Ben eşimle evlenmeden once konustum.istersen aldat, ama beni kaybetmeyi kabullenip oyle o işe kalkış dedim. Ben güvenmem acıkcası. Güveninde kontrole tabi oldugunu düşünürüm. Arada sırada telefonu kurcalamak şart
Herkes aldatmaz ama kimin aldatip aldatmayacagini bilmek cok zor ve bu korkuyla yasamak da yersiz. Aldatilirsan ayrilirsin ne olacak ki? Her gun bugun olecek miyim diye dusunmuyoruz sonucta. Akisina birak.
Birkez asla yapmaz dedim. Pislik çifter çifter takmış boynuzu. Daha da kimseye asla demem.
Valla 8 seneyi devirdik ..o beni bilir ben onu..Namım var benimKadınlar kulübü bu çok örnek mevcut iyi olup kötü olan çok inşallah hep öyle olur.
Babama bile katıksız güvenmem. Herkese karşı temkinliyimdir. Her konuda. her zaman bir b planım vardır.
İnsanlara güvenmek mi kaldı bu devirde ya
Ozaman paranoyalardan uzak ama hep takipte kalalım. Bu nasıl fikir? Yani yahu ben seni çok da takmıyorum telefonla ne yaptıgınıda hiç merak etmiyorum hissi uyandirip, olur olmadık zamanlarda aa hemen bişeye bakıcam aşkım diyip elinden çekivermek örnek veriyorum :)). Vs vs yani bu adam acaba beni nezaman aldatıcak da ayrılıcaz düşüncesinden biraz uzaklaşmak. Öyle bir felaket senaryoları çıkıyor ki kelimelerinizden. Ölelim biz kadınlar yada hep kadın kadına takılalım yani tek çözüm o oluyor senaryolarınıza. Anlıyorum gerçeklerden bahsediyorsunuz ama güzel gerçekler de var hayatta. Yapacaksa zaten yapacak, takipte kalırsan ögrenirsin ona göre yolunu çizersin. Ya adam çapkın bir adam degilse? Kocam benden durduk yere sürekli şüphe etse ve bunu belli etse. Adam zaten güvenmiyor yani yanlış yapmam için o rahatlıgı veriyor. Seklinde hissederim herhalde.
Çok benimsedigim bir örnek var. Bilmiyorum başka kelimelerle evrensel bir şekilde nasıl anlatabilirim ama. Oldugu gibi söyleyeyim. Cehenneme sadece bir kişinin gidecegini söyleseler üzül telaşlan o benmiyim diye, cennete sadece bir kişinin gidebilecegini söyleseler sevin, umutlan o benmiyim diye. Yani haksızsınız demiyorum ama en azından umut etmek :)) %50 %50Gerçekleri düşünmek bu ama dediğim gibi bu benim fikrim çok örnek okudum çevremde gördüm şahit oldum inşallah kimse aldatilmaz..
Sezen aksu ihanetten geri kalan gelsin hepinize arkadaşlar
Çok benimsedigim bir örnek var. Bilmiyorum başka kelimelerle evrensel bir şekilde nasıl anlatabilirim ama. Oldugu gibi söyleyeyim. Cehenneme sadece bir kişinin gidecegini söyleseler üzül telaşlan o benmiyim diye, cennete sadece bir kişinin gidebilecegini söyleseler sevin, umutlan o benmiyim diye. Yani haksızsınız demiyorum ama en azından umut etmek :)) %50 %50
AminAllah korusun hepimizi boyle olaylardan.
Yaa ben nedense esime cok guvenirim bana askina sevgisine gilan degil. Karakterine guvenirim. Sevmedigi bi adinla evli olsaydi da aldatmazdi bence. Bu tamamen ahiret bilinci ile ilgili bence kalbinde Allah korkusu olmayan herkes yapabilir. Aldatmayi sinirlayan tek sey erkekte ona zina gozuyle bakmak diye düşünüyorumArkadaşlar
Ben çevremde insanların deyimiyle çirkin değilim fakat bu isler bence güzellikle de alakalı değ
Bu aldatilma konusu hakkında içiniz de eşime sevgilime ben çok güveniyorum beni asla aldatmaz diyen var mı Aman benim eşim yapmaz mı
Yoksa
Hepinizin içinde de böyle bir şüphe var mı
Bu benim kuruntum mu güvensizlik
Yaa ben nedense esime cok guvenirim bana askina sevgisine gilan degil. Karakterine guvenirim. Sevmedigi bi adinla evli olsaydi da aldatmazdi bence. Bu tamamen ahiret bilinci ile ilgili bence kalbinde Allah korkusu olmayan herkes yapabilir. Aldatmayi sinirlayan tek sey erkekte ona zina gozuyle bakmak diye düşünüyorum
guzellikle alakali olsaydi adriana lima aldatilmazdi.bu insanin vicdaniyla ilgili bence.kocasi, her gittigi toplantida onla bunla yatan,metresinden cocuk peydahliyan,sirf ukraynaya fakir yasamina donmemek icin herseye eyvallah ve erkekler cocuk ruhlu olur kocam dunyadaki en zeki insan diyen tanidigim bir kadin var o mesela sapina kadar hakediyor aldatilmayi..kisinin tahammul sinirina da bagli vb vb
Yoo herkes bilip de ayrilmiyor. Cogu kadin sineye cekiyor. Kusursuz cinayet yotur derler, kusursuz aldatma da olmaz bence. Kadinlar genelde aldatildigini anlar derler. Cogu zaman bosanmamak icin anlamamazliga vuruyorlar.Aldatildigini bilmemek korkutucu yoksa bilsen zaten ayrıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?