- 21 Nisan 2021
- 619
- 1.822
- 63
- Konu Sahibi birgunbelki
-
Sizinki toparlanmaz maalesef. Çünkü eşiniz hiç pişman değil üstüne hala aldatmaya devam ediyor.Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Ocaktaki konunuz. Ben hiçbir şey anlamadımKizlar selam.
Ben 3 yıl önce ilişkim için yaşadığım şehri ve işimi degiştirdim. Iliskim hic yurumedi. Ben aynı sehre geldikten 3 ay sonra bitti. Kariyere odaklandım vs derken 3 sene oldu. Bu süre içinde bi kişiyle görüstum ki o da evli çıktı. 30 yaşındayım ve is yerim dahil cevremde 35 yas ustu evlenmek istemiş ama evlenememis tamamen kariyer pesinde cok kadın var. Hatta bana belki de bekar kalacagini kabul edip ona göre hayat plani yapmalısin diyorlar. Ailem gec olmadan biri olsa diyor. Evlilik yaşı diye bir sey var mı siz ne düsünuyorsunuz.
BilmiyorumSürekli hesap sorarak, ayak izlerini takip ederek durdurabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
Bakin bu tek gecelik bir iliski degil. Suregelen bir iletisim soz konusu. Yakalamasaydiniz nereye kadar gidecekti? Daha kac kez kacamak yapacakti? Pisman olmak icin yakalanmayi mi bekledi? Yakalamasaydiniz devam edecekti. Su an gozunuzu boyuyor. Hem pastam dursun hem karnim doysunEvine duskundu aslinda. Benim kocam beni aldatiyo demezdim aksam disari cikmaz haftasonu da oyle benimle cocuguyla cok ilgilenirdi. Kadinla mesajlarini gorunce dunyam basima yikildi. O gunden beri de yalvarip yakariyor bir daha olmayacak diye
Bu surecten sonra hizli bir evlilik yaptim. Bu konu 2 yil onceydi. Sonrasinda da yasim da ilerledi dusuncesiyle bebek de hizli olduOcaktaki konunuz. Ben hiçbir şey anlamadımkarşı tarafın gözünden bakmak için mi bugünkü konuyu açtınız, yoksa ocaktaki konu size ait değil arkadaşınızın falan mı?
Nickiniz tanıdık geldiği için baktım, kötü niyetim yok gerçekten
bekarken habire sosyal medyada kadınlara yürüyormuş herhaldeBekarligimda hep boyleydim evlilige bi anda alisamadim ama bi daha olmayacak diyor
Açıklama da müthiş yalnız. Siz bir günde mi evlilik kararı aldınız? Sevgiliyken de aldatmıştir, alışkanlık meselesi sonuçta.Bekarligimda hep boyleydim evlilige bi anda alisamadim ama bi daha olmayacak diyor
Biz de sosyal medyada tanistik biraz hizli ilerledi ben evlendikten sonra birakti diye dusunuyordumbekarken habire sosyal medyada kadınlara yürüyormuş herhalde
e sonra sizinle çaaat diye birden mi evlendi
hani elilikten önce bir deilişki dönemi var ya?
O kadinla gorusmeye devam edebilecegini sanmiyorumBakin bu tek gecelik bir iliski degil. Suregelen bir iletisim soz konusu. Yakalamasaydiniz nereye kadar gidecekti? Daha kac kez kacamak yapacakti? Pisman olmak icin yakalanmayi mi bekledi? Yakalamasaydiniz devam edecekti. Su an gozunuzu boyuyor. Hem pastam dursun hem karnim doysun
Bıkacak adam bıkacak. İstediği kadar haksız olsun, kimse aylar yıllar boyu böyle yaşamaz. Fena patlayacak bir gün gözü bişey görmeyecek, ilk huzur bulduğu yere koştur koştur gidecek, kalacaksınız öyle. Söz dinleyin.Bilmiyorum
Farki anlayamiyorsunuz. Yakalamasaydiniz gorusmeye devam edecekti. Yakaladiginiz icin gorusmeyecekO kadinla gorusmeye devam edebilecegini sanmiyorum
Özele bakarmisinizOcaktaki konunuz. Ben hiçbir şey anlamadımkarşı tarafın gözünden bakmak için mi bugünkü konuyu açtınız, yoksa ocaktaki konu size ait değil arkadaşınızın falan mı?
Nickiniz tanıdık geldiği için baktım, kötü niyetim yok gerçekten
Ya bu deveyi gudeceksin,ya bu diyardan gideceksin.Ömür boyu bu herifi mi takip edeceksiniz?O halde başarılar.Bekarlik aliskanliklarindan bi anda kurtulamadim ama cocuktan sonra olgunlastim. seni cok seviyorum beni birakma bir daha olmayacak diye sozler verdi. Suan da bi seyini hissetmiyorum ama hep takip halindeyim guvenemiyorum. Evliligimi bitirmeye de hazir degilim
2 yıl önce değil, 11 ay önceki konunuz bu. Göz göre göre neden yalan söylüyorsunuz?Bu surecten sonra hizli bir evlilik yaptim. Bu konu 2 yil onceydi. Sonrasinda da yasim da ilerledi dusuncesiyle bebek de hizli oldu
İnsan büyük konusmasın tabi ama ben olsam bosardım hadı ılkınde affetmıssın ıkıncısınde de yapmıssa peh derimm devamıda gelırMerhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Malesef cok hizli bir evlilik yaptim evet yas da olunca suanda da bosanma konusu cok zorYeter ki evleneyim diye yapılmış bir evlilik ve bir hazin son daha.. düzelmez. Siz görmezden gelebilirsiniz ancak. Elalem ne der diye toplasan 70 80 yıl yaşayacağınız şu hayatta kendinize bunu reva görmeniz inanılmaz geliyor bana. 33 yılı geçmiş bile…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?