Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadini direk yolsun bence. Ah söyleleri bir elime geçse..
Haddini bildirmedikleri için erkekler yüz buluyor bu nedir böyle!!! evli olmak onlar için sorun değil çünki dertleri para yemek paranoyak olduk iyice güven filan kalmadı ajan gibi peşlerinde dolaşıyoruz eşlerimizin

Esi

Esi kadini yemege davet etmis yalniz..
Canım ben konu sahibine değil size dedim zaten :) şüpheli durumlar varsa istisna ama kafama esti diye whatsap web yüklüyorsam bu (henüz olmayan) kocama saygısızlıktır bence. Çünkü tam tersini düşünemiyorum kocam benim konuşmalarımı vs okuyamaz..ne münasebet.

Bu konuyu takibe aldım ikisine de haddini bildir canım bizede haber ver öyle bişi yap ki besmele ile ansın o kadın eşinin adını çokk sinir oldum elimde olsa bi güzel döverdmmm

Hi anladım canım ben bayağı geride kalmışım. Allahım çok zor ya. Sevgiliyken aldatilinca resmen öldüm gibi oldu. Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi durumunu yaşamıştım. Çok fazla okuyamadım mesajları icim kötü oldu. Nasıl dayanacak yarın eşi olacak çöp torbası gelene dek konu sahibi. Ay çok kötü Allahım bi daha yasatmasin. İnsanı insanla sinamasin .

Bu konuda kız tarafından yazıldığını bildiğimiz sadece "ne yedin afiyet olsun" mesajı var değil mi? Bunun dışında bir şey kaçırmadım kız tarafından. Adam flörtleşmiş bir de akşam yemeğine davet etmiş. En son durum buydu değil mi?

Amin amin, en önemlisi iç huzur ya, kötülük yapan kendine yapıyo nefsine zulmediyo. İçi rahat olan haksızlık yapmamış olan allahın izniyle su gibi akıp bir şekilde yolunu buluyo :)

Hangimiz watsaptaki yazismalarimizi her konuşma sonrasi sileriz ki....herkesle yapilan yazismayi silmeyi aliskanlik haline getiren azinliktan ziyade icinde yanlis oldugunu bilen ve unutmamak icin bunu is edinen zavalli birileri yapabilir.hikayeyi ilk okudigumdada yemek daveti icraati ortaya ciktigindada ayni seyi dusunuyordum.bir yazisma 2 cumlede bir neden silinirrrr

Evliyi kandirmak daha tatli geliyor. Pislikler ya zavallilar.. Sinir oldum simdi

Bu konuyu takibe aldım ikisine de haddini bildir canım bizede haber ver öyle bişi yap ki besmele ile ansın o kadın eşinin adını çokk sinir oldum elimde olsa bi güzel döverdmmm
Ne yalan söyleyeyim ben o kız yemeği reddetse bile ağzını yüzünü dagitirdim. Çünkü kuyruk sallamis yani. Başta mesajlasmislar , flört gibi. Yemeğe çıkmasa ne baştan çelmis aklını. Önce tüm amcaogullari,kuzenler yeğenler kim varsa çağırıp o adam müsveddesinin ağzını yüzünü kirdirirdim. Üreme organı ni nahvederdim. Ki ureyemesin. Sonra da o kızın o ağzını var ya yırtar içine çöp doldururdunm. Evli adamlardan ne isterler ya pislikler. Ay çok sinirliyim ikisini de bogarim şuan , yapmisligim da var. Beni aldatan eski sevgilimi su şişesiyle boğmaya kalkmistim. Ama aklım ermedi keşke kafasına vuracagima şeyine vursaydim kisir kalsaydı adi. Boyleleri insan olmayı haketmiyor ya gerçekten . Bunlar insansa ben değilim.

O konuda haklisiniz canim :)_ben konu sahibine yazdığınızı düşündüm

Amin amin, en önemlisi iç huzur ya, kötülük yapan kendine yapıyo nefsine zulmediyo. İçi rahat olan haksızlık yapmamış olan allahın izniyle su gibi akıp bir şekilde yolunu buluyo :)
Ben de bulurum inşallah canım ya

Yapmayın nerden çıkardınız ki bunları? Bunlar nasıl düşünceler. Yarın bir münasebetsizin mesajla tacizine uğrarsanız kuyruk mu sallamış olacaksınız?

Evet en son bu ve ben hala kızı masum suçluyu eş olarak görüyorum. Adam kur yapınca kadın konuyu değiştirmek için yemeğe çevirdi bence. Ki yemek teklifini de reddetmiş ki konu sahibinin eşi erkeklerle yemeğe gitmek durumunda kalmış.

Kız sadece eşinin face deki tek resimlerini beğenmiş , ama bu tek başına kızı evli erkeklere kuyruk sallayan bilmemne yapmaz. Kız masum bence.

Aslında direk akşam yemeklerine gitse adresten..

Ayyy benden bi tane daha gördüm suan

Yapmayın nerden çıkardınız ki bunları? Bunlar nasıl düşünceler. Yarın bir münasebetsizin mesajla tacizine uğrarsanız kuyruk mu sallamış olacaksınız?
Siz nereden cikaedinizki bunu ? Kız gayet güzel cevap vermiş mesajlarına. Adamın taciz durumu yokki. Konu sahibi bile bilmiyor şuan adam o kızla mı değil mi. Kız cevap veriyor mesajlarına terslemiyor o nedenle söyledim ben onları. Yoksa taciz durumu olsa asla demezdim onları

Yani ben de anlamadım şu anda inanılmaz şaşkınım. çok çok az yazışma var elimizde. Nerden çıkardık kızın evli adamı baştan çıkardığını anlamadım cidden. Yemek mevzusuna bile kadın getirmemiş olayı. Konu sahibi böyle bir şeyden mi bahsetti? Ben kocası direk teklif etti diye anlamıştım orayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…