aldatılma korkusu bana garip ve saçma geliyor. ama bu adam güven vermedi.
iğrenç. iş ortamınızda sorun var. bizim firmada biri bana bunu dese yıkarlar orayı. bi erkeğin bu cümleyi kurması çok itici.
kendisi abd başkanı mı? kraliyet veliahtı mı? saçmalamış.
Bugün bir arkadaşıyla konuştum muhabbet yine ondan açıldı (bizim ciktigimizi bilmiyordu) onu baya övdü hic göründüğü gibi değil diyor işyerinde herkes birbiriyle samimi bence normal davranıyor dedi sevdiği biri olsa bence mutlu eder dedi. Kendimi rahatlatmak icin anlatmadım bunları.. sadece küçük bir oyun yaptım onun hakkında birşey ogrenmek icin.. çünkü cok guzel gunlerimiz gecmisti onunla şuan ayrı olsakta aklimdan cikaramiyorum..Bir kere evlenip boşanmışken bu ilişkiyi bitirin bence adam normal değil.Patavatsız konuşmaları var sizin dediğinize göre.Ve birileri sizi bu adam hakkında uyarmışsa bence uzak durun.Daha önünüze kim bilir kimler çıkar.Kim yalnızlıktan ölmüş ki ve hangi adam yediği haltları itiraf eder.Kim der ki evet bende çapkınlık var diye ?
Adam resmen çapkın, tabi ki kendini savunacak inkar edecek, düşmanı çoksa demek ki çok da iyi biri değil hayatınızdan çıkarın yoksa canınız çok yanarDaha önce aldatilma korkum olmamıştı.. başımdan kısa süreli bir evlilik geçti yaklaşık 2 yıldır bekarım. Birbirimizi sevmiştik ama cok olaylı bir sekilde ayrıldık.. şimdi ise güven problemi yaşıyorum ister istemez.. aynı şirkette çalıştığım bir adamla aramizda bir yakınlaşma oldu bazen liseli aşıklar gibi rahat hareket ediyorduk bazen de mutsuz davranıyordum sonu nereye gidecek diye düşünüyordum.. bahsettigim adam da evlenip ayrılmış bir de çocuğu var ama annesinde kalıyor.
Onunla sevgili olmadan önce hal hareketleri çapkınca geliyordu ama belki bana öyle gelmiştir diyordum.. şirketteki hemen hemen bütün kızlarla samimi (yıllardır orda çalışıyor) hatta abi diyenlere de abi deme lazım olur diye espriyi yapiyor .. her neyse onun hakkında cok dedikodu duydum ona sorduğum zaman inkar ediyor benim düşmanlarım çok diyor seninle iyi olmamızı kimse çekemiyor falan diyor.. bir yanım inanmak istiyor diger yanım sakın kanma diyor ..
Ben ona güvensem evlenmeyi cok isterdim ama maalesef iliskimizde gelecek goremiyorum nedense birtürlü gelecek goremedim maalesef biryandan da kalbim deli gibi çarpıyor onu görünce.. cok kararsız kaldım lütfen teselli edici mesajlara cok ihtiyacim var
Isyerinden daha önce konuştuğu kız arkadaşı vardı onunla bu konuyu konuşmuştuk ona da başka bir arkadaşı anlatmış karısını aldattığını söylemiş .. bir insan biriyle dertlesirken bile böyle birseyi itiraf eder mi bilmiyorum.. kız bana cok ısrar etti lütfen kimse bilmesin aramizda kalsın dedi (kız şuan başkasıyla nişanlı) 2 sene önce bununla çıkıyormuş..Bana çok güven vermedi bu adam.
Eski eşini bulup ayrılık sebebini öğrenmenizi tavsiye ederim
O zaman nacizane tavsiyem uzak durmanız yönünde. Zaten tatsız bir tecrübe yaşamışsınız, ikinci bir yıkıma hangimizin kalbi dayanır. Lütfen bunu kendinize reva görmeyin. Aldatma tedavisi olmayan bir hastaliktirIsyerinden daha önce konuştuğu kız arkadaşı vardı onunla bu konuyu konuşmuştuk ona da başka bir arkadaşı anlatmış karısını aldattığını söylemiş .. bir insan biriyle dertlesirken bile böyle birseyi itiraf eder mi bilmiyorum.. kız bana cok ısrar etti lütfen kimse bilmesin aramizda kalsın dedi (kız şuan başkasıyla nişanlı) 2 sene önce bununla çıkıyormuş..
Isyerinden daha önce konuştuğu kız arkadaşı vardı onunla bu konuyu konuşmuştuk ona da başka bir arkadaşı anlatmış karısını aldattığını söylemiş .. bir insan biriyle dertlesirken bile böyle birseyi itiraf eder mi bilmiyorum.. kız bana cok ısrar etti lütfen kimse bilmesin aramizda kalsın dedi (kız şuan başkasıyla nişanlı) 2 sene önce bununla çıkıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?