Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yönlendirme yapmıştır sen aradığında sana kapalı der ona arayanın mesajı gider ama watsaptan attığın mesajlar iletilir sende görürsün iletildiğiniHala telefon kapalı. Bilemiyorum artık ne halt olduğunu. Yarına kadar bekleyeceğim.
Akşam eve gidince kocana sor bakalım telefonu neden kapalıymış ne gibi çekinceleri varmış. Bence gitmekle tehtit et ama gitme açmazsa gidicem mutlaka o kadınla konuşucam sen kapattırdıysan telefonu söyle açsın de. Gitmene değmez bence zamanına yazıkKadına telefon açmamdaki amaç kocasına ileteceğimi söyleyip korkutmak!
Kocam dönsün onun peşini bıraksın diye değil o kadar haysiyetsiz değilim cidden yazdıklarımdan öyle mi anlaşılıyor
Şuan iş yerini aramayacağım kadının yeri yurdu belli başka şehirde de olsa telefon açılmazsa iş yerinden ulaşamazsam direk iş yerine giderim.
Buradaki bazı arkadaşların da maşallahı var, sakin arkadaşlar ben sizden daha sakinim- bekleyelim ben zaten göreceğimi gördüm şuan kızın telefonu kapaması ilişkimde birşey değiştirmeyecek, boşanacağım. Ama elbet ulaşıp kıza face adresi vs de var ve açık korkuyu sağlacağım![]()
Bence gitsin Müdüre göstersin konuşmaları, attırsın işten, b.k gibi kalsın ortada o ş.rfıntı.Akşam eve gidince kocana sor bakalım telefonu neden kapalıymış ne gibi çekinceleri varmış. Bence gitmekle tehtit et ama gitme açmazsa gidicem mutlaka o kadınla konuşucam sen kapattırdıysan telefonu söyle açsın de. Gitmene değmez bence zamanına yazık
Haysiyetsiz olarak düşünmedim Estağfurullah. Ama duyacaklarinız umarım sizi Üzmez. Telefonu açmazsa anlaşmalı değil aldatmali bosanir işin içine onu da katarim diyebilirsinizKadına telefon açmamdaki amaç kocasına ileteceğimi söyleyip korkutmak!
Kocam dönsün onun peşini bıraksın diye değil o kadar haysiyetsiz değilim cidden yazdıklarımdan öyle mi anlaşılıyor
Şuan iş yerini aramayacağım kadının yeri yurdu belli başka şehirde de olsa telefon açılmazsa iş yerinden ulaşamazsam direk iş yerine giderim.
Buradaki bazı arkadaşların da maşallahı var, sakin arkadaşlar ben sizden daha sakinim- bekleyelim ben zaten göreceğimi gördüm şuan kızın telefonu kapaması ilişkimde birşey değiştirmeyecek, boşanacağım. Ama elbet ulaşıp kıza face adresi vs de var ve açık korkuyu sağlacağım
AYRICA KIZ BANA DANIŞIKLI DÖVÜŞLÜ BİRŞEY YOK GİBİ KONUŞURSA KOCASINA GİDECEĞİMİ EFENDİ GİBİ DÜZGÜNCE ANLATMASINI SÖYLEYECEĞİM
iş çıkış saatine yaklaşıyoruz yerinde olsam arardım iş yeriniYa içime kurt düştü çok pardon ama bu yelloz belki sadece benimki ile konuşuyordu bu telefondan olay olunca kapattı. Yoksa nasıl tüm gün kapalı kalsın iş yerini de aramak istemiyorum yarın ulaşamazsam arayacağım ama.
İş yerinden ulaşırım kesin.
Bende bir gece daha bekleyemezdim aklıma koyduysam harbi bizden daha sakin konu sahibi Allah kimseye yaşatmasiniş çıkış saatine yaklaşıyoruz yerinde olsam arardım iş yerini
Sağolun gözden ırak gönülden de ırak derler dogruymus... orda dursam kendime olan saygim kalmayacakti.Pişman olunacak bişey değil ki özellikle gidisiniz harika o pisligin içimden uzaklaşmak en asilcesi.
sakin olması gerekiyor zaten ... ama içinde kopuyordur fırtınalarBende bir gece daha bekleyemezdim aklıma koyduysam harbi bizden daha sakin konu sahibi Allah kimseye yaşatmasin
Aradım öğleden beri birkaç kez başka telefonlardan yok kapalı.yast o kadını kendi numaran disinda başka bir numaradan da aradin di mi? Senin numaranı özel olarak engellediyse de kapaliymis gibi oluyor.
Bu saatten sonra eşime birşey demeyi düşünmüyorum akşam durulduğumu sansın bir planları varsa kendi aralarında sessiz kalmak gibi yapamasınlar yani peşini kızın bıraktığımı sansın istiyorum. Şimdi kız belki bilerek kapattı belki sürekli telefonu kullanmıyor bilmiyorum. Sonuçta o da evli belki kocası döndü.Akşam eve gidince kocana sor bakalım telefonu neden kapalıymış ne gibi çekinceleri varmış. Bence gitmekle tehtit et ama gitme açmazsa gidicem mutlaka o kadınla konuşucam sen kapattırdıysan telefonu söyle açsın de. Gitmene değmez bence zamanına yazık
yok kapalıymıs gibi olmuo dusmuo telefon dıt dıt dio kapanıoyast o kadını kendi numaran disinda başka bir numaradan da aradin di mi? Senin numaranı özel olarak engellediyse de kapaliymis gibi oluyor.
Cidden oyle biz yerimizde duramiyoruz sakin kalamiyoruzBende bir gece daha bekleyemezdim aklıma koyduysam harbi bizden daha sakin konu sahibi Allah kimseye yaşatmasin