Aldatılma şüphelerim

:) Mesajı silmesimi şüphelendirdi.. Ben İm Eşim telefonumu İstediği zaman Bi Sn Diyorum Tüm msjları Silip öyle veriyorum Şüphelenmesimi Lâzım? Çünkü Arkadaşlarımla Özel konular hakkında mesajlaşıyoruz.. Eşim bakmaz ama ben rahatsız oluyorum.. Kadın kadına Özel diye

Haklısın aynı durum bende de oluyor mesela arkadaşlarım arıyor bir şey konuşmamız gerekiyor özel bir şey konuşacağız canım az müsade eder misin diyorum gidiyor veya telefonuma baktığında özel bir şeyim olduğunda canım o mesajları okuma özel diyorum anlayışla karşılıyor ama bizde böyle bir durum daha önce olmamıştı erkek arkadaşım yapmamıştı o yüzden garipsedim sanırım . Ama şu anda sorun yok yanlış anladığımı düşünüyorum bende

Senin Adına sevindim inşallah hep mutlu olursunuz.. Nazar değmesin

Bir ortama girince sizi neyden koruyup kolluyordu?

Senin Adına sevindim inşallah hep mutlu olursunuz.. Nazar değmesin

Teşekkür ederim :)

Bir ortama girince sizi neyden koruyup kolluyordu?

Mesela sahiplenirdi beni bu benim hatunum ona göre ayağınızı denk alın ifadesi gibi hissederdim ben bu durumu

Arkadaşlar bir şey daha danışmak istiyorum. Çok dertliymişim bende be
Erkek arkadaşım 22 yaşında ikimizde genciz daha yeni mezunuz arkadaşımın okuduğu bölüm gereksiz hiç okumasa daha iyiydi dedirtcek cinsten ve ailem erkek arkadaşımla ciddi olduğumuzun farkında sürekli bana hiç yakışmadığımızı benim onun gibi bir çirkine nasıl baktığımı felan söylüyorlar (ailem ve komşularımız) ben bu duruma pek aldırış etmiyorum önemli olan karakter benim için ama arada bir aklımı çelmeyi başarıyorlar ve erkek arkadaşım bakımsız biraz parfüm kullanmayı diş fırçalamayı ben öğrettim ona Bu sorunların üstesinden evlenince gelebilirim diye düşünüyorum sürekli olarak duş almasını parfüm sıkmasını bakımlı olmasına yardımcı olabilirim aslında pek takılmıyorum. Ama bir meslek sorunumuz var ailem benim iyi geçinmemi istiyor ve elimizde hiçbir şey yok diyebirim evlilik için 3-4 senemiz var ama ailem çok üstüme geliyor bir polis bir uzman çavuş astsubay bulamadın nerde çulsuz var onları buluyorsun diyorlar ve kırılıyorum erkek arkadışımın ailemin istediği portreye sokmak istiyorum ve bazen bu durumdan o da sıkılıyor ne yapmalıyım sizce ?

Polis Astsubay la ömür geçermi? Bu memlekette Ne kadar zor... Hayat tehlikesi var Boyna şehir değişikliği.. Ve meslekleri Gereği Psikolojik bozukluklar oluyor.. Aldıkları Parada da 3 veya 4 bin...En Yükseği.. Meslek Şart ama Asker polis olması Şart Değil.. Bir sürü Meslek var.. Yüz güzelliği değil ahlak güzelliği önemli bence.Yakışıklı ama Karaktersiz bi adamlada ömür geçmez...

Ah canım benim o kadar güzel söylüyorsun ki gel de bunu aileme anlat babamın mesleği askerlikti gazi oldu hala da asker polis damat diyorlar örneğin geçen yıl staj yapıyordum adliyede ora polisler uzman çavuşlar çok gelir ayarla deyip duruyorlardı bende bunu çok kafama takıyorum bir an önce iyi bir mesleği olsun da evlenelim diye dua ediyorum Rabbime ailemde benim rahat geçinmemi istiyor onları da anlıyorum ama bir çıkış yolu bulamadım

Bu sekilde genelleme yapamazsin bnm esim asker psikolojiside bozuk deil ayrica sevgi olduktan sonra omur gecio birde allah kimin omrunu ne kadar yazmis bilemezsin hersey olum icin bir manadir allah o saatte senin nefesini kesmisse kimse engel olamaz insanin sevdigi yaninda olunca sehrin bir onemi olmuo sevgi sadakat saygi olduktan sonra

canım sana bir yol söylicm aklına uyarsa yap önce telefon operatörünü öğren web online işlemler diye birşey var örneğin vodafone da S yazıp 7000 e gönderince bir şifre geliyo sende internetten vodafone web online işlemler sitesine giriyosun numarasını ve şifreyi yazıp giriyosun orada harcama detayı var tıklayın hangi numaraya ne zaman msj gitmiş ne zaman aramış çıkıyo en çok konuştuğu numaralara bakabilirsin ona çaktırmdan al şifresini tabi yapmak istersen

Canimmm bu olayi daha detayli anlatir misin gonderilen mesajlari okuma sansimiz var mi ya da hangi numarayla kac dakika konustugunu sifre olayinida anlamadim ben onun sifresini kendim belirleyebiliyor muyum ?

Canimmm bu olayi daha detayli anlatir misin gonderilen mesajlari okuma sansimiz var mi ya da hangi numarayla kac dakika konustugunu sifre olayinida anlamadim ben onun sifresini kendim belirleyebiliyor muyum ?
canım hangi hatsa atıyorum aveamı gir google avea web online şifre alma yaz orada çıkıyo nasıl şifre alacaksın mesela şifre yaz 8080e gönder diyo işte bunu telefonda yapıyosun tabi sevgilinin telefonunda bi şifre geliyo sonra internetten avea web online işlemleri merkezine giriyosun sevgilinin telefon numarası ve o aldığın şifreyi giriyosun sonra karşına bi sayfa geliyo orada harcama detayı geliyo orada işte hangi satte hangi noya msj gitmiş kimle kaç saat konuşmuş çıkıyo sadece numaralar ama ne zaman internete girdiğide çıkıyo tabi o şifreyi bi şekilde sevgilinizin telefonundan gizliden alın yoksa vermiyolar istersen resimde gönderym

Sana güvenmiyorum dediği halde uğraşıyorsa bi ihtimal bi şeyler karıştırıyor. Yoksa kendinden emin olsaydı seninle konuşmazdı. Bilemedim

valla ben evlenmeden önce sevgilimin tepkisinden çekindiğimden okuldan falan erkek arkadaşların attığı mesajları görmesin diye geçmişi temizliyordum.
yani vardır bi bit yeniği.

Hareketleri süpheli evet ama , ilgisiz bir erkek ila aldatigi zamanmi haddini bildirceksiniz..

Ilgisizligi bence basli basina bir sorun , senin yanina geldiginde her defasinda telefonu temizlemeside cok suphe uyandirici..
Sen bizden daha iyi tanirsin tabiki sevgilini , en iyisini sen bilirsin.

Facebook sifresi felan bos olur telefonu temizleyen ordan yola bile cikmaz..
Bir kac gun daha takip et hareketlerini , ama kavga ederek konusma sakin kendinden emin bir sekilde alip karsina konus , sanki herseyi biliyormus gibi davran , kavgayla hakliyken haksiz duruma dusersin cunku...

anladımmmm canımmmmm onu onun telefonunda yapmam zor cunku daha once hiç telefonunu elime almadım yani bu tarz şeyleri sevmediğimi söylemiştim daha ilk başlarda o yüzden ne o benimkini alıyor ne de ben onunkini insan merakta etmiyor değil ama :/

direkt isteyince ya vermez yada bana güvenmiyomusun triplerine girer yada bunu yap bana şifreyi gönder de hiç bi açıklama yapmadan bilemedim şimdi

direkt isteyince ya vermez yada bana güvenmiyomusun triplerine girer yada bunu yap bana şifreyi gönder de hiç bi açıklama yapmadan bilemedim şimdi
benimki biraz tuhaf ben daha facebook şifresini isteyemedim ondan kaldı ki bu biraz zor canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…