Aldatılma şüphesi Babamın evine geldim bana en son koştuğu şartlara bakın ?

Evet defalarca uyardım bana git deme diye bana sürekli git diyor kovuyor benim akıl sagligimla oynadı sinirlerim bozuk. Sizce neden telefona bakmamam şartını koşuyor?
Allah Allah ya neden ki Mit ajanı mı acaba?

Sizce aldatiliyor muyum bunun hakkında fikirlerinizi öğrenmek için

Aldatmasa bile yaptıkları birer boşanma sebebi.

Bir tanidiğimın kocası evlendikleri günün sabahında "Babanin evine git" diyor. "Bende gurursuzum ya, gitmedim kaldım" demişti evliliğini anlatırken. Kocası ona hiçbir zaman değer vermedi, evde söz hakki olmadı. Neden biliyor musunuz? Kovulduğu yerde kalarak her türlü muameleye kapı araladı. Saygınliğı ve gururu zedelendi.

Bunu söyleyen adam aldatsın, aldatmasın ona eş olmayı içiniz kaldıracak mı? Onurunuz, gururunuz bu kadar ucuz değil.

Önceye bakmaya ne gerek var zaten aldatılmış adamda hakaret var şu anda aldatılıyorsun biliyorsun bu adam ısrarla yapışma ısrarla şu adamla sevişmek isteme sebebin ne ?

Ay yok ya bizim bu kadınlara ne oluyor akıllarını neyle dolduruyorlar hala yanlış mı düşünüyorum, iyi mi yaptım. Bu kadar mı kendinize saygınız yok sevginiz yok gururunuz yok elin öküz heriflerine ömrünüzü veriyorsunuz. Eşiniz! Sizi aldatmasa bile saygısız ve seviyesiz... Size saygı duymuyor bu en az ihanet etmesi kadar kötü. Umarım çocuk yoktur

Çocuk yok. Koştuğu şartlara ne diyorsunuz peki olaylara ? Sizce beni aldatıyor mu
sizce beni aldatıyor mu diye her sorduğunuzda sinir uçlarıma dokunuyorsunuz sanki

neden soruma cevap vermiyorsunuz

aldatmıyorsa boşanmayacak mısınız?

niye bu kadar önemli bu sizin için?

tamam aldatmıyor diyelim, adamın size zerre sevgsi, saygısı yok, neden tek derdiniz aldatmış olup olmaması

Bence siz gerçek değilsiniz, bizi trollüyorsunuz. Ya da aşırı saf, herhangi bir eğitimi ve işi olmayan birisiniz.
Yani adamın aldatmasına bile gerek yok ki boşanmanız için. Adam tamamen ofsayt! Olmamış yani bu adam ve evlilik. Siz sürekli affetmişsiniz o da yüz bulmuş ve ilişki laçkalaşmış.

Kararınızı vermişsiniz geriye bakmayın.
Burada aldatıyor diyenlere itimad etmiyorsunuz. Aldatmasa da aldatacak diyenlere de.

Birisi aldatmıyor dese boşanmaktan vaz mi geçeceksiniz?
Telefonuna dokunamayışınızın aldatılmanız haricinde mantıklı bir açıklaması olsa (olsa kendi yapardı bu açıklamayı) diğer adi hareketlerini sineye çekmek niyetinde misiniz?

En son "Ürün bu, beğenmiyorsan kapi orda, senin duygusal ve bedensel ihtiyaçlarını önemsemiyorum, seni arzulamıyorum." demiş. Yeterince açık değil mi?

Yazılanların hiç biri içinize sinmiyor belli ki. Siz ne duymayı beklediğinizi yazın diyeceğim ama kimse sipariş üzerine yorum yapmıyor burda. Görüneni analiz ediyor. Daha isabetli analiz için adami psikoloğa götürün diyeceğim artık ne diyim.

Güzel kardeşim bilerek yapmıyorsanız sizde de anlamak istememe gibi kendini gösteren bir hal var. Altında ne yatıyor onu da anlayamadım.

Adam sizi resmen aşağılıyor. Yani biri bana seni istediğimi mi sanıyorsun dese, Aman Allah… ağzına ederim onun. Siz neyi bekliyorsunuz? Adam aldatıyorum diye böğürüyor

Ay haspam triplere bak boşa daha mutlu olursun egoist insan onun canı istiyo seninki istemiyor mu çok sinir oldum

Evet kendisi cesaret edemiyor

Cesaret edemiyor değil, elinde farklı alternatifler olmadığı için düzenini bozmak istemiyor şuan zorunlu birliktelik yaşıyor sizinle.
Daha yaşınız genç ayrılırsınız henüz çok bir şey kaybetmiş sayılmazsınız. Ama devam ederseniz eşiniz kendini piskolojik, ekonomik olarak toparladığında size bay bay diyecek.
Şartlar sizin için uygun net ayrılmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…