Tesekkur ederim :)
Evde nasil sakin durdu cok merak ediyorum ben o adamin kafasini kopartmistim
Nasıl yüklediniz bilgisayara eşinizin whatsapını anlatır mısınız rica etsem
Aynen öyle gelse anlat iştehamıleyken karısını aldatmak erkeklık degıl yanında olmak erkeklık :/ onu oylr yetıstıren anasının ellerınden opeyım
Buna benzer bi durumu ben de yaşadım eşimin telefonunu kontrol edince bi kız resmi çıktı direk aradım eşimi nerden tanıdığını sordum oda bir arkadaşının tanıştırdığını kesinlikle evli olduğunu bilmediğini söyledi kızla konuştum mahkemede delil olması için eşim le konşmssını ve bana resimleyip atmasını söyledim kızda aynen öyle yaptı flörleşiyordu kızla boşana bildim mi hayırçünkü daha 15 günlük bebeğim vardı babası yanında olsun yarım kalmasın istedim ama yıprandık bnde o da daha sonra sevgi de azaldı yabancılaştık işte erkekler maalesef böyle bunu kendilerine yakıştora biliyorlar hatta erkeklik olarak görüyolar olan yine bize oluyor
Bazen bilmemeyi bilmeye tercih etmek gerekiyorduWeb whatsapp sitesine girin telefondaki whatsappda bir kod var onu okutun direk açılıyor. Tabi görmek ister misinz bilemiyorum artık
Eşim yok, sevgilim war 4 senedir.Web whatsapp sitesine girin telefondaki whatsappda bir kod var onu okutun direk açılıyor. Tabi görmek ister misinz bilemiyorum artık
Tüm gece önce ağladım sonra sövdüm sonra bıçaklasam mı akşam dedim sonra bu düşünceme güldüm sonra annemleri düşündüm sonra tekrar ağladım sonra yatağın diğer tarafına baktım bir daha nasıl aynı yatakta yatıp onun yanında gözümü kaparım ki diye düşündüm.
Böyle işte başıma gelmez sandığımız herşey geliyor sanırım
Eşim yok, sevgilim war 4 senedir.
Ve şu 4 sene de hiç telefonunu elime almadım.
Bu konuda çok hassastır kendisi.
O da benimkine dokunmaz.
Ama ben merak etmiyorda değilim.
Sonuçta evlenmeden etmeden görmeliyim dimi bişi warsa da.
O kod neresinde yazıyor whatsapın ?
Yemek neoldu kiz kabul etti mi ?
Aglamayin lutfen sakin kalin kalabildiginiz kadar :)
Kizi arastirdiniz mi ayni sektorde falan mi calisiyolar
Yemekte birlikte değillerdi gece konuştular mı bilmiyorum ama aynı sektördeler 2 haftada bir görüyor o kadar.
Offff telefonunu elime alsam 1 dakika bile sürmez aslında ama alamıyorum kiWhatsapp ayarlarda web masaüstü diye bir sekme var oraya tıkladığında QR kod var onu açtığın internet sitesine okutmalısın.
Aslında 1 dakikalık işlem.
Dedim tabi hala diyorum ama kızım 15 günlük dü yeni doğum yapmıştım ben cesaret edemedim ayrılığa korktum belki de bilemiyorum çok zor bi durumEvliliği nasıl sürdürebildiniz keşke bıraksaydım demediniz mi ?
Tekrar konustularmi gece ben bisey dicem ama dayanabilirmisin bir gece daha bilmiyorum bugünde bişey olmamış gibi davranabilsen su watsapi silip tekrar kursan da silinen mesajlar geliyor dedi arkadaşlar gece eşin uyurken daha sağlam olur elindekiler silinen mesajları da okursunYemekte birlikte değillerdi gece konuştular mı bilmiyorum ama aynı sektördeler 2 haftada bir görüyor o kadar.
NeeeeKONUŞTUĞU KIZ EVLİ VE ÇOCUKLU ŞUAN FACEBOOK PROFİLİNİ BULDUM.
AĞZIM AÇIK ŞEKİLDE EKRANA BAKIYORUM RESMEN
Belki konuşma tarzı odur sonuçta esin ile sevgili değil beklemede kal derim ben bi süre sabretKONUŞTUĞU KIZ EVLİ VE ÇOCUKLU ŞUAN FACEBOOK PROFİLİNİ BULDUM.
İkisini de karşına alabileceğin bir ortam hazırla bana kalırsa.ARKADAŞLAR ŞUAN O KADAR SİNİRLİYİM Kİ GİDİP ŞİRKETTİ BASASIM VAR AKŞAM KIZI DA ARAYACAM EŞİMİN YANINDA REZİL RÜSVA EDEYİM DİYORUM ?
KONUŞTUĞU KIZ EVLİ VE ÇOCUKLU ŞUAN FACEBOOK PROFİLİNİ BULDUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?