Haddini bildirmedikleri için erkekler yüz buluyor bu nedir böyle!!! evli olmak onlar için sorun değil çünki dertleri para yemek paranoyak olduk iyice güven filan kalmadı ajan gibi peşlerinde dolaşıyoruz eşlerimizinKadini direk yolsun bence. Ah söyleleri bir elime geçse..
Canım ben konu sahibine değil size dedim zaten :) şüpheli durumlar varsa istisna ama kafama esti diye whatsap web yüklüyorsam bu (henüz olmayan) kocama saygısızlıktır bence. Çünkü tam tersini düşünemiyorum kocam benim konuşmalarımı vs okuyamaz..ne münasebet.Esi
Esi kadini yemege davet etmis yalniz..
Yok canım onu biliyorum ama burada başka bir muhabbet dönmeye başladı ya, acaba bizim kocalar ne konuşuyo diye herkeşler whatsap web yüklemeye meyil etti. Sırf meraktan yani.. bunu sağlıksız bulduğumu söylemek istedimKızı yemeğe davet etmiş galiba en son
Hi anladım canım ben bayağı geride kalmışım. Allahım çok zor ya. Sevgiliyken aldatilinca resmen öldüm gibi oldu. Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi durumunu yaşamıştım. Çok fazla okuyamadım mesajları icim kötü oldu. Nasıl dayanacak yarın eşi olacak çöp torbası gelene dek konu sahibi. Ay çok kötü Allahım bi daha yasatmasin. İnsanı insanla sinamasin .Yok canım onu biliyorum ama burada başka bir muhabbet dönmeye başladı ya, acaba bizim kocalar ne konuşuyo diye herkeşler whatsap web yüklemeye meyil etti. Sırf meraktan yani.. bunu sağlıksız bulduğumu söylemek istedim
Amin amin, en önemlisi iç huzur ya, kötülük yapan kendine yapıyo nefsine zulmediyo. İçi rahat olan haksızlık yapmamış olan allahın izniyle su gibi akıp bir şekilde yolunu buluyo :)Hi anladım canım ben bayağı geride kalmışım. Allahım çok zor ya. Sevgiliyken aldatilinca resmen öldüm gibi oldu. Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi durumunu yaşamıştım. Çok fazla okuyamadım mesajları icim kötü oldu. Nasıl dayanacak yarın eşi olacak çöp torbası gelene dek konu sahibi. Ay çok kötü Allahım bi daha yasatmasin. İnsanı insanla sinamasin .
Haddini bildirmedikleri için erkekler yüz buluyor bu nedir böyle!!! evli olmak onlar için sorun değil çünki dertleri para yemek paranoyak olduk iyice güven filan kalmadı ajan gibi peşlerinde dolaşıyoruz eşlerimizin
Ne yalan söyleyeyim ben o kız yemeği reddetse bile ağzını yüzünü dagitirdim. Çünkü kuyruk sallamis yani. Başta mesajlasmislar , flört gibi. Yemeğe çıkmasa ne baştan çelmis aklını. Önce tüm amcaogullari,kuzenler yeğenler kim varsa çağırıp o adam müsveddesinin ağzını yüzünü kirdirirdim. Üreme organı ni nahvederdim. Ki ureyemesin. Sonra da o kızın o ağzını var ya yırtar içine çöp doldururdunm. Evli adamlardan ne isterler ya pislikler. Ay çok sinirliyim ikisini de bogarim şuan , yapmisligim da var. Beni aldatan eski sevgilimi su şişesiyle boğmaya kalkmistim. Ama aklım ermedi keşke kafasına vuracagima şeyine vursaydim kisir kalsaydı adi. Boyleleri insan olmayı haketmiyor ya gerçekten . Bunlar insansa ben değilim.Bu konuyu takibe aldım ikisine de haddini bildir canım bizede haber ver öyle bişi yap ki besmele ile ansın o kadın eşinin adını çokk sinir oldum elimde olsa bi güzel döverdmmm
Canım ben konu sahibine değil size dedim zaten :) şüpheli durumlar varsa istisna ama kafama esti diye whatsap web yüklüyorsam bu (henüz olmayan) kocama saygısızlıktır bence. Çünkü tam tersini düşünemiyorum kocam benim konuşmalarımı vs okuyamaz..ne münasebet.
Ben de bulurum inşallah canım yaAmin amin, en önemlisi iç huzur ya, kötülük yapan kendine yapıyo nefsine zulmediyo. İçi rahat olan haksızlık yapmamış olan allahın izniyle su gibi akıp bir şekilde yolunu buluyo :)
Ne yalan söyleyeyim ben o kız yemeği reddetse bile ağzını yüzünü dagitirdim. Çünkü kuyruk sallamis yani. Başta mesajlasmislar , flört gibi. Yemeğe çıkmasa ne baştan çelmis aklını. Önce tüm amcaogullari,kuzenler yeğenler kim varsa çağırıp o adam müsveddesinin ağzını yüzünü kirdirirdim. Üreme organı ni nahvederdim. Ki ureyemesin. Sonra da o kızın o ağzını var ya yırtar içine çöp doldururdunm. Evli adamlardan ne isterler ya pislikler. Ay çok sinirliyim ikisini de bogarim şuan , yapmisligim da var. Beni aldatan eski sevgilimi su şişesiyle boğmaya kalkmistim. Ama aklım ermedi keşke kafasına vuracagima şeyine vursaydim kisir kalsaydı adi. Boyleleri insan olmayı haketmiyor ya gerçekten . Bunlar insansa ben değilim.
Evet en son bu ve ben hala kızı masum suçluyu eş olarak görüyorum. Adam kur yapınca kadın konuyu değiştirmek için yemeğe çevirdi bence. Ki yemek teklifini de reddetmiş ki konu sahibinin eşi erkeklerle yemeğe gitmek durumunda kalmış.Bu konuda kız tarafından yazıldığını bildiğimiz sadece "ne yedin afiyet olsun" mesajı var değil mi? Bunun dışında bir şey kaçırmadım kız tarafından. Adam flörtleşmiş bir de akşam yemeğine davet etmiş. En son durum buydu değil mi?
Aslında direk akşam yemeklerine gitse adresten..Ne yalan söyleyeyim ben o kız yemeği reddetse bile ağzını yüzünü dagitirdim. Çünkü kuyruk sallamis yani. Başta mesajlasmislar , flört gibi. Yemeğe çıkmasa ne baştan çelmis aklını. Önce tüm amcaogullari,kuzenler yeğenler kim varsa çağırıp o adam müsveddesinin ağzını yüzünü kirdirirdim. Üreme organı ni nahvederdim. Ki ureyemesin. Sonra da o kızın o ağzını var ya yırtar içine çöp doldururdunm. Evli adamlardan ne isterler ya pislikler. Ay çok sinirliyim ikisini de bogarim şuan , yapmisligim da var. Beni aldatan eski sevgilimi su şişesiyle boğmaya kalkmistim. Ama aklım ermedi keşke kafasına vuracagima şeyine vursaydim kisir kalsaydı adi. Boyleleri insan olmayı haketmiyor ya gerçekten . Bunlar insansa ben değilim.
Ahahahhaha çok tatlısın bence az kalmış bulmayaBen de bulurum inşallah canım ya
Ayyy benden bi tane daha gördüm suanNe yalan söyleyeyim ben o kız yemeği reddetse bile ağzını yüzünü dagitirdim. Çünkü kuyruk sallamis yani. Başta mesajlasmislar , flört gibi. Yemeğe çıkmasa ne baştan çelmis aklını. Önce tüm amcaogullari,kuzenler yeğenler kim varsa çağırıp o adam müsveddesinin ağzını yüzünü kirdirirdim. Üreme organı ni nahvederdim. Ki ureyemesin. Sonra da o kızın o ağzını var ya yırtar içine çöp doldururdunm. Evli adamlardan ne isterler ya pislikler. Ay çok sinirliyim ikisini de bogarim şuan , yapmisligim da var. Beni aldatan eski sevgilimi su şişesiyle boğmaya kalkmistim. Ama aklım ermedi keşke kafasına vuracagima şeyine vursaydim kisir kalsaydı adi. Boyleleri insan olmayı haketmiyor ya gerçekten . Bunlar insansa ben değilim.
Siz nereden cikaedinizki bunu ? Kız gayet güzel cevap vermiş mesajlarına. Adamın taciz durumu yokki. Konu sahibi bile bilmiyor şuan adam o kızla mı değil mi. Kız cevap veriyor mesajlarına terslemiyor o nedenle söyledim ben onları. Yoksa taciz durumu olsa asla demezdim onlarıYapmayın nerden çıkardınız ki bunları? Bunlar nasıl düşünceler. Yarın bir münasebetsizin mesajla tacizine uğrarsanız kuyruk mu sallamış olacaksınız?
Evet en son bu ve ben hala kızı masum suçluyu eş olarak görüyorum. Adam kur yapınca kadın konuyu değiştirmek için yemeğe çevirdi bence. Ki yemek teklifini de reddetmiş ki konu sahibinin eşi erkeklerle yemeğe gitmek durumunda kalmış.
Kız sadece eşinin face deki tek resimlerini beğenmiş , ama bu tek başına kızı evli erkeklere kuyruk sallayan bilmemne yapmaz. Kız masum bence.
Aminn . Sen de çok tatlisin canım ya sağolasınAhahahhaha çok tatlısın bence az kalmış bulmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?