- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Aldatır valla bence hepsi aldatir yapmayan fırsatını ortamini bulamamistir
Benim eşimde çok dürüsttür , aldatmaz muhtemelen, öyle bişey olsa gelir direk söyler. Bende derim zaten herzaman, beni kandıracağına gel söyle, ayrılalım daha iyi diye
geçen gün burda benzer bir konu açmıştım.. kesinlikle herkesin yapabilitesi var kimse hakkında büyük konusmamak lazım. hatta özellikle güzel kadınların yanlarındaki çirkin erkekler ilişkiyi kompleks meselesi haline getirip özellikle de yapabiliyorlar sadakatsizlik. Allah kimseye yaşatmasın, ilk aşkı tarafından aldatılan biri olarak söylüyorum bunu;çok zor bir durum
Benim eşim yapmaz.
+1 diyorum ben de.Eşime çok güveniyorum fakat benim eşim "asla" yapmaz diyemem elbette. Sadece Allah şaşırtmasın diyorum..
Yok benim eşim böyle değil, aksine tek yaşamaya alışmış , aile hayatı sıkar onu bazen. Kadınlarla filan iletişimi Yok. Birde dini inancı gereği yapmaz, yaparsa da nikahlar yanı :) onu da ben duyarım, o kadın tek karısı olur ozamanErkekler için her zaman sağlam bir yer olmalı yani bizler o yüzden sen durursun o seni zaten bırakmak istemez ama fırsat bulursa aldatır bunu da sana söylemez asla bu böyledir
Benim kemalim yapmaz heeBenim eşim yapmaz.
Demet Şener kadın manken aldatılma gerekçesiyle boşanıyor. Hülya Avşar da aldatılma gerekçesi ile boşanmıştı. Daha bir sürü örnek verilebilir. Yani dediğiniz gibi güzellikte ilgisi yoktur.Benim bu aldatma olayından anladığım şey şu erkek bir kadınla cinsel anlamda doyduğunda başka kadınlar başka bedenler arzuluyor. Ve aldatıyor. Genelde en büyük gerekçesi cinselliktir. Kadında duygusal olarak doymadığında aldatıyor. İçinde bulunduğumuz zamanda aldatmaya zemin hazırlıyor. Sosyal medya, Kadın erkek görselliğin yüceltilmesi, herşeye kolaylıkla ulaşabilmek gibi tahrik edici unsurlar var. Bu zaman bize bencil olmamız gerektiği mesajını veriyor. Kendi mutluluğun için herkesi harca. Ve bundan utanma.Arkadaşlar
Ben çevremde insanların deyimiyle çirkin değilim fakat bu isler bence güzellikle de alakalı değil
Bu aldatilma konusu hakkında içiniz de eşime sevgilime ben çok güveniyorum beni asla aldatmaz diyen var mı Aman benim eşim yapmaz mı
Yoksa
Hepinizin içinde de böyle bir şüphe var mı
Bu benim kuruntum mu güvensizlik
Benim eşimde tam tersi elinden telefonu düşmez afedersiniz tuvalete bile telefonla girer adım adım o telefon kaçar benden saklanır gerçi 10 aylık evliyken 2 kere cebinde resim yakaladım ve gecenin 12 sinde mesaj geldi telefonuna verdiği cevap ise resim için arkadasım mesaj için ise yanlış gelmiş dedi ama tabiki onlar hep bende bi soru işareti olarak kaldı ve öylede devam ediyor bende 2 seneyi geçkin evliyim ve birtane 5 aylık bi oğlum var şüphe ile yaşanmıyor ama bu durumdan iyice sıkıldım anlayacağınız güven YOk o yüzden çıkmazdayım şuan düşünüp düşünüp içime atıyorum.[/QUO
Neyi bekliyorsun un var şeker var helva yap sen
Erkekler tek gecelik ilişkileri normal kabul eder sanki senden önce yapmamış gibi canı isterse gider söyleme z bu kadar basitYok benim eşim böyle değil, aksine tek yaşamaya alışmış , aile hayatı sıkar onu bazen. Kadınlarla filan iletişimi Yok. Birde dini inancı gereği yapmaz, yaparsa da nikahlar yanı :) onu da ben duyarım, o kadın tek karısı olur ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?