- 4 Şubat 2015
- 6.333
- 12.752
- 448
- Konu Sahibi birgunbelki
-
Bence affetmezdi, önce bi darp ederdi sonra ailenin evine bırakırdı,oradan da boşanma davasına. Hatta daha ilerisi bile olabilirdi.Ben yapsaydim ne yapardin dedim delirdi sen neler diyorsun diye benimki bir hataydi cok pismanim diye yine aglamaya basladi
Yani durduramam ben bunu yine aldatirBu esaretten bir gün bıkacak. Uzaklaşmaya başlayacak. Bunun sonu iyi değil. Yavaş yavaş salın. Ama bir daha yaparsan giderim korkusunu verin. Emin olamasın sizden. Normale dönün. Normal davranın. Ama alttan alttan mesajı vermeye devam edin. Bir daha yakalamayın. Yakalayıp yakalayıp bi şekilde affetmeye devam ettikçe yüzsüzleşir. Bırakın, bi halt yerse de g.tünde korku olsun, zevk bari alamasın.
Kendi annesi de benden yana oldu hep benim yanimda oldularBir değil iki "hata" üstelik siz yakalayamasiniz devam edecekti. Pişmanlığı yakalanmak üzerine olmuştur sadece.
Kadın aldatsa ondan kötüsü olmaz ama erkek aldatırsa aileler bile araya girip barıştırmaya çalışıyor. Buna çanak tutan da biz kadınların yine.
Yuzume bakamiyor agliyor sadece pismanim diyor bi daha olmayacak diyorSiz yakalayınca ne diyor merak ettim. Utanıyormu yolda pişkinliğemi veriyor tepkisi ne oluyor
Katip korkacak olan ikinci defa aldatır mı? Aileler duymuş, evlilik yine devam ediyor. Aldatsam da bir şey olmuyor diye geçirmiştir içinden. Yakında bulur yine birini, bu sefer kendi gider, konu sahibini de suçlar üstüne. Evde huzur vermedi diye. Yaşayıp görsün.Bu esaretten bir gün bıkacak. Uzaklaşmaya başlayacak. Bunun sonu iyi değil. Yavaş yavaş salın. Ama bir daha yaparsan giderim korkusunu verin. Emin olamasın sizden. Normale dönün. Normal davranın. Ama alttan alttan mesajı vermeye devam edin. Bir daha yakalamayın. Yakalayıp yakalayıp bi şekilde affetmeye devam ettikçe yüzsüzleşir. Bırakın, bi halt yerse de g.tünde korku olsun, zevk bari alamasın.
Konuyla ilgili değil ,ama ben de nisanlimdan ayrıldım.beni aldattı.kendime gelemiyorum.siz bununla nasıl baş ettiniz?nasıl unutabildiniz.aldatilmak öyle bir hancer gibi saplandı ki ve unutulmak.. pişman olsun istiyor insan benimki pişman bile değil, aldattığı kişiyle görüşüyor.bu duyguyla baş edemeyip şehir degistirmeyi bile düşünüyorum. Nasıl başarıyor insanlar ben mi gucsuzum merak ediyorumAynı şeyleri yaşayıp sizin gibi kendimi kandira kandıra 17 yılım geçti .huylu huyundan asla vazgeçmiyor ben katlanıp hata ettim siz etmeyin ..17 yılın sonunda sıkıldım deyip kendi ayrıldı evdenşimdi gülüyorum ama cok çok kötü şeyler yaşadım ..asla affetmeyin derim ama yok affedeceksenizde ikinci çocuğu yapmayın..
Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Adam alışmış. Tekrarı olacak gibi. Yine de siz bilirsinizYuzume bakamiyor agliyor sadece pismanim diyor bi daha olmayacak diyor
Çok zor , toparlanmaz göz yumarsanız ittire ittire yürür..Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
O kadinla gorusmeyi bitirdi pismanim diye aglayip sizliyor piskin davranmadi ama guvenim yok malesef. GuvenemiyorumKonuyla ilgili değil ,ama ben de nisanlimdan ayrıldım.beni aldattı.kendime gelemiyorum.siz bununla nasıl baş ettiniz?nasıl unutabildiniz.aldatilmak öyle bir hancer gibi saplandı ki ve unutulmak.. pişman olsun istiyor insan benimki pişman bile değil, aldattığı kişiyle görüşüyor.bu duyguyla baş edemeyip şehir degistirmeyi bile düşünüyorum. Nasıl başarıyor insanlar ben mi gucsuzum merak ediyorum
Toparlanmaz.Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Yeni birini bulana kadar devam eder ve bir gün biriyle gider ve sizi ortada bırakır.hiç şaşmazCok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Sizin yanınızda gibi olacaklar tabi, oğlunu boşamayin diye ne yapacaklar? Adam 2 yılda iki defa aldatmış sizi. Sonuçta boşan diyen olmamış, evliliği kurtarın öğütleri gelmiştir. Bitti, gitti eşinizin yaptıkları.Kendi annesi de benden yana oldu hep benim yanimda oldular
İşte sizin yaptığınız gibi hayatınızı sürekli takip etmekle acaba şimdi ne yapıyor diye düşünmekle geçirirseniz devam eder diğer türlü zor.Evine duskundu aslinda. Benim kocam beni aldatiyo demezdim aksam disari cikmaz haftasonu da oyle benimle cocuguyla cok ilgilenirdi. Kadinla mesajlarini gorunce dunyam basima yikildi. O gunden beri de yalvarip yakariyor bir daha olmayacak
Ben de guvenemiyorum ama aldatilma sonrasi evliligi devam eden var mi o yuzden acmistim konuyu. Devam ettiyse nasil oldu diye
Bekarligimda hep boyleydim evlilige bi anda alisamadim ama bi daha olmayacak diyorİşte sizin yaptığınız gibi hayatınızı sürekli takip etmekle acaba şimdi ne yapıyor diye düşünmekle geçirirseniz devam eder diğer türlü zor.
İkinci olmasa belki derdim hadi pişman olmuştur ama imkansız görünüyor burdan.
Yok olmuş aslında. Huzuru kalmamış adamın. Gel hesap ver git hesap ver.. Yüreğin ağzında gez dur. Evdeki ohal yavaş yavaş kalkmalı, kimse çekmez bunu öyle aylarca yıllarca.Katip korkacak olan ikinci defa aldatır mı? Aileler duymuş, evklklok yine devam ediyor. Aldatsam da bir şey olmuyor diye geçirmiştir içinden. Yakında bilir yine birini, bu sefer kendi gider, konu sahibi de suçladı üstüne. Evde huzur vermedi diye. Yaşayıp görsün.
Güven olmayinca yürümüyor, ben evli değilim.ama bu nedenle evlilikten döndüm. Burada bu kadar insan ayrılın diyorsa vardir bir doğruluğu.cocugunuz küçükmüş, ayrılın yeni bir hayat kurun kendinizeO kadinla gorusmeyi bitirdi pismanim diye aglayip sizliyor piskin davranmadi ama guvenim yok malesef. Guvenemiyorum
Suan guvenmiyorum takibi birakamamYok olmuş aslında. Huzuru kalmamış adamın. Gel hesap ver git hesap ver.. Yüreğin ağzında gez dur. Evdeki ohal yavaş yavaş kalkmalı, kimse çekmez bunu öyle aylarca yıllarca.
Sürekli hesap sorarak, ayak izlerini takip ederek durdurabileceğinizi mi sanıyorsunuz?Yani durduramam ben bunu yine aldatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?