- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Aysetumblr38
-
Allah Allah ya neden ki Mit ajanı mı acaba?Evet defalarca uyardım bana git deme diye bana sürekli git diyor kovuyor benim akıl sagligimla oynadı sinirlerim bozuk. Sizce neden telefona bakmamam şartını koşuyor?
Sizce aldatiliyor muyum bunun hakkında fikirlerinizi öğrenmek için
Önceye bakmaya ne gerek var zaten aldatılmış adamda hakaret var şu anda aldatılıyorsun biliyorsun bu adam ısrarla yapışma ısrarla şu adamla sevişmek isteme sebebin ne ?Önceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Evet kendisi cesaret edemiyorKocan pisliğin teki .
Psikolojik şiddet uygulayarak ondan bosanmani istiyor .
Bence zaten boşan ama haklarını al bir güzel.
Öyle kolay değil bitti sıkıldım gidiyorum demek
Cesaret edemiyor değil.Evet kendisi cesaret edemiyor
Ay yok ya bizim bu kadınlara ne oluyor akıllarını neyle dolduruyorlar hala yanlış mı düşünüyorum, iyi mi yaptım. Bu kadar mı kendinize saygınız yok sevginiz yok gururunuz yok elin öküz heriflerine ömrünüzü veriyorsunuz. Eşiniz! Sizi aldatmasa bile saygısız ve seviyesiz... Size saygı duymuyor bu en az ihanet etmesi kadar kötü. Umarım çocuk yokturÖnceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Çocuk yok. Koştuğu şartlara ne diyorsunuz peki olaylara ? Sizce beni aldatıyor muCesaret edemiyor değil.
Para koparma diye yapıyor .
Adam tereyağından kıl çeker gibi bosanicak yok öyle bir şey.
Çocuğun var mi
Aldatıyor olabilir evet .Çocuk yok. Koştuğu şartlara ne diyorsunuz peki olaylara ? Sizce beni aldatıyor mu
sizce beni aldatıyor mu diye her sorduğunuzda sinir uçlarıma dokunuyorsunuz sankiÇocuk yok. Koştuğu şartlara ne diyorsunuz peki olaylara ? Sizce beni aldatıyor mu
SakamisinizEvet defalarca uyardım bana git deme diye bana sürekli git diyor kovuyor benim akıl sagligimla oynadı sinirlerim bozuk. Sizce neden telefona bakmamam şartını koşuyor?
Evet boşanma üzerine konuştuk zaten hep. Bile bile getirdiBinadan girerken bile sizinle pazarlık yapıyor. Eşiniz temelli ayrıldığınızın farkında mı?
Kararınızı vermişsiniz geriye bakmayın.Evet boşanma üzerine konuştuk zaten hep. Bile bile getirdi
Adam sizi resmen aşağılıyor. Yani biri bana seni istediğimi mi sanıyorsun dese, Aman Allah… ağzına ederim onun. Siz neyi bekliyorsunuz? Adam aldatıyorum diye böğürüyorÖnceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Hadi bakalıııım…. Acaba neden???? Size her gün yeni sürprizler yapıyor ve görmenizi istemiyor da ondanEvet defalarca uyardım bana git deme diye bana sürekli git diyor kovuyor benim akıl sagligimla oynadı sinirlerim bozuk. Sizce neden telefona bakmamam şartını koşuyor?
Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde
Ay haspam triplere bak boşa daha mutlu olursun egoist insan onun canı istiyo seninki istemiyor mu çok sinir oldumÖnceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Evet kendisi cesaret edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?