aldatılmak mı bu

aynen bende böyle düşünüyorum

canım çok sıkılıyor ama yapacak bişey yok gibi

bana diyor ki ara sor istediğini

bende dedim ben onun ağzından çıkacak iki kelimeye mi bakıcam

haklısınız ama 4 yıldır birlikteyiz artık kiminle arkadaşlık yapıyor bunları bilmem ve tanımam hakkım diye düşündüğüm için böyle yapıyorum

o da bana yapıyor

tamam erkek ismi olarak kaydetti

peki bara davet etmesine ne diyorsunuz ben bunu kabul edemem

onda ne suçum var

canım sen beni yanlış anlıyorsun sanırım ben sana suçlusun ya da değilsin demiyorum ki :)
erkek arkadaşın hata etmiş diyorum
aklında soru işareti varsa ve sevgilin de seni tatmin edecek cevaplar veremiyorsa ayrıl gitsin
dert ettiğine değmez

catmanyaa saçmalıyosun. aldatmış yalan söylemiş kadınları telefonuna erkek adıyla kaydetmiş.sen böyle yakalasan yinede aldatmıyo beni sevgilim diyebilirmiydin ?

saçma sapan yazıyosun kardeşim ne alakası var resmen aldatılma söz konusu. insanların aklını bulandırmayın böyle fikirlerle.
darısı başınıza sizide aldatsın sevgiliniz.aman ben çok sıktım ondan bana yalan söledi dersin

saçma sapan yazıyosun kardeşim ne alakası var resmen aldatılma söz konusu. insanların aklını bulandırmayın böyle fikirlerle.
darısı başınıza sizide aldatsın sevgiliniz.aman ben çok sıktım ondan bana yalan söledi dersin

neden bu kadar agresifsin?
herkesin yazdığı kendine
saçma veya değil sana hoş gelmek zorunda değil
biraz yavaş ol bence!

ay deli mi ne ya senin için aldatmak ne o zaman sölesene ?
iş üstündemi yakalaman lazım ? hoş sen onada canı çekmiştir olsun erkektir elinin kiridir dersin.

bence burda olaylarin ic yüzünü bilmeden karar verip hüküm veremeyiz hemen aldatmis etiketini yapistiramayiz kimseye kaldiki katillere bile sucu sabit olmadikca zanli denir burada arkadaslar hemen yapistiriyor etiketi tamamdir diye belkide degil belkide konussa mantikli bir aciklamasi var adamin belkide bayanin kiskancliklarini bildigi icin saklama geregi duymustur hem niye kendi yorumunu yapanlara direk saldirisa geciiliyor anlamiyorum

bende fikrimi söylüyorum kime ne? ortada bariz aldatma var. yalan var. içinde yalan olan bi ilşki var siz daha neyi savunuyonuz?
aman ne haliniz varsa görün !

sakin olun hanımlar lütfen

ben hala ortada kalmış durumdayım,

durumu kabullenemiyorum

düşünüyorum düşünüyorum tam çıkartamıyorum kızı ama şunu hatırlıyorum kıza sinir olmuştum ama sebebini hatırlayamıyorum

arkadaşının sevgilisinin arkadaşıydı onu kesinleştirdim

birde açıklamasında çarpık bi durum var

dedi ki benim liseden arkadaşım 6 seneden beri tanıyorum

ama öyle değil arkadaşının liseden arkadaşı ve 3 senedir tanışıyorlar

bunu söyledim ya tamam işte onun liseden arkadaşı ne fark eder dedi

çok şey farkeder hala yalan söylüyorsun dedim telefonu kapattım

Bayanlar sakin, kimine göre aldatmadır kimine göre değildir
Konu sahibi danışmış bize, amacımız ona fikir vermek, kendi fikrimizi zorla kabul ettirmek değil.

Ayrıca ikili polemik, hakaret yasak. Lütfen konu hakkındaki fikrinizi söyleyin.

herkese selam öncelikle arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim ve ilk defa 1 hafta önce kısmen aldatıldım ve eşim ilk başta bunu hakettiğimi söyledi şim di ise sorunun bende olmadığını sadece rahat olmak istediğini söylüyor beni seviyor ama şuan eskisi gibi olamıyoruz çok acı çekiyorum ona nasıl davranmalıyım bilemiyorum biraz üstüme gelme diyor ya rahat bırakırsam herşey tamamen biterse diye korkuyorum

geçen akşam erkek arkadaşım arkadaşlarıyla bara gitti
normalde arkadaşlarıyla takılıp içer ama hani en fazla 2-3 gibi eve döner
birde barda değil kendi hallerinde arabada takılırlar
neyse önceki gün çıktı sabah 6 da eve gelmiş
tlf baktım iletildi raporlarında aynen şu msj var
""clube çıkıyoruyorum gelir misin""
gönderilen kişi erkek adıyla kayıtlı
bugün aradım kız çıktı
sordum 3-4 senelik arkadaşım dedi
hiç çıktığınız oldu mu birlikte dedim
ben erkek arkadaşım ve o çıktığımız oldu dedi
bi tane erkek ismi söyledi ordan doğru tanıyormuş o söylediği kişiyi bende tanıyorum
ama kızdan haberim yok üstelik erkek ismiyle kayıtlı

bu ne şimdi

aldatmanın kralıdır hemde!aldatmak cinsellik değildir illa..dokunmakta değildir..dokundu yada dokunmadı,bana göre bu olay aldatmadır ve ayrılık sebebidir:kahve:

bu olay maalesef bir gece hayatı aldatmasıdır.
ha eğlence bitti herkes evlerine dağılır mı,ya da bi evde mi devam edilir eğlenceye; muamma...
şöyle anlatayım;kendini gezdirmek için,evli ya da sevgisi olan bir erkekten faydalanarak gece hayatına atılan bazı kadınlar vardır.
bazı karakterli erkekler bu kadınlara yem olmaz.
kimi erkekte kendini yem olarak görmez,kendiside eğlendiğini zanneder.
eğer kız çok güzelse,adam hava atmak için başka erkek arkadaşlarını da masaya çağırıp ha hii yaparlar.grup halinde eğlenirler.
bazı erkekler zaaflarına yenik düşerek bu kadınları eğlendirip masada gecenin hesabını öder.
eğer bu kızın bir sevgilisi olsaydı ona mesaj atardı,"ben clube gidiyorum gelir misin?"diye.
onu clube götürecek bir erkek yok ki senin sevgilini aramış...
eğer çok eski arkadaşlarsa ve böyle bir teklifte bulunuyorsa sevgiline,sana sorması lazım.
"x arkadaşım clube davet ediyor gidelim mi aşkım?"diye...
ama böyle bir teklif yok ve senden habersiz bir kadınla(tek ya da grup halinde)eğleniliyorsa,bu aldatmadır...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu olay maalesef bir gece hayatı aldatmasıdır.
ha eğlence bitti herkes evlerine dağılır mı,ya da bi evde mi devam edilir eğlenceye; muamma...
şöyle anlatayım;kendini gezdirmek için,evli ya da sevgisi olan bir erkekten faydalanarak gece hayatına atılan bazı kadınlar vardır.
bazı karakterli erkekler bu kadınlara yem olmaz.
kimi erkekte kendini yem olarak görmez,kendiside eğlendiğini zanneder.
eğer kız çok güzelse,adam hava atmak için başka erkek arkadaşlarını da masaya çağırıp ha hii yaparlar.grup halinde eğlenirler.
bazı erkekler zaaflarına yenik düşerek bu kadınları eğlendirip masada gecenin hesabını öder.
eğer bu kızın bir sevgilisi olsaydı ona mesaj atardı,"ben clube gidiyorum gelir misin?"diye.
onu clube götürecek bir erkek yok ki senin sevgilini aramış...
eğer çok eski arkadaşlarsa ve böyle bir teklifte bulunuyorsa sevgiline,sana sorması lazım.
"x arkadaşım clube davet ediyor gidelim mi aşkım?"diye...
ama böyle bir teklif yok ve senden habersiz bir kadınla(tek ya da grup halinde)eğleniliyorsa,bu aldatmadır...

mesajı kız atsa yine iyi
bizimki atmış :delphin:

ne komik bir tartışma bu böyle..

konu sahibi arkadasım böyle giderse senin aklin daha cooook karışır..bana kalırsa 4 yıldır tanıdığın bir insan için böyle konu açıp aklını daha da karismirtan doğru değil..ben senin yerinde olsam anında kapattırırım konuyu..bu senin bileceğin bir şey..diyorum ya aynı şey benim basıma gelse; ben erkek arkadasıma sorar cevabımı alır bı daha da konuyu acmam mesela..beni aldatır mı aldatmaz mı biliyorum çünkü..eminim sen de biliyorsundur..4 yıl dan bahsediyorsun..karşındakini yeteri kadar taniyorsun..neyi yapıp neyi yapmiyacagini biliyorsun..
aldatma,değil,aldatma,değil.....derken olan ne bana ne ona oluyor,sana ve iliskine oluyor..

Back
X