- 21 Haziran 2014
- 109
- 72
- 28
- 35
- Konu Sahibi mekselina0101
Kötü mü yapmısım yaniGüçlü kadın çocuk gibi ağlamadan adamin yüzüne yaptığını vurup onu bozum edene kadar dayanabilen kadındır hic olmazsa. Yani baksana sayende bir de üste çıkmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü mü yapmısım yaniGüçlü kadın çocuk gibi ağlamadan adamin yüzüne yaptığını vurup onu bozum edene kadar dayanabilen kadındır hic olmazsa. Yani baksana sayende bir de üste çıkmış.
Takdir ettim sizi. Bence gayet güçlü bir kadınsınız. O adamın söylediği yalanlara kendinizi inandırmayı seçmeyip tekmeyi basmışsınız. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki evlenmeden görmüşsünüz.
Herkesin acıyı yaşama şekli farklıdır. Bazıları oturur 1 hafta ağlar ağlar rahatlar bazıları da çalışarak kafasını başka şeylerle oyalayıp acısını unutmaya çalışır. Kendinizi nasıl daha iyi hissedecekseniz öyle yapın.
Şehirden ayrılmak konusunda ise işinizden, iş arkadaşlarınızdan memnunsanız gerek yok bana kalırsa. Ama ben ailemin yanında daha mutlu olurum derseniz de gidin. Kendinizi en iyi siz tanırsınız ve nasıl daha mutlu olacağınıza siz daha iyi karar verirsiniz.
İşle meşgul olup acıyı unutabilirsiniz de 2 hafta yıllık izin alıp acınızı doyasıya yaşayıp ya da gezip eğlenerek 2 haftanın sonunda o defterleri kapatıp ne yapacağınıza sağlam kafayla karar da verebilirsiniz.
hiç öğrenmek istemediniz mi? kız kimmiş, ne zamandan beri, ilişkileri ne boyutta..![]()
Valla su kadar söyleyim ev arkadasıma verdim telefonu ikisinide engelle sil yazdıklarını dedim onun gectiği özet bu sekilde duramadım yiniede ne yazmıs dedim kıza kalırsa arkadaslarmıs kardes gibilermiş benimkine kalırsada öyleymiş cevap verseydim belki suclu bile cıkardım o kızıda zerre merak etmiyorum mide bulandırıcı keske hiç mesaj atmasaymıs beni aldattıgı kızın en azından benden bir tık üste olmasjnı isterdim
Kötü mü yapmısım yani
Gelişme yok daha kötüsü adam ya gercekten baskasına asık oldu yada o profili ciziyor sosyal medyadavarmı bi gelişme?
Uzun bir serüven dün son buldu.Neden mi buraya yazıyorum? çünkü bu haytta bana en iyi gelen sey sizsiniz... sizde kızın istiyorum. Benim söyleyemediklerimi siz söyleyin. Belkide bana kızanlarda olacaktır. Dün ben ilk kez beyin ölümünü hissettim. Ciddi ciddi hani bu filmlerde oluyor ya, cevre kalabalık ama kimseyi hissedemiyorsunuz... aynen öyle işte sizinle paylaşayım belkı içimi dökmek iyi gelir dedim. senelerimi verdiğim adam beni aldatıyormuş, dün öğrendim. Şuan eski sıfatını alan sevgilimle, dün yemek yemek için sözleştik. Aksam iş cıkısı aradı, annesini ablasına bırakacıgını,ablasının yemek yemesi için onu zorlayabilecegini , ayıp olmasın diye yemek yemek zorunda kalabilecegini, söyledi.Normal bir durum tabi tabiki dedim. Bende evde yerim, sonra dısarda kahve içeriz. Tabi salak bi kadın olarak ,adama güvenmeli..söylediğinde ne art niyet var değil mi ? hatta arkadaslarlaydım, onlarada saka yaptım kem küm etti acaba baska biriyle felan mı bulusacak diye, güldük, dedimya kimse beklemiyor, adamdan böyle birsey. Her neyse hani su 'Allahın sevdiği kulu ' dedikleri varya, o benmişim ,dün anladım. Adam annesigille ablasına yemek yemege gidecek diye evde bekliyorum onu, o ara telefon geldi en yakın arkadasım nasıl ağlıyor .Erkek arkadaşıyla kavga etmiş, hemen yanına indim.Bende oturdum durakta onu teselli ediyorum. o ara dedimki; arkadasım gülsün diye , karsıda beyaz bir araba durdu, bir kız biniyor arabaya, evimin tam karsısında ...(hemde)bak bu da benimki olmasın, kızı alıyor arabaya.. bak bakalım plaka sumu demeye kalmadı bide baktım benimki... o an kafamdan asagı kaynar sular indi. Kız kendini unuttu beni teselli ediyor. Hemen aradım, benimnkini acmadı! tabi, neyse arka arkaya arayıp mesaj attım. Mesaja cevap vermiş ' eniştem yanımda canım açamıyorum' diye. O ana kadar sadece bulusmayı bekledim. Neyse 2 saat sonra yanıma geldi ..Beni aldı yine bi cafeye gittik. Ama elim ayagım titriyor bellide etmiyorum. Kahveler geldi, iki yudum aldım ama bildiğiniz titriyorum .Senin birseyin var donuk gibisin titiriyosun dedi? kendimi iyi hissetmediğimi kalkmak istediğimi söyledim. Kalktık hastaneye gidiyoruz dedi ,tabi soruyor ne oldu diye? sadece ben kötü biri miyim dedim ? nerden cıktı dedi. Beni üzüyorlar dedim kim üzüyor dedi aynayı gösterdim afalladı ben mi yani dedi o an bagırmaya basladım aslında ne cok cümle kurmustum neler söyleyecektim o cafeyi basına indirecektim yapamadım sadece enişten neden gelmedi dedim onu neden getirmedin diye bagırıyorum nasıl yagmur yağıyor ama durdur arab ayı dedim durdur inecegim yoksa atlarım o film repliği gercekten can yakıyormus kapıları kitledi birseyler geveledi ama aglıyorum güçlü bi kadın gibi davranmaktan yorulmus ben gibi ağlıyorum durdur dedim durdu indim arabadan saat gecenin 12 si yagmur desen nasıl yagıyor yarım saat boyunca yürüdüm arabaya binmem için yalvardı binmedim korkmadım dısardaki tehlikelerden en tehlikelisini yollamıstım dısardakiler ne kadar zarar verebilirlerdiki sokakta bikac adam vardı yanımda gecerlerken zavallı kız ne oldu acaba dediklerini duydum içimden kimdi zavallı olan dedim bendim belki inandıgım için tabi bir sürü aradı mesaj atmıs kardeşi gibiymişte beni anlatmıs onada bu sonmus artık onu aramayacakmısım dinlememişim bile zaten öle yazmasaydı arardım sanki neyse bide utanmadan kıza numaramı vermiş kız mesaj atmıs bide dalga gecer gibi kendimi kötü hissettim o kardesim gibidir zorla numaranı istedim benim yüzümden aranız bozulmasın diye her neyse bugün bir karar aldım ve yarın istifa edip bu sehri terkediyorum bu onun yüzünden değil artık bu sehir bende miladını doldurdu güzel bir işim var kendi memleketimde 1 ay kafa tatili yapıp tekrar baslarım birseylere bana en iyi gelecek sey ailem sanırım size de yazıyım dedim hani bu atarlşı yorumlarınız varya onları seviyorum sizde kızın istedim işte ne biliyim anlatamadımda kimseye içimi dökeyim dedim kendinize dikkat edin dedim hep derdi delilerden korkma kızım iyi giyinimli adamlardan kork diye ah dedim sözünü daha iyi anlıyorum ve asla kadın olmanın ne oldugunu unutmamak lazım güclü kadını oynamalı belkide tekrardan kafeslerini kapılarını kapatmıs kadını