bu kısmı çok basit.. ya kendini koy o kızın yerine sen bilmek istemez miydin?ben anlamıyorum burada aldatıldım diyenleri sonra teselli etmeye çalışıyoruz.. böyle bişey olunca da söyleme karışma anlamadım ben sizi...Fantezi değil hanımefendi. Siz demediniz mi sahte hesap açıp çocukla konuşacağım diye? Ne konuşacaksınız acaba, ülke gündemi mi? Tabii ki size (sahte size daha doğrusu) asılmasını sağlayacaksınız. Başka ne şekilde ifade edebilirim bunu?
Kaç sayfadır sahte hesap açacağım diyorsunuz, şimdi asla böyle basitçe olaya girmem diyorsunuz.
bi yandan katılıyorum dediğine.. sen olsan bilmek istemez miydin peki ?sizin onlar adına yapacağınız en büyük hayır, oturup onlara dua etmek..
daha da fazla müdahil olmayın derim..
Kusura bakmayin,bir kadin esini aldatsa,hic bir erkek ve kadin bunu gizlemez.hemen o...pu.damgasini yer.ama erkekeleryapinca saklaniyor..hayir soylensin ki toplumumuzda bu dongu degissin.kendinizi koyun aldatilan es yerine bilmek istemesmisiniz.Neden insanlarin iliskilerine mudahele ediyosunuz? Adamin facebook mesajlarini okudugunuz ortaya cikarsa ozel hayata tecavuzden basiniz belaya girer. Bu ciftle ilgili niye topicler aciyosunuz anlamadim ama basinizi belaya sokmadan peslerini birakmaniz menfaatinize olur
O zaman durum farklı.Fakat,sevgilisiyle dükkanda yaşayan,oylayan adamdan aldatılmayı duymakta kız için çok birşey ifade etmeyecektir.evli değiller.. beraber yaşıyorlar dükkanda.. evlenme teklif etti 1 senedir oyalıyor. gördüm mesajları..
bi yandan katılıyorum dediğine.. sen olsan bilmek istemez miydin peki ?
evli değiller .. ya anlamadan evlenirseler..bence bu tür konularda karı-koca arasına girmek pek mantıklı değil..
kadın nasıl olsa bigün anlayacak bunu...
karışma derim...
bende bunu düşünüyorum bi taraftan ben bu kadar farkına vardıysam bu kız nasıl farkına varmaz.. tamam güveniyor ama ne bilim işte.. her ortamda ne kadar güvendiğini bu yüzden çocuğu rahat bıraktığını dile getiriyordu.O zaman durum farklı.Fakat,sevgilisiyle dükkanda yaşayan,oylayan adamdan aldatılmayı duymakta kız için çok birşey ifade etmeyecektir.
Bak canım,bir kızın ev bile değil,bir dükkanda erkekle yaşaması ne kadar abesse,erkeğin onu aldatmayacak kadar güvenilir olacağı da o kadar abes.Karışma ve uzak dur.bende bunu düşünüyorum bi taraftan ben bu kadar farkına vardıysam bu kız nasıl farkına varmaz.. tamam güveniyor ama ne bilim işte.. her ortamda ne kadar güvendiğini bu yüzden çocuğu rahat bıraktığını dile getiriyordu.
aynen öyle Allah kimseye yaşatmasın. ben bi kadın olarak çok üzüldüm. evlenmek üzereler güya. evlenirlerseler bu adam düzelirmi ki kıza yazık olmıcak mı?tabiki bilmek isterdim..
ama bir arkadaşımdan duyarak değil,kendim farketmek isterdim..
Ayy Allah göstermesin..Allah kimseye yaşatmasın....
ooff iki ucu b.. lu değnek.. eşimde gece benim gibi anladı böyle bi durgunlaştı oda . konuşmadım ama hiç konuyu.. boşver sakın karışma der bana biliyorum..Bak canım,bir kızın ev bile değil,bir dükkanda erkekle yaşaması ne kadar abesse,erkeğin onu aldatmayacak kadar güvenilir olacağı da o kadar abes.Karışma ve uzak dur.
Boşver kimse için üzülmeye değmez.Herkes kendi tercih ettiği hayatı yaşar.Sen kendi evliliğinle ilgilen dışarısını çok dikkate alma.ooff iki ucu b.. lu değnek.. eşimde gece benim gibi anladı böyle bi durgunlaştı oda . konuşmadım ama hiç konuyu.. boşver sakın karışma der bana biliyorum..
Olalım kız :)Keşke sizin gibi bir arkadaşım olsa
anlamayabilir..hissediyordur belki ama kanıt bulamamaıştır..herkes anında hissedecek diye bir kural yok ki..ben 1 sene farkında değilmişim,agresifliği sıkınıtıları hep farklı şeylere yormuşum mesela..bi ark. gözümü açsın isterdim..bende bunu düşünüyorum bi taraftan ben bu kadar farkına vardıysam bu kız nasıl farkına varmaz.. tamam güveniyor ama ne bilim işte.. her ortamda ne kadar güvendiğini bu yüzden çocuğu rahat bıraktığını dile getiriyordu.
aynen biliyormusunuz kızda başka şeylere yoruyor. bende istemiyorum böyle kandırılsınanlamayabilir..hissediyordur belki ama kanıt bulamamaıştır..herkes anında hissedecek diye bir kural yok ki..ben 1 sene farkında değilmişim,agresifliği sıkınıtıları hep farklı şeylere yormuşum mesela..bi ark. gözümü açsın isterdim..
her işin yolu yordamı vardır..karşısına geçip de aldatılıyorsun demek yerine daha uygun bir dille anlatırsınız.aynen biliyormusunuz kızda başka şeylere yoruyor. bende istemiyorum böyle kandırılsınnasıl ima etsem bilemiyorum arada eşim olmasa direk konuşucam..
benimde bu garibime gidiyor.. kız daha 1 kere çocuğun daha telini eline almışlığı yok ya güvenirsin tamam ama %1 lik bi ihtimal hep olurkadının aldatıldıgı sizin bu kadar dikkatinizi çekerken
bu kadının dikkatini neden çekmiyor ki
yada çekiyor belli etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?