- Konu Sahibi Aysetumblr38
-
Sadece siz değil sizi yetiştiren anne babanıza da yazık niye böyle kötü bir muameleyi kabul ediyorsunuz? Aşk mı sevgi mi ? Emin olun üzülürsünüz ama unutursunuz. Kimse bu hayata ikinci defa gelmiyor. Hayatınızı böyle çürük bir ilişkiyle devam etmeyinÖnceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Ya babanın evine niye gidiyorsun onu köy kapının önüne o gitsin sen niye düzenini dağıtıyorsun ben en çok buna takıldım kusura bakmaÖnceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Beni kovma diye adam uyarılmazEvet defalarca uyardım bana git deme diye bana sürekli git diyor kovuyor benim akıl sagligimla oynadı sinirlerim bozuk. Sizce neden telefona bakmamam şartını koşuyor?
Güya evi terk ediyorsunuz gideceğiniz yere size insan yerine bile koymayan kovan adam mı götürüyorÖnceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Ya zaten aldatılmışsın, evet şimdi de aldatılıyosun hatta adam senden tiksiniyor resmen. Daha ne istiyorsun boşanmak için ne lazım?Sizce aldatiliyor muyum bunun hakkında fikirlerinizi öğrenmek için
Boşanırken kesinlikle maddi haklarınızı bırakmayın.Bu duruma ailesi ne diyor peki.Önceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Bu adam düzelmezse boşanın.Duzelecek tipe benzemiyor tam hanzo.Önceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Şu cümleden sonra yazdıklarınıza hayret ettim osu busu önemli mi şu cümlede ben mahkemeye giderdimSeni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde.
Ne biçim adam bu.Çok bile sabr etmişsin kendini ne zann ediyorsa artik.Igrenç bir herif boşanda kurtul hemen.Yaptigi imalar sözler çok igrenç.Önceki konularımi biliyorsunuz arkadaşlar. Yeni olaylar oldu ve ben babamın evindeyim şimdi . Daha önce aldattı ve şimdi büyük suphelerim vardı arkadaşıyla çıkan mesajları telefon saklamalari kendisine birden bakım yapmaya başlaması vs. Bana sürekli git diyen birisiydi. Ve cinsel hayatımız yoktu. Bana yaklaşmiyordu. Gelelim en sonki olaya. Cumartesi günü banyoyu hazırladım gel gir duş al dedim kabul etmedi. Belki bana yaklaşır diye . Yarın yarın diye gün atıyordu sürekli. Neyse dün akşam yani pazar aksami birden kendine bakımlar yaptı banyo yaptı temizlendi bende zannettim ki benim için yapıyor ? Seni istediğimi mı sanıyorsun dedi istemiyorum dedi asagiladi alaycı bir şekilde. Yarın işten izin aldım ehliyete yazilacagim dedi. Benide gotur dedim ben öyle deyince yok belki işe geçerim ordan dedi. Ben şüphelendim arkadaşlar senin bir planın var biriyle bulusacaksin dedim kavga ettik. Bana git o zaman babanın evine diyor. Sonra geri gitme diyor dalga geçiyor. Biz bugün hep tartıştık en son babamın evine geldim aşağı binanın girişinde dedim ki en son bana düzelecegim demiştin noldu dedim? Ben düzelmem işine geliyorsa böyle dedi. Benim telefonuma bakamazsin bide seninle 15 güne bir canım isterse birlikte olurum işine geliyorsa dedi ? En çok telefon mevzusuna canım sıkıldı önceden hiç saklamazdi benden şimdi ise onu şart koştu. Bir işler dönüyor arkamdan arkadaşlar yanlıs mı düşünüyorum? Önceki konularıma da bakabilirsiniz. İyimi yaptım yorumlarinizi bekliyorum...
Babanızın evine bile kendiniz gidemiyor musunuz? Niye delil toplayıp sonra da kapıyı çarpıp çıkmadınız? Habire acaba aldatıldım mı diye sormanızdaki amaç ne? Ha şunun için soruyorsanız; aldatılmışsam peşine düşer delil toplar maddi manevi bedelini ödetirim diyorsanız tamam sorun.Evet boşanma üzerine konuştuk zaten hep. Bile bile getirdi
Ayy ne gurursuz birisin yaSizce aldatiliyor muyum bunun hakkında fikirlerinizi öğrenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?