canım beni o kadar güveniyor ki bi bilsen.. akşamda masada karşımda oturuyordu.telefonu bıraktı kocaman telefon zaten face mi waptssap mı ne kadının ismini bağzı mesajları okuyabildim.eşime de sabaha karşı eve geldiğimizde mesaj atmış. eşim borç para istedi gece ondan mesaj atmış eşime problem yok veririrm sen konuşurken ben karı ayarlıyodum dinleyemedim diye...adamın mesajlarını iki seferdir siz tesadufen görüyorsunuz ama hayatındaki kadın görmüyor, ben buraya takıldım?!
Facebook mesajlarını yanlışlıkla okumak nasıl oluyor? İnsanların özel hayatına müdahale ettiğiniz farkında mısınız?ben değilde yakın bir arkadaşım aldatılıyor.. eşimle çift olarak tanıyoruz ikisini. hatta kıskanmayan erkek diye konu açmıştım onlar hakkında. dün erkeğin kız dükkanda yokken kızı her seferinde başka kişilerle aldattığını öğrendim. biri söylemedi.. ama yanlışlıkla facebookkundaki mesajları gördüm
bahsettiğim gibi daha önce, kızı hiç kıskanmıyordu kızda ben şanslıyım düşüncesinde. kızı sürekli sen git eğlen diye gönderiyor beraber kaldıkları dükkandan.. o sırada işte başka kızları çağırıyormuş dükkana.. kız bana daha önce cinsel olarak çok aktif olmadıklarını bahsetmişti sohpet arasında sebep bu mu bilmem ama ben bunu kızın bilmesini istiyorum ne yapmalıyım yüzüne söyliyemem asla.. eşim çok kızar.
valla değil ya sanal alem burası neyi kime inandırayım .. verdiğim örnekler uç gibi geliyor ama yaşadıkları şeyler.. bu çiftlede takıntım falan yok sadece gördüğüm şeyi göz ardımı edyim diye size danışıyorum.çünkü hepinizin samimiyetine güveniyorum.. tabiki banane adamın mesajından ama gece karanlıkta masada telefon işığında mesajlar gözünün önüde baktım bende zaten şüphem vardı.. tee zamanın birinde eşime gene mesaj atmıştı eski aşkımı unutamıyorum falan diye bende eşime ya bu kızı sevmiyormu neden böyle diye sormuştum..Facebook mesajlarını yanlışlıkla okumak nasıl oluyor? İnsanların özel hayatına müdahale ettiğiniz farkında mısınız?
Aslında konu da çok inandırıcı değil. Bir önceki konunuzu pekiştirmek, kendinizi haklı çıkarmak için yazmış gibisiniz. O konuda da biraz tuhaf örnekler vardı çünkü.
belkide hissediyordur da kabulleniyordur bilemem ki.. ben kendimi koydum onun yerine bilmek isterdim...ama ben kendim asla direk söyleyememo kıza çeşitli imalarda bunun o zaman. Konuyu bir şekilde şuraya getirip; "Şifresini biliyor musun? Telefonlarınızı karıştırıyor musunuz?" diye sorun.
O tarz bir erkek karşısında hiç bir kız bu denli sonsuz güvenemez bence, bu da ayrı bir konu.
teşekkür ederim fikirlerin için. eşimin çok görüşmesini istemediğim biri ama dediğin gibi bir hukuku var. yok zaten söylicek olsamda asla ben olarak söylemem. .sadece bir kadın olarak gördüğüm şey yüzünden üzüldüm hemde çokBulaşma .. Net söylüyorum bulaşma bu adam zaten yarın öbür gün o kızı hayatından birşekil çıkarır yeni sevgili yapar sen kötü olursun eşinde düşman olur sana borç alıp verdiği belli hukuku olduğu adam sonuçta
kız yakın arkadaşım kendini benim yerime koy. ayrıca telefonunu falan almadım kimsenin bakmak için masada açık bırakmış o zaman gördüm.. 1-2 aydırda arkadaşıma sürekli yalnız kalmak istediğini ima ediyordu.. evlencekler güya kızı oyalamaktan başka bişey yapmıyor.. kızda o kadar güveniyor ki.. hissettiğim gördüğüm şeylere gözmü yumayım
Boşver sakın karışma bu adamın hayatına giren çıkan çok olur sen mesafeli olursun bundan sonraki kızlarda başın ağrımaz erkekler bizim gibi bakmıyor hayata ve ilişkilere herkesin eşinin çevresinde mutlaka gözünün tutmadığı biri var önemli olan eşinin karakteri senin eşinde sana Sadık zaten Allah bozmasın boşver gerisini bu adama bulaşma eşimle cidden kötü olursunuzteşekkür ederim fikirlerin için. eşimin çok görüşmesini istemediğim biri ama dediğin gibi bir hukuku var. yok zaten söylicek olsamda asla ben olarak söylemem. .sadece bir kadın olarak gördüğüm şey yüzünden üzüldüm hemde çok
hay allah valla yok öyle bişey hatta inşallah evlenirlerde adamın aklı başına gelirde daha güzel vakit geçiririz.. ayrıca ayrılırlarsa eşim adamla görüşmeye devam ederki.. kızla ne alakası var.. ben sadece gözardı etmelimiyim bu durumuÖncceki konularınızdan hatırladığım kadarıyla siz eşinizin bu adamla görüşmesini istemiyordunuz ama o çift olarak görüşmeyi istiyordu.
Bu çifti ayırarak adamla kocanızın da arasının açılmasını mı sağlamak istiyorsunuz?
Benim verebileceğim tek tavsiye var; evet gözardı et. Burnunu sokma, inceleme insanları.valla değil ya sanal alem burası neyi kime inandırayım .. verdiğim örnekler uç gibi geliyor ama yaşadıkları şeyler.. bu çiftlede takıntım falan yok sadece gördüğüm şeyi göz ardımı edyim diye size danışıyorum.çünkü hepinizin samimiyetine güveniyorum.. tabiki banane adamın mesajından ama gece karanlıkta masada telefon işığında mesajlar gözünün önüde baktım bende zaten şüphem vardı.. tee zamanın birinde eşime gene mesaj atmıştı eski aşkımı unutamıyorum falan diye bende eşime ya bu kızı sevmiyormu neden böyle diye sormuştum..
haklısın galibaBenim verebileceğim tek tavsiye var; evet gözardı et. Burnunu sokma, inceleme insanları.
fikirlerin ve samimiyetin için teşekkürlerBurada yanlislikla gormenizin tepkiyle karsilandigi mesajlari mi delil olarak gostereceksiniz?
Olayi takip etmeye, mesajlara gozunuzun kaymasina varana kadar bu meseleye adanmislik sadece kizin iyiligini isteyen biri icin fazla degil mi?
Bu kadar aksiyona gerek var mi?
Bircok insan bizzat yasadigi kotu olaylarin sebebi olan kisileri Allaha havale ediyorken siz de kizin gozunun acilmasi oglanin da durulmasi icin iyi niyette bulunun yeter.
Otesi onlara ve Allaha kalmis.
insanın kadın olarak ağrına gidiyor.. çok arada kaldım ne yapsam bilemiyorum hala .benm eski sevgilimin arkadaşı -şu anda sözlü- sevgilisini aldatıyordu ama ben bunu bildiğim halde hiç bir şey yapamadım. Yapmayı çok isterdim ama olmadı. Bence karışma sonra bişi olur , kötü falan sen olursun bide.
Kiz hakkinda eski konunda yazdiklarini okuyunca vicdan yapacagini dusunmek zor. Senin derdin onlarin iliskisi bitsin cift olarak gorusmeyin o yani. Ama yuva yikanin yuvasi olmaz. Fesatlik yapmak cesaret ister o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?