• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne soylesek yapmicakki ? Kanit istiyo kanit ancak oyle olur

Aciksaci hemen bosanilacak bisey yok ortada bence! Tabi uzakdan konusmasi kolay bana göre. Ben olsaydim herhalde cok kirilir incinirdim ama hemen bosanirmiydim bilemiyorum.

Kocasinin öyle bi yüregine otturtmasi lazim ki, bidaha bi kadina selam verirken bile korkmali. Yok ben istemem bosanicam zaten diyorsa, baska bi kanita gerek yok alenen fingirdiyorlar zaten!

Sanırım kafanda eşini bitirmişsin, yani bence çok uzatma bitir ozaman.
Cunku düşündükçe daha çok yıpranıyorsun farkında mısın?

Akşam yüzleşip bittiğini söyleyeceğim işte bende uzatmayı düşünmüyorum, aldatma fln olayı büyüterek de boşanmayacağım anlaşmalı olarak biter.
Benden sonra ne yapıyorsa yapsın ama benim namusuma gelecek lafı ya da salak yerine koymayı hazmedemem.

Aciksaci hemen bosanilacak bisey yok ortada bence! Tabi uzakdan konusmasi kolay bana göre. Ben olsaydim herhalde cok kirilir incinirdim ama hemen bosanirmiydim bilemiyorum.

Kocasinin öyle bi yüregine otturtmasi lazim ki, bidaha bi kadina selam verirken bile korkmali. Yok ben istemem bosanicam zaten diyorsa, baska bi kanita gerek yok alenen fingirdiyorlar zaten!

Fingirdemek benim için yeterli bir boşanma sebebi.

Akşam yüzleşip bittiğini söyleyeceğim işte bende uzatmayı düşünmüyorum, aldatma fln olayı büyüterek de boşanmayacağım anlaşmalı olarak biter.
Benden sonra ne yapıyorsa yapsın ama benim namusuma gelecek lafı ya da salak yerine koymayı hazmedemem.
Anladım...
Arkadaşlar sana daha sağlam bir delil sun bekle diyorlar.
Ama sen kafanda bitirdiysen, şu an sana ne desek boş...

Sen kafanda netleştirmişsin zaten herşeyi bizler boşuna konuşuyoruz en azından sakin kal kendinide hırpalamadan hallet ve mümkünse kocanı sepetledikten sonra güvendiğin bir bayan arkadaşını çağır yanına yanlız kalma böyle durumlarda insanlar haksızda olsa gözü dönüyor izliyoruz tv lerde Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve dünden beri sizin için bizlerde üzüldük durumu bizede yazın

Bosanmakta kararlisiniz sanirim.Aldatma konusunu gundeme getirmeden anlasmali olarak bosanicam demişin esine de mi soylemeyeceksin mesajlari gordugunu

Anladım...
Arkadaşlar sana daha sağlam bir delil sun bekle diyorlar.
Ama sen kafanda bitirdiysen, şu an sana ne desek boş...

Siz de haklısınız da akşam eve geldiğinde nasıl muhabbet gösterecek, nasıl konuşacak nasıl şakalaşacak ki bu adamla. Bunları yapmazsa bir şeyler olduğu da anlaşılır. Ben de sabret diyorum ama sabretmek kolay mı?

ortada boşanılacak bişey görmüyosun ama fingirdiyolar diyosun . ilerde senin kocan fingirdeşse boşanmıcaksın üstelik sadece gözünü korkutcaksın , senin koca yaşadı vala , bütün erkeklerin hayalindeki evlenilecek kızsın..

Sen kafanda netleştirmişsin zaten herşeyi bizler boşuna konuşuyoruz en azından sakin kal kendinide hırpalamadan hallet ve mümkünse kocanı sepetledikten sonra güvendiğin bir bayan arkadaşını çağır yanına yanlız kalma böyle durumlarda insanlar haksızda olsa gözü dönüyor izliyoruz tv lerde Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve dünden beri sizin için bizlerde üzüldük durumu bizede yazın

Teşekkür ederim öyle utanç verici bir durum ki burası dışında kimseyle konuşamadım zaten.

Siz de haklısınız da akşam eve geldiğinde nasıl muhabbet gösterecek, nasıl konuşacak nasıl şakalaşacak ki bu adamla. Bunları yapmazsa bir şeyler olduğu da anlaşılır. Ben de sabret diyorum ama sabretmek kolay mı?
Diyorumya ben de işte; daha sağlam bir delil sun bekle biraz daha diyen arkadaşlar war burda.
Ama konu sahibi kafasında bitirmiş. (Burda çok kararlı olupta yumuşayanları da gördük gerçi ama)
Oyuzden ne desek boş.
Bakalım akşama eşi ne cewaplar wericek, yazarsa buraya da bizde görürüz hep birlikte...

Bosanmakta kararlisiniz sanirim.Aldatma konusunu gundeme getirmeden anlasmali olarak bosanicam demişin esine de mi soylemeyeceksin mesajlari gordugunu
Konuyu sanırım okumadınız bugün akşam eşim ile konuşacağım fakat aldatma olayı ile boşanma açmayacağım anlaşmalı olarak tek celsede bitsin istiyorum kimseyi arkamdan güldüremem.

Kıza eşimin ağzından yazma gereği hissetmiyorum bugün akşam eşimle yarın sabah kızla konuşacam.
kızla hiç muhatap olma derim. hem
Teşekkür ederim öyle utanç verici bir durum ki burası dışında kimseyle konuşamadım zaten.
sen ne utanacaksın gülüm , daha 1 yıllık evli karısını aldatan , doyumsuz , aç köpek utansın..

Arkadaşlar ben artık çıkıyorum işten herkese çok teşekkür ederim, yani burası olmazsa o kadar yanlız kalırdım ki. Gider ayak son gözyaşlarımı döküyorum aslında.
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. 9 gibi geliyor eşim.
Yarın sabah Allah izin verirse konuyu güncelleyeceğim. Dua istemekten çekinirim hakkım kimsede yok ama lütfen bana dua edin.

Arkadaşlar ben artık çıkıyorum işten herkese çok teşekkür ederim, yani burası olmazsa o kadar yanlız kalırdım ki. Gider ayak son gözyaşlarımı döküyorum aslında.
Yarın sabah Allah izin verirse konuyu güncelleyeceğim. Dua istemekten çekinirim hakkım kimsede yok ama lütfen bana dua edin.
Sakince konuş, belkide seni ikna eder cewapları.
Yine de sakinliğini koru ki haklı iken haksız duruma düşme..

allah yar ve yarrdımcın olsun . başını dik tut , sakın onun karşısında ağlama , sonra gidersin biyerde ağlarsın ama onun karşısında ağlama ... açıklaamaları ne olacak bilmiyoruz . hakkında en hayırlısı neyse allahım gönülden onu versin sana...

Konuyu sanırım okumadınız bugün akşam eşim ile konuşacağım fakat aldatma olayı ile boşanma açmayacağım anlaşmalı olarak tek celsede bitsin istiyorum kimseyi arkamdan güldüremem.
Anladim haklisiniz ama esinizin burnundan getirin dar edin dunyayi sonra dava acin

Okulda rehber öğretmenim. Bazen çocuklar yanıma geliyor ki bunlar daha 12-13 yaşında küçücük bebeler, hocam annem babamı aldatıyo ya da hocam babam annemi aldatıyo vs vs. O kadar çok üzülüyorum ki.. Çocuklar bu süreçten geçerek nasıl sağlıklı büyüyecekler diye düşünüyorum. Ne anne utanıyor yaptığından ne de baba. Toplumda o kadar yaygınlaşmaya başladı ki. Hastalık gibi. Her yerde böyle şeylere teşfik edecek şeyler var insanları. Eskiden haya edilen şeyler şimdi alelade yapılıyor, Nefis denilen şey doymuyor. Eş ne kadar iyi olursa olsun nefis istediğini yapıyor. Olan mağdurlara oluyor. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Allah sabır versin. İnşallah en az hasarla sıyrılırsınız bu işten. Elime verseler bu tür insanların hepsini bir meydana toplar yakarım. Bunun affı asla olamaz olmamalı.

Back
X