aldatılmak..güçlü kadın olmak neydi?

Sen cok güclüsünn tebrik ediyorum seni
simdi resimler atip belki birilerini ayarlamaya calisiyordur ama emin ol zamanla anlayacak senin gibisini bulamayacagini sonucta okudugum kadariyle 6 yil birlikteymissiniz. Birgün ayaklarina kapancak bu kesin.
Sen keyfine bak hayati dolu dolu yasa. Bu arada yaslar kac merak ettim

Sen cok güclüsünn tebrik ediyorum seni
simdi resimler atip belki birilerini ayarlamaya calisiyordur ama emin ol zamanla anlayacak senin gibisini bulamayacagini sonucta okudugum kadariyle 6 yil birlikteymissiniz. Birgün ayaklarina kapancak bu kesin.
Sen keyfine bak hayati dolu dolu yasa. Bu arada yaslar kac merak ettim
0 28 ben 25 te koydugu resinler ikimizin fotoları o sinirlerimi zıplattı saclarım görünüyor yüzümünkesmiş

Bu ara gayet iyiyim yasama döndüm sanki ama aklıma gelmiyor değil bide utanmadan tüm sosyal medya profillerine beni kesip beraber olan resmimizi koymus
Aranıyor gibi hali var. En iyisini yaptınız, sizi gerçekten çok güçlü bı kadın olarak görüyorum. Erkeklik yapıyor şimdi pişman değilmiş gibi sen kaybetmişsin gibi yapıyor ama asıl kendi kaybetti. İlerde kapanacak ayaklarınıza. Eminim ki kolay değil acı çekersiniz ama ilişkiyi kendisi çıkmaza atmış.

Aldatan adamlar kucucuk oluyor karşımızda, hele ondan sonraki yalvarmalari, yalanlari iyice mide bulandiriyor. Sakin ilerde de gardini indirme, ozleyip de ona bir sans filan vermeye kalkma. Vicdan azabinda bogulsun, vicdani varsa elbette.

ya belki sacma oldu belki iyi ama içimi rahatlattı sonrada ne biliyim rahatsız etti bugun üniden bir erkek arkadasımla görüştüm cafeden cıktım bi baktım uzaktan bunun arabası geliyor karsıya gecicez bizde ısıkta tam yandı onu gördüğümü arkadasıma birsey sorma diyip o daha uzaktayken koluna girdim cocugun ısıklarda durdu kol kola önünden gectim cocukcaydı belkide ii rahatlattı beni

ya belki sacma oldu belki iyi ama içimi rahatlattı sonrada ne biliyim rahatsız etti bugun üniden bir erkek arkadasımla görüştüm cafeden cıktım bi baktım uzaktan bunun arabası geliyor karsıya gecicez bizde ısıkta tam yandı onu gördüğümü arkadasıma birsey sorma diyip o daha uzaktayken koluna girdim cocugun ısıklarda durdu kol kola önünden gectim cocukcaydı belkide ii rahatlattı beni
Film gibi :-)

Back
X