Aldatılma şüphesi

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
Arkadaşlar

Ben çevremde insanların deyimiyle çirkin değilim fakat bu isler bence güzellikle de alakalı değil

Bu aldatilma konusu hakkında içiniz de eşime sevgilime ben çok güveniyorum beni asla aldatmaz diyen var mı Aman benim eşim yapmaz mı
Yoksa
Hepinizin içinde de böyle bir şüphe var mı

Bu benim kuruntum mu güvensizlik

Paranoyak değilim, her an aldatılacakmış gibi yaşamıyorum ama herhangi bir konuda insanoğluna sınırsız güvenmeyi doğru bulmuyorum.
Beşer şaşar.
Ama bunu kendime dert edip ortada bir şey yokken de tutup adamın telefonunu karıştırmıyorum yada banka hesaplarını kontrol etmiyorum, gün içinde nerede olduğu ile sıkı takiplerim yada akşam arkadaşları ile çıktıklarında hesap sormalarım yok...
ortada bir şey yokken sürekli varmış gibi kazımak yanlış geliyor, bana yapılsa da hiç hoşlanmam...

Benim esim yapmaz dunyanin en sacma laflarindan biridir.bir insan baska bir insan icin nasil garanti verebilir ki? yeri geliyor kendimiz hakkinda bile "buyuk konusmusum" dedigimiz konular oluyorken hele.Mantikli degil.beser sasar.hepimiz insaniz insan hata yapar.

gecen günlerde esimin cok yakın cok iyi bir arkadası! numarasını sehirlerarası otobuste otobus bozulınca konustugu bir kıza vermiş.

daha sonra karısı telefonu sık sık isteyip birsey bakıcam diyince telefonu yanında tasıyormus kız ararda görür diye.eaimde söylede kurtul demiş .söylemiş aglamıs affetmiş

tabi ben face meaajlarını gördüm konustukları.birkısmını zorla da devamını anlattırdım

agzım acık kaldı
eside cok güzeldir

bende derim kocam yapmaz diye ama herinsan yapabilir Allah fırsat vermesin

kimse için asla, asla demem, kendim için bile,
ama benim 16 yılda tanıdığım kadarıyla eşim geçip karşıma, bak kadın, ben artık seni sevmiyorum hadi herkes yoluna diyecek kadar yürekli, başla kadının yanından kalkıp yüzüme bakamayacak kadar şereflidir.
umarım yanılmıyorumdur, 16 yılda biraz olsun tanımışımdır.

Aldatır valla bence hepsi aldatir yapmayan fırsatını ortamini bulamamistir

Ben eşimle evlenmeden once konustum.istersen aldat, ama beni kaybetmeyi kabullenip oyle o işe kalkış dedim. Ben güvenmem acıkcası. Güveninde kontrole tabi oldugunu düşünürüm. Arada sırada telefonu kurcalamak şart

Ofiste olanları düşündükçe evet herkes aldatilabilir diyorum...güzellikle fln hiic alakası yok. İnsanlar maalesef çok doyumsuz olay bu bence...

Benim eşimde çok dürüsttür , aldatmaz muhtemelen, öyle bişey olsa gelir direk söyler. Bende derim zaten herzaman, beni kandıracağına gel söyle, ayrılalım daha iyi diye

Erkekler sırf heyecan yaşamak icin nefes alsın yeter mantığında olduklarindan ve bu çok kullanılıp kliselesmeyen doğru sözü de Savundugumdan aldatmayan erkek yoktur, güvenmem ve güvenme diyorum. Bende fena sayılmam ama epeyce aldatildim.

Kimseye güvenmem
Ama hayatı kendime zehirde etmem
Daha bugün okuduk kocasını bir kadınla aldatan kadını

Beni esim sevgiliyken garip bi şekilde aldatmıştı, ergendik o zamanlar sürekli ayrılıp barışıyorduk ayrıldığımız bi dönemde bi kızla tanışmış hemen sevgili olmuşlar biz de görüşüp barışıyoruz tabi bu uyuz (yine sinirlendim) ne benden vazgeçebiliyo ne kizla görüşüp bitti gitti diyebiliyo (kizla gorusememisler güya ne kadar gerçek hala bilmiyorum) ben yakalıyorum bi sekilde allaha çok şükür arkamdan biri iş ceviriyosa hemen görürüm farklı şekillerde.
Sonra ben ayrılıyorum 1 ay kadar uzayıp gidiyor bu mesele sonunda kendim için barışıyorum ama asla affetmedigimi herzaman beni aldatma ihtimali olduğunu bilerek yaşayacağımı söylüyorum, üstünden 10 sene geçti bu olayın paronayak gibi davranmadım hiç ama bi gün beni aldatırsa hiç üzülmem o an biter.
Kocam o olaydan büyük bi ders çıkarmış olacak ki o günden sonra bütün yaşam tarzını ve arkadasarını değiştirdi (asla ben istemedim) mükemmel bi sevgili sonunda mükemmel bi eş oldu.
Adet dönemlerimde kavga sebebi bulamayınca o konuyu açıp kendi kendime kavga ediyorum hala özür diler gözleri dolar. Bi daha yapmama ihtimali %50 ve o ihtimalle birlikteyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…