Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şanslısın ki öğretmenmiş :) biz evlendiğimizde eşim özel bir üniversitede öğrenciydi ( düşün ordaki kızları :) büyük bir üni ve her çeşit kız :) iyi aklımı kaybetmemişim

Evli bir adama yemeğini yedin mi diye soran bir kız arkadaş çok da masum gelmiyor bana ..elin adamı banane karısı düşünsün der cekilirim

Ah be yast, Allah yardımcın olsun inşallah ! Pusuda beklemeye devam , delil biriktir . Bu kadarının içinden çıkmak kolay .yalnız ,bir ilişki olduğunu anlarsan (takibe devam ederek) inkar şansı kalmaz.

Geceden beri takip ediyorum çok üzüldüm ya bu erkekler neden böyle inan iğreniyorum artık. Bir insankn iradesi, zekası, seviyesi bu kadar düşük değersiz olmamalı. Onların yaptıklarını bizler yapsak dakikasında kapıyı gösterirler.

Yorgunlugunda aglamalarinda sızında gecip gidecek.bilinmezligin ve bir susma direnisinin icindesin dunden beri.susulmayacak bagirarak haykirilacak bir konuda ustelik. Hersey bu hayatta insanlar icin.bizler icin. Hikayendeki gerceklik paylari arttiysa emin olduysan icin sana bunu soyluyorsa yapman gereken ne varsa onu yapacaksin. Ailenle konusacaksin dilerim anlayisli yaklasacak bir ailen vardir. Ve dilerim ki esinle konuştuğunda senin yanildigini anlatacak mucizevi bir aciklamasi olur. Dilerim.

whatsapp web den esinin yazismalarini takip edersen esinin telefonuna bildirim gitmiyor mu, bunu merak ediyorum, esinin onu takip ettiginden haberi olabilir mi yanu

Kızın dediğinde ne var ya bazı yorumları şokla okudum.
İş yerinde yemek yeniyorsa eğer sorulması normal değil mi? Bazı iş yerleri de öğle arası dışarıda yiyor, kim nerede ne yedi, nerede yesek muhabbeti çok dönüyor sonuçta.
Gerçekten objektif olarak düşünmek lazım, küçük hanım demek, daha küçüksün demek, yemeğe davet etmek nere; yemek yedin mi demek nere. Şu ana kadar silinmiş bir cevap yoksa bütün suç eşinizin, kızı ararsanız kendinizi rezil edersiniz.

Aldatma olmayabilir.kiz yazıyor eşinize gibi..erkeklerde cok kayıtsız kalmaz kuyruk sallayanlara.dikkatli olun.birde nasıl tablete yüklüyorsunuz.banada anlatır
Misiniz.birde ben uygulayim.

Kız konu sahibinin eşinin tek olan fotosunu beğenmiş sadece eşiyle olan fotolarını beğenmemiş. Ayrıca dün akşam eşi kıza whatsapptan mesaj attı yemek yiyelim mi diye.

Tesekkur ederim :)
Evde nasil sakin durdu cok merak ediyorum ben o adamin kafasini kopartmistim

Mantıklı aslında ama kızla görüşme gerekirse eşin sizi yüzleştirir

Şanslısın ki öğretmenmiş :) biz evlendiğimizde eşim özel bir üniversitede öğrenciydi ( düşün ordaki kızları :) büyük bir üni ve her çeşit kız :) iyi aklımı kaybetmemişim
Yok hıc de sanslı degıldım evlendıgımızde aynı okulda okuduk ve bızım de ozeldı. Hadı sınıfımdakı kızlar elımın altındaydı ya dıger sınıftakıler envaı cesıt ay onlarla yarısıcam dıye canım cıktı nasıl guzeller nasıl bakımlıllar.. sag salım cıktık ıste ordan. Suan ogretmen yanı sukur.. senı de cok ıyı anlıyorum gozun de gormuyo napıyo ne edıyo

Buna benzer bi durumu ben de yaşadım eşimin telefonunu kontrol edince bi kız resmi çıktı direk aradım eşimi nerden tanıdığını sordum oda bir arkadaşının tanıştırdığını kesinlikle evli olduğunu bilmediğini söyledi kızla konuştum mahkemede delil olması için eşim le konşmssını ve bana resimleyip atmasını söyledim kızda aynen öyle yaptı flörleşiyordu kızla boşana bildim mi hayır çünkü daha 15 günlük bebeğim vardı babası yanında olsun yarım kalmasın istedim ama yıprandık bnde o da daha sonra sevgi de azaldı yabancılaştık işte erkekler maalesef böyle bunu kendilerine yakıştora biliyorlar hatta erkeklik olarak görüyolar olan yine bize oluyor

hamıleyken karısını aldatmak erkeklık degıl yanında olmak erkeklık :/ onu oylr yetıstıren anasının ellerınden opeyım

Öyle bir durumda eşim beni biri tehdit ediyor sana söylerse inanma bak mesajları fln der. Eline düşünme payı bırakırım. Bu akşam hazırlıksız vuracam yüzüne

Ah be yast, Allah yardımcın olsun inşallah ! Pusuda beklemeye devam , delil biriktir . Bu kadarının içinden çıkmak kolay .yalnız ,bir ilişki olduğunu anlarsan (takibe devam ederek) inkar şansı kalmaz.

İlişki olmasa da gururumu kırdı başımı eğdi o benim.
Dün gecenin nasıl geçtiğini bir ben bilirim. İnkar etse de ne değişecek herşeyi gördüm.

Nasıl yüklediniz bilgisayara eşinizin whatsapını anlatır mısınız rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…