Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

Siz yakalayınca ne diyor merak ettim. Utanıyormu yolda pişkinliğemi veriyor tepkisi ne oluyor

Ben yapsaydim ne yapardin dedim delirdi sen neler diyorsun diye benimki bir hataydi cok pismanim diye yine aglamaya basladi
Bence affetmezdi, önce bi darp ederdi sonra ailenin evine bırakırdı,oradan da boşanma davasına. Hatta daha ilerisi bile olabilirdi.

Eğer ben her aldatmasın da affedecegim diyorsanız sineye çekin. Bir daha yapmaz demeyin, ikinci kez aldattı ise devamı gelecektir zannımca.

Yani durduramam ben bunu yine aldatir

Kendi annesi de benden yana oldu hep benim yanimda oldular

Katip korkacak olan ikinci defa aldatır mı? Aileler duymuş, evlilik yine devam ediyor. Aldatsam da bir şey olmuyor diye geçirmiştir içinden. Yakında bulur yine birini, bu sefer kendi gider, konu sahibini de suçlar üstüne. Evde huzur vermedi diye. Yaşayıp görsün.

Konuyla ilgili değil ,ama ben de nisanlimdan ayrıldım.beni aldattı.kendime gelemiyorum.siz bununla nasıl baş ettiniz?nasıl unutabildiniz.aldatilmak öyle bir hancer gibi saplandı ki ve unutulmak.. pişman olsun istiyor insan benimki pişman bile değil, aldattığı kişiyle görüşüyor.bu duyguyla baş edemeyip şehir degistirmeyi bile düşünüyorum. Nasıl başarıyor insanlar ben mi gucsuzum merak ediyorum

Adam aldatmayı rutin hale getirmiş. Ortada toparlanacak evlilik kalmamış. Siz dikkat edin hastalık falan kapmayın

Çok zor , toparlanmaz göz yumarsanız ittire ittire yürür..

O kadinla gorusmeyi bitirdi pismanim diye aglayip sizliyor piskin davranmadi ama guvenim yok malesef. Guvenemiyorum

Toparlanmaz.
Affettiğin kadar aldatilacaksin

Cok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Yeni birini bulana kadar devam eder ve bir gün biriyle gider ve sizi ortada bırakır.hiç şaşmaz

Kendi annesi de benden yana oldu hep benim yanimda oldular
Sizin yanınızda gibi olacaklar tabi, oğlunu boşamayin diye ne yapacaklar? Adam 2 yılda iki defa aldatmış sizi. Sonuçta boşan diyen olmamış, evliliği kurtarın öğütleri gelmiştir. Bitti, gitti eşinizin yaptıkları.

İşte sizin yaptığınız gibi hayatınızı sürekli takip etmekle acaba şimdi ne yapıyor diye düşünmekle geçirirseniz devam eder diğer türlü zor.
İkinci olmasa belki derdim hadi pişman olmuştur ama imkansız görünüyor burdan.

Bekarligimda hep boyleydim evlilige bi anda alisamadim ama bi daha olmayacak diyor

Yok olmuş aslında. Huzuru kalmamış adamın. Gel hesap ver git hesap ver.. Yüreğin ağzında gez dur. Evdeki ohal yavaş yavaş kalkmalı, kimse çekmez bunu öyle aylarca yıllarca.

O kadinla gorusmeyi bitirdi pismanim diye aglayip sizliyor piskin davranmadi ama guvenim yok malesef. Guvenemiyorum
Güven olmayinca yürümüyor, ben evli değilim.ama bu nedenle evlilikten döndüm. Burada bu kadar insan ayrılın diyorsa vardir bir doğruluğu.cocugunuz küçükmüş, ayrılın yeni bir hayat kurun kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…