Adam bile kendini savun(a)muyor bize ne oluyo? ille ya o adamı ya o kadını savuncaz yani . Pehh!Şimdi ben anlamadım eşin o kadını mı seviyor hayır tamam söylemiş yemeğe çıkalım diye onla çıkmak yerine sizi çıkarsa salak işte savunacaktım vaz geçtim allah akıl versin
Gaflete mi dusmus ah yaziiikk. Ne tatmin edici bi konusma olmus!
o zaman yarınki haberleri merakla bekleyeceğiz .Bende gideceğim o da gelecek.
Boşanana kadar ailemin evine gitmeyi düşünmüyorum barıştırma çabalarını çekemem
Yuva sını yıkmaması için kim ister ki birileri ayrılsın kolay mi evlilik yıkmak ama bende savunmaya çalıştım olmadı ne diyelim hayrlısıAdam bile kendini savun(a)muyor bize ne oluyo? ille ya o adamı ya o kadını savuncaz yani . Pehh!
Sen aynı bendensin benimki aldatsa evi yakar giderim kendi yüzüne de söyledim yaparım diye içimin soğuması lazım hincimi almazsam ölürümAynen gerçekten yüzüme baka baka gaflete düştüm dedi.
Bende bir gaflet anı ile seni şurada bıçaklasam dedim gıkı çıkmıyor.
Biraz deli olduğumu bilir. Ama benden bile korkmamışsa demek...
Kocan uyarmış kadını kadının iş yerini müşteri gibi ara tlf isteKadını aradım telefonu kapalı başka numaradan da aradım engel fln mı var diye yok kapalı.
Benim salak kocamla da işlerimiz bir tık ortak sayılır alışverişi var şirketlerin biribiri arasında bana hiçbirşey olmamış gibi whatsapptan soru soruyor şu ne bu nasıl olacak fln diye canım cicim yok tabi
Ama telefonu yediresim var
deseydin ya evet kız senin yemek davetini kabul etmediği için henüz yataga atamadın sadece konuşmakla kaldın doyumsuz pislik.. şuan suçluluk psikolojisi ile susuyor biliyorki cevap verse üstüne gelse sen iyice cemkireceksin . karşısında ağlamadığın için güçlü durduğun için bravo tatlım . bence davayı aç , boşanmam etmem diyorda belki süreci uzatabilir ancak , iyi bir avukatında olursa boşanırsın , onun istemesiyle olmuyor bu işler , daha 1 yıllık karısını aldatırken düşünseydi . inşallah bu süreçte ikna etmez seni tek korkum o..Günaydın arkadaşlar işe geldim ve anca size yazabildim.
Dün eve geldiğinde oturmasını ve konuşmamız gerektiğini söyledim.
Aklımda ilk yazışmaların çıktılarını vermek vardı fakat ne kadar ileri gittiklerini bilmediğim için
X ile görüşmelerini biliyorum senden bir açıklama da beklemiyorum, başımı eğdin sen benim diye direk konuya girdim.
Ne diyorsun ya sen dur bi fln demeye başladı ama ses yükseltme yok şokta şekilde.
Neyse öyle birşey yoksa ver telefonu arayalım kızı , sen vermezsen bende kendisinin de eşinin de telefonu var dedim.
Ya ne oluyor fln da hala.
Kanıt olarak Ses kaydı,görüntü yazışma ne istersin diye sordum? (Sadece dün bahsettiğim yazışmalar var oysa bende)
Sadece iki kelime yazıştık birşey yok bi anlık gaflet özür dillerim dedi.
Özür dileme yarın git avukata boşanıyoruz dedim.
Bu şekilde boşanma olmaz, millet neler neler atlatıyor diyor bana..
O millet midesiz ise beni ilgilendirmiyor artık seni görmek istemiyorum fln dedim.
Boşanmam dedi.
Ben bundan sonra çıldırdım işte adamı da arayacağım kızı da arayacağım gelsin ikinizi öldürsün fln o....sunuz ikinizde namusunuz yok fln diye baya saydırdım çıt yok ağlamaklı beyinsiz.
Gel bir konuşalım diyor ama tek kelime edemiyor karşımda.
Hiç ağlamadım, dimdik durdum.
Yüzüğü çıkardım.
Diğer oda da yattım bundan sonra benden sana ne eş ne hayat arkadaşı olur en kısa sürede bu iş bitecek dedim.
Kısaca böyleydi resmen kabul etti yani. Bir de utanmadan sadece 2 kelime bi anlık gaflet herkes hata yapar diyor.
Ben hata yapsam affedebilecek misin benden boşanmazsan bir çok hatamı yakalarsın dedim çıtı çıkmıyor salağın.
işte burda yazan bir arkadaş daha vardı şuan sevgiliymiş ve aldatmış adam affetmiş , ilişkim evliliğe giidiyor diyo bide. evlendikten sonra hiçbişeyden haberi olmadan talihsiz bayanları anlıyorumda , böyle kendini bile bile ateşe atanları hiç anlamıyorum.. konu sahibi zaten üzgün dahada üzmek kırmak istemiyorum ama sevgiliyken bunları görmüş yaşamışsn keşke yolun başından dönseydin , adam potansiyel aldatma meraklısı.. inşallah affetmezsinki bir daha sana bunu yaşatamasın.. bu olay aldatılıp affeden sevgili halindeki genç kızlarada örnek olsun dilerim..Yast canım önceki konularını okudum. Sana anladığım şekilde bir analiz yapmak istiyorum. Eşin özgüveni yüksek, kendini beğenen bir adam. Daha önemlisi beğenilmeyi seven bir adam. Bakımlı ve dikkat çekici olmanızdan hoşlandığı doğru olabilir. Neleri seviyordu, topuklu ayakkabılar, ojeler, saçla Bunlara özellikle dikkat etmesi ve değştiğinde hemen fark etmesi, bir erkek olarak fetiş taraflarınızı sevdiğini gösteriyor. Bunu sizin için düşünmesi güzel. Ama edindiğim bilgilerle eşinizin çapkın bir adam olduğunuda düşünüyorum. Yani önceden de bu şekildeymiş. Sizi sevmediği ya da istemediği için değil ama çapkınlık böyledir işte. Size uzak olduğunu söylemişsiniz.. Kıskanılmak istediğinizi. Lütfen parçaları birleştirin.
Sevgililik sürecinde ona sonsuz güvendiğinizi düşünüp evlenmeyi planlıyorken arkadaşlık sitesinde profili olduğunu ve birileriyle tanışmaya çalştığını görmüşsünüz. yine de evlendiniz ve şimdi de bu.. Lütfen size bunu bir daha yapamasın.
Hala telefon kapalı. Bilemiyorum artık ne halt olduğunu. Yarına kadar bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?