- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Şanslısın ki öğretmenmiş :) biz evlendiğimizde eşim özel bir üniversitede öğrenciydi ( düşün ordaki kızları :) büyük bir üni ve her çeşit kız :) iyi aklımı kaybetmemişimSen anlatınca gozumde canlandı zaten.. ya ben de bıraktım artık bebısım oldu duruldum hahaha okul donemı evlendık okuldakı kızlara guvenım yoktu esıme guvenım tam aslında kadınlarla aynı ortama gırmek ıstemeyen ortamlardan kacınan bırı ogretmen zaten yarım gun gıdıp gelıyor hep gozumun onundeama kk de takılınca burdakılerı gorunce esım gozume bır numaralı zampara gıbı gorunuyor..
Evli bir adama yemeğini yedin mi diye soran bir kız arkadaş çok da masum gelmiyor bana ..elin adamı banane karısı düşünsün der cekilirimBelki ben çok sert düşünüyorum ama geçiştirmek bile yanlış geliyo bana. Hiçbir şey yazma orada kalsın. Yemek yedin mi ler afiyet olsun lar ve senli benli konuşmalara ne gerek var... haftada bir gördüğüm iş arkadaşıysan eğer.. inşallah sizin dediğiniz gibidir çünkü bir kızın bu duruma düşmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Dileğim tabi ki kızın kötü niyetli olmaması yönünde
Ah be yast, Allah yardımcın olsun inşallah ! Pusuda beklemeye devam , delil biriktir . Bu kadarının içinden çıkmak kolay .yalnız ,bir ilişki olduğunu anlarsan (takibe devam ederek) inkar şansı kalmaz.Gece uyuyamadım, ağladım sövdüm bundan sonra ne olacağını düşündüm.
Ona bu akşam neler diyeceğimi düşündüm.
Ailemle bu konuyu nasıl konuşacağımı düşündüm.
İçim buz gibi, bir gece de o kadar yoruldum ki.
Yorgunlugunda aglamalarinda sızında gecip gidecek.bilinmezligin ve bir susma direnisinin icindesin dunden beri.susulmayacak bagirarak haykirilacak bir konuda ustelik. Hersey bu hayatta insanlar icin.bizler icin. Hikayendeki gerceklik paylari arttiysa emin olduysan icin sana bunu soyluyorsa yapman gereken ne varsa onu yapacaksin. Ailenle konusacaksin dilerim anlayisli yaklasacak bir ailen vardir. Ve dilerim ki esinle konuştuğunda senin yanildigini anlatacak mucizevi bir aciklamasi olur. Dilerim.Gece uyuyamadım, ağladım sövdüm bundan sonra ne olacağını düşündüm.
Ona bu akşam neler diyeceğimi düşündüm.
Ailemle bu konuyu nasıl konuşacağımı düşündüm.
İçim buz gibi, bir gece de o kadar yoruldum ki.
whatsapp web den esinin yazismalarini takip edersen esinin telefonuna bildirim gitmiyor mu, bunu merak ediyorum, esinin onu takip ettiginden haberi olabilir mi yanuArkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
Kız konu sahibinin eşinin tek olan fotosunu beğenmiş sadece eşiyle olan fotolarını beğenmemiş. Ayrıca dün akşam eşi kıza whatsapptan mesaj attı yemek yiyelim mi diye.Facebookta resim mi begenmis ? Yemege mi davet etmis ? neolmus cok karismis
Kız konu sahibinin eşinin tek olan fotosunu beğenmiş sadece eşiyle olan fotolarını beğenmemiş. Ayrıca dün akşam eşi kıza whatsapptan mesaj attı yemek yiyelim mi diye.
Tesekkur ederim :)
Evde nasil sakin durdu cok merak ediyorum ben o adamin kafasini kopartmistim
Mantıklı aslında ama kızla görüşme gerekirse eşin sizi yüzleştirirArkadaşlar ben eşime çıktıları göstermek yerine x kişi ile görüşmelerini biliyorum. Elimde bir sürü kanıt var kimin yolladığını da bana bilmiyorum ama boşanalım diyeceğim.
Çünkü görüşme ilerledi ise aptal yerine konmak istemiyorum sonuçta sadece whatsappı görebiliyorum o ne gördüğümü bilirse fazlası var ise saklar.
Sizler ne diyorsunuz ?
Yok hıc de sanslı degıldım evlendıgımızde aynı okulda okuduk ve bızım de ozeldı. Hadı sınıfımdakı kızlar elımın altındaydı ya dıger sınıftakıler envaı cesıt ay onlarla yarısıcam dıye canım cıktı nasıl guzeller nasıl bakımlıllar.. sag salım cıktık ıste ordan. Suan ogretmen yanı sukur.. senı de cok ıyı anlıyorum gozun de gormuyo napıyo ne edıyoŞanslısın ki öğretmenmiş :) biz evlendiğimizde eşim özel bir üniversitede öğrenciydi ( düşün ordaki kızları :) büyük bir üni ve her çeşit kız :) iyi aklımı kaybetmemişim
hamıleyken karısını aldatmak erkeklık degıl yanında olmak erkeklık :/ onu oylr yetıstıren anasının ellerınden opeyımBuna benzer bi durumu ben de yaşadım eşimin telefonunu kontrol edince bi kız resmi çıktı direk aradım eşimi nerden tanıdığını sordum oda bir arkadaşının tanıştırdığını kesinlikle evli olduğunu bilmediğini söyledi kızla konuştum mahkemede delil olması için eşim le konşmssını ve bana resimleyip atmasını söyledim kızda aynen öyle yaptı flörleşiyordu kızla boşana bildim mi hayırçünkü daha 15 günlük bebeğim vardı babası yanında olsun yarım kalmasın istedim ama yıprandık bnde o da daha sonra sevgi de azaldı yabancılaştık işte erkekler maalesef böyle bunu kendilerine yakıştora biliyorlar hatta erkeklik olarak görüyolar olan yine bize oluyor
Ben olsam kocama söylemeden önce sahte bir hesap açıp kocamı eklerdim facebooktan. Sonra ona gizemli bir tanıdıkmış gibi "X ile arandakileri biliyorum, ayıp değil mi evli barkli adamsin, eşine de söylersem görürsün..." vb. filan diye girer itiraf niteliğinde sözleri yakalamaya çalışırdım.
Ah be yast, Allah yardımcın olsun inşallah ! Pusuda beklemeye devam , delil biriktir . Bu kadarının içinden çıkmak kolay .yalnız ,bir ilişki olduğunu anlarsan (takibe devam ederek) inkar şansı kalmaz.
Nasıl yüklediniz bilgisayara eşinizin whatsapını anlatır mısınız rica etsemBana karşı da çok kibar ama benim hoşlanmadığımı bildiği için karşı cinsle normalde hep mesafelidir yani bunu görsem kıyamet kopacağını bilir.
O yüzden bana göre de resmen flörtleşiyor ya şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?