- 19 Mart 2023
- 852
- 1.491
- 43
- 35
- Konu Sahibi lavinia2012
-
Hiç birinizi tanımadan ne desek bosMerhaba hanımlar. Daha önce konu açmıştım eşimle ihanet yüzünden boşandım. Eşim bana yıllarca ihanet etti. En sonunda dayanamadım ekonomik özgürlüğümü de elime alınca ayrıldım. Biz çok severek evlenmiştik. Böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Çevrem tarafından beğenilen güzel bir kadınım. Hatta herkes duyunca o kadar şaşırdı ki senin gibi bi kadını neden aldatır insan diye. Şimdi benim aklımda sürekli şu sorular dönüyor diğer kadından neden vazgeçemedi. Bende bulamayıp onda bulduğu ne olabilir. Karşındakinin karakteri filan bunları biliyorum ama bir şey olmalı değil mi. Ben yaşadığım tecrübelere dayanarak şöyle düşünüyorum. Ben biraz cinsellik bakımından pasiftim. Yani utanırdım isteklerimi söyleyemezdim. Açık açık konuşamazdım. Bazı kadınlar böyle bel altı konuşmayı çok güzel beceriyor. Erkeklerde öyle kadınları seviyor. Ben buna bağlıyorum bu durumu biraz. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aslında karakter meselesi olduğuna bende eminim. Ama yinede kendimde birşeyler arıyorum. Benden daha güzel yada akıllı bi kadın değil buna eminim. Diğer kadınları vazgeçilmez kılan ne bunu merak ediyorum sadece.Bence lütfen kendini yetersiz hissetme öncelikle.
Aldatma karekter meselesi.
Eski eşin emin ol ki o kadını da aldatıcak.
Adamın karekteri bu maalesef.
Ve çoğu erkek de maalesef bu ülkede böyle.
Öyle olmayan adam gibi dürüst adamlar da var yok değil tabi ki.
Ama dediğim gibi bu karekter meselesidir.
Siz birbirinizi severek mi evlendiniz? Cinsellik dışında nasıldı ilişkiniz?Aslında karakter meselesi olduğuna bende eminim. Ama yinede kendimde birşeyler arıyorum. Benden daha güzel yada akıllı bi kadın değil buna eminim. Diğer kadınları vazgeçilmez kılan ne bunu merak ediyorum sadece.
Hayatım vazgeçilmez değil ki .Aslında karakter meselesi olduğuna bende eminim. Ama yinede kendimde birşeyler arıyorum. Benden daha güzel yada akıllı bi kadın değil buna eminim. Diğer kadınları vazgeçilmez kılan ne bunu merak ediyorum sadece.
Evet çok severek evlendik cinsellik olarakta çok kötü değildik aslında normal bi ilişkimiz vardı.Siz birbirinizi severek mi evlendiniz? Cinsellik dışında nasıldı ilişkiniz?
Katılmıyorum insan evliyken başkasına aşık olamaz.İnsan evliyken de başkasına aşık olabilir. Onurlu olan önce evliliği bitirip sonra başkasıyla ilişki yaşamaktır. Aldatmak onursuzluktur. O yüzden aldatma sebebi olarak değil başkasına aşık olma sebebi olarak düşünürsek cinsellik önemli bir kriter evet. Özellikle libidosu yüksek insanlar için. Ama eşiniz onursuzmus aldatmayı seçmiş. O yüzden o kadını aldatma ihtimali de var çünkü her zaman daha iyisi vardır. Daha güzeli daha seksisi vs. Kendinizde kusur aramayın asla. Gerçekten sevse, düzgün bir insan olsa sizi açmaya çalışırdı. Ben de çok utangaçtım bu konularda ama eşimin çabası ve yaklaşımı sayesinde eser kalmadı o halimden.
Ben senin yerinde olsam gideni bırakır önüme bakarım. Aldattiysa zaten yanlış adamdır. Hiç dönüp de irdelememEvet çok severek evlendik cinsellik olarakta çok kötü değildik aslında normal bi ilişkimiz vardı.
Bunu bende düşündüm belki aşık oldu ona. Benim ilk ilişkimdi eşim yaşımda küçüktü. Cinsel olarak tecrübemde yoktu. Dediğiniz gibi o bşraz çabalasa belki farklıolabilirdi.İnsan evliyken de başkasına aşık olabilir. Onurlu olan önce evliliği bitirip sonra başkasıyla ilişki yaşamaktır. Aldatmak onursuzluktur. O yüzden aldatma sebebi olarak değil başkasına aşık olma sebebi olarak düşünürsek cinsellik önemli bir kriter evet. Özellikle libidosu yüksek insanlar için. Ama eşiniz onursuzmus aldatmayı seçmiş. O yüzden o kadını aldatma ihtimali de var çünkü her zaman daha iyisi vardır. Daha güzeli daha seksisi vs. Kendinizde kusur aramayın asla. Gerçekten sevse, düzgün bir insan olsa sizi açmaya çalışırdı. Ben de çok utangaçtım bu konularda ama eşimin çabası ve yaklaşımı sayesinde eser kalmadı o halimden.
Her zaman arayışta olduğu için aşık olmaz insan. Evet zaten eşine aşkı bitmiştir ama alışkanlık halinde evliliği sürdürüyor olabilir. Bu doğru demiyorum ama olabilir. O noktada başkasına his beslemek mümkün.Katılmıyorum insan evliyken başkasına aşık olamaz.
Evlilikte soğuduysa sorunluysa önce ayrılacak sonra arayışa geçicek .
Aşk meşk çocuk değiliz değil mi?
Kesinlikle farklı olurdu. Tamamen onunla alakalı. Kimse mükemmel değil ama sevdiğimiz için çabalıyoruz. Eminim siz onun birçok olumsuz yönünü görmezden gelmissinizdir.Bunu bende düşündüm belki aşık oldu ona. Benim ilk ilişkimdi eşim yaşımda küçüktü. Cinsel olarak tecrübemde yoktu. Dediğiniz gibi o bşraz çabalasa belki farklıolabilirdi.
Bende aldatıldım,hep bakımlı da bir kadınım cinsel konularda da hep talep eden istekli taraf bendim.Aşık olup evlendim ailesini de fazlasıyla benimseyip sevdim. Kötü gününde destek oldum onunla gözyaşı döktüm. Kapalıyım, evde açık giyindigimde bu şekilde gezme melekler günah yazıyor diyen adam beni bikinisiyle poz veren kadınla aldattı. Ona aşık olmuş.. Mesele kadının bikinisinde/ pozunda degil altını cizeyim benim eski eşin zihninde. Bazı insanlar sana uymayan parça gibiMerhaba hanımlar. Daha önce konu açmıştım eşimle ihanet yüzünden boşandım. Eşim bana yıllarca ihanet etti. En sonunda dayanamadım ekonomik özgürlüğümü de elime alınca ayrıldım. Biz çok severek evlenmiştik. Böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Çevrem tarafından beğenilen güzel bir kadınım. Hatta herkes duyunca o kadar şaşırdı ki senin gibi bi kadını neden aldatır insan diye. Şimdi benim aklımda sürekli şu sorular dönüyor diğer kadından neden vazgeçemedi. Bende bulamayıp onda bulduğu ne olabilir. Karşındakinin karakteri filan bunları biliyorum ama bir şey olmalı değil mi. Ben yaşadığım tecrübelere dayanarak şöyle düşünüyorum. Ben biraz cinsellik bakımından pasiftim. Yani utanırdım isteklerimi söyleyemezdim. Açık açık konuşamazdım. Bazı kadınlar böyle bel altı konuşmayı çok güzel beceriyor. Erkeklerde öyle kadınları seviyor. Ben buna bağlıyorum bu durumu biraz. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Tabi ben şu an düşünüyorum onunda eksiği çoktu. Ama hiç bir zaman onu aldatmayı düşünmedim.Kesinlikle farklı olurdu. Tamamen onunla alakalı. Kimse mükemmel değil ama sevdiğimiz için çabalıyoruz. Eminim siz onun birçok olumsuz yönünü görmezden gelmissinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?