Aldatılma şüphelerim

Kızlar bu şifre işi tüm olayları çözüyor. Benim erkek arkadaşım bir şekilde gönlümü alıp beni aldatmadığına inandırmıştı ama dün arkadaşımız böyle bir şeyden bahsedince içimi rahatlatmak istiyorum böyle bir şey varmış o şifreyi yolla bana dedim ilk mırın kırın etti yolluyorum ama şifre vermiyor hata veriyor felan dedi sonra müşteri hizmetlerini arayayım dedi tabi müşteri hizmetlerini felan aramak hep yalan kızı aramış demişki sevgilim seni ararsa ablasının arkadaşı Nadireyim ben dersin demiş. Bana şifreyi verirken ablamın arkadaşı Nadire var onu arama dedi tabi ben yer miyim direk aradım kız ilk açmadı peşinden mesaj attı ben Eski sevgilisiyim beni sürekli arıyor mesaj atıyor rahatsız ediyor bıktım usandım artık şeklinde mesajlar attı sonra aradım kızla konuştuk bana ne varsa bir bir anlattı sağolsun. Bende sevgilime ağzının payını verdim ve ilişkimizi bitirdim.

Benden size tavsiye arkadaşlar seviyorum diye kandırmayın kendinizi eğer bir şüpheniz varsa bu yolla kimle ne zaman konuştuğunu öğreniyorsunuz benden çok o kıza mesaj atmış hepsini kendi gözlerimle gördüm ve elimde somut bir delil oldu.

Aldatılan kadın çok iyi intikam alıyor. ben çok sevdim kızlar.
Kadınların gücünü hafife alanların hazin öyküsü!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…