Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

Sizinki toparlanmaz maalesef. Çünkü eşiniz hiç pişman değil üstüne hala aldatmaya devam ediyor.
Başka çocuk asla yapmamalısınız.
Böyle bir evlilikten ne hayırı bekliyorsunuz ki?

Ocaktaki konunuz. Ben hiçbir şey anlamadım karşı tarafın gözünden bakmak için mi bugünkü konuyu açtınız, yoksa ocaktaki konu size ait değil arkadaşınızın falan mı?

Nickiniz tanıdık geldiği için baktım, kötü niyetim yok gerçekten

Evine duskundu aslinda. Benim kocam beni aldatiyo demezdim aksam disari cikmaz haftasonu da oyle benimle cocuguyla cok ilgilenirdi. Kadinla mesajlarini gorunce dunyam basima yikildi. O gunden beri de yalvarip yakariyor bir daha olmayacak diye
Bakin bu tek gecelik bir iliski degil. Suregelen bir iletisim soz konusu. Yakalamasaydiniz nereye kadar gidecekti? Daha kac kez kacamak yapacakti? Pisman olmak icin yakalanmayi mi bekledi? Yakalamasaydiniz devam edecekti. Su an gozunuzu boyuyor. Hem pastam dursun hem karnim doysun

Bu surecten sonra hizli bir evlilik yaptim. Bu konu 2 yil onceydi. Sonrasinda da yasim da ilerledi dusuncesiyle bebek de hizli oldu

bekarken habire sosyal medyada kadınlara yürüyormuş herhalde
e sonra sizinle çaaat diye birden mi evlendi
hani elilikten önce bir deilişki dönemi var ya?
Biz de sosyal medyada tanistik biraz hizli ilerledi ben evlendikten sonra birakti diye dusunuyordum

O kadinla gorusmeye devam edebilecegini sanmiyorum

Bıkacak adam bıkacak. İstediği kadar haksız olsun, kimse aylar yıllar boyu böyle yaşamaz. Fena patlayacak bir gün gözü bişey görmeyecek, ilk huzur bulduğu yere koştur koştur gidecek, kalacaksınız öyle. Söz dinleyin.

Özele bakarmisiniz

siz boşanmazsanı adam birini bulup sizi terk edecek eninde sonunda.
kendinizi hazırlayın ayrılmaya çaktırmadan delil toplayın. ve 3.yü yakaladığınızda bari ona bildiğinizi söylemeyin

Yeter ki evleneyim diye yapılmış bir evlilik ve bir hazin son daha.. düzelmez. Siz görmezden gelebilirsiniz ancak. Elalem ne der diye toplasan 70 80 yıl yaşayacağınız şu hayatta kendinize bunu reva görmeniz inanılmaz geliyor bana. 33 yılı geçmiş bile…

Ya bu deveyi gudeceksin,ya bu diyardan gideceksin.Ömür boyu bu herifi mi takip edeceksiniz?O halde başarılar.

Bu surecten sonra hizli bir evlilik yaptim. Bu konu 2 yil onceydi. Sonrasinda da yasim da ilerledi dusuncesiyle bebek de hizli oldu
2 yıl önce değil, 11 ay önceki konunuz bu. Göz göre göre neden yalan söylüyorsunuz?

İnsan büyük konusmasın tabi ama ben olsam bosardım hadı ılkınde affetmıssın ıkıncısınde de yapmıssa peh derimm devamıda gelır

Malesef cok hizli bir evlilik yaptim evet yas da olunca suanda da bosanma konusu cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…