"Aldatılmak" Aldatılanın Suçu mudur?

Bizde üzüldük. Kadın sessiz bir insandi. Aldatıldığını bildiğini de zannetmiyorum. Taşınırken ailesi gelip eşyalarını aldi. Kisa görüştük. Sadece "Eşim ayrılmak istedi. Yapacak birşey yok. Biz (yani kendisi ve bebegi) yalnız da başarırız bir şekilde" dedi. Cok üzücü. Ablamın bir tanıdığı 20 haftalık hamile. Eşinin onu aldattığını yeni öğrendi. Insanlara ne oluyor bilmiyorum

"bence aldatılmak aldatılanın suçudur, 2 kocan 1 sevgilin aldattığına göre senin bir eksiğin olmalı".
muhtemelen yanlış erkeklerle beraber oluyorsunuz. 3 kez aldatılmak azımsanacak bir sayı değil. Ama bu sizin tercihlerinizle alakalı bir sorun. Durup nasıl erkeklerle birlikte olduğunuzu, nasıl bir çevrede bulunduğunuzu belki sorgulamalısınız. Belki de yanlış sinyaller gönderdiğiniz için yanlış adamları seçiyorsunuz.
Ama aldatmak da bir tercihtir ve sizin bu tercihte bir rolünüz yok. O eylemi aldatan erkek hür iradesiyle yapıyor. Sizinle alakalı değil.
Arkadaşınız da az hadsiz değilmiş

Arkadaşım da aldatılmıştır kesin. Evliliğinin ilk yıllarında şüpheleri vardı, emin değildi.
Fikirlerine güvenirdim düne kadar. Çünkü insanların davranışlarını çok iyi analiz eder. Belkide ben ayırt edemediğim için bana öyle geliyor.
Eşimin flörtöz bir durumu vardı, her kadına şefaati sarkardı. Emin olduğumda ayrıldım. İlk eşim ve erkek arkadaşımdan hemen ayrıldım.
Ben de kendimi şanssızlık deyip teselli ediyorum. Kahrolmuyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Doğru erkek hangisidir?Nasıl olur ? şu an hiç bilemiyorum. Doğru diye seçtiklerim bunları yaşattıysa bence öyle bir erkek yok.

Yok efendim etek boyuydu, yok saçıydı, yok başıydı, aman hamileliğiydi falan diye ayrı ayrı uğraşmak uzun iş. Komple kaldırsınlar bence kadınlığı. Yerine de AVM yapsınlar...

Kadın olmak suç, bence de kaldırsınlar kadınlığı...

Çok güzel yazmışsınız, teşekkür ederim.

Bir insan karaktersiz se siz nasıl olursanız olun zaten aldatacaktır.
Ya zaten aklı fikri olan bir insan aldattığı bir insanı nasıl suclayabilirki?Aldatan kadın/erkek cok mu mükemmel herşeyi kusursuz mu ?hakikaten kusursuz olmak diye birşey varmı ki ?
Bir insan ile neden bir ilişki kurarsanız bu arkadaşlık sevgilik yada evlilik size fikri görüntüsü uyuyor diye zaman içerisinde bu fikir değişirse ilişkiyi bitirebilirsiniz karşılıklı olarak bu insanidir ama aldatmanın insan yasaminda bir karşılığı yok varda ağzımı bozmak istemiyorum.

İlk evliliğim cahilliğime geldi, çok gençtim mecbur kaldım. Erkek arkadaş derseniz hiç bir sorunumuz yokken böyle bir şey yaptı, anlayamadım nedenini. Sorun sende değil bende dedi.Bitirdik. İkinci eşim ise terazinin bir yanına onu ve diğer yanına tüm erkekleri koysam denk gelir ancak dediğim biriydi. Ama sonucu değiştiremedim.

İkiinci eşim ilk eşini de aldatmış ben yeni öğrendim yeğeninden. Mükemmellik arayışı olamaz gözlemlediğim kadarıyla. Aldattığı iki kadın da hem güzellik hem donanım açısından vasatın altında. O kadar çok öz eleştiri yaptımki tahmin bile edemezsiniz.

Bitmiş bir ilişki değildi aslında bizimkisi her şey yolunda gidiyordu. Birden değişime uğradı her şey. Anlam veremedim ilk başta. 63 yaşında koca adama ne denirki. Neyin farkındalığı öğretilebilirdi bilmiyorum.

Evliyse kesin kocasını aldatıyor iki iki daha dört hic yanılmam

Çok büyük konuşmuş. Valla böyle yakın arkadaş olmaz. Bu kadar hashas olduğunuz konuda bu şekilde konuşması çok saygısızca. Ne büyük laflar edenler gördüm hepsi mutlaka yaşadı. Takılmayın ama bir süre de uzak durun derim arkadaşınızdan. Bence pek iyi niyetli değil. Sorunuza gelince Aldatan kişi karaktersizin tekidir.

Arkadaşınız da aldatan tarafta olabilir mi ? Bence öyle olduğu ve vicdanını da rahatlatmak istediği için bunu savunmuştur.
Zira kimse mükemmel değil. Herkesin eksik tarafı var, senin eksiğin varsa eşin ya da sevgilinin de vardı. Aldatmak tamamen kişiyle alakalı bir tercih. Erkeklerde çoğu zaman ‘farklı’ heyecanı.

Aldatılmak tabi ki suç olarak bakarsak aldatanın suçu fakat insan korktuğunu yaşarmış aldatılmaktan sürekli korkmuşsanız kızınız da korkmuşsa bu kişileri kendinize çekmiş olma ihtimaliniz var bir çeşit enerji yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…