Aldatılma şüphesi

Bence şuan duygusal bakıyorsun kadın gibi yani bir de erkek gibi odun düşün onlarda aşk sevgiliyken olur o da daha fazla sevgilisini elleme öpme hastalığı daha sonra evlenince hele aradan da zaman geçince zaten amacına ulaşmış yani doymuş artık yeni arayışlara girer yapar ama yaptım olmaz çünkü onlar da kadın namusu yoktur.

ben eşimin beni aldatma potansiyeli olduğunu düşünerek mutlu olamam açıkçası,
o yüzden benim eşim aldatmaz diyorum, buna inanıyorum ve güveniyorum.
tüm erkeklerin sadakatsiz olduğuna inansaydım evlenmezdim.

Burdan benim gibi bekar hemcinslerime sesleniyorum. İnanmayın bu seviyorum ölüyorum bitiyorum ayaklarına. Aşk dedikleri şey sadece şarkılarda güzeldir. Gerisi hep görünmez amaç olan cinsellik içindir. Yaşasın bekarlık, yaşasın isyan...

zaten ask nizdede bitiyor sevgi kalıyor . bu yönden zaafları var kontrol edecekler . yoksa bosansınlar istediklerini yapsınlar

Erkekler tek gecelik ilişkileri normal kabul eder sanki senden önce yapmamış gibi canı isterse gider söyleme z bu kadar basit
Genelleme yapamazsınız ki, benim eşim zinadan cekinir Allah'tan korkar, benden değil. Benden önce de yapmamış ki benden sonra da yapacağını sanmam. Tek gecelik ilişki ona göre bişey değil. Ama Allah şaşırtmasın tabi, beşer şaşar demişler

asla denmez ben eşime hep sunu derım sen yapmazsın bılıyorum derım yapamazsın demıyrm istese yapar her erkkte yapar anlayamayız Allah korkusu olan yapmaz kı bn eşime hep derım sen bırının karısına namusuna gız koyarsan Allah bunu yanına bırakırmı eline dılıne gozune mukayet ol kı benım felaketım olma derım.
o fırsatı vermemrk lazım bude buyuk konuşmamak sen eşini işini Allah a emanet et onun gozune ıner perde

Waow harika

Bende yok ,saldım çayıra sonsuz güvenmiyorum ama güveniyorum :) o b.ku yerse de koyarım kapının önüne ..niye sürekli düşünüp kendimi rahatsız edeyim ki ?

Beni en çok varsa öyle birşey yakalayamama, bilmeme ihtimali korkutur
Yani bence aldatılmaktan ziyade bunu öğrenmeme ihtimali daha acı...
Düşünsene....resmen haberin yok

Zaten bir kere de olsa aldatıyor bence Erkek düşüncesinde duygusal bir bağ kurmadan yaşanılan o ilişki bar kızları vb ile vs artık nereden buluyorlars anlayacaginiz onun için ihtiyaç olur yapar susar yanına gelir yatar. Sende ah benim kocam yapmaz der gezersin

Şimdiden kapıya koyalım nasıl olsa olacak. Sonuç bu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…