- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Siz nereden cikaedinizki bunu ? Kız gayet güzel cevap vermiş mesajlarına. Adamın taciz durumu yokki. Konu sahibi bile bilmiyor şuan adam o kızla mı değil mi. Kız cevap veriyor mesajlarına terslemiyor o nedenle söyledim ben onları. Yoksa taciz durumu olsa asla demezdim onları
Yok "ne yedin" diye sormuş ya kız. Eşi "senin neren yaşlı küçüksün daha " dedikten sonra yazmış bunu. Yani iltifatı geçiştirmek için yemek yedin mi ne yedin diye sormuş gibime geldi. Hatta bence konu sahibinin eşi ilk olarak kıza yazdı "evrakları unutmuşsun" gibi . Kızda "hadi ya görüyormusun yaşladındık " tarzı bir cevap yazdı. Eşi de neren yaşlı gençsin daha diye iltifata geçip bir de suratsız diye samimi kelimeler kullanınca kız da işte konu kapansın diye yemek yedin mi diye sormuş bence.Yani ben de anlamadım şu anda inanılmaz şaşkınım. çok çok az yazışma var elimizde. Nerden çıkardık kızın evli adamı baştan çıkardığını anlamadım cidden. Yemek mevzusuna bile kadın getirmemiş olayı. Konu sahibi böyle bir şeyden mi bahsetti? Ben kocası direk teklif etti diye anlamıştım orayı.
Sabah okumuştum konuyu doğrusu tam hatırlamıyorum ancak tek hatırladığım kızla samimi olmalari idi. Allah Allah ben mı yanlış hatırlıyorum acaba şuan o kızın günahını almıyorum umarım. Ben sanki gayet eşiyle flörtlesiyor diye hatırlıyorum. Konu sahibi gelince yazar sanırım belki sonraki mesajlardan tam olarak ne olduğu çıkar ortaya.Kızın mesajlarını mı söyledi konu sahibi arada? Konu sahibinin ilk mesajı dışında kızın hangi mesajını yazdı?
Ben olsam giderdim hem ikisiyle de yuzlesmis olurdu . Ay umarım bir şey yoktur ya , bir yanlış anlaşılma olmuştur umarım.Aslında direk akşam yemeklerine gitse adresten..
Sabah okumuştum konuyu doğrusu tam hatırlamıyorum ancak tek hatırladığım kızla samimi olmalari idi. Allah Allah ben mı yanlış hatırlıyorum acaba şuan o kızın günahını almıyorum umarım. Ben sanki gayet eşiyle flörtlesiyor diye hatırlıyorum. Konu sahibi gelince yazar sanırım belki sonraki mesajlardan tam olarak ne olduğu çıkar ortaya.
Sen çok fenasınYok "ne yedin" diye sormuş ya kız. Eşi "senin neren yaşlı küçüksün daha " dedikten sonra yazmış bunu. Yani iltifatı geçiştirmek için yemek yedin mi ne yedin diye sormuş gibime geldi. Hatta bence konu sahibinin eşi ilk olarak kıza yazdı "evrakları unutmuşsun" gibi . Kızda "hadi ya görüyormusun yaşladındık " tarzı bir cevap yazdı. Eşi de neren yaşlı gençsin daha diye iltifata geçip bir de suratsız diye samimi kelimeler kullanınca kız da işte konu kapansın diye yemek yedin mi diye sormuş bence.
Akşamki davet de kızın mesajlarını görmemiş , yeni bilgi Yok yani. Boşlukları kafamda ben böyle doldurdum
Adam kızın mesajlarını anında sildiği için galiba kızın cevaplarını bilemiyoruz ama hee taciz edilen bir kız olsam beni taciz edeni faceten kabul edip resimlerini de beğenmem. Yemek yedin mi diye de havadan sudan konuşmam laga luga yapmam. Karşılıklı bir flörtleşme var bence. Yoksa hoşuna gitmese adamı engellerdi haddini bildirirdi. "küçük hanım"ları "yemek yiyelim mi"leri anlamayacak kadar aptal olmadığını düşünüyorum kızın.
Ben yorumlardan gaza geldim herhalde.Bakın burda:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/51371648/
Konu sahibinin burdaki bütün mesajları var. Kızın bildiğimiz tek mesajı "ne yedin afiyet olsun" ki ben bunu gündelik hayatımda iş arkadaşlarıma söylerim. Bir sürü insan kıza yüklendi ama siz üreme organlarını parçalamaya kadar getirince uyarma ihtiyacı hissettim.
Ben kızı yargılayıp cezasını verme peşinde değilim ama masum olduğuna inanmıyorum. Sadece kendimi kızın yerine koyuyorum yani mümkün değil adamın resimlerini beğenmezdim. Oradan pay biçiyorum açıkçası.Gene de burdaki esas suçlu adam. Adamın normalde çalıştığı yer bile değil. 2 saat uzaklukta haftada bir gittiği bir yer. Kız ne biliyor, ne diyor bilemiyoruz. Kız lafı geçiştirmeye adamı uzaklaştırmaya çalışıyor mu bilemiyoruz. Bir insana yüklenmeden birazcık daha fazla şey bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum ben. Yok benim elimdeki bilgi bana yeter diyorsanız bir şey diyemem tabi.
Ben kızı yargılayıp cezasını verme peşinde değilim ama masum olduğuna inanmıyorum. Sadece kendimi kızın yerine koyuyorum yani mümkün değil adamın resimlerini beğenmezdim. Oradan pay biçiyorum açıkçası.
Ay burcun kova mi seninEvet ya ... ben hiç akıllanmayacağım. 2 sene önce de online işlemlerden hareket dökümünü görmeyi öğrenmiştim kkdan. Merak ya işte eşimin şifresini aldım girdim tek tek numaralara baktım kim arıyor uygulamasından. Şansa bir numaraya bakıyorken benim eşimin nefret ettiğim meşhur x arkadaşını aramasının hemen peşine bir numara daha var. Numarayı kim arıyora yazıp bakayım derken salak ben bir numarayı yanlış yaz. Ahmete ait numara çıksın mı ebru diye!! Numarayı da kendi rehberime kaydedip watsap profil resmine baktım güzelce de bir kızcağız. Allahım ne senaryolar kurdum kafamdan!!! Sonra tabi olaylar olaylar...çok utanıyorum kendimden o yaptığımı hatırladıkça rezil etmiştim kendimi resmen
Ben kızı yargılayıp cezasını verme peşinde değilim ama masum olduğuna inanmıyorum. Sadece kendimi kızın yerine koyuyorum yani mümkün değil adamın resimlerini beğenmezdim. Oradan pay biçiyorum açıkçası.
Ahaha yazık kıza ya ne güldüm ama iyi barı oh bir şey çıkmamışAy burcun kova mi seninben de teli sifresizken vatsapina bakarken bi tane kiz resmi gordum ama erkek ismiyle kayitli aha dedim buldum seni.. o telasla noyu yanlis aldim sansima o da kiz cikti.. aradim sen kimsin bi ton laf ettim.. kiz dedi deli misin nesin. Esim elimden aldi teli sen bu resmimi gordun ? Dedi. isim seyfullah yaziyo sen seyfullah yazarak kimi kandiriyosun dedim.. adam meger kizini koymus profile aradi kinustu duydum ben de.. ve rezil oldum 1848463. kere.. ama suan o sifreyi bi bilsem yine karistiririm teli ( butun harfleri sayilari denedim bulamiyorum sifreyi cildiriciiim)
Hareket dokumu de ne ola kiEvet ya ... ben hiç akıllanmayacağım. 2 sene önce de online işlemlerden hareket dökümünü görmeyi öğrenmiştim kkdan. Merak ya işte eşimin şifresini aldım girdim tek tek numaralara baktım kim arıyor uygulamasından. Şansa bir numaraya bakıyorken benim eşimin nefret ettiğim meşhur x arkadaşını aramasının hemen peşine bir numara daha var. Numarayı kim arıyora yazıp bakayım derken salak ben bir numarayı yanlış yaz. Ahmete ait numara çıksın mı ebru diye!! Numarayı da kendi rehberime kaydedip watsap profil resmine baktım güzelce de bir kızcağız. Allahım ne senaryolar kurdum kafamdan!!! Sonra tabi olaylar olaylar...çok utanıyorum kendimden o yaptığımı hatırladıkça rezil etmiştim kendimi resmen
AlemsinAy burcun kova mi seninben de teli sifresizken vatsapina bakarken bi tane kiz resmi gordum ama erkek ismiyle kayitli aha dedim buldum seni.. o telasla noyu yanlis aldim sansima o da kiz cikti.. aradim sen kimsin bi ton laf ettim.. kiz dedi deli misin nesin. Esim elimden aldi teli sen bu resmimi gordun ? Dedi. isim seyfullah yaziyo sen seyfullah yazarak kimi kandiriyosun dedim.. adam meger kizini koymus profile aradi kinustu duydum ben de.. ve rezil oldum 1848463. kere.. ama suan o sifreyi bi bilsem yine karistiririm teli ( butun harfleri sayilari denedim bulamiyorum sifreyi cildiriciiim)
Arkadaşlar eşim sıcakkanlı komik bir adamdır ama hiç öyle kızlarla samimi olacak biri değil. İkimizde hoşlanmayız karşı cins ile gereksiz samimiyetten.
Bir de kızla daha öncede belli yazışmalar ve silmiş çünkü kız birşeylerden yakınıyor konuşmanın başında ben anlamadım silindiği için. Zaten bu kadar samimi olduğu ile bana neden hiç ismi geçmedi onu anlamadım.
Sosyal medya hesaplarına baktım kız ekli benimle olduğu fotoları beğenmemiş , eşimin kendi tek fotoğrafını beğenmiş.
Sinirden elim ayağım titriyor zaten. Ama düşündüm de şimdi birşey söylesem üstünü kapatır beklesem daha mı iyi bilemiyorum kafam cidden yerinde değil
Bütün mesajlarına yeniden baktım konu sahibinin:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/51371648/
Gene de facede resim beğenme durumunu göremedim. Hangi mesajda o. Günde bin tane insanın resmini beğendiğim için benim için farketmez gene de ama eksik bilgim olmasın diye dedim. Çünkü konuda face ile ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum.
Burda bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?