en uygun zaman, duşa girdiğinde, yada uyuduğunda :)
pc yi hazır halde beklet, 1 dk bile sürmüyor. teli nasıl okutacağını biliyormusun canım ?
Eşin yapıyorsa çıkarken "çıkış yap" diyordur. Ve bunu biliyorsa watsap webin pcye bağlandığında tlfdaki bir ayarda göründüğünü de biliyordur. Senin eşine yapılamaz yani anlar hemen. Bilmeyene yapılabilir ancak
Çıkış yapmadıysa görmen lazım direk wats ap webi açtığında. Ama bilgisayar programcısı ise adam ve bu uygulamayı da sık kullanıyorsa artı sizden gizli birşeyi varsa kesin çıkış yapıp öyle kapatıyordur programı.Eşim pc programcısı ya.. Simdi o pc de giris yapti diyelim. Sonra cikis yapmadi ama pc kapandi. Sabah acip aynen gorebilir miyim
Çıkış yapmadıysa görmen lazım direk wats ap webi açtığında. Ama bilgisayar programcısı ise adam ve bu uygulamayı da sık kullanıyorsa artı sizden gizli birşeyi varsa kesin çıkış yapıp öyle kapatıyordur programı.
Eşimin samsungdu bildirim gitmiyordu, bilemedim asusta durumlar nedir. Ama bildirim gitse bile pc de açık kalmış ben de merak ettim ne o diye açınca senin watsap olduğunu anlayıp kapattım zaten diyebilirsin. Ay hem yapmayın diyorum hem de envayi çeşit akıl veriyorumAsus kullaniyor esim. Telefonuna bildirim gider mi acaba.. Yoksa markayla bir alakasi yok mu direk bildirim gidiyor mu..
Avını ürkütmeyeceksin :) amaca odaklanmış aslan gibi pusuda bekleyeceksin. O hiçbir tehlike yokmuş gibi devam ederken, doğru anı bekleyip çok çevik bir zıplamayla hopp avının tepesineYa aslnda ben de iki sene once cok karistiriyodum telini okuldan ortak sakaci bi arkadasla kiz muhabbeti yapmislar erkek konusmasi ama hani abarti bisi degil. Suanki aklim olsa hic tinmazdim. Biisi gormemisim ya o nesajlari bi buyuttum bardak attim kirdim busuru laf saydim. Dediki bidaha okumucaksin benim mesajlarimi ben saka bisi derim sen onun saka oldugunu bilmezsin sifre koydu bi de azar yedim olan bana oldu
Ya aslnda ben de iki sene once cok karistiriyodum telini okuldan ortak sakaci bi arkadasla kiz muhabbeti yapmislar erkek konusmasi ama hani abarti bisi degil. Suanki aklim olsa hic tinmazdim. Biisi gormemisim ya o nesajlari bi buyuttum bardak attim kirdim busuru laf saydim. Dediki bidaha okumucaksin benim mesajlarimi ben saka bisi derim sen onun saka oldugunu bilmezsin sifre koydu bi de azar yedim olan bana oldu
Yol göstermeyede engel olunamıyor değil miEşimin samsungdu bildirim gitmiyordu, bilemedim asusta durumlar nedir. Ama bildirim gitse bile pc de açık kalmış ben de merak ettim ne o diye açınca senin watsap olduğunu anlayıp kapattım zaten diyebilirsin. Ay hem yapmayın diyorum hem de envayi çeşit akıl veriyorum
Yok yok şüphelenmiyorsanız eşinizden yapmayın, hakkaten yapıp da huzurunuzu kaçırmayın boş yere. Erkek erkeğe şakalaşmaları oluyor , özel konuları oluyor yok yere üzüldüğünle kalıyorsun. Özel alan kalsın , boşver seninki iyice riskli zaten.
Bir de webden bakınca bile online görünüyor okunmayan mesajı açıp okursan okundu olarak görünüyor. Ayarlardan webe bakarsa da x cihazına bağlı diye görünüyor. Senin eşin bildiği için anlama ihtimali çok yüksek
Başta kötü niyetli düşünmemiştim aslında ama işler değişmiş.. Sakin kal..Benim eşim kızı akşam yemeğine davet etti an itibari ile yemin ederim elim ayağım buz.
Evli de olunsa özel hayatın gizliliği diye bir şey var, şüpheli durumlar olması dışında sırf meraktan zevkten adamın yazışmalarını okumak etik değil bence. Biz de kardeşimizle kuzenimizle saçma sapan şeyler konuşup kız muhabbeti yapıyoruz. Kocalar bunları okusa yani.... ıykkk. Karşılıklı olarak herkes birbirinin gözünden düşer bence
Kızı yemeğe davet etmiş galiba en sonEvli de olunsa özel hayatın gizliliği diye bir şey var, şüpheli durumlar olması dışında sırf meraktan zevkten adamın yazışmalarını okumak etik değil bence. Biz de kardeşimizle kuzenimizle saçma sapan şeyler konuşup kız muhabbeti yapıyoruz. Kocalar bunları okusa yani.... ıykkk. Karşılıklı olarak herkes birbirinin gözünden düşer bence
Yok konu sahibi için söylemiyor ben gibi meraktan bakan yada bakmayı planlayanlara söylüyor arkadaş. Şüphe varsa tamam ama yoksa çok huzur kaçırıcı bir durum oluyorKızı yemeğe davet etmiş galiba en son
Kadini direk yolsun bence. Ah söyleleri bir elime geçse..Kadın evli olduğunu bilmiyorum mu ara o kadını da bildir haddini sadece esinle yetinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?