Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben size başka birşey diyeceğim. Eşiniz hangi telefonu kullanıyor? Ben pcdeysem mutlaka WhatsAppwebi açarım,htc10 kullanıyorum açtığım an bir uyarı düşüyor telefona "WhatsAppweb şu an aktif" diye.. Eşinizin telefonuna düşmediğinden emin olun derim ben..hatta ilk açtığımda değil internette sayfasına döndüğümde de yazıyormuş şimdi baktım bir görseli ekliyorum..

Eklentiler

• Screenshot_20170307-232141.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 234
en uygun zaman, duşa girdiğinde, yada uyuduğunda :)
pc yi hazır halde beklet, 1 dk bile sürmüyor. teli nasıl okutacağını biliyormusun canım ?

Bayanlar olarak bu tür konularda yardımlaşmak da farklı bir duygu :) aslında eşlerimizi ne kadar çok seviyoruz.. Ama hep tetikte olmamız gerekliymiş gibi hissediyoruz. Acaba diyoruz.. Fazla bilgiden zarar gelmez değil mi.. :)

Bu arada kızlar ben de burdan okuyup meraktan yüklemiştim eşimin watsapını. Aylarca da kaldı çok şükür yanlışını görmedim herhangi bir kızla vs. Ama önermiyorum kimseye, gerçekten yanlış olduğunu yaşayıp öğrendim. Normalde hiç sorun etmeyeceğim sorgulamayacağım konuları sırf yazışmalarından öğrendiğim için sorun yaptım ve büyük üzüldüm eşimi de üzdüm.

Ben yaptım siz yapmayın. O olaydan sonra telefonu kırıldı telefon değiştirdi ve ben bir daha yüklemedim wats ap webi. Gereksiz huzursuzluktan başka birşey değil. Bir yanlışı varsa zaten çıkar ortaya. Hani güvensizlik değil ama meraktan yapacak olanlar için söylüyorum yapmayın diye

Eşim pc programcısı ya.. Simdi o pc de giris yapti diyelim. Sonra cikis yapmadi ama pc kapandi. Sabah acip aynen gorebilir miyim

Eşim pc programcısı ya.. Simdi o pc de giris yapti diyelim. Sonra cikis yapmadi ama pc kapandi. Sabah acip aynen gorebilir miyim
Çıkış yapmadıysa görmen lazım direk wats ap webi açtığında. Ama bilgisayar programcısı ise adam ve bu uygulamayı da sık kullanıyorsa artı sizden gizli birşeyi varsa kesin çıkış yapıp öyle kapatıyordur programı.

Asus kullaniyor esim. Telefonuna bildirim gider mi acaba.. Yoksa markayla bir alakasi yok mu direk bildirim gidiyor mu..

Ya aslnda ben de iki sene once cok karistiriyodum telini okuldan ortak sakaci bi arkadasla kiz muhabbeti yapmislar erkek konusmasi ama hani abarti bisi degil. Suanki aklim olsa hic tinmazdim. Biisi gormemisim ya o nesajlari bi buyuttum bardak attim kirdim busuru laf saydim. Dediki bidaha okumucaksin benim mesajlarimi ben saka bisi derim sen onun saka oldugunu bilmezsin sifre koydu bi de azar yedim olan bana oldu

Asus kullaniyor esim. Telefonuna bildirim gider mi acaba.. Yoksa markayla bir alakasi yok mu direk bildirim gidiyor mu..
Eşimin samsungdu bildirim gitmiyordu, bilemedim asusta durumlar nedir. Ama bildirim gitse bile pc de açık kalmış ben de merak ettim ne o diye açınca senin watsap olduğunu anlayıp kapattım zaten diyebilirsin. Ay hem yapmayın diyorum hem de envayi çeşit akıl veriyorum

Yok yok şüphelenmiyorsanız eşinizden yapmayın, hakkaten yapıp da huzurunuzu kaçırmayın boş yere. Erkek erkeğe şakalaşmaları oluyor , özel konuları oluyor yok yere üzüldüğünle kalıyorsun. Özel alan kalsın , boşver seninki iyice riskli zaten.

Bir de webden bakınca bile online görünüyor okunmayan mesajı açıp okursan okundu olarak görünüyor. Ayarlardan webe bakarsa da x cihazına bağlı diye görünüyor. Senin eşin bildiği için anlama ihtimali çok yüksek

Avını ürkütmeyeceksin :) amaca odaklanmış aslan gibi pusuda bekleyeceksin. O hiçbir tehlike yokmuş gibi devam ederken, doğru anı bekleyip çok çevik bir zıplamayla hopp avının tepesine

Evet ya ... ben hiç akıllanmayacağım. 2 sene önce de online işlemlerden hareket dökümünü görmeyi öğrenmiştim kkdan. Merak ya işte eşimin şifresini aldım girdim tek tek numaralara baktım kim arıyor uygulamasından. Şansa bir numaraya bakıyorken benim eşimin nefret ettiğim meşhur x arkadaşını aramasının hemen peşine bir numara daha var. Numarayı kim arıyora yazıp bakayım derken salak ben bir numarayı yanlış yaz. Ahmete ait numara çıksın mı ebru diye!! Numarayı da kendi rehberime kaydedip watsap profil resmine baktım güzelce de bir kızcağız. Allahım ne senaryolar kurdum kafamdan!!! Sonra tabi olaylar olaylar... çok utanıyorum kendimden o yaptığımı hatırladıkça rezil etmiştim kendimi resmen

Yol göstermeyede engel olunamıyor değil mi ama haklısın.. Aslında eşim beni şüphelendirecek bir şey yapmadı. Benim kuruntularım işte. Yine de bir ayşeyi rehberde necati görme korkum var. Allahtan hepsinin whatsap fotoğrafı varda sıkıntı çıkarmadım :)

Evli de olunsa özel hayatın gizliliği diye bir şey var, şüpheli durumlar olması dışında sırf meraktan zevkten adamın yazışmalarını okumak etik değil bence. Biz de kardeşimizle kuzenimizle saçma sapan şeyler konuşup kız muhabbeti yapıyoruz. Kocalar bunları okusa yani.... ıykkk. Karşılıklı olarak herkes birbirinin gözünden düşer bence

Esi

Esi kadini yemege davet etmis yalniz..

Onlar kendini akıllı san sın hayattan haberleri yok yarım akılları la uçkurlarının verdiği güce dayanarak sapmaya yönelirken yakalanıyolar tabi nolyo sonu hüsran kadın hisseder konu sahibi de birşey hissetti demekki nolcak şimdi gebertcek akşam şuan birikim yapıyo

Kızı yemeğe davet etmiş galiba en son

Kadın evli olduğunu bilmiyor mu ara o kadını da bildir haddini sadece esinle yetinme

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…