seni anlıyorum ......herşey olacağına varır ve bilki hiç birşeyin garantisi yok .....zaten öle bişi olunca az çok hisseder insan ama at bu düşünceyi kafadan yaşanmaz böle
bende öleydim bi aralar ....eşim işe gidiyodu ben oturup nelere kuruyodum kafamda ama sonra kendim atlattım çünkü kafayı yiycektim az kalsın dolayısyla ona da yansıyordu olmuyordu yani....sonra derin bir nefes alıp allahm bu düşünceleri şu an atıyorum ama eğerki öle bişey olursa görmemi sağla die içimden yalvardım ve şu an iyim...ne bilim ona kız vars abanada erkek çok die avunuyorum emin ol iyi geliyor...sonuçta güven meselesi zordur....ama olmadan da yaşnmıyorBiliyorum böyle yasanmıcagını ama cok takıntılı bir yapım var..bu yapım kıskanclıgada vuruyor,bazen onu yıldırıyorum :) en küçük birşeyi dağ yapıyorum içideki düşünceden dolayı.Nolcak bu halim bilmiyorum canımm
bende öleydim bi aralar ....eşim işe gidiyodu ben oturup nelere kuruyodum kafamda ama sonra kendim atlattım çünkü kafayı yiycektim az kalsın dolayısyla ona da yansıyordu olmuyordu yani....sonra derin bir nefes alıp allahm bu düşünceleri şu an atıyorum ama eğerki öle bişey olursa görmemi sağla die içimden yalvardım ve şu an iyim...ne bilim ona kız vars abanada erkek çok die avunuyorum emin ol iyi geliyor...sonuçta güven meselesi zordur....ama olmadan da yaşnmıyor
yanlış anlamayın da bu durum genelde birçok konuda kendine pek güvenmeyen, karşısındaki erkeği kendinden hep 2 adım önde gören bayanların içinde bulunduğu ruh hali.
yani şöyle açayım mesela kız kiloludur birçok kızı-kadını kendinden güzel buluyordur ve karşısındaki erkek ne kadar onu severse sevsin hep aklında ya daha güzel kızlara gidersekorkusu vardır..
ya da ne bileyim kız lise mezunudur erkek üniversite, aklının bir köşesinde ya benden daha tahsillisini isterse birgüngibi düşünceler vardır..
bunun gibi..
yani ben eşini aşırı derecede kıskanan ya da sürekli aldatılma korkusu düşünen kadınların mutlaka içlerinde kendilerini eksik gördükleri bir konu olduğunu düşünüyorum..
bu tarz düşüncelerden kurtulmaya bakın bence..
kendinize güvenin, güven eksikliği yaşadığınız taraflarınızı geliştirin..bence o zaman çok sorun kalmaz..
yanlış anlamayın da bu durum genelde birçok konuda kendine pek güvenmeyen, karşısındaki erkeği kendinden hep 2 adım önde gören bayanların içinde bulunduğu ruh hali.
yani şöyle açayım mesela kız kiloludur birçok kızı-kadını kendinden güzel buluyordur ve karşısındaki erkek ne kadar onu severse sevsin hep aklında ya daha güzel kızlara gidersekorkusu vardır..
ya da ne bileyim kız lise mezunudur erkek üniversite, aklının bir köşesinde ya benden daha tahsillisini isterse birgüngibi düşünceler vardır..
bunun gibi..
yani ben eşini aşırı derecede kıskanan ya da sürekli aldatılma korkusu düşünen kadınların mutlaka içlerinde kendilerini eksik gördükleri bir konu olduğunu düşünüyorum..
kendinize güvenin, güven eksikliği yaşadığınız taraflarınızı geliştirin..bence o zaman çok sorun kalmaz..
bunun gibi..
Çok seviyorum ve seviliyorum bunu hissediyorum.Ama ya birgun giderse ? baska biri girerse aramıza diye cok korkuyorum,gerci neyden korkarsan o basına gelir diyorlar..
Biliyorum böyle yasanmıcagını ama cok takıntılı bir yapım var..bu yapım kıskanclıgada vuruyor,bazen onu yıldırıyorum :) en küçük birşeyi dağ yapıyorum içideki düşünceden dolayı.Nolcak bu halim bilmiyorum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?