Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

Sizin gönlünüz affetmekten yana. Umarım gerçekten bu işleri bırakır ve mutlu olursunuz. . Ancak yasak ilişkilerine devam etmesi kuvvetle muhtemel. Bir dahaki sefere yine affedecekseniz lütfen bu konuda onunla yüzleşmeyin. Çünkü gittikçe size karşı yüzsüzleşecek ve en sonunda “işine gelirse” diyecek kıvama gelecek.

Ha burada size uğraşma affetme ayrıl boşan diyenleri de ciddiye almayın kendi kocaları aldatsa hayatta bırakmazlar ,bekara boşanmak kolay derler yA. Azcık minicik umudunuz var ise bile deneyin şans verin! Olmadı mı yine boşanırsınız ama denemiş olursunuz belki de tazeleneceksiniz dedim yA olmadı mı bitirirsiniz yine
Yoo bence olmadı mı bir kere daha şans versin. Boşanmak kolay mı canım? Üst üste yakalanıp aldatmış olsa da koca kocadır, kocasizliktan iyidir aldatıp aldatıp pişmanım diye ağlayan adamla birlikte olmak.

Yoo bence olmadı mı bir kere daha şans versin. Boşanmak kolay mı canım? Üst üste yakalanıp aldatmış olsa da koca kocadır, kocasizliktan iyidir aldatıp aldatıp pişmanım diye ağlayan adamla birlikte olmak.
Saptırmayın ! İçerisinde ufacık umudu bile varsa denesin diyorum! Sonradan içinde kalacağına açana affetsem nolurdu diyeceğine ! Denemek istiyorsa denesin olmadı mi boşansın ! Üstteki yorumuma bakarsanız ikincisi üçüncüsü hatadan ziyade tercihtir de dedim zaten ! Umudu varsa içinden gelen şans vermekse yapsın ! Burada böyle affetmem etmem diyenlerin çoğu da kocam da kocam diyen tipler genelde aynen öyle ! İyi akşamlar

Ha burada size uğraşma affetme ayrıl boşan diyenleri de ciddiye almayın kendi kocaları aldatsa hayatta bırakmazlar ,bekara boşanmak kolay derler yA. Azcık minicik umudunuz var ise bile deneyin şans verin! Olmadı mı yine boşanırsınız ama denemiş olursunuz belki de tazeleneceksiniz dedim yA olmadı mı bitirirsiniz yine
Bosan diyenlerden birisi benim. Bende boşanıyorum. Aldatmayi birakin buraya konu acacak kadar buyuk bir meselem bile yok. Aldatilsaydim da asla evli kalmazdim. Herkesi kendiniz gibi sanmayin

Olmayacağı belli bu şekilde konu sahibinin zamanına, yıllarına yazık.kucuk çocuğa yazık.
Bundan sonra belki doğru dürüst bir evlilik yapar.
Hayatına iyi biri girmesi için önce bu zorunlu ve kötü iliskiden kurtulmali

Tutarsızlıklar ortaya çıkınca beklenen üyelik iptali geldi… :işsiz:

Tahmin ettiğim gibi çıktı sanırım, kendisi adamın evliyken birlikte olduğu kadın değil mi? Karşı tarafın gözünden yazmış konuyu. :110:
Kabul etmese de öyle olduğunu düşünüyorum. Evli adamla görüşüp hemen ardından başkasıyla sevişip hamile kalıp evlenmiş olması çok düşük ihtimal.

O kapı bir kez açıldı mi ; bir daha kapanmaz.
Zaten onu bu şekilde kabullendiginizi belli etmiş oldunuz,affettiniz.
Belki 1 ay belki 3 ay belki 1 yıl sonra yine aldatacak.
Özetle ona bağımlı olduğunuzu,kopamayacaginizi ağzınıza bile s.csa yine kabul göreceğini biliyor.
Ya başınızı çevireceksiniz,o yapacak siz kabul edeceksiniz ya da bir çok kadının yapmasi gerektiği gibi kapının önüne koyacaksınız.
Zaten başkası ilk seferinden sonra o evliliği toparlamaya calismaktan ziyade bir avukat bakardi kendisine..
Maddi imkanlarıniz el vermiyorsa onu da ayrica konuşuruz.

Okey en mükemmel en gururlu sizsiniz :) bazı şeyler tamir edilebilir bazı şeyler edilemez bu kadar sığ düşünmeyin ! Hayatta insana dair hiçbir şey beni şaşırtmaz ! Yani boşa da büyük konuşmayın hayat baş rol oynatır :)

Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
2 yıllık bile evli değilsin ve ufak bir bebeğin var ve üstüne aldatıldın 🤦🏼‍♀️

Yakalanana kadar olgunlaşmış değildi, siz öğrendikten sonra olgunluk geldi yani.

İster inanın ister kendinizi kandırın, aldatan erkek yakalandığı için ağlar zırlar. Yöntemlerini değiştirir izlerini gizler, yakayı ele vermemeye çalışır ama 2 kez yapan hep yapar. Evliliğinizi bitirmeye hazır değilseniz ve yok ayrılamam kocamı seviyorum diyorsanız kurcalamayın. Sormayın kontrol etmeyin görseniz bile görmezden gelin.
O aldatmaya devam etsin siz de hiç bir şey olmuyor gibi davranın, böylece her zaman toparlanırsınız. Şanslısınız ki çocuk bahaneniz de var. Aldatmalar ayyuka çıkınca "çocuğum babasına çok düşkün, babasız büyüsün istemiyorum" dersiniz.

Yalnız her ne kadar adi karaktersiz bir adam olsa da, her aldatmasını affeden, kocam da kocam diye yapışan kadınlardan da tiksinirler bir noktada.

Okey en mükemmel en gururlu sizsiniz :) bazı şeyler tamir edilebilir bazı şeyler edilemez bu kadar sığ düşünmeyin ! Hayatta insana dair hiçbir şey beni şaşırtmaz ! Yani boşa da büyük konuşmayın hayat baş rol oynatır :)
Allahın hakkı 3 diyorsunuz yani. İki defa yakalamış, pişman olsa ikinciyi yapmazdı. Belki de yakalanmadıkları da vardı konu sahibi farketmedi bile?

Yani kaçıncı aldatma-yakalamadan sonra sığ düşünceli olunmuyor keşke yazsaydınız. 5.6.10....??
Evliyseniz eşiniz çok şanslı biri.

Allahın hakkı 3 diyorsunuz yani. İki defa yakalamış, pişman olsa ikinciyi yapmazdı. Belki de yakalanmadıkları da vardı konu sahibi farketmedi bile?

Yani kaçıncı aldatma-yakalamadan sonra sığ düşünceli olunmuyor keşke yazsaydınız. 5.6.10....??
Evliyseniz eşiniz çok şanslı biri.
Allah'ın hakkı 3 tür. 3 ten sonra alışıyorsun. 💀

Sosyal medya hesabım var evli adamlar hiç fake hesap alma zahmetine bile girmeden kendi hesaplarından yazıyorlar demekki böyle böyle eşlerini sindirmişler.
Aldatma süreci bilinmeyen bir konu değilki bu kadar üzerine düşünüp çözmeye çalışasın hiç etrafında olmasa bile insan süreci dizilerden öğrenir.
Adam aldatıyor , ağlıyor pişmanım diyor affediliyor bundan sonra ya tekrar yapıyor konu yalama oluyor yada yapmıyor ama hatasını telafi etmek zor geliyor yakalandığında verdiği sözlerinden cayma bıktım huzurum kalmadı boşanalım sürecine giriyor.
Bu iki süreci yaşamadan aldatmayı aşmanın yolu var mutlaka ama ben bunun iki insanın profesyonel destek almadan başarabileceğine inanmıyorum

Merhabalar 2 yıllık bile evli degiliz. Ilk olarak gecen sene hamileyken esimin internette baska bir kadinla konusmasini yakaladim. Birbirlerine fotograflar gondermisler konusmuslar. hamileydim allak bullak oldum affettim. 2 ay once de baska bir kadinla gorustugunu beni tekrar aldattigini ogrendim. Bebegim kucuk ve esimimden de kopamiyorum. Evliligimiz toparlanir mi. Aldatilma sonrasinda evliligim toparlandi diyen var midir.
Konunuzu okumadan yazıyorum toparlanmazzzz

Hahahaha üye kaçmış yorumlara dayanamadı zaar :) Okuyorsa gizliden tabikiii toparlanır canımmmm aldatan seviyordur sevmese ayrılırdı 😄 beni de kocam hep aldattı şimdi 10. Çocuğuma hamileyim 2 de su kaplumbağamız var gözü benden başkasını görmez kocamın, arada döver ama kocamdır 😄

Yani içinizden atabilir misiniz bu sizin karakterinize bağlı
Ben mesela atamam içimden
Salak sacma aslında özünde iyidir diye iyi yanlarını görmeye calisamam, öyle yapanlar var da

Bu konusunu ocak ayinda açmış.
Bişey anlamadim ben

Kizlar selam.

Ben 3 yıl önce ilişkim için yaşadığım şehri ve işimi degiştirdim. Iliskim hic yurumedi. Ben aynı sehre geldikten 3 ay sonra bitti. Kariyere odaklandım vs derken 3 sene oldu. Bu süre içinde bi kişiyle görüstum ki o da evli çıktı. 30 yaşındayım ve is yerim dahil cevremde 35 yas ustu evlenmek istemiş ama evlenememis tamamen kariyer pesinde cok kadın var. Hatta bana belki de bekar kalacagini kabul edip ona göre hayat plani yapmalısin diyorlar. Ailem gec olmadan biri olsa diyor. Evlilik yaşı diye bir sey var mı siz ne düsünuyorsunuz.

Back
X