Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öf keşke bakmasaydim konuya. Ben arkadaşına ayarlamak istediği biri ondan samimiyey kuruyor diye düşündüm kızı evli olduğunu sonra görmüştüm. Keşke kabul etmeseydi yani doğru olmasaydi. Sadece okudugunuz kismi olsa kabul etmezdi Allah gonlunuze sabir, sonucunda size hayırlar versin. Çok Üzgünüm ya eşim dün yükledi kendi watsup ini benim bilg ama artik daha açıkgöz olucam bana şahsen başkasına ayarlicam ondan knstm deseydi (kız bekar olsaydı tabii) inanirdim

Woww zekice

Hala telefon kapalı. Bilemiyorum artık ne halt olduğunu. Yarına kadar bekleyeceğim.
diyorum ki hadi telefonu çekmiyordur bozulmuştur v.s. ama
fazla iyi niyet iyi değil diyorum sonra
Allah güç kuvvet versin arkadaşım
gelişmeleri yazın lütfen

Hala telefon kapalı. Bilemiyorum artık ne halt olduğunu. Yarına kadar bekleyeceğim.
Bilerek açmıyor. Malum ortada bir eşi ve bir çocuğu var. Olabilecekleri düşünüp huzursuzluk çıkmasndan korkuyor. Eğer gerçekten suçsuz olsaydı her türlü açardı telefonu yüzleşirdi. Ben eşinizin haber verdiğini düşünüyorum açmaması için.

Muhtemelen o telefon bir daha acilmayacak.Belki hatti bile atmis olabilir.Dun demistik size bunu.Artik acmadi ,yarini bekleyecegimi bosverin.Onunuze bakin.

Ya içime kurt düştü çok pardon ama bu yelloz belki sadece benimki ile konuşuyordu bu telefondan olay olunca kapattı. Yoksa nasıl tüm gün kapalı kalsın iş yerini de aramak istemiyorum yarın ulaşamazsam arayacağım ama.
İş yerinden ulaşırım kesin.

evet kesin ulaşırsın . oradan da kaçamaz sanıyorum.
bekleyelim görelim.
bakalım bu akşam eşin ne yapar .

İşyerinden arayın mutlaka

Çoktan kocasına bir paronayak bana taktı iftira atacak bile demiş olabilir kesinlikle kanıtlarla konusun

ortalık sakinleşene kadar bugünden izne çıkarsa, nasıl ulaşacaksın?

ya bu arada eşinle akşam mutlaka sorarsın. Masallah iletişimizin halen devam ediyor ve iletişim süper de! kadına nasıl haber uçurduysan hemen telefonunu kapatmış ama benim adım X ise o iş yerine gidip rezil etmesini de bilirim de (gitmeyecek olsan bile, korkusu yeter) beni tanırsın nasıl deli olduğumu bilirsin. Telefonu açmazsa kocasını arıyorum yarın bunu da ona söyle bi zahmet de.

ha bu arada kocan klasik olarak senin yanında onu arayacaktır. hoparlörden sanki birşey için arıyormuş gibi.

He he ben de yuttum bu danışıklı dövüşü. klasik erkek numarası. Bunu da yapacaktır akşam emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…