nikah yap dedi. Belki o kadını kocası ayarttı, eşimle mutlu değilim boşanacağız diye diye 3 yıl sürdü. Kadın eşine anlatıcam diye tehdit edince mecbur kaldı anlatmaya. Ki konu sahibi de affetmeye razı. Adam bir süre sonra diğer kadını da ikna eder gönlünü alır, aynı tas aynı hamam devam ederler.Eşin seninle resmi nikahlı evli.3 çocuğu var senden. Gidiyor bir şekilde bir kadınla tanisiyor gayet mutlu mesut, senin haberin yokken - ki imam nikahı yapmış senin haberin yok, iznin yok nasıl geçerli oluyor? Bildiğin zina yapmış oluyor, sorun öğrenin - o kadar mutlu ki ben onunla da evleneyim diye beraber gidip imam nikahı yapıyorlar. Kocan senin ve çocuklarin gözünün içine baka baka yalan söyleyip, sizleri yalnız bırakıp o kadının koynuna giriyor. Mutlaka senin anladığını farketti ya da o kadının gelip sana söylemesinden korktuğu için güya itiraf etti sana. (Eminim ki kadın onu karına söylerim yuvani yıkarım diye tehdit etmiştir.) o kadın da güya bu adamı aldattığı için ayrılmış. (burda kadının kötü kadın olduğunu anlatmaya çalışmış. Olur da Bırgun seninle konuşmak isterse yüz verme inanma demek istemiş) bi de yemeğe çıkarıp itiraf ediyor paşa. Hiç kivirmasin olan bu.
Burda adam ikili oynuyor. Buraya geliyor karısının gönlünü yapıyor oraya gidiyor o kadının gönlünü yapıyor. Kurduğu düzen devam etmeyince gelip güya itiraf ediyor. Konu sahibine boşan boşanma demem. Boşanmayacagi belli. Evliliği devam etsin diye şüphelenirken çocuk ta yapmış zaten.Belki diğer kadın aldatmadı eşinden ayrıl resmî nikah yap dedi. Belki o kadını kocası ayarttı, eşimle mutlu değilim boşanacağız diye diye 3 yıl sürdü. Kadın eşine anlatıcam diye tehdit edince mecbur kaldı anlatmaya. Ki konu sahibi de affetmeye razı. Adam bir süre sonra diğer kadını da ikna eder gönlünü alır, aynı tas aynı hamam devam ederler.
Ben asla boyle bir sey yasamam, benim esim yapmaz derdim. Allah affetsin baskalarini da cok kinadim. Kinadigini yasamadan olmezsin derlerdi inanmazdim. Ama her sey biz insanlar icin.
3 güzel yavrunun hatırına bir kere daha denemeyi.. affetmemeyi ama geçmişte bırakabilmeyi bir şans daha vermeyi hak ediyor bence her evlilik. Anne değilim. Olmaya çabalıyorum. Ama bence anne olmak yeri gelince kadınlık gururunu bir kereye mahsus olmak kaydıyla ikinci plana atabilmek demektir. Kolay olan vay sen beni aldattın mı diye gemileri yakmak.. çok zor olur.. belki aylarca sadece anne baba olacaklar evin içinde, aylarca birlikte olmayacaklar, kadın adamın yüzüne bakmayacak, adam hatasıyla eve sığmaya çalışacak.. demiyorum ki iki günde gurursuzca tamam boşver deyip yola devam edecekler.. ama denemedim belki düzelirdi pişmanlığı yaşamamak için deneyebilir konu sahibi. En ufak hatasında kati şekilde bitirmek kaydıyla.
Adam bir an gaflete düşüp tek gecelik bir ilişki ile aldatmamış eşini , koca 3 yıl sevgili olmuş biri ile.3 güzel yavrunun hatırına bir kere daha denemeyi.. affetmemeyi ama geçmişte bırakabilmeyi bir şans daha vermeyi hak ediyor bence her evlilik. Anne değilim. Olmaya çabalıyorum. Ama bence anne olmak yeri gelince kadınlık gururunu bir kereye mahsus olmak kaydıyla ikinci plana atabilmek demektir. Kolay olan vay sen beni aldattın mı diye gemileri yakmak.. çok zor olur.. belki aylarca sadece anne baba olacaklar evin içinde, aylarca birlikte olmayacaklar, kadın adamın yüzüne bakmayacak, adam hatasıyla eve sığmaya çalışacak.. demiyorum ki iki günde gurursuzca tamam boşver deyip yola devam edecekler.. ama denemedim belki düzelirdi pişmanlığı yaşamamak için deneyebilir konu sahibi. En ufak hatasında kati şekilde bitirmek kaydıyla.
Adam bir an gaflete düşüp tek gecelik bir ilişki ile aldatmamış eşini , koca 3 yıl sevgili olmuş biri ile.
size katiliyorum cok iyi söylediniz...Sözde imam nikahı kıyılmış. Acaba Mihir olarak ne verde (sonuçta ortada çocukların riski söz konusu), bide bunlarin nikah sahidi kimdi. O sözde takıldığı bekar arkadaş mi yoksa bekar arkadaşla mi nikah kiydi. Bazı yorumlarda sanırsın ki adam tek İnternetten tanışmış. Birde ağlayıp pişman olmuş ya güya...ortaya çıkacak diye tutuşmustur. Bizim arkadasin kocasi anlattı, çünkü sevgilisinin asıl sevgilisi durumu öğrendi. Bunun bos yerden gelip itiraf ettiğini de zannetmiyorum
Bir de ben bunu anlamıyorum. Noluyor eşinizden boşanırsanız çocukların okuldaki ilk gününde, sınav zamanında, mezuniyetinde, üniversitesinde, en önemlisi evliliğinde?Gecmiste cok buyuk konustum, 10 cocugum olsa birakirim derdim. Ama simdi durum cok zor gozukuyor ve gelecskten korkuyorum. Zaman kötü cocuklar hep boyle ufak kalmayacak her anlarını dusunuyorum, okuldaki ilk gunleri, sinav zamanlaei, mezuniyetleri, universite zamanlari en onemlisi evlilikleri
Allah'a sığının.Oncelikle merhaba, nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum. 10 yillik evliyim, 3 kiz cocugum var. Eskiden calisiyordum ama cocuktan sonra biraktim ev hanimiyim. Disardan bakilinca cok iyi giden bir evliligim ve iyi standartta bir yasamim var.
Gel gelelim 3 yildir esim disariya yoneldi, bekar arkdasimda kaliyorum diye ayda bir iki kez gelmemeye basladi, erkek arkadaslariyla seyahatlere gider oldu, ilgisi azaldi. Ben ise evde 3 cocukla bogusmaktan bana dokunmayan yilan bin yasasin modundaydim, esimden sogumustum ve supheleniyordum da lakin hic ustune gitmedim. Gercegin ortaya cikmasindan hep korktum, buyuk kizim ilkokula baslamisti o etkilenmesin dedim, kucuk kizim yeni dogmustu. Kendim ortaya cikarirsam birakmam şarttı. Ne yazık ki ailemin yanina sigabilecek durumda da degilim.
Bugun esim disari cikmayi teklif etti. Tabi son zamanlarda da ekstra ilgi gostermeye baslamisti. Bugun bas basa yemege ciktik ve aglayarak itiraf etti. Vicdanini rahatlatmak istedigini, 3 yildir imam nikahli bir beraberlik yasadigini, cok kez ayrilmak istedigini soyledi.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş. Son bomba bitis sebebi ise esimi kadin aldatmis
Bugun bunlari bana gozyaslari icinde anlatti, hakkini helal et, ben cok buyuk bir hata yaptim ve dersimi aldim, tovbe ettim diyor. Ben ise o kadar nötr kaldim ki zaten tahmin ettigim ama konduramadigim bir seyin itirafini onun agzindan dinledim.
Ne olur kirici olmadan akil verin, ben ne yapmaliyim? 3 cocugum var ve yaslari ufak en buyugu ilkokula basladi, en kucugu 1 yasinda. Kimseye anlatamadim bu durumu, buraya icimi dokmek istedim.
Ne var bu baba evinde, evlenmeden 30 sene yaşanıyor da boşanınca mı sığılmıuo eve. Bunlar bahane. Adam aldatmış zina davası açar donuna kadar alır isterseSizi cok iyi anlıyorum.
Baba evinde yasayan biri olarak seni kus tuyunde de yatirsalar ipeklerede sarsalar yasanmiyor zoruna gidiyor. Çocuklar büyüsün o sirada is bak buda 3 yilini alir az cok. Yuvani yik yikma demiyorum zaten bir yuva kalmamis. Ama mecbursun da bir süre daha onun yaninda kal isler kolaylasinca da ne yapmak istedigine karar verirsin ki ben bir cocukla bile baba yaninda bas edemiyorum burdan pay bic. Tabiki ilgili bir baba ise sizi maddi olarak sıkıntıya sokmuyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?