Kızın eşine ulaşman mantıklı ama eşin sana bi zarar verebilir böyle yaparsan daAKLIMDAKİ PLANI SÖYLÜYORUM BENİM EŞİMİ DE ÖLMEKTEN BETER EDECEM KIZI DA AYRICA KIZIN EŞİNE ULAŞACAM İNŞALLAH GELİP EŞİMİ ÖLDÜRÜR
Ben olsam kadınla yüzleşmem bu aşamada ortada net bir fiil yok kendimi küçük düşürmek gibi gelir kadından hesap sormak. Muhatap koca olmalı benceİkisini de karşına alabileceğin bir ortam hazırla bana kalırsa.
Cunku ikiside inkar edemez ozaman.
AKLIMDAKİ PLANI SÖYLÜYORUM BENİM EŞİMİ DE ÖLMEKTEN BETER EDECEM KIZI DA AYRICA KIZIN EŞİNE ULAŞACAM İNŞALLAH GELİP EŞİMİ ÖLDÜRÜR
Evet ara oda haddini bilsinARKADAŞLAR ŞUAN O KADAR SİNİRLİYİM Kİ GİDİP ŞİRKETTİ BASASIM VAR AKŞAM KIZI DA ARAYACAM EŞİMİN YANINDA REZİL RÜSVA EDEYİM DİYORUM ?
Canım üzgünüm ama daha çok kanıta ihtiyacımız var. Ne diyrceksin kadının kocasına. Kocam karınızı yemeğe davet etti ve ona küçük hanım mı dedi diyeceksin. Biraz sakinleş lütfenAKLIMDAKİ PLANI SÖYLÜYORUM BENİM EŞİMİ DE ÖLMEKTEN BETER EDECEM KIZI DA AYRICA KIZIN EŞİNE ULAŞACAM İNŞALLAH GELİP EŞİMİ ÖLDÜRÜR
Şimdi yazışmalardan ötürü dedim ben onu ama haklısın aynen.Ben olsam kadınla yüzleşmem bu aşamada ortada net bir fiil yok kendimi küçük düşürmek gibi gelir kadından hesap sormak. Muhatap koca olmalı bence
Eşin bu gece evde olmadığı için rahat rahat mesajlașır belki, böylece elinde daha çok delil olabilir ya da kızın cevaplarını da yakalarsın. Çok sinir bozucu bi durum. Kolaylıklar diliyorum.
Evet sabıkamda bir adet de face kırması var. Yok yok yani
Haklisin o da ayrı bir dert :) kendi gözümle gormuyordum ama başka gözlerim vardı okuldaYok hıc de sanslı degıldım evlendıgımızde aynı okulda okuduk ve bızım de ozeldı. Hadı sınıfımdakı kızlar elımın altındaydı ya dıger sınıftakıler envaı cesıt ay onlarla yarısıcam dıye canım cıktı nasıl guzeller nasıl bakımlıllar.. sag salım cıktık ıste ordan. Suan ogretmen yanı sukur.. senı de cok ıyı anlıyorum gozun de gormuyo napıyo ne edıyo
Sakin ol !!!
Bulusma ayarlasinlar bekle sonrada kizin esinede haber ver birlikte basin
Haklisin o da ayrı bir dert :) kendi gözümle gormuyordum ama başka gözlerim vardı okuldayazlıktan komşumuzla aynı siniftaydi. Kızı hafiye gibi taktım peşine .20 yaş çok tehlikeli bir yaş :) çok şükür bitti de kurtulduk
KONUŞTUĞU KIZ EVLİ VE ÇOCUKLU ŞUAN FACEBOOK PROFİLİNİ BULDUM.
AĞZIM AÇIK ŞEKİLDE EKRANA BAKIYORUM RESMEN
Kesinlikle bunu uygula kesinlikle. Böylece eşin sana bir şey yapamaz. Ama evde böyle bir şey yaparsan sana zarar verebilir. Eline de bir şey ulaşmaz. Kesinlikle bu arkadaşın dediğini yap!
Ya ben başka bir dünyada mı yaşıyorum bilmiyorum.
Kadınla resmen flörtleşiyorlar- sohbet muhabbet.
Kadının yaptığı yanına niye kar kalsın benim eşimden geçer başka bir eşe dadanır ayıp değil mi herkesin yuvası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?