Aldatilma

orası biraz karışık. Eşinin bir arkadasi gelip söylüyor. Bir sebepten araları bozulmuş. O zaman söylemediği birseyi şimdi söylüyor. Bir de o bayanla görüstürüyor

Bayan da inkar etmiyor yani? Bu kadar süre geçtikten sonra ne diye gelip söylüyorlar insanlar da bi ilginç.
Kanıt filan var mı? Kadının eşiyle bir problem yaşamış olabilir ve bu sebepten de iftira atabilir belki? Herhangi bir kanıt yoksa kulak asmasın söylediklerine

Arkadaşımın yaşadığı ve sormak istediği bir durumdan bahsedeceğim. Eşiyle severek evlendiler. Eşi arkadasim hamileyken evden uzaklaşmış. Ve arkadasimi da aldatmış. Üzerinden üç yıl geçtikten sonra durumu öğreniyor. Simdi araları iyiymiş. Şüphelenecegi bir durum da yaşamamış. Ama şu an çok kararsiz siz olsaydınız ne yapardınız
Ay bu ne yaa hamile kalmaya korkar oldum :bicak:

biri bahsetmisti bir kiz dershaneye giderken polisle bakisiyor hergun ...sonra tabiki gorusuyorlar ...bu kiza daha sonra ben evliyim adimi yalan soyledim diyor ...karim hamile ben karimla severek evlenmedim diyo...kiza benim tayinim cikti oraya da gel diyor simdi sizce pisman mi

Bayan da inkar etmiyor yani? Bu kadar süre geçtikten sonra ne diye gelip söylüyorlar insanlar da bi ilginç.
Kanıt filan var mı? Kadının eşiyle bir problem yaşamış olabilir ve bu sebepten de iftira atabilir belki? Herhangi bir kanıt yoksa kulak asmasın söylediklerine
Kanıt yok. Evet aralari bozulmuş kavga falan etmisler. Sonucta adamin arkadasi bir dönem sürekli beraberlermiş. Zaten o yüzden kafası karışık. Kanıt yok sadece oyle söylüyorlar ve arkadasimin esi de inkar ediyor. Ama aldatsa bile aldattim demez sanirim

biri bahsetmisti bir kiz dershaneye giderken polisle bakisiyor hergun ...sonra tabiki gorusuyorlar ...bu kiza daha sonra ben evliyim adimi yalan soyledim diyor ...karim hamile ben karimla severek evlenmedim diyo...kiza benim tayinim cikti oraya da gel diyor simdi sizce pisman mi
Değil klsik erkek yalanı. Karısını sevmezler ama cocuk yapmayi bilirler

Kanıt yok. Evet aralari bozulmuş kavga falan etmisler. Sonucta adamin arkadasi bir dönem sürekli beraberlermiş. Zaten o yüzden kafası karışık. Kanıt yok sadece oyle söylüyorlar ve arkadasimin esi de inkar ediyor. Ama aldatsa bile aldattim demez sanirim

Aldattım Demez ama o insanların yaptığı da saçma. Araları bozuk diye gelip bu şekilde konuşmaları mı gerekiyor? Yani ortada art niyet var eğer kadını düşünerek yapmış olsalar en başından söylerlerdi. Şimdi aradan 3 sene geçmiş gelip araları bozuk olunca söylüyorlar birşeyin intikamı gibi.
Bence kanıt yoksa kulak asmasın.
Eşi ne tepki verdi o da önemli?

Aldattım Demez ama o insanların yaptığı da saçma. Araları bozuk diye gelip bu şekilde konuşmaları mı gerekiyor? Yani ortada art niyet var eğer kadını düşünerek yapmış olsalar en başından söylerlerdi. Şimdi aradan 3 sene geçmiş gelip araları bozuk olunca söylüyorlar birşeyin intikamı gibi.
Bence kanıt yoksa kulak asmasın.
Eşi ne tepki verdi o da önemli?
Arkadasimin da kafasi bu yüzden karışık zaten neden aralari bozulunca gelip söylüyorlar. Eşi benden herseyi bekle bunu bekleme diyormus. Benim o konuda içim rahat diyormuş.

Arkadasimin da kafasi bu yüzden karışık zaten neden aralari bozulunca gelip söylüyorlar. Eşi benden herseyi bekle bunu bekleme. Benim o konuda içim rahat diyormuş.

Canım bu durumda gerçekten dikkate almasın ya.
Hiç huzurunu bozmasın başkasının lafına bakarak. Varsa öyle birşey kanıtlanmadan zaten kafasına takmasın.
Ortada herhangi bir kanıt yok anlaşmış olabilir o iki kişi. Niyetlerini bilemezsin ki. Bence kesinlikle huzursuz olmaya değecek bir mevzu değil.

Canım bu durumda gerçekten dikkate almasın ya.
Hiç huzurunu bozmasın başkasının lafına bakarak. Varsa öyle birşey kanıtlanmadan zaten kafasına takmasın.
Ortada herhangi bir kanıt yok anlaşmış olabilir o iki kişi. Niyetlerini bilemezsin ki. Bence kesinlikle huzursuz olmaya değecek bir mevzu değil.
Inşallah durum böyledir çünkü ortada bir çocuk var. Insan hemen de boşan diyemiyor.

Inşallah durum böyledir çünkü ortada bir çocuk var. Insan hemen de boşan diyemiyor.

Ortada net birşey yok ki boşan denilmez tabi ki.
Net birşey olur söylenilen şeyler kanıtlanır o zaman amenna söylersin iyiliğini düşündüğün için.
En iyi o tanır eşini haksızlığa nasıl tepki verdiğini bilir ama sakin karşılayıp ben kendimi biliyorum dediyse de üstelemesine gerek yok. Genelde suçlu erkek oraya buraya saldırır.

Sacma olan ne anlamadim. Ben tanık olmadim

Şahit oluyorsun susuyorsun adamı ve kadını direk tanıyorsun
Sonra adama kızıyorsun üc yıl geçtigi halde eşine gidip bi cesaret herseyi anlatıyorsun üstelik kadını da ikna edip yıllar önce bununla aldatıldın diyip götürebiliyorsun
Aldatılan eş hesap sormamış mı ?
Çok saçma bu durum
Herkes fazlasıyla cesur hareket etmiş bu olayda

Back
X