- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 53
- 44
- Konu Sahibi MadameMuso
-
Ben ikinci eşimde ikinci kez aldatıldım.Aynı kişi tarafından 2. Kez aldatılırsa evet aldatılanın suçu.
Öteki türlü, ilişkilerinde aldatıldı diye eksik bulan kişi dönsün bi.... baksın. Boşluğu ben de dolduramayacağım.
Hımm...Evet evet. Yapmamlıydın diyordu hep. Ancak o akşamki yorumu çok farklıydı. Kendine bak tarzındaydı.
Ben ikinci eşimde ikinci kez aldatıldım.Salaklığımdan diyelim...
Niye siz salak olmasanız, insanda akıl var, mantık var, vicdan var. Bi de nasıl bir gönül ki, o kadar tavlanıyor? Bu ne sizin, ne diğer kadının suçudur. Tav olanın suçudur.Ben ikinci eşimde ikinci kez aldatıldım.Salaklığımdan diyelim...
Tam da dediğiniz gibi söyler o da " daha ne olsun senin varlığın bile sorun" der. Ben hiç çakal dedikleri cinsten olamadım. Çok insan tanıyorum ama bana göre herkes iyi. Bazı insanlar çok iyi karakter analizi yapabiliyor. Bu arkadaşımda öyle. Ben ona bir olay anlatırım. Hemen çözümler, sen de pek safsın der bana.Hımm...
O zaman işin rengi değişebilir.
Düşündüğümüz anlamda size kabahat değil de, haketmeyen insanlara kendini heba ettin diyerek, size laf dokundurmaktan uzak bir yorum olabilir bu, bilemedim.
Ben çok sık böyle ironilerle dolu cümleler kullanırım çünkü, yakınlarıma ya da dostlarıma.
Arkadaşım eşiyle kavga etse ‘tabi sen hatalısın, varlığın hata zaten’ demişliğim vardır ama bu cümle elbette neredeyse onun kusursuzluğunu söyleme biçimimdir.
bilemedim ki../
Safım az öncede yazdım. Salaklık safından ama
Estafurullah, salaklık değil iyi niyet o.
İnsanların değişebileceğine inanan, huzur arayan, sorunları görmezden gelmeye daha yatkın ve en büyük olumsuzluklarda bile fayda arayan karakterlerin çoğunun özelliğidir affedici olmak.
Mesela ben babam annem olsa tanımam hatasında çünkü gerçekten saf bir insan değilim.
Sz fazlaca iyi niyetlisiniz sadece.
Ya, günahını alıyoruz o zaman arkadaşınızın.Tam da dediğiniz gibi söyler o da " daha ne olsun senin varlığın bile sorun" der. Ben hiç çakal dedikleri cinsten olamadım. Çok insan tanıyorum ama bana göre herkes iyi. Bazı insanlar çok iyi karakter analizi yapabiliyor. Bu arkadaşımda öyle. Ben ona bir olay anlatırım. Hemen çözümler, sen de pek safsın der bana.
Bu iyi niyettir. Temiz kalptir. Su akar yolunu bulur. Kızınız da bu tecrübelerle doğruyu öğrenecektir.Safım az öncede yazdım. Salaklık safından ama
O arkadaşın saçını başını yolmak istedim vallaBiraz daha konuştursaydınız içinden ne felaketler çıkardı!
Aldatan tabiki suçlu tartışmasız.İstemeyen eksik bulan defolup gider istediğiylede birlikte olur ikili oynamaya ne gerek var ruhsuz karaktersizler..!!!
İnşallah öyle demek istemiştir. Çünkü beni üzmek istemez. 15 yıllık arkadaşım birbirimize git öte demişliğimiz yoktur.Ya, günahını alıyoruz o zaman arkadaşınızın.
O yine sizin suçunuz derken aslında hiçbir şekilde sizinle alakalı olmadığını vurgulamış olabilir durumun.
‘Senin hatan fedakarlık yaptın, haketmeyene değer verdin, el üstünde tuttun da bak başkasına gitti’ gibi şeyler dediyse, size bu kadar iyi olma, sen üzülüyorsun işte demek istemiştir.
Bu konulara benimde ilgim var. Çok video izledim kitaplar okudum. Bilmek yetmiyor, uygulamaya sokmak gerekiyor. En son bilinçaltı temizliği yaptırdım. Şimdiki sükunetimi buna bağlıyorum.Eğer sürekli aynı şeyi yaşıyorsanız bu enerjiniz ve düşüncelerinizle ilgilidir. Adil yıldırımın videosunda izlemistim. Tabi ki aldatan suçlu ve karakterizdir. Ama düşünce ve inanclarimizla hayatımıza onları kendimiz çekiyoruz malesef
İyilikten maraz doğuyor gerçekten. Oysa ben iyi olursam herkese iyilik bulaştırırım sanıyordum. Kızımın üzülmesini hiç istemiyorum, ancak hayatı o da yaşayarak öğrenecek.Bu iyi niyettir. Temiz kalptir. Su akar yolunu bulur. Kızınız da bu tecrübelerle doğruyu öğrenecektir.
Ne yazık ki, hepimiz böyle büyüdük. Ona metanet ve olgunluk katacak.İyilikten maraz doğuyor gerçekten. Oysa ben iyi olursam herkese iyilik bulaştırırım sanıyordum. Kızımın üzülmesini hiç istemiyorum, ancak hayatı o da yaşayarak öğrenecek.
Herkes haddini bilsinİnsanlar çok acımasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?