Aldatılma şüphesi

Birkez asla yapmaz dedim. Pislik çifter çifter takmış boynuzu. Daha da kimseye asla demem.

Aynen tuvalette telefonu ile giden şifre koyan erkek tehlikeli erkek

Herkes aldatmaz ama kimin aldatip aldatmayacagini bilmek cok zor ve bu korkuyla yasamak da yersiz. Aldatilirsan ayrilirsin ne olacak ki? Her gun bugun olecek miyim diye dusunmuyoruz sonucta. Akisina birak.

Aldatildigini bilmemek korkutucu yoksa bilsen zaten ayrıl.

Babama bile katıksız güvenmem. Herkese karşı temkinliyimdir. Her konuda. her zaman bir b planım vardır.
İnsanlara güvenmek mi kaldı bu devirde ya

Birkez asla yapmaz dedim. Pislik çifter çifter takmış boynuzu. Daha da kimseye asla demem.

Bu ders olmuştur sana erkek sadece yanımızda dursun bizi korusun vs sebepleri ile yanımızda sadece yoksa her halti yapıyorlar sen bilmediğin için aldatiliyosun aslında bilsen söylese sana yapmadan önce çeker gider zaten olan bize olmaz

Ozaman paranoyalardan uzak ama hep takipte kalalım. Bu nasıl fikir? Yani yahu ben seni çok da takmıyorum telefonla ne yaptıgınıda hiç merak etmiyorum hissi uyandirip, olur olmadık zamanlarda aa hemen bişeye bakıcam aşkım diyip elinden çekivermek örnek veriyorum :)). Vs vs yani bu adam acaba beni nezaman aldatıcak da ayrılıcaz düşüncesinden biraz uzaklaşmak. Öyle bir felaket senaryoları çıkıyor ki kelimelerinizden. Ölelim biz kadınlar yada hep kadın kadına takılalım yani tek çözüm o oluyor senaryolarınıza. Anlıyorum gerçeklerden bahsediyorsunuz ama güzel gerçekler de var hayatta. Yapacaksa zaten yapacak, takipte kalırsan ögrenirsin ona göre yolunu çizersin. Ya adam çapkın bir adam degilse? Kocam benden durduk yere sürekli şüphe etse ve bunu belli etse. Adam zaten güvenmiyor yani yanlış yapmam için o rahatlıgı veriyor. Seklinde hissederim herhalde.

Babama bile katıksız güvenmem. Herkese karşı temkinliyimdir. Her konuda. her zaman bir b planım vardır.
İnsanlara güvenmek mi kaldı bu devirde ya

Tabiki de guvenmiceksin sadece şu konuda güven akşam nasıl olsa eve gelir benimle uyur

Erkek ler bu akşam yapalım mı diye sormaz yatar ve ertesi gün hiç bişey olmamış gibi devam eder erkek kalas gibidir ..

.

Ne yapalım yalnız kalmamak için guveniyoz biz der gezeriz..

Gerçekleri düşünmek bu ama dediğim gibi bu benim fikrim çok örnek okudum çevremde gördüm şahit oldum inşallah kimse aldatilmaz..

Sezen aksu ihanetten geri kalan gelsin hepinize arkadaşlar

Gerçekleri düşünmek bu ama dediğim gibi bu benim fikrim çok örnek okudum çevremde gördüm şahit oldum inşallah kimse aldatilmaz..

Sezen aksu ihanetten geri kalan gelsin hepinize arkadaşlar
Çok benimsedigim bir örnek var. Bilmiyorum başka kelimelerle evrensel bir şekilde nasıl anlatabilirim ama. Oldugu gibi söyleyeyim. Cehenneme sadece bir kişinin gidecegini söyleseler üzül telaşlan o benmiyim diye, cennete sadece bir kişinin gidebilecegini söyleseler sevin, umutlan o benmiyim diye. Yani haksızsınız demiyorum ama en azından umut etmek :)) %50 %50

Vooovvv harikaymis bende çok sevdim

Ne diyelim

Isit Allah derdimi, bu ahlarimi
Rahmeyle, bagisla gunahlarimi
Hayreyle hem aksam hem sabahlarimi

Yaa ben nedense esime cok guvenirim bana askina sevgisine gilan degil. Karakterine guvenirim. Sevmedigi bi adinla evli olsaydi da aldatmazdi bence. Bu tamamen ahiret bilinci ile ilgili bence kalbinde Allah korkusu olmayan herkes yapabilir. Aldatmayi sinirlayan tek sey erkekte ona zina gozuyle bakmak diye düşünüyorum

guzellikle alakali olsaydi adriana lima aldatilmazdi.bu insanin vicdaniyla ilgili bence.kocasi, her gittigi toplantida onla bunla yatan,metresinden cocuk peydahliyan,sirf ukraynaya fakir yasamina donmemek icin herseye eyvallah ve erkekler cocuk ruhlu olur kocam dunyadaki en zeki insan diyen tanidigim bir kadin var o mesela sapina kadar hakediyor aldatilmayi..kisinin tahammul sinirina da bagli vb vb

Nazar değmesin inşallah hep böyle gider..

Ortamını bulursa aldatır bence kimleri kimleri arkadaşlar i bile kandırıp aldatmadi geçen murat boz aslı enveri aldattı

Allah beni de eşimi de böyle birşeyle imtihan etmesin... Eşimin şuan için aldatacagini düşünmüyorum. Aldatsa kendi kaybeder zaten.

Huzurlu mutlu guzel bir yuvamiz var, eşim de öyle cok maceraperest biri degildir. Herseyi mahvetmek istemez heralde :) bir de eşim çok iyi empati yapar, kendisine yapılmasını istemediği şeyi asla başkasına yapmaz...

Aynen yine gözünü budaktan sakınmayan kadın bir de kadın aldatsin neler neler olur kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…