- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Yok ayol gerçekten uğraşmam böyle şeylerle benimki yaparsa söylediğim tek şey affeder diye bekleme yaparsan beni silmeyi göze almışsın demektir hiç birşey gizli kalmaz bizimde bir arkadaşımız var adam otellere gidiyor kadınlarla kızlarla kalıyor geliyor eşim hep der bu kadın bu kadarmi saf ya biz habersiz tuvalete bile gidemiyoruz bu nasil farketmiyor diye bende kadın hisseder ama bazı kadınlar çocuklar benden nasılsa döner dolaşır gelir diye düşünüp bişey yapmıyordur dedim bir arkadaşımızın eşide karısı hamileyken gitmis su masaj salonu ayağına başka şeylerin döndüğü yerdi sanırım kadının birseyden haberi yok hala arada bir karşılaşırız gördüğümde direk aklıma onlar gelir ama diyemiyosun ışte birşeySımdı burdakı tum bayanlar watsap webı uygululayacak eslerıne . Suphenız yoksa meraktan Yapmayın !
Sokagintavani nin de dediği gibi kimse burda "KOMİKLİ" hikayesini paylaşıp gülmeye gelmedi .evet şimdi gülüyoruz çünkü hikayeler zaman aşımına uğradı .o zamanlar bol ağlamalı,bol depresyonlu geçti emin olabilirsin. Babasının prensesi kızların malum imzadan sonra kısa süreli tacı düştü ve toparlandilar çok şükür . Dram sevici misin nesin ?aglatalim mi kızı ? Aç kaldım ,kızımı kaybettim ,tutsak oldum desem Ayyy yazık derdin eminim. Konu sahibinin zaten kafası karışık ve üzgün "ağlamalı" hikayelere gerek yok .belki biraz kafası dağılır ,konunun dışına çıkar bir nefes alır gayesiyle açtım özelimi. Eminim ki mesajlarıma karşılık veren üye de böyle düşünmüştür .mesajlasabilirdik ama ben burayı tercih ettim sebeplerimden ötürü ..rahatsızlik verdiyse okumadan geç .konu sahibi düşünsün sabote mi ediyorlar diye ...Çok kasma sen ....
Eki Görüntüle 1964176
Ne yaziyo okuyun
Grup dedigi sirketteki diger kisiler kizin calistigi
bilmemkimlerde is icin gorusucekleri
Yani kalabaliga gerek yok grup gelmesin xxxlerle yemege birlikte gidelim
Evet diger kisileri biliyo bu bayani bilmiyo bu da dusunduruyo . Acaba bayan yeni mi geldi ?
Eski konularinda haftada 3-4 gun is icin ayri olduklarini yaziyodu belki biaraya gelince anlaticak kadar onemli gormemistir .
Acikcasi iyimser olmaya calisiyorum arkadas barut gibi biraz sakinlessin iyi dusunsun beklesin.
Bulusma olurda esi soylemezse ( konusmalari okuyo) gitsin oraya
Aynen oyle !Sokagintavani nin de dediği gibi kimse burda "KOMİKLİ" hikayesini paylaşıp gülmeye gelmedi .evet şimdi gülüyoruz çünkü hikayeler zaman aşımına uğradı .o zamanlar bol ağlamalı,bol depresyonlu geçti emin olabilirsin. Babasının prensesi kızların malum imzadan sonra kısa süreli tacı düştü ve toparlandilar çok şükür . Dram sevici misin nesin ?aglatalim mi kızı ? Aç kaldım ,kızımı kaybettim ,tutsak oldum desem Ayyy yazık derdin eminim. Konu sahibinin zaten kafası karışık ve üzgün "ağlamalı" hikayelere gerek yok .belki biraz kafası dağılır ,konunun dışına çıkar bir nefes alır gayesiyle açtım özelimi. Eminim ki mesajlarıma karşılık veren üye de böyle düşünmüştür .mesajlasabilirdik ama ben burayı tercih ettim sebeplerimden ötürü ..rahatsızlik verdiyse okumadan geç .konu sahibi düşünsün sabote mi ediyorlar diye ...Çok kasma sen ....
Eşini senden daha iyi kimse tanıyamaz. Milyon kere aciklamissin aile yaşantınıza aykırı durumlar olduğunu . Şuan psikolojin berbat,Allah güç versin .esinle ne zaman konuşacaksın ?Şöyle söyleyim biz dışarda karşı cinsle görüşüp akşam yemek yiyip ya da küçük hanımlı küçük beyli whatsapptan sohbet edecek kadar modern bir aile değiliz.
Daha içine kapanık bir yaşantımız var. Eşim normalde mesafelidir yani bu yaptığı normal davranış değil direk flört.
Siz olayı yanlış anlamışsınız.
Kıza diyor ki bilmemkimlerle yemeğe gidilecek onlarla olmayalım seninle yemeğe gidelim.
Ama sonra kızla yemeğe gitmedi o bilmemkimlerle gitti.
Yani grupça yemek yenecek sende gel değil olay.
aynı işyerinde yıllardır çalıştığı abi kardeş diyaloğu olan bir bayan olsa amann be x biz onlarla yemek yemeyelim ayrı yiyelim basımızı sişirecekler şimdi gibi bir yazışma değil hepimiz farkındayız. davanızda sonuna kadar haklısınız.sadece size manevi anlamda daha fazla zarar gelmemesi adına sakin bir şekilde hedefinize ilerlemenizi istiyoruzŞöyle söyleyim biz dışarda karşı cinsle görüşüp akşam yemek yiyip ya da küçük hanımlı küçük beyli whatsapptan sohbet edecek kadar modern bir aile değiliz.
Daha içine kapanık bir yaşantımız var. Eşim normalde mesafelidir yani bu yaptığı normal davranış değil direk flört.
Buyuk mu ? Ben diyorum ki tek tarafin istemesi degil iki tarafinda istemesi lazim istemeyen insani kimse yoldan cikaramaz . Kadin icinde ayni erkek icinde ayni.
Burda suan suclu kimse yok belki masum bisey belki ihanet hersey varsayim benzetme yorma .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatilmak-mi.993703/page-51#post-50442459 son mesajinda is icin yemek tek sen gel demis . Sirketten digerleri grlmesin bu is yemegine birlikte gidelim ben bunu anladim
Romantizm kokan mumlar esliginde sarap tokusturmacali agizda kirmizi gulli dansli bisey degil .
Gorucez :)
Şöyle söyleyim biz dışarda karşı cinsle görüşüp akşam yemek yiyip ya da küçük hanımlı küçük beyli whatsapptan sohbet edecek kadar modern bir aile değiliz.
Kız kabul etmediği için gitmemişler yemeğe belli ki.. Eşiniz kıza asılımış malesef orası kesin de kızdan pek karşılık gelmiş gibi gözükmedi bana.. Bu durumda kızın suçunu tam anlayamıyorum bişey mi kaçırdımkiŞöyle söyleyim biz dışarda karşı cinsle görüşüp akşam yemek yiyip ya da küçük hanımlı küçük beyli whatsapptan sohbet edecek kadar modern bir aile değiliz.
Eşim dün akşam o kızla aynı şehirdeydi bu akşam eve gelecek.Hii esin evde mi ? Farkli sehirde mi ?
O zaman yapacak tek şey akşamı bekleyip vur yüzüne ama bahanelerle yumuşamazsın umarim Allah yardımcın olsun zor durumŞöyle söyleyim biz dışarda karşı cinsle görüşüp akşam yemek yiyip ya da küçük hanımlı küçük beyli whatsapptan sohbet edecek kadar modern bir aile değiliz.
Kız kabul etmediği için gitmemişler yemeğe belli ki.. Eşiniz kıza asılımış malesef orası kesin de kızdan pek karşılık gelmiş gibi gözükmedi bana.. Bu durumda kızın suçunu tam anlayamıyorum bişey mi kaçırdımki
Ay teşekkür ederim yani kendimi mi anlatamıyorum anlamadım cidden.Yahuu neden herkes aynımı olmalı kadın açık açık yazıyor evet bana görede bu kabul edeceğim bir şey değil bakın eşini bizden daha iyi tanıyor yani bu yazışmaların ve davetin altında hala iyi niyet arayanlar var pess adam grupla yemek var ama senle yemeğe çıkalım diyor başbaşa off allah ikisininde cezasını versin .
aynı işyerinde yıllardır çalıştığı abi kardeş diyaloğu olan bir bayan olsa amann be x biz onlarla yemek yemeyelim ayrı yiyelim basımızı sişirecekler şimdi gibi bir yazışma değil hepimiz farkındayız. davanızda sonuna kadar haklısınız.sadece size manevi anlamda daha fazla zarar gelmemesi adına sakin bir şekilde hedefinize ilerlemenizi istiyoruz
Eşini senden daha iyi kimse tanıyamaz. Milyon kere aciklamissin aile yaşantınıza aykırı durumlar olduğunu . Şuan psikolojin berbat,Allah güç versin .esinle ne zaman konuşacaksın ?
Evet bir de çocuklu.Kız evliymis bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?