gecen günlerde esimin cok yakın cok iyi bir arkadası! numarasını sehirlerarası otobuste otobus bozulınca konustugu bir kıza vermiş.
daha sonra karısı telefonu sık sık isteyip birsey bakıcam diyince telefonu yanında tasıyormus kız ararda görür diye.eaimde söylede kurtul demiş .söylemiş aglamıs affetmiş
tabi ben face meaajlarını gördüm konustukları.birkısmını zorla da devamını anlattırdım
agzım acık kaldı
eside cok güzeldir
bende derim kocam yapmaz diye ama herinsan yapabilir Allah fırsat vermesin
zaten ask nizdede bitiyor sevgi kalıyor . bu yönden zaafları var kontrol edecekler . yoksa bosansınlar istediklerini yapsınlarBence şuan duygusal bakıyorsun kadın gibi yani bir de erkek gibi odun düşün onlarda aşk sevgiliyken olur o da daha fazla sevgilisini elleme öpme hastalığı daha sonra evlenince hele aradan da zaman geçince zaten amacına ulaşmış yani doymuş artık yeni arayışlara girer yapar ama yaptım olmaz çünkü onlar da kadın namusu yoktur.
Herşeyin bir zamanı var sabırlı olunUn var şeker var helva yapsana canim
Genelleme yapamazsınız ki, benim eşim zinadan cekinir Allah'tan korkar, benden değil. Benden önce de yapmamış ki benden sonra da yapacağını sanmam. Tek gecelik ilişki ona göre bişey değil. Ama Allah şaşırtmasın tabi, beşer şaşar demişlerErkekler tek gecelik ilişkileri normal kabul eder sanki senden önce yapmamış gibi canı isterse gider söyleme z bu kadar basit
Waow harikakimse için asla, asla demem, kendim için bile,
ama benim 16 yılda tanıdığım kadarıyla eşim geçip karşıma, bak kadın, ben artık seni sevmiyorum hadi herkes yoluna diyecek kadar yürekli, başla kadının yanından kalkıp yüzüme bakamayacak kadar şereflidir.
umarım yanılmıyorumdur, 16 yılda biraz olsun tanımışımdır.
Bende yok ,saldım çayıraArkadaşlar
Ben çevremde insanların deyimiyle çirkin değilim fakat bu isler bence güzellikle de alakalı değil
Bu aldatilma konusu hakkında içiniz de eşime sevgilime ben çok güveniyorum beni asla aldatmaz diyen var mı Aman benim eşim yapmaz mı
Yoksa
Hepinizin içinde de böyle bir şüphe var mı
Bu benim kuruntum mu güvensizlik
aynı fikirdeyim kesinlikle...Beni en çok varsa öyle birşey yakalayamama, bilmeme ihtimali korkutur
Yani bence aldatılmaktan ziyade bunu öğrenmeme ihtimali daha acı...
Düşünsene....resmen haberin yok
Bende yok ,saldım çayırasonsuz güvenmiyorum ama güveniyorum :) o b.ku yerse de koyarım kapının önüne ..niye sürekli düşünüp kendimi rahatsız edeyim ki ?
Benimle iddiaya mi giriyorsunSana gelip ben seni aldattım mı diyecek yapar söylemez kapıya koyamaz sin
Beni en çok varsa öyle birşey yakalayamama, bilmeme ihtimali korkutur
Yani bence aldatılmaktan ziyade bunu öğrenmeme ihtimali daha acı...
Düşünsene....resmen haberin yok
Şimdiden kapıya koyalım nasıl olsa olacak. Sonuç bu mu.Zaten bir kere de olsa aldatıyor bence Erkek düşüncesinde duygusal bir bağ kurmadan yaşanılan o ilişki bar kızları vb ile vs artık nereden buluyorlars anlayacaginiz onun için ihtiyaç olur yapar susar yanına gelir yatar. Sende ah benim kocam yapmaz der gezersin
Benimle iddiaya mi giriyorsun6.hissim çok kuvvetlidir :)ayrica aldığı nefesten bile haberim var o yüzden bu rahatlığım ..şimdi supheleneyim, yataktan kaldırır kapıya atarım
Şimdiden kapıya koyalım nasıl olsa olacak. Sonuç bu mu.[/QUOTE
Degil hayat tek kişi olmuyor
Şimdiden kapıya koyalım nasıl olsa olacak. Sonuç bu mu.[/QUOTE
Değil hayat tek kişi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?