Ilgisizligi başlı başına şüphe uyandıracak bir davranış bence. Face şifresini isteyin bakalım aldatiyorsa kesin pacalari tutusacaktir
Ona güvenmediğinizi söyledikten sonra, bize diyecek bir şey kalmıyor bence..
Şahsen sevgilim dediğim insan bana gelip '' sana güvenmiyorum '' dese, ben hiç uğraşmazdım.Zoruma giderdi şahsen..
Ama senin ki , sen ona güvenmediği söylediğin halde, bitmemesi için çabalıyor..
Şimdi içine düşen kurdu hiç hesaba katmadan sana soruyorum..
Senin düşündüğün gibi bir şey yapmış olsa, hatasının farkına varıp seni arar mıydı ?
1bucuk yıllık ilişkinin ilk üç ayından itibaren ilgisizlik başlamışsa face şifresi istemekle çözülmez bu iş
ilgisizliğini belli ediyorsa illa aldatmasını mı bekleyeceksiniz ayrılmak için?
ya ilgi duymasını sağlayın, sorunun çözümüne odaklanın
ya da aldatılmayı beklemeden ilişkiyi sonlandırın..
İlgisizlik dediğimden kastım şu yanyanayken çok iyiyiz gülüyoruz oynuyoruz mutluyuz hiçbir sıkıntımız olmuyor yanyanayken 1 kere bile tartışmadık hep güzel zamanlarımız oluyor. Fakat ayrılıyoruz o evine gidiyor bana mesaj atmıyor ben istiyorum ki elimden telefon düşmesin sadece ben şurdayım şunlarlayım şunu yapıyorum gibi mesajlar atıyor. Ama ilişkiye ilk başladığımızda bu böyle değildi her gece beni arardı sesini duymadan uyuyamam felan derdi sürekli güzel şeyler söylerdi o adam gitti yerine böyle bir kalas geldi
1.5 yilda beni bir kere bile incitmedi diyorsun, ilk 3 aydan sonra tamamen ilgi kesildi evli ciftlere donduk diyosun.. Bu ikisi sence de fazlaca celismiyor mu? Aldatiyo mu bilmem ama seninle ilgilenmeyen adam seni cok sevmiyodur diyebilirim bu tabloya
sevgiliniz kaç yaşında? yani benim nişanlım da hiç sevmez öyle bik bik mesajlaşmayı, tercih meselesi
şurdayım şununlayım diye mesaj atması önemli, demek ki size bildiriyor, sizden habersiz hareket etmiyor..
her gece konuşacak birşey bulamıyor olabilir, siz arayın
hiç bişe anlamadım 1.5 yıllık ilişkim var incitilmedim diyosun bi yandanda 3 aydan sonra ilgisizleşti diyosun o ilgisizleşince sen incinmedin mi zaten ?
üniversite öğrencisiydik çevremizdeki herkes bize imrenirdi erkek arkadaşımla bir ortama girelim beni hep korur kollardı resmen gözünden sakınır bir dediğimi iki etmezdi. Mesela arkadaşlarım evime misafirliğe gelirdi onlarla birlikte sevgilim de gelirdi yorgunum derdim bulaşıkları o yıkardı bazen yemek yapardı her konuda bana yardımcı olurdu. Ama aynı insan evine gittiğinde kendi aleminde takılan biri olurdu.
Erkek arkadaşım ilişkimizin 3. ayından sonra ilgisizleşmeye başladı sanki iki evli çift gibiydik
Silme olayını bilemem ama diğer tüm davranışlar bizim ilişkimizde de var. İlişkimizin başlarında gece yarısı arardı, sesini özledim derdi öyle devam ederdi uykusuna. Şimdi adam bazen hic aramıyor. Erkekle böyle sanırım çok değişkenler. Bence kendi haline şükret, biz şimdi hiç mesajlaşmıyoruz telefonla da konuşmuyoruz.Akşam aklına gelirsem arıyor napıyosun dıye o kadar. Heyecan gidince böyle oluyormuş.Çeliştiğini bende farkındayım ama dediğim gibi üniversite öğrencisiydik çevremizdeki herkes bize imrenirdi erkek arkadaşımla bir ortama girelim beni hep korur kollardı resmen gözünden sakınır bir dediğimi iki etmezdi. Ama aynı insan evine gittiğinde kendi aleminde takılan biri olurdu.
Sevgilim 22 yaşında 23 olmak üzere ben 20 yaşımdayım.
İlk birlikteliğimizin 3 ayında bik bik mesajlaşıyorduk beni de bu duruma alıştırmıştı dediğim gibi sesimi duymadan uyuyamayacağını felan söylüyordu sonra zamanla daha az mesajlaşır olduk bazen erkenden uyuya kalıyorum benden haberi bile olmuyor ve ben kafama takıyorum başka biri mi var acaba diye düşünüyorum fakat etrafında hiç kız yok ve bu telefondaki mesaj kutusunu silmesi beni gerçekten çok şüphelendirdi.
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık bir birlikteliğim var bu süre zarfında erkek arkadaşım tarafından bir kere olsun inciltilmedim her zaman her konuda çok olgun bir erkek arkadaşım var sevgisinden hiç şüphem yoktu daha 2-3 hafta öncesine kadar.
Son zamanlarda sürekli tartışmaya başladık eskiden tartışmalarımızda beni arar gönlümü almaya çalışırdı çünkü tartışlarımızın %90'ı ondan kaynaklanıyordu her şey iyiydi hoştu ama eksik bir şeyler vardı -İLGİ-
Erkek arkadaşım ilişkimizin 3. ayından sonra ilgisizleşmeye başladı sanki iki evli çift gibiydik gün içerisinde sürekli mesajlaşmıyorduk sadece nerede ne yaptığımızdan haberdar oluyorduk ve ben bu durumdan her zaman rahatsızlık duyduk ve dile getirdim hep çözdük sandık ama çözemedik sonra bu bende patladı ağır sözler söyledim kırdım aramadı beni gönlümü almaya çalışmadı bekledim belki arar diye ama aramadı sonra ben aradım konuştuk aramamı bekliyormuş gibi her şey çözüldü.
Buluştuk buluştuğumuzda bir nedenle elime telefonunu aldığımda tüm mesajların ve arama geçmişinin silinmiş olduğunu gördüm yeni temizledi herhalde dedim dikkate almadım fakat 1 hafta sonra yine buluşmuştuk ve yine aynı şeyleri gördüm mesaj kutusu ve arama geçmişi tertemizdi büyük ihtimal benim yanıma gelirken temizledi. Bu güne kadar güvenimi sarsacak hiçbir şey yapmadı erkek arkadaşım fakat aklıma kurt düştü neden temizliyorsun mesajlarını diye sorduğumda bellek doluyor dedi telefonunda böyle bir sıkıntı yoktu ve dediğim gibi ilgisizlik sorunumuz var doğru dürüst konuşup mesajlaşmıyoruz belleğinin dolması biraz saçma geldi açıkçası. Sonra yalan söylediğini ona güvenmediğimi söyledim ve küs bir şekilde ayrıldık.
Beni dün aradı beni çok sevdiğini benim düşündüklerimin onda birini yapmadığını kendi karakterine yakıştıramayacağını söyledi.
Sizce kandırıldım mı ?
bitikcimm tatlı kuzum burda da gördüm seniolur böyle seyler şimdi madem aranızda güzel sakın bişeylerin şifresini falan isteme sıkboğaz etme ben sana güveniyorum senin sözlerin benim için yeterli de yüzükde takmıssınız ona güvenmediğini şüphelendiğini kötü kötü şeyleri değil de sonsuz güvendiğini ve sevdiğini hissettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?