- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Aradaki süreçte kendini telkin etmiş demek ki bir daha olursa şu şu olur diye...evet önceki konulara ben de baktım da aldatma olayı o zaman da olmuş . güven sarsılmış .
keşke o zaman da bu kadar net olsaydınız da bunları yaşamasaydınız.
Woww zekiceBenim erkek arkadasim beni yakin bi arkadasimla aldatiyordu ustelik ben durumu biliyordum (kızın da erkek arkadaşı vardı evleneceklerdi )sessiz sedasiz o şehirden tayin istedim ikisiyle de görüşmedim ayrılış yaptığım gün otobüse bindim kızın erkek arkadaşını aradım olaylari anlattim benden tek duyma dedim şu şahsı, bu mekanı ara kendin öğren dedim ben emin değilim olamam da ama sen bi soruştur dedim sonra uzaktan takip ettim olaylariadam kızı rezil etti ailesine arkadaslarina hepsine anlatti... hic de pişman olmadim yine olsa yine aynı yolu izlerim.
diyorum ki hadi telefonu çekmiyordur bozulmuştur v.s. amaHala telefon kapalı. Bilemiyorum artık ne halt olduğunu. Yarına kadar bekleyeceğim.
Numarasını değiştirmiş olabiLir...Hala telefon kapalı. Bilemiyorum artık ne halt olduğunu. Yarına kadar bekleyeceğim.
Bilerek açmıyor. Malum ortada bir eşi ve bir çocuğu var. Olabilecekleri düşünüp huzursuzluk çıkmasndan korkuyor. Eğer gerçekten suçsuz olsaydı her türlü açardı telefonu yüzleşirdi. Ben eşinizin haber verdiğini düşünüyorum açmaması için.Hala telefon kapalı. Bilemiyorum artık ne halt olduğunu. Yarına kadar bekleyeceğim.
Ve cok gururluca ömür boyu unutulamazWoww zekice
Varya kızın erkek arkadaşına anlattiktan sonraki rahatlama hissi hic biseyde yokWoww zekice
evet kesin ulaşırsın . oradan da kaçamaz sanıyorum.Ya içime kurt düştü çok pardon ama bu yelloz belki sadece benimki ile konuşuyordu bu telefondan olay olunca kapattı. Yoksa nasıl tüm gün kapalı kalsın iş yerini de aramak istemiyorum yarın ulaşamazsam arayacağım ama.
İş yerinden ulaşırım kesin.
İşyerinden arayın mutlakaYa içime kurt düştü çok pardon ama bu yelloz belki sadece benimki ile konuşuyordu bu telefondan olay olunca kapattı. Yoksa nasıl tüm gün kapalı kalsın iş yerini de aramak istemiyorum yarın ulaşamazsam arayacağım ama.
Unutmasınlar zaten salak yerine konulmak neymiş görsünler istedim asla da pişman olmadimVe cok gururluca ömür boyu unutulamaz
Çoktan kocasına bir paronayak bana taktı iftira atacak bile demiş olabilir kesinlikle kanıtlarla konusunkocan çoktan ulaşıp haber vermiştir ona. karım öğrenmiş, beni boşayacak, senin numaran kocanın numarası varmış, kocanı arayacakmış rezil edecekmiş. seni ararsa böyle böyle de. veya sakın açma vb vb. açmazsa zaten bil ki işbirliği tam teşekkül.
Açarsa ve kim olduğunu bilmezse o zaman eşin sadece kıza yazmış olabilir kızın suçu olmayabilir.
Eğer üstü ise hani beğenmiş olabilir resimlerini falan. kızı çok suçlu görmedim ben. Sonuçta davet eden vb eşin. yemeğe gitmeyen de kendisi. ama ilersi var mı, daha başka ne yaşadılar bilmiyoruz.
ortalık sakinleşene kadar bugünden izne çıkarsa, nasıl ulaşacaksın?Ya içime kurt düştü çok pardon ama bu yelloz belki sadece benimki ile konuşuyordu bu telefondan olay olunca kapattı. Yoksa nasıl tüm gün kapalı kalsın iş yerini de aramak istemiyorum yarın ulaşamazsam arayacağım ama.
Pişman olunacak bişey değil ki özellikle gidisiniz harika o pisligin içimden uzaklaşmak en asilcesi.Unutmasınlar zaten salak yerine konulmak neymiş görsünler istedim asla da pişman olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?