Aldatilma nedeni.......

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Kizlar kafamı karıştıran bir soru var ve sizinle bunu paylaşmak istedim. Sizce bir eşe karışmak, kötü arkadaşı var ise engellemek. Bunlar bir eşin gözünde aldatma sebebi olabilir mi?

Anlaşamıyorsa boşansın, dilediğini yaşasın. Aldatmanın bahanesi olmaz.

Yalnız eşlerin birbirini kısıtlaması da yanlış.

Kizlar kafamı karıştıran bir soru var ve sizinle bunu paylaşmak istedim. Sizce bir eşe karışmak, kötü arkadaşı var ise engellemek. Bunlar bir eşin gözünde aldatma sebebi olabilir mi?
Aldatmadan kasıt nedir canım? Bu söylediklerin eşinin arkasından iş çevirdiğini gösteriyor, teorik olarak aldatma sayılır aslında ama aldatma diyince genel anlamda karşı cinsle ilişki akla geliyor.

• Böyle bir sebep olamaz :) Aksine, bu sebepler, eşinizi düşündüğünüz için eşinizin size daha çok bağlanma sebebi olmalı:) Çünkü eşinizi düşünüyorsunuz nihayetinde...

Eşe de karışılır, eşinin kötü arkadaşına da karışılır, bunun neresi aldatmak olabilir ki...

Erkeklerin yutturmaya calistiklari yalanlardan...

Madem hoşnut değilsin sıkıysa boşa ondan sonra naparsan yap. Ama hem pastam dursun hem karnim doysun... Sonra bin bir yalanla iki yüzlülük yap ordaydim surdaydim öyleydi böyleydi..... Ardina da "bana çok karistinn napiiimm" desin....

O ev başına nasıl iniyor görür karışmak nasılmıs. (Bana ne olduysa hiddetlendim)

Konuyu Açarsan daha iyi olur..

Aldatmanın nedeni olmaz.
Erkek ya da kadın fark etmez mutsuzsa ayrılsın.

Bahanesi var eee o zaman aldatmasi gerek...gibi bir durum oluyorr...

minareyi çalıp kılıf aramak gibi bişey olmuş

Back
X