Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızın mesajlarını mı söyledi konu sahibi arada? Konu sahibinin ilk mesajı dışında kızın hangi mesajını yazdı?

Yok "ne yedin" diye sormuş ya kız. Eşi "senin neren yaşlı küçüksün daha " dedikten sonra yazmış bunu. Yani iltifatı geçiştirmek için yemek yedin mi ne yedin diye sormuş gibime geldi. Hatta bence konu sahibinin eşi ilk olarak kıza yazdı "evrakları unutmuşsun" gibi . Kızda "hadi ya görüyormusun yaşladındık " tarzı bir cevap yazdı. Eşi de neren yaşlı gençsin daha diye iltifata geçip bir de suratsız diye samimi kelimeler kullanınca kız da işte konu kapansın diye yemek yedin mi diye sormuş bence.

Akşamki davet de kızın mesajlarını görmemiş , yeni bilgi Yok yani. Boşlukları kafamda ben böyle doldurdum

Kızın mesajlarını mı söyledi konu sahibi arada? Konu sahibinin ilk mesajı dışında kızın hangi mesajını yazdı?
Sabah okumuştum konuyu doğrusu tam hatırlamıyorum ancak tek hatırladığım kızla samimi olmalari idi. Allah Allah ben mı yanlış hatırlıyorum acaba şuan o kızın günahını almıyorum umarım. Ben sanki gayet eşiyle flörtlesiyor diye hatırlıyorum. Konu sahibi gelince yazar sanırım belki sonraki mesajlardan tam olarak ne olduğu çıkar ortaya.

Adam kızın mesajlarını anında sildiği için galiba kızın cevaplarını bilemiyoruz ama hee taciz edilen bir kız olsam beni taciz edeni faceten kabul edip resimlerini de beğenmem. Yemek yedin mi diye de havadan sudan konuşmam laga luga yapmam. Karşılıklı bir flörtleşme var bence. Yoksa hoşuna gitmese adamı engellerdi haddini bildirirdi. "küçük hanım"ları "yemek yiyelim mi"leri anlamayacak kadar aptal olmadığını düşünüyorum kızın. Biz burdan aa adam flörtöz diyorsak kız da o kadarını hissetmiştir.

Bakın burda:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/51371648/
Konu sahibinin burdaki bütün mesajları var. Kızın bildiğimiz tek mesajı "ne yedin afiyet olsun" ki ben bunu gündelik hayatımda iş arkadaşlarıma söylerim. Bir sürü insan kıza yüklendi ama siz üreme organlarını parçalamaya kadar getirince uyarma ihtiyacı hissettim.

Sen çok fenasın şifre çözücüler gibisin. Eşin senden bir şey saklayabiliyorsa bizimkiler bizden neler saklamaz
Not: oyarım öyle adamı

Gene de burdaki esas suçlu adam. Adamın normalde çalıştığı yer bile değil. 2 saat uzaklukta haftada bir gittiği bir yer. Kız ne biliyor, ne diyor bilemiyoruz. Kız lafı geçiştirmeye adamı uzaklaştırmaya çalışıyor mu bilemiyoruz. Bir insana yüklenmeden birazcık daha fazla şey bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum ben. Yok benim elimdeki bilgi bana yeter diyorsanız bir şey diyemem tabi.

Ben yorumlardan gaza geldim herhalde. dürüst olmak gerekirse sadece haftanın bir günü iş için görüştüğü biriyle senli benli mesajlasmasina kizardim ben. Ancak tabii tam olarak durum ne bilemiyoruz. Gerçekten varsa bir şey aldatma durumu olduysa ben parcalardim. Ama umarım yoktur. Çok meraktayim konu sahibi gelse keşke.

Ben kızı yargılayıp cezasını verme peşinde değilim ama masum olduğuna inanmıyorum. Sadece kendimi kızın yerine koyuyorum yani mümkün değil adamın resimlerini beğenmezdim. Oradan pay biçiyorum açıkçası.

Ay burcun kova mi senin ben de teli sifresizken vatsapina bakarken bi tane kiz resmi gordum ama erkek ismiyle kayitli aha dedim buldum seni.. o telasla noyu yanlis aldim sansima o da kiz cikti.. aradim sen kimsin bi ton laf ettim.. kiz dedi deli misin nesin. Esim elimden aldi teli sen bu resmimi gordun ? Dedi. isim seyfullah yaziyo sen seyfullah yazarak kimi kandiriyosun dedim.. adam meger kizini koymus profile aradi kinustu duydum ben de.. ve rezil oldum 1848463. kere.. ama suan o sifreyi bi bilsem yine karistiririm teli ( butun harfleri sayilari denedim bulamiyorum sifreyi cildiriciiim)

Bütün mesajlarına yeniden baktım konu sahibinin:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/51371648/
Gene de facede resim beğenme durumunu göremedim. Hangi mesajda o. Günde bin tane insanın resmini beğendiğim için benim için farketmez gene de ama eksik bilgim olmasın diye dedim. Çünkü konuda face ile ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum.

Şimdi gördüm. Baştaki mesajlarının birindeymiş. O zaman çok dikkat etmemişim, eşi sadece zevzeklik yapmış diye düşündüğümden.

Son düzenleme:
Ahaha yazık kıza ya ne güldüm ama iyi barı oh bir şey çıkmamış

Ama bu muhabbetlerden evvel olabilir resim beğenme olayı. Evlendikten sonra beni rahatsız edecek derecede iltifat eden hiç olmadı ama normal iş arkadaşım bu cümleleri kursa açık bir şekilde asılma olmadığı için ne diyorsun sen be diyemem. Bir de iş devam edecek , o adamla yüzyüze gelicem, mümkünse sadece soğuk uzak davranır mümkün olduğu kadar da iletişimimi keserim. Ayan beyan bana asıldı demek seçeneklerim arasında bile olmaz taciz olmadıkça. Kızı o açıdan haklı buldum.

Ama adam evli barklı adam, ona mı kalmış milletin küçük göstermesi! Laubali laubali kelimeler , yok yemek davetleri... kız kabul etse kimbilir şu an kızla ne yapıyor olacaklardı

Hareket dokumu de ne ola ki

Alemsin durmak yok yola devam

Eşin bu gece evde olmadığı için rahat rahat mesajlașır belki, böylece elinde daha çok delil olabilir ya da kızın cevaplarını da yakalarsın. Çok sinir bozucu bi durum. Kolaylıklar diliyorum.

Burda bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…