Aldatilma korkusu

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
Daha önce aldatilma korkum olmamıştı.. başımdan kısa süreli bir evlilik geçti yaklaşık 2 yıldır bekarım. Birbirimizi sevmiştik ama cok olaylı bir sekilde ayrıldık.. şimdi ise güven problemi yaşıyorum ister istemez.. aynı şirkette çalıştığım bir adamla aramizda bir yakınlaşma oldu bazen liseli aşıklar gibi rahat hareket ediyorduk bazen de mutsuz davranıyordum sonu nereye gidecek diye düşünüyordum.. bahsettigim adam da evlenip ayrılmış bir de çocuğu var ama annesinde kalıyor.

Onunla sevgili olmadan önce hal hareketleri çapkınca geliyordu ama belki bana öyle gelmiştir diyordum.. şirketteki hemen hemen bütün kızlarla samimi (yıllardır orda çalışıyor) hatta abi diyenlere de abi deme lazım olur diye espriyi yapiyor .. her neyse onun hakkında cok dedikodu duydum ona sorduğum zaman inkar ediyor benim düşmanlarım çok diyor seninle iyi olmamızı kimse çekemiyor falan diyor.. bir yanım inanmak istiyor diger yanım sakın kanma diyor ..

Ben ona güvensem evlenmeyi cok isterdim ama maalesef iliskimizde gelecek goremiyorum nedense birtürlü gelecek goremedim maalesef biryandan da kalbim deli gibi çarpıyor onu görünce.. cok kararsız kaldım lütfen teselli edici mesajlara cok ihtiyacim var

Bu aldatilma korkusu bayanlarin bir cogunda oluyor.. tek degilsin..
Ama su var: güvenmedigin bir adamla gelecek hayali bile kurma..
Neden bilmiyorum adam sen yazinca ble bi guvensiz geldi

Buradaki konuları okumak bile aldatılma korkusu yayıyor insanın içine artık zaten.

Adam laubali belli ki. Dedikodulara da çanak tutmuştur. Herkes tarafından sevilen, canımlı cicimli fazla samimi adamlarla ilişki genelde pek yürümüyor.

Millete abi deme lazım olur diyen bi adamı kendinize yakıştırır mısınız ?
Karaktere yönelik yazdıklarınıza göre hicbir artısı yok
Fiziksel görüşün ve sohbeti mi sizi çekti bu kadar
bu tipler çok konuşkan sosyal oluyor kadınları çekiyoelar paratoner gibi

Çok cıvık ilişkisi var iş arkadaşlarıyla o Zaman.Ayrıldıgı kadının da vardır bir bildiği belki.

Abi deme lazım olur diyen kişi isterse yüzde yüz ak pak olsun inanmam!

+++
Cıvık adamdan koca olmaz

Neden bir gelecek göremiyorsunuz ilişkinizde? Bu sorunun cevabını kendinize dürüst bir şekilde verirseniz daha öngörülü davranabilirsiniz bence.

Tüm bunların dışında şunu söyleyebilirim ki çok güvendiğimiz insanlar da bizi yanıltabilir ve acı çekebiliriz. Acı çekmekten korkmayın, her şeyden önce kendinize güvenin. İlişkiyi yaşayın, mutlu olmaya çalışın fakat o kişiyi hayatınızın merkezine koymayın. Bu sırada da onu gözlemleyin. Eğer değerlerinize uygun olmayan şeylerle karşılaşırsanız da bitirirsiniz.

Aldatılmaktan korkmanın anlamı yok. Nihayetinde aldatılırsanız sebebi siz değil karşınızdaki insan olacaktır. Bu yüzden güvenilir olduğunu düşündüğünüz bir insan için başkalarıyla yaşadığınız kötü deneyimleri özdeşleştirmeyin.

Diyordum ki karşınızdaki adamdan bir cacık olmayacağını fark ettim.
Abi deme lazım olur nefes alsa yeter gibi bir cümle.
Bence sen bir daha düşün

Valla babama güvenmem bu devirde her zaman arkani kollayacaksin hem iste hem aşkta.
Dedikodulari göz ardi etmeyin, olayları , adami iyi gözlemleyin. Zaten gdip sorduğunuzda hayir diyecek tabi de , sizin gözünüz açık olsun. Sakince gözlem yapın.

Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benim düşüncelerimde bir gariplik olmadigini farkettim..

aldatılma korkusu bana garip ve saçma geliyor. ama bu adam güven vermedi.

hatta abi diyenlere de abi deme lazım olur diye espriyi yapiyor
iğrenç. iş ortamınızda sorun var. bizim firmada biri bana bunu dese yıkarlar orayı. bi erkeğin bu cümleyi kurması çok itici.

benim düşmanlarım çok diyor seninle iyi olmamızı kimse çekemiyor falan diyor
kendisi abd başkanı mı? kraliyet veliahtı mı? saçmalamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…