- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Bence böyle seyler cok sacma ve kücük düsürücü. Hic gerek yok.
Ne soylesek yapmicakki ? Kanit istiyo kanit ancak oyle olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence böyle seyler cok sacma ve kücük düsürücü. Hic gerek yok.
Ne soylesek yapmicakki ? Kanit istiyo kanit ancak oyle olur
Sanırım kafanda eşini bitirmişsin, yani bence çok uzatma bitir ozaman.
Cunku düşündükçe daha çok yıpranıyorsun farkında mısın?
Aciksaci hemen bosanilacak bisey yok ortada bence! Tabi uzakdan konusmasi kolay bana göre. Ben olsaydim herhalde cok kirilir incinirdim ama hemen bosanirmiydim bilemiyorum.
Kocasinin öyle bi yüregine otturtmasi lazim ki, bidaha bi kadina selam verirken bile korkmali. Yok ben istemem bosanicam zaten diyorsa, baska bi kanita gerek yok alenen fingirdiyorlar zaten!
Kıza eşimin ağzından yazma gereği hissetmiyorum bugün akşam eşimle yarın sabah kızla konuşacam.Aksam konus esinle oncede el koy biraz teline mesaj at kiza esin yaziyomus gibi gelen cevapla aciklama bekle
Anladım...Akşam yüzleşip bittiğini söyleyeceğim işte bende uzatmayı düşünmüyorum, aldatma fln olayı büyüterek de boşanmayacağım anlaşmalı olarak biter.
Benden sonra ne yapıyorsa yapsın ama benim namusuma gelecek lafı ya da salak yerine koymayı hazmedemem.
Anladım...
Arkadaşlar sana daha sağlam bir delil sun bekle diyorlar.
Ama sen kafanda bitirdiysen, şu an sana ne desek boş...
ortada boşanılacak bişey görmüyosun ama fingirdiyolar diyosun . ilerde senin kocan fingirdeşse boşanmıcaksın üstelik sadece gözünü korkutcaksın , senin koca yaşadı vala , bütün erkeklerin hayalindeki evlenilecek kızsın..Aciksaci hemen bosanilacak bisey yok ortada bence! Tabi uzakdan konusmasi kolay bana göre. Ben olsaydim herhalde cok kirilir incinirdim ama hemen bosanirmiydim bilemiyorum.
Kocasinin öyle bi yüregine otturtmasi lazim ki, bidaha bi kadina selam verirken bile korkmali. Yok ben istemem bosanicam zaten diyorsa, baska bi kanita gerek yok alenen fingirdiyorlar zaten!
Sen kafanda netleştirmişsin zaten herşeyi bizler boşuna konuşuyoruz en azından sakin kal kendinide hırpalamadan hallet ve mümkünse kocanı sepetledikten sonra güvendiğin bir bayan arkadaşını çağır yanına yanlız kalma böyle durumlarda insanlar haksızda olsa gözü dönüyor izliyoruz tv lerde Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve dünden beri sizin için bizlerde üzüldük durumu bizede yazın
Diyorumya ben de işte; daha sağlam bir delil sun bekle biraz daha diyen arkadaşlar war burda.Siz de haklısınız da akşam eve geldiğinde nasıl muhabbet gösterecek, nasıl konuşacak nasıl şakalaşacak ki bu adamla. Bunları yapmazsa bir şeyler olduğu da anlaşılır. Ben de sabret diyorum ama sabretmek kolay mı?
Konuyu sanırım okumadınız bugün akşam eşim ile konuşacağım fakat aldatma olayı ile boşanma açmayacağım anlaşmalı olarak tek celsede bitsin istiyorum kimseyi arkamdan güldüremem.Bosanmakta kararlisiniz sanirim.Aldatma konusunu gundeme getirmeden anlasmali olarak bosanicam demişin esine de mi soylemeyeceksin mesajlari gordugunu
kızla hiç muhatap olma derim. hemKıza eşimin ağzından yazma gereği hissetmiyorum bugün akşam eşimle yarın sabah kızla konuşacam.
sen ne utanacaksın gülüm , daha 1 yıllık evli karısını aldatan , doyumsuz , aç köpek utansın..Teşekkür ederim öyle utanç verici bir durum ki burası dışında kimseyle konuşamadım zaten.
Sakince konuş, belkide seni ikna eder cewapları.Arkadaşlar ben artık çıkıyorum işten herkese çok teşekkür ederim, yani burası olmazsa o kadar yanlız kalırdım ki. Gider ayak son gözyaşlarımı döküyorum aslında.
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. 9 gibi geliyor eşim.
Yarın sabah Allah izin verirse konuyu güncelleyeceğim. Dua istemekten çekinirim hakkım kimsede yok ama lütfen bana dua edin.
allah yar ve yarrdımcın olsun . başını dik tut , sakın onun karşısında ağlama , sonra gidersin biyerde ağlarsın ama onun karşısında ağlama ... açıklaamaları ne olacak bilmiyoruz . hakkında en hayırlısı neyse allahım gönülden onu versin sana...Arkadaşlar ben artık çıkıyorum işten herkese çok teşekkür ederim, yani burası olmazsa o kadar yanlız kalırdım ki. Gider ayak son gözyaşlarımı döküyorum aslında.
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. 9 gibi geliyor eşim.
Yarın sabah Allah izin verirse konuyu güncelleyeceğim. Dua istemekten çekinirim hakkım kimsede yok ama lütfen bana dua edin.
Anladim haklisiniz ama esinizin burnundan getirin dar edin dunyayi sonra dava acinKonuyu sanırım okumadınız bugün akşam eşim ile konuşacağım fakat aldatma olayı ile boşanma açmayacağım anlaşmalı olarak tek celsede bitsin istiyorum kimseyi arkamdan güldüremem.