:) Mesajı silmesimi şüphelendirdi.. Ben İm Eşim telefonumu İstediği zaman Bi Sn Diyorum Tüm msjları Silip öyle veriyorum Şüphelenmesimi Lâzım? Çünkü Arkadaşlarımla Özel konular hakkında mesajlaşıyoruz.. Eşim bakmaz ama ben rahatsız oluyorum.. Kadın kadına Özel diye
Senin Adına sevindim inşallah hep mutlu olursunuz.. Nazar değmesin
Bir ortama girince sizi neyden koruyup kolluyordu?
Polis Astsubay la ömür geçermi? Bu memlekette Ne kadar zor... Hayat tehlikesi var Boyna şehir değişikliği.. Ve meslekleri Gereği Psikolojik bozukluklar oluyor.. Aldıkları Parada da 3 veya 4 bin...En Yükseği.. Meslek Şart ama Asker polis olması Şart Değil.. Bir sürü Meslek var.. Yüz güzelliği değil ahlak güzelliği önemli bence.Yakışıklı ama Karaktersiz bi adamlada ömür geçmez...Teşekkür ederim :)
Mesela sahiplenirdi beni bu benim hatunum ona göre ayağınızı denk alın ifadesi gibi hissederdim ben bu durumu
Arkadaşlar bir şey daha danışmak istiyorum. Çok dertliymişim bende be
Erkek arkadaşım 22 yaşında ikimizde genciz daha yeni mezunuz arkadaşımın okuduğu bölüm gereksiz hiç okumasa daha iyiydi dedirtcek cinsten ve ailem erkek arkadaşımla ciddi olduğumuzun farkında sürekli bana hiç yakışmadığımızı benim onun gibi bir çirkine nasıl baktığımı felan söylüyorlar (ailem ve komşularımız) ben bu duruma pek aldırış etmiyorum önemli olan karakter benim için ama arada bir aklımı çelmeyi başarıyorlar ve erkek arkadaşım bakımsız biraz parfüm kullanmayı diş fırçalamayı ben öğrettim onaBu sorunların üstesinden evlenince gelebilirim diye düşünüyorum sürekli olarak duş almasını parfüm sıkmasını bakımlı olmasına yardımcı olabilirim aslında pek takılmıyorum. Ama bir meslek sorunumuz var ailem benim iyi geçinmemi istiyor ve elimizde hiçbir şey yok diyebirim evlilik için 3-4 senemiz var ama ailem çok üstüme geliyor bir polis bir uzman çavuş astsubay bulamadın nerde çulsuz var onları buluyorsun diyorlar ve kırılıyorum erkek arkadışımın ailemin istediği portreye sokmak istiyorum ve bazen bu durumdan o da sıkılıyor ne yapmalıyım sizce ?
Polis Astsubay la ömür geçermi? Bu memlekette Ne kadar zor... Hayat tehlikesi var Boyna şehir değişikliği.. Ve meslekleri Gereği Psikolojik bozukluklar oluyor.. Aldıkları Parada da 3 veya 4 bin...En Yükseği.. Meslek Şart ama Asker polis olması Şart Değil.. Bir sürü Meslek var.. Yüz güzelliği değil ahlak güzelliği önemli bence.Yakışıklı ama Karaktersiz bi adamlada ömür geçmez...
kesin aldatıyordur geçmişi siliyorsa bildik numaralar bunlr
canım sana bir yol söylicm aklına uyarsa yap önce telefon operatörünü öğren web online işlemler diye birşey var örneğin vodafone da S yazıp 7000 e gönderince bir şifre geliyo sende internetten vodafone web online işlemler sitesine giriyosun numarasını ve şifreyi yazıp giriyosun orada harcama detayı var tıklayın hangi numaraya ne zaman msj gitmiş ne zaman aramış çıkıyo en çok konuştuğu numaralara bakabilirsin ona çaktırmdan al şifresini tabi yapmak istersenMerhaba arkadaşlar 1.5 yıllık bir birlikteliğim var bu süre zarfında erkek arkadaşım tarafından bir kere olsun inciltilmedim her zaman her konuda çok olgun bir erkek arkadaşım var sevgisinden hiç şüphem yoktu daha 2-3 hafta öncesine kadar.
Son zamanlarda sürekli tartışmaya başladık eskiden tartışmalarımızda beni arar gönlümü almaya çalışırdı çünkü tartışlarımızın %90'ı ondan kaynaklanıyordu her şey iyiydi hoştu ama eksik bir şeyler vardı -İLGİ-
Erkek arkadaşım ilişkimizin 3. ayından sonra ilgisizleşmeye başladı sanki iki evli çift gibiydik gün içerisinde sürekli mesajlaşmıyorduk sadece nerede ne yaptığımızdan haberdar oluyorduk ve ben bu durumdan her zaman rahatsızlık duyduk ve dile getirdim hep çözdük sandık ama çözemedik sonra bu bende patladı ağır sözler söyledim kırdım aramadı beni gönlümü almaya çalışmadı bekledim belki arar diye ama aramadı sonra ben aradım konuştuk aramamı bekliyormuş gibi her şey çözüldü.
Buluştuk buluştuğumuzda bir nedenle elime telefonunu aldığımda tüm mesajların ve arama geçmişinin silinmiş olduğunu gördüm yeni temizledi herhalde dedim dikkate almadım fakat 1 hafta sonra yine buluşmuştuk ve yine aynı şeyleri gördüm mesaj kutusu ve arama geçmişi tertemizdi büyük ihtimal benim yanıma gelirken temizledi. Bu güne kadar güvenimi sarsacak hiçbir şey yapmadı erkek arkadaşım fakat aklıma kurt düştü neden temizliyorsun mesajlarını diye sorduğumda bellek doluyor dedi telefonunda böyle bir sıkıntı yoktu ve dediğim gibi ilgisizlik sorunumuz var doğru dürüst konuşup mesajlaşmıyoruz belleğinin dolması biraz saçma geldi açıkçası. Sonra yalan söylediğini ona güvenmediğimi söyledim ve küs bir şekilde ayrıldık.
Beni dün aradı beni çok sevdiğini benim düşündüklerimin onda birini yapmadığını kendi karakterine yakıştıramayacağını söyledi.
Sizce kandırıldım mı ?
Canimmm bu olayi daha detayli anlatir misin gonderilen mesajlari okuma sansimiz var mi ya da hangi numarayla kac dakika konustugunu sifre olayinida anlamadim ben onun sifresini kendim belirleyebiliyor muyum ?canım sana bir yol söylicm aklına uyarsa yap önce telefon operatörünü öğren web online işlemler diye birşey var örneğin vodafone da S yazıp 7000 e gönderince bir şifre geliyo sende internetten vodafone web online işlemler sitesine giriyosun numarasını ve şifreyi yazıp giriyosun orada harcama detayı var tıklayın hangi numaraya ne zaman msj gitmiş ne zaman aramış çıkıyo en çok konuştuğu numaralara bakabilirsin ona çaktırmdan al şifresini tabi yapmak istersen
canım hangi hatsa atıyorum aveamı gir google avea web online şifre alma yaz orada çıkıyo nasıl şifre alacaksın mesela şifre yaz 8080e gönder diyo işte bunu telefonda yapıyosun tabi sevgilinin telefonunda bi şifre geliyo sonra internetten avea web online işlemleri merkezine giriyosun sevgilinin telefon numarası ve o aldığın şifreyi giriyosun sonra karşına bi sayfa geliyo orada harcama detayı geliyo orada işte hangi satte hangi noya msj gitmiş kimle kaç saat konuşmuş çıkıyo sadece numaralar ama ne zaman internete girdiğide çıkıyo tabi o şifreyi bi şekilde sevgilinizin telefonundan gizliden alın yoksa vermiyolar istersen resimde gönderymCanimmm bu olayi daha detayli anlatir misin gonderilen mesajlari okuma sansimiz var mi ya da hangi numarayla kac dakika konustugunu sifre olayinida anlamadim ben onun sifresini kendim belirleyebiliyor muyum ?
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık bir birlikteliğim var bu süre zarfında erkek arkadaşım tarafından bir kere olsun inciltilmedim her zaman her konuda çok olgun bir erkek arkadaşım var sevgisinden hiç şüphem yoktu daha 2-3 hafta öncesine kadar.
Son zamanlarda sürekli tartışmaya başladık eskiden tartışmalarımızda beni arar gönlümü almaya çalışırdı çünkü tartışlarımızın %90'ı ondan kaynaklanıyordu her şey iyiydi hoştu ama eksik bir şeyler vardı -İLGİ-
Erkek arkadaşım ilişkimizin 3. ayından sonra ilgisizleşmeye başladı sanki iki evli çift gibiydik gün içerisinde sürekli mesajlaşmıyorduk sadece nerede ne yaptığımızdan haberdar oluyorduk ve ben bu durumdan her zaman rahatsızlık duyduk ve dile getirdim hep çözdük sandık ama çözemedik sonra bu bende patladı ağır sözler söyledim kırdım aramadı beni gönlümü almaya çalışmadı bekledim belki arar diye ama aramadı sonra ben aradım konuştuk aramamı bekliyormuş gibi her şey çözüldü.
Buluştuk buluştuğumuzda bir nedenle elime telefonunu aldığımda tüm mesajların ve arama geçmişinin silinmiş olduğunu gördüm yeni temizledi herhalde dedim dikkate almadım fakat 1 hafta sonra yine buluşmuştuk ve yine aynı şeyleri gördüm mesaj kutusu ve arama geçmişi tertemizdi büyük ihtimal benim yanıma gelirken temizledi. Bu güne kadar güvenimi sarsacak hiçbir şey yapmadı erkek arkadaşım fakat aklıma kurt düştü neden temizliyorsun mesajlarını diye sorduğumda bellek doluyor dedi telefonunda böyle bir sıkıntı yoktu ve dediğim gibi ilgisizlik sorunumuz var doğru dürüst konuşup mesajlaşmıyoruz belleğinin dolması biraz saçma geldi açıkçası. Sonra yalan söylediğini ona güvenmediğimi söyledim ve küs bir şekilde ayrıldık.
Beni dün aradı beni çok sevdiğini benim düşündüklerimin onda birini yapmadığını kendi karakterine yakıştıramayacağını söyledi.
Sizce kandırıldım mı ?
anladımmmm canımmmmm onu onun telefonunda yapmam zor cunku daha once hiç telefonunu elime almadım yani bu tarz şeyleri sevmediğimi söylemiştim daha ilk başlarda o yüzden ne o benimkini alıyor ne de ben onunkini insan merakta etmiyor değil ama :/canım hangi hatsa atıyorum aveamı gir google avea web online şifre alma yaz orada çıkıyo nasıl şifre alacaksın mesela şifre yaz 8080e gönder diyo işte bunu telefonda yapıyosun tabi sevgilinin telefonunda bi şifre geliyo sonra internetten avea web online işlemleri merkezine giriyosun sevgilinin telefon numarası ve o aldığın şifreyi giriyosun sonra karşına bi sayfa geliyo orada harcama detayı geliyo orada işte hangi satte hangi noya msj gitmiş kimle kaç saat konuşmuş çıkıyo sadece numaralar ama ne zaman internete girdiğide çıkıyo tabi o şifreyi bi şekilde sevgilinizin telefonundan gizliden alın yoksa vermiyolar istersen resimde gönderym
direkt isteyince ya vermez yada bana güvenmiyomusun triplerine girer yada bunu yap bana şifreyi gönder de hiç bi açıklama yapmadan bilemedim şimdianladımmmm canımmmmm onu onun telefonunda yapmam zor cunku daha once hiç telefonunu elime almadım yani bu tarz şeyleri sevmediğimi söylemiştim daha ilk başlarda o yüzden ne o benimkini alıyor ne de ben onunkini insan merakta etmiyor değil ama :/
benimki biraz tuhaf ben daha facebook şifresini isteyemedim ondandirekt isteyince ya vermez yada bana güvenmiyomusun triplerine girer yada bunu yap bana şifreyi gönder de hiç bi açıklama yapmadan bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?