Aldatilma nedeni.......

Siz onu neden kisitliyorsunuz ki? Bu yaptiklarina ragmen halen kisitliyormusunuz? Ve halen boyle biriyle birlikteysen bu laflari tabikide duyacaksin.
Adam burda net,tutarsiz olan sizsiniz.
Bu yaptıklarından sonra ona hiç bir şey demiyorum, ne hali varsa görsün modundayım. Umursamıyorum, sormuyorum, tutarsızlık kısmım sadece boşanmaya cesaret edememem. O da kendimle alakalı değil, ailemle alakalı da değil, biri ne der öbürü ne der onunla da alakalı değil. Sadece, Çocuğum için, uzattım. Ama dediğim gibi, sadece biraz kendimi sorguluyorum da gerçekten var mı yani öyle bir saçmalık. "Kısıtladığın için aldatılmak". Benim mantığım böyle bir şeyi kabul etmiyor. Sadece benim gibi mi düşünüyorsunuz? diye sordum.

Bence aldatmanın sebebi yok.
Hiçbir şey bahanesi olmaz, olamaz aldatmanın.
Bunlar sadece erkeklerin yaptıkları pisliğe buldukları kılıflar...

Kizlar kafamı karıştıran bir soru var ve sizinle bunu paylaşmak istedim. Sizce bir eşe karışmak, kötü arkadaşı var ise engellemek. Bunlar bir eşin gözünde aldatma sebebi olabilir mi?
Bahane değil.Aldatmanın bahanesi olamaz.Ama eşlerin birbirine sergiledikleri olumsuz davranışlar birbirinden uzaklaştırır.

Kizlar kafamı karıştıran bir soru var ve sizinle bunu paylaşmak istedim. Sizce bir eşe karışmak, kötü arkadaşı var ise engellemek. Bunlar bir eşin gözünde aldatma sebebi olabilir mi?
İçinde aldatma isteği varsa yemeği kötü yapmanı bile aldatma sebebi olarak gösterebilir. Sonuçta yaptığı şey yanlış buna bi kılıf uydurması gerek değil mi

Bardağı şöyle hafif yan tutarak su içiyorsun" bahanesi bile aldatma nedeni olabilir.

Tüm nedenler bahanedir, en büyüğünden en kucuğune kadar. Kişi böyle bir adilik yaptıktan sonra üretir sebepleri zaten.

Asıl neden onursuzluk, şeref yoksunu olması nedeniyle yeni heyecan araması.

Ya birden kendimi "acaba" derken buldum. Ama kötü bir çevre alkol, kötü arkadaş olunca ben hiç mi bir şey demeyeceğim? O zaman ben ne için duruyorum o evde. Kötü arkadaş bile olmasa, ya dışarı çıkmak istedi de dedim ki çıkma yani ne var. Bunlardan insan olan aldatır mı?

Anlaşamıyorsa boşansın, dilediğini yaşasın. Aldatmanın bahanesi olmaz.

Yalnız eşlerin birbirini kısıtlaması da yanlış.
Kısıtlama, eğer beni rahatsız edecek bir boyuta giriyorsa işler o zaman oluyor. Onun haricinde sıkıntılı bir kısıtlama değil.

Aldatmanin bahanesi vardir, yalanlari vardirm serefsizlikleri vardir.
Aldatmanin sebebi yoktur, olamaz.

Ya birden kendimi "acaba" derken buldum. Ama kötü bir çevre alkol, kötü arkadaş olunca ben hiç mi bir şey demeyeceğim? O zaman ben ne için duruyorum o evde. Kötü arkadaş bile olmasa, ya dışarı çıkmak istedi de dedim ki çıkma yani ne var. Bunlardan insan olan aldatır mı?
Hayir aldatmaz . bu gibi seyler yuzunden tartisilir kavga edilir ama baska bi kadinin kollarina gidip de sonra gelip sana sen benim ickime arkadasima karistin bende seni aldattim diyemez ya diyemez boyle bi dunya yok

Bu erkekleri de anlamak zor.bizim herşeyimize karışırlar giyimden tut makyaja kadar..bizler karışıncada daraldım bunaldım triplerindee..ee madem bekar gibi yaşamak istiyordun neden evlendin ozaman? kafama göre geziyim takılıyım,akşam eve gelince yemeğim hazır,ütüm yapılmış olsun ohhh ne güzel dünya :KK11:

Bu yaptıklarından sonra ona hiç bir şey demiyorum, ne hali varsa görsün modundayım. Umursamıyorum, sormuyorum, tutarsızlık kısmım sadece boşanmaya cesaret edememem. O da kendimle alakalı değil, ailemle alakalı da değil, biri ne der öbürü ne der onunla da alakalı değil. Sadece, Çocuğum için, uzattım. Ama dediğim gibi, sadece biraz kendimi sorguluyorum da gerçekten var mı yani öyle bir saçmalık. "Kısıtladığın için aldatılmak". Benim mantığım böyle bir şeyi kabul etmiyor. Sadece benim gibi mi düşünüyorsunuz? diye sordum.
Tabikide kisitladigin icin yapmaz bunu.ahlagi bozuk.allah yardimciniz olsun.boyle bir insanla cocugum icinde asla durmam.cocugumla kuru ekmek yerim,daha iyi.boyle bir adamin size verdigi ne onuda bilemiyorum.

Hiç bir şey. Sıkıntıdan ve tedirginlikten başka hiç bir şey vermiyor bana bu adam. Sadece bitirmek istiyorum. Ama neden bu kadar zor oluyor onu da bilmiyorum. Memurum zaten geçim sıkıntımda yok. Bir evimiz var kredisini ödüyoruz, ev eşimin adına. 9 yılı var kredinin bitmesine. Acaba evi satsammı, yoksa ona desemki evi bana devretsin, ben kredisini ödim. Nasıl yapsak anlamadım.

Back
X