Aldatılma şüphelerim

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık bir birlikteliğim var bu süre zarfında erkek arkadaşım tarafından bir kere olsun inciltilmedim her zaman her konuda çok olgun bir erkek arkadaşım var sevgisinden hiç şüphem yoktu daha 2-3 hafta öncesine kadar.
Son zamanlarda sürekli tartışmaya başladık eskiden tartışmalarımızda beni arar gönlümü almaya çalışırdı çünkü tartışlarımızın %90'ı ondan kaynaklanıyordu her şey iyiydi hoştu ama eksik bir şeyler vardı -İLGİ-
Erkek arkadaşım ilişkimizin 3. ayından sonra ilgisizleşmeye başladı sanki iki evli çift gibiydik gün içerisinde sürekli mesajlaşmıyorduk sadece nerede ne yaptığımızdan haberdar oluyorduk ve ben bu durumdan her zaman rahatsızlık duyduk ve dile getirdim hep çözdük sandık ama çözemedik sonra bu bende patladı ağır sözler söyledim kırdım aramadı beni gönlümü almaya çalışmadı bekledim belki arar diye ama aramadı sonra ben aradım konuştuk aramamı bekliyormuş gibi her şey çözüldü.
Buluştuk buluştuğumuzda bir nedenle elime telefonunu aldığımda tüm mesajların ve arama geçmişinin silinmiş olduğunu gördüm yeni temizledi herhalde dedim dikkate almadım fakat 1 hafta sonra yine buluşmuştuk ve yine aynı şeyleri gördüm mesaj kutusu ve arama geçmişi tertemizdi büyük ihtimal benim yanıma gelirken temizledi. Bu güne kadar güvenimi sarsacak hiçbir şey yapmadı erkek arkadaşım fakat aklıma kurt düştü neden temizliyorsun mesajlarını diye sorduğumda bellek doluyor dedi telefonunda böyle bir sıkıntı yoktu ve dediğim gibi ilgisizlik sorunumuz var doğru dürüst konuşup mesajlaşmıyoruz belleğinin dolması biraz saçma geldi açıkçası. Sonra yalan söylediğini ona güvenmediğimi söyledim ve küs bir şekilde ayrıldık.

Beni dün aradı beni çok sevdiğini benim düşündüklerimin onda birini yapmadığını kendi karakterine yakıştıramayacağını söyledi.

Sizce kandırıldım mı ?

Ilgisizligi başlı başına şüphe uyandıracak bir davranış bence. Face şifresini isteyin bakalım aldatiyorsa kesin pacalari tutusacaktir

Ona güvenmediğinizi söyledikten sonra, bize diyecek bir şey kalmıyor bence..
Şahsen sevgilim dediğim insan bana gelip '' sana güvenmiyorum '' dese, ben hiç uğraşmazdım.Zoruma giderdi şahsen..
Ama senin ki , sen ona güvenmediği söylediğin halde, bitmemesi için çabalıyor..
Şimdi içine düşen kurdu hiç hesaba katmadan sana soruyorum..
Senin düşündüğün gibi bir şey yapmış olsa, hatasının farkına varıp seni arar mıydı ?

1bucuk yıllık ilişkinin ilk üç ayından itibaren ilgisizlik başlamışsa face şifresi istemekle çözülmez bu iş

ilgisizliğini belli ediyorsa illa aldatmasını mı bekleyeceksiniz ayrılmak için?

ya ilgi duymasını sağlayın, sorunun çözümüne odaklanın

ya da aldatılmayı beklemeden ilişkiyi sonlandırın..

Ilgisizligi başlı başına şüphe uyandıracak bir davranış bence. Face şifresini isteyin bakalım aldatiyorsa kesin pacalari tutusacaktir

İkimizde birbirimizin face şifresini biliyoruz ve o konuda hiçbir zaman sıkıntı yaşamadık.

Arardı pişman olduğunu dile getirir ve özür dileyip telefonu kapatırdı dediğim gibi daha önce böyle bir sıkıntımız olmamıştı ve ona güvenmemenim sebebi daha önce geçmişimde böyle bir durumu yaşadığımdan yoksa bu güne kadar güvenimi sarsacak hiçbir harekette bulunmamıştı.

İlgisizlik dediğimden kastım şu yanyanayken çok iyiyiz gülüyoruz oynuyoruz mutluyuz hiçbir sıkıntımız olmuyor yanyanayken 1 kere bile tartışmadık hep güzel zamanlarımız oluyor. Fakat ayrılıyoruz o evine gidiyor bana mesaj atmıyor ben istiyorum ki elimden telefon düşmesin sadece ben şurdayım şunlarlayım şunu yapıyorum gibi mesajlar atıyor. Ama ilişkiye ilk başladığımızda bu böyle değildi her gece beni arardı sesini duymadan uyuyamam felan derdi sürekli güzel şeyler söylerdi o adam gitti yerine böyle bir kalas geldi

sevgiliniz kaç yaşında? yani benim nişanlım da hiç sevmez öyle bik bik mesajlaşmayı, tercih meselesi

şurdayım şununlayım diye mesaj atması önemli, demek ki size bildiriyor, sizden habersiz hareket etmiyor..

her gece konuşacak birşey bulamıyor olabilir, siz arayın

Çeliştiğini bende farkındayım ama dediğim gibi üniversite öğrencisiydik çevremizdeki herkes bize imrenirdi erkek arkadaşımla bir ortama girelim beni hep korur kollardı resmen gözünden sakınır bir dediğimi iki etmezdi. Ama aynı insan evine gittiğinde kendi aleminde takılan biri olurdu.

Sevgilim 22 yaşında 23 olmak üzere ben 20 yaşımdayım.
İlk birlikteliğimizin 3 ayında bik bik mesajlaşıyorduk beni de bu duruma alıştırmıştı dediğim gibi sesimi duymadan uyuyamayacağını felan söylüyordu sonra zamanla daha az mesajlaşır olduk bazen erkenden uyuya kalıyorum benden haberi bile olmuyor ve ben kafama takıyorum başka biri mi var acaba diye düşünüyorum fakat etrafında hiç kız yok ve bu telefondaki mesaj kutusunu silmesi beni gerçekten çok şüphelendirdi.

hiç bişe anlamadım 1.5 yıllık ilişkim var incitilmedim diyosun bi yandanda 3 aydan sonra ilgisizleşti diyosun o ilgisizleşince sen incinmedin mi zaten ?

hiç bişe anlamadım 1.5 yıllık ilişkim var incitilmedim diyosun bi yandanda 3 aydan sonra ilgisizleşti diyosun o ilgisizleşince sen incinmedin mi zaten ?

Kendimi ifade etmekte yanlış cümleler seçtim sanırım. Yukarıda yorumlarda da anlattığım gibi üniversite öğrencisiydik çevremizdeki herkes bize imrenirdi erkek arkadaşımla bir ortama girelim beni hep korur kollardı resmen gözünden sakınır bir dediğimi iki etmezdi. Mesela arkadaşlarım evime misafirliğe gelirdi onlarla birlikte sevgilim de gelirdi yorgunum derdim bulaşıkları o yıkardı bazen yemek yapardı her konuda bana yardımcı olurdu. Ama aynı insan evine gittiğinde kendi aleminde takılan biri olurdu.

Evet bu mesajlaşma konusunda incinirdim şöyle desem daha anlaşılır olacak sanırım bana karşı saygısını her zaman korudu kırıcı sözler sarf etmedi bu ilgisizlik konusunda şikayetçi olduğumu bilir sürekli özür dilerdi çözdük sanırdık yine böyle olurdu.

sinsice takip et.
elinde kanıt olmadan aldatıldıgını anlıyamazsın...
hatta tlf ortaya bırakıyormu bırakmıyormu ona bile dikkat et

Yani bu tüm erkeklerde olan bişey çok mesajlaşmayı sevmiyolar ama sana nerde ne yaptığını bildiriyomuş bu da guzel bişey yani telefon geçmişi silmesi illaki bi kız olacağı anlamına gelmez belki erkek arkadaşlarıyla konuştuklarını görmeni istemiyodur bende silerim sürekli ama sevgilimi aldattığımdan değil kız arkadaşlarımla konuşurum görmesinide istemem muhabbetimizi belki onun ki de öyledir ben pek aldattığını düşünmedim açıkcası

aslında ilk mesajında da yazmışsın

Erkek arkadaşım ilişkimizin 3. ayından sonra ilgisizleşmeye başladı sanki iki evli çift gibiydik

cicim aylarınız bitmiş, rutine dönmüş..

ya da bu süreçte yaşadığınız birşeyler varsa heyecanı da bitmiş olabilir maalesef..

Canım şayet senin yanına geldiğinde telefonu öyle pürüpak tertemiz yapıyorsa bu adam vardır bunun altında bir bit yeniği şüphelendiğini çaktırmadan temkinli davran bir kaç buluşmanızda telefonuna hiç bakma ilgilenme rahatlasın sonra hiç beklemediği bir zamanda pat diye bak gerçekten bunda bir tuhaflık var çünkü..

Silme olayını bilemem ama diğer tüm davranışlar bizim ilişkimizde de var. İlişkimizin başlarında gece yarısı arardı, sesini özledim derdi öyle devam ederdi uykusuna. Şimdi adam bazen hic aramıyor. Erkekle böyle sanırım çok değişkenler. Bence kendi haline şükret, biz şimdi hiç mesajlaşmıyoruz telefonla da konuşmuyoruz.Akşam aklına gelirsem arıyor napıyosun dıye o kadar. Heyecan gidince böyle oluyormuş.

Canımcım ilişkinin ilk aylarındaki gibi bir ilgi beklersek sonunda üzülen biz oluruz. Her türlü ilişkinin ilk başları güzeldir. Bırak ilk birbirini tanımaya çalışıp sevgili olduğun dönemleri, yıllarca ilişki yaşadığın insanla bile evliliğin ilk ayları rüya gibi geçiyor. Sonra hormonlar düzene girmeye, sorumluluklar ortaya çıkmaya, insan hayat gailesine düşmeye başlıyor. Bu senin bahsettiğin şey ilgisizlik değil, ilişkinizin rutine binmesi.

Telefon konusunda da çok panik yapma. Aldatan adam eğer biraz akıllıysa mesajları, arama geçmişini tamamen silmez. Sadece sakıncalı olanları siler ki dikkat çekmesin. Benim telefonda da mesajlar hafıza kartına aktarılmadığı için doluyor hafızam sık sık. Birileriyle mesajlaştığımdan değil, reklam mesajlarından hep. Sana aldatılıyorsun ya da aldatılmıyorsun diyemem. Takipte kal ama çok da kafana takma.

ilgisizlik gerçekten büyük bir sorun. eğer yanlış anlamadıysam sadece yanınızda birileri varken ya da bir ortama girdiğinizde ilgili davranıyor ya da yan yana olduğunuzda. bu birazda göz boyamak oluyor bunu söylerken üzülüyorum ama böyle. başkalarına ben ilgili bir sevgiliyim imajı vermek yerine size bunu tamamen hissettirmesi gerekirdi değil mi? Yine de umarım aranızdaki sorunları çözersiniz.

Merhaba arkadaşlar sizinle son birkaç gündür yaşadığım güzel şeylerden bahsetmek istiyorum,

Erkek arkadaşımın beni aradığını böyle bir şeyin kendi karakterine yakıştıramayacağını söylediğini söylemiştim size o gün daha detaylı bir konuşma yaptık. Öncelikle beni neden daha önce aramadığını açıkladı çok sinirli olduğumu onu anlayamayacağımı düşündüğü için sinirimin geçmesini beklediğini söyledi ve uzun uzun konuştuk onun yerinde kim olsa yanlış anlaşılacağını söyledi ben olsam bende senin gibi düşünürdüm ama sana yemin ederim ki ben seni kandıracak aldatacak hiçbir şey yapmadım dedi. Erkek arkadaşımla kendi aramızda yüzük taktık laf atan felan olmasın diye ben taktığım yüzükten utanırım öyle bir şey yapmam yapamam felan dedi söyledikleri bana inandırıcı geldi ve onu affettim kırgınlığım geçti. Son bir kaç gündür çok yoğun bir şekilde çalışıyor ama her fırsatında bana mesajlar atıyor gece uyuyorum beni arıyor güzel sözler söyleyip kapatıyor ve bunlar benim çok hoşuma gidiyor. Ama inşallah bu böyle devam eder çünkü onu gerçekten seviyorum..

bitikcimm tatlı kuzum burda da gördüm seni olur böyle seyler şimdi madem aranızda güzel sakın bişeylerin şifresini falan isteme sıkboğaz etme ben sana güveniyorum senin sözlerin benim için yeterli de yüzükde takmıssınız ona güvenmediğini şüphelendiğini kötü kötü şeyleri değil de sonsuz güvendiğini ve sevdiğini hissettir.

Beybiiii hoş geldiiiiin
Eskiden sorunlarımız olduğunda ona sana güveniyorum derdim bana sadece bunu söyle başka bir şey istemiyorum diyordu son 2 gündür iyiyiz dediğin gibi bende onu çok sık boğaz etmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…