Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AKLIMDAKİ PLANI SÖYLÜYORUM BENİM EŞİMİ DE ÖLMEKTEN BETER EDECEM KIZI DA AYRICA KIZIN EŞİNE ULAŞACAM İNŞALLAH GELİP EŞİMİ ÖLDÜRÜR
Kızın eşine ulaşman mantıklı ama eşin sana bi zarar verebilir böyle yaparsan da

ARKADAŞLAR ŞUAN O KADAR SİNİRLİYİM Kİ GİDİP ŞİRKETTİ BASASIM VAR AKŞAM KIZI DA ARAYACAM EŞİMİN YANINDA REZİL RÜSVA EDEYİM DİYORUM ?
Evet ara oda haddini bilsin

AKLIMDAKİ PLANI SÖYLÜYORUM BENİM EŞİMİ DE ÖLMEKTEN BETER EDECEM KIZI DA AYRICA KIZIN EŞİNE ULAŞACAM İNŞALLAH GELİP EŞİMİ ÖLDÜRÜR
Canım üzgünüm ama daha çok kanıta ihtiyacımız var. Ne diyrceksin kadının kocasına. Kocam karınızı yemeğe davet etti ve ona küçük hanım mı dedi diyeceksin. Biraz sakinleş lütfen

Ben olsam kadınla yüzleşmem bu aşamada ortada net bir fiil yok kendimi küçük düşürmek gibi gelir kadından hesap sormak. Muhatap koca olmalı bence
Şimdi yazışmalardan ötürü dedim ben onu ama haklısın aynen.
İlk önce koca ile konuşmalı.
Birde yazışmalarınız ortaya cıktı derse bir daha takipte edemez.
Kaldırır whatsapı telefonundan adam.
Acaba biraz daha beklese mi

Su anda tam bir kanitin yok.Sakin ofkeyle kalkip zararla oturma.Cidden keske boyle yapmasaydim denemek icin cik disari nefes al,aglayabiliyorsan agla bi boşalt su patlamani.Sakin ol.Elinde tam net bir kanit yok.Sakın yuzlesme daha.

Eşin bu gece evde olmadığı için rahat rahat mesajlașır belki, böylece elinde daha çok delil olabilir ya da kızın cevaplarını da yakalarsın. Çok sinir bozucu bi durum. Kolaylıklar diliyorum.
Evet sabıkamda bir adet de face kırması var. Yok yok yani

Bunlar hep fazla aşkk hep öyle korkuyoruz ki bir an da başımızdan kaynar sular dökülür dizlerimiz buz keser diye. Aslında biz kendimizden korkuyoruz. Affedememekten. Onsuz yaşamak zorunda olmaktan gitmekten korkuyoruz. Çünkü gideriz, biliyoruz. Tek çekincemiz kendi kararlarımız.

Ya ben başka bir dünyada mı yaşıyorum bilmiyorum.
Kadınla resmen flörtleşiyorlar- sohbet muhabbet.
Kadının yaptığı yanına niye kar kalsın benim eşimden geçer başka bir eşe dadanır ayıp değil mi herkesin yuvası var.

Erkeklerde öfke kontrolü zor saglanan birsey. Net ℅100 emin olmadan bayanin esine ulasmayin derim ben. Ortada bir evlat varmış. Aklini kaybedip bisi yapar adam.masumken kendisini cezalandirir sonra.cocuklarida varmis.adamin basida yanmasin.her ihtimal dusunulmeli boyle bir durumda

Haklisin o da ayrı bir dert :) kendi gözümle gormuyordum ama başka gözlerim vardı okulda yazlıktan komşumuzla aynı siniftaydi. Kızı hafiye gibi taktım peşine .20 yaş çok tehlikeli bir yaş :) çok şükür bitti de kurtulduk

Arkadaşlar ne kız ne eşim masum.
Eşim kıza diyelim zorla yazıyor
1- niye her sosyal medya hesabında ekli ve kız sadece eşimin tekli fotoğraflarını beğenmiş
2- Neden konuşmalara cevap veriyor whatsappta
3- Eşim soru sordu diye Konuşmaya cevap verdi diyelim kendi niye napıyorsun ne yedin vs gibi muhabbet açısı konuşuyor
Yani bunu yapan çocuk annesi evli bir kadın. Benim ailemi düşünmedi ise ben niye onun ailesini düşüneyim.
Herkes kendi pisliğinde boğulsun.

Sakin ol !!!

Bulusma ayarlasinlar bekle sonrada kizin esinede haber ver birlikte basin

Kesinlikle bunu uygula kesinlikle. Böylece eşin sana bir şey yapamaz. Ama evde böyle bir şey yaparsan sana zarar verebilir. Eline de bir şey ulaşmaz. Kesinlikle bu arkadaşın dediğini yap!

Erkege tehlikelide kadina degil mi ?

Kesinlikle bunu uygula kesinlikle. Böylece eşin sana bir şey yapamaz. Ama evde böyle bir şey yaparsan sana zarar verebilir. Eline de bir şey ulaşmaz. Kesinlikle bu arkadaşın dediğini yap!

Buluşma ayarlanmasını bekleyemem belki buluşuyorlar şuan benim haberim yok yani kanıt bekleyemem farklı şehirlerdeyiz

Arkadaşım kadının ne yemek yedin afiyet olsun mesajı dışında gördüğün bir mesajı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…