Aldatılma şüphesi

geçen gün burda benzer bir konu açmıştım.. kesinlikle herkesin yapabilitesi var kimse hakkında büyük konusmamak lazım. hatta özellikle güzel kadınların yanlarındaki çirkin erkekler ilişkiyi kompleks meselesi haline getirip özellikle de yapabiliyorlar sadakatsizlik. Allah kimseye yaşatmasın, ilk aşkı tarafından aldatılan biri olarak söylüyorum bunu;çok zor bir durum

Benim eşimde çok dürüsttür , aldatmaz muhtemelen, öyle bişey olsa gelir direk söyler. Bende derim zaten herzaman, beni kandıracağına gel söyle, ayrılalım daha iyi diye

Erkekler için her zaman sağlam bir yer olmalı yani bizler o yüzden sen durursun o seni zaten bırakmak istemez ama fırsat bulursa aldatır bunu da sana söylemez asla bu böyledir

Erkekler kadar karaktersiz yok bu dünyada

Herkes aldatmaz ama kimin aldatip aldatmayacagini bilmek cok zor ve bu korkuyla yasamak da yersiz. Aldatilirsan ayrilirsin ne olacak ki? Her gun bugun olecek miyim diye dusunmuyoruz sonucta. Akisina birak.

Eşim benden önce Allah'tan korkar. Allah'tan korkmayandan da herşey beklenir zaten. Yine de yüzde yüz gözüm kapalı diyemem. 4 yıllık evliyim, her gün telefonu elimdedir, bir kere bırak vermemeyi, en ufak tedirgin bile olmamıştır. Ofisine çat kapı giderim, hayırdır demez. Ben yine de kredi kartı harcamalarina göz gezdiririm, telefonuna arada bir şöyle göz ucu bakarım. Dünyada son aldatacak erkek esimdir ama ben yine de gözüm kapalı ipleri salamam.

Erkekler için her zaman sağlam bir yer olmalı yani bizler o yüzden sen durursun o seni zaten bırakmak istemez ama fırsat bulursa aldatır bunu da sana söylemez asla bu böyledir
Yok benim eşim böyle değil, aksine tek yaşamaya alışmış , aile hayatı sıkar onu bazen. Kadınlarla filan iletişimi Yok. Birde dini inancı gereği yapmaz, yaparsa da nikahlar yanı :) onu da ben duyarım, o kadın tek karısı olur ozaman

Benim eşimde tam tersi elinden telefonu düşmez afedersiniz tuvalete bile telefonla girer adım adım o telefon kaçar benden saklanır gerçi 10 aylık evliyken 2 kere cebinde resim yakaladım ve gecenin 12 sinde mesaj geldi telefonuna verdiği cevap ise resim için arkadasım mesaj için ise yanlış gelmiş dedi ama tabiki onlar hep bende bi soru işareti olarak kaldı ve öylede devam ediyor bende 2 seneyi geçkin evliyim ve birtane 5 aylık bi oğlum var şüphe ile yaşanmıyor ama bu durumdan iyice sıkıldım anlayacağınız güven YOk o yüzden çıkmazdayım şuan düşünüp düşünüp içime atıyorum.

Demet Şener kadın manken aldatılma gerekçesiyle boşanıyor. Hülya Avşar da aldatılma gerekçesi ile boşanmıştı. Daha bir sürü örnek verilebilir. Yani dediğiniz gibi güzellikte ilgisi yoktur.Benim bu aldatma olayından anladığım şey şu erkek bir kadınla cinsel anlamda doyduğunda başka kadınlar başka bedenler arzuluyor. Ve aldatıyor. Genelde en büyük gerekçesi cinselliktir. Kadında duygusal olarak doymadığında aldatıyor. İçinde bulunduğumuz zamanda aldatmaya zemin hazırlıyor. Sosyal medya, Kadın erkek görselliğin yüceltilmesi, herşeye kolaylıkla ulaşabilmek gibi tahrik edici unsurlar var. Bu zaman bize bencil olmamız gerektiği mesajını veriyor. Kendi mutluluğun için herkesi harca. Ve bundan utanma.

Erkekler tek gecelik ilişkileri normal kabul eder sanki senden önce yapmamış gibi canı isterse gider söyleme z bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…