• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence esiniz ona haber vermistir agiz birligi yapacaklar.
Telefonu actiginda sizin aradiginizin bildirimi gidecek, ona dusunme sansi vermeyin direk is yerini arayin derim.

Kadınla konusmaktaki amaç ileri gitmedilerse esinizi affetmek değilse çokta takilmayin bence eşiniz kendisi için uğraş verdiğinizi sanmasin.

Bence de akşam danışıklı dövüş bir telefon konuşması olacak, sonra kadın bir anda yok olacak yüksek ihtimalle. Teli kapatıp, tatile gider. Beklenecek zaman dündü daha fazla done için, onu bile beklemediniz. Şu anda kaybedecek zamanınız olmamalı hemen iş yerini arayıp telefona isteyin, iş yerine de mutlaka rezil edip, işten attırın.

Hala telefon kapalı. Bilemiyorum artık ne halt olduğunu. Yarına kadar bekleyeceğim.
Canim yönlendirme yapmıştır sen aradığında sana kapalı der ona arayanın mesajı gider ama watsaptan attığın mesajlar iletilir sende görürsün iletildiğini

şuan ortada birşey yok
kendinizi sıkı tutun
belli etmeyin

takipte kalın
önlem almasın o yüzden takipte kalın

ama biraz da gözünü korkutun
ama aynı zamanda ilgilenin ne yapıyor ne ediyorsun deyin
kendinize bakın bakımlı olun

kız da az değilmiş yelloz

Kadına telefon açmamdaki amaç kocasına ileteceğimi söyleyip korkutmak!
Kocam dönsün onun peşini bıraksın diye değil o kadar haysiyetsiz değilim cidden yazdıklarımdan öyle mi anlaşılıyor
:KK57:
Şuan iş yerini aramayacağım kadının yeri yurdu belli başka şehirde de olsa telefon açılmazsa iş yerinden ulaşamazsam direk iş yerine giderim.
Buradaki bazı arkadaşların da maşallahı var, sakin arkadaşlar ben sizden daha sakinim- bekleyelim ben zaten göreceğimi gördüm şuan kızın telefonu kapaması ilişkimde birşey değiştirmeyecek, boşanacağım. Ama elbet ulaşıp kıza face adresi vs de var ve açık korkuyu sağlacağım :KK51::KK51:
AYRICA KIZ BANA DANIŞIKLI DÖVÜŞLÜ BİRŞEY YOK GİBİ KONUŞURSA KOCASINA GİDECEĞİMİ EFENDİ GİBİ DÜZGÜNCE ANLATMASINI SÖYLEYECEĞİM

Kocam dönsün onun peşini bıraksın diye değil o kadar haysiyetsiz değilim cidden yazdıklarımdan öyle mi anlaşılıyor
Şuan iş yerini aramayacağım kadının yeri yurdu belli başka şehirde de olsa telefon açılmazsa iş yerinden ulaşamazsam direk iş yerine giderim.
Buradaki bazı arkadaşların da maşallahı var, sakin arkadaşlar ben sizden daha sakinim- bekleyelim ben zaten göreceğimi gördüm şuan kızın telefonu kapaması ilişkimde birşey değiştirmeyecek, boşanacağım. Ama elbet ulaşıp kıza face adresi vs de var ve açık korkuyu sağlacağım :KK51::KK51:
Akşam eve gidince kocana sor bakalım telefonu neden kapalıymış ne gibi çekinceleri varmış. Bence gitmekle tehtit et ama gitme açmazsa gidicem mutlaka o kadınla konuşucam sen kapattırdıysan telefonu söyle açsın de. Gitmene değmez bence zamanına yazık

Bu kadinin tlfu neden kapali? Kim ne dedide kapamak zorunda kaldi??????? Yada birileri neden kadini arayip uyarma ihtiyaci hissetti??????

Akşam eve gidince kocana sor bakalım telefonu neden kapalıymış ne gibi çekinceleri varmış. Bence gitmekle tehtit et ama gitme açmazsa gidicem mutlaka o kadınla konuşucam sen kapattırdıysan telefonu söyle açsın de. Gitmene değmez bence zamanına yazık
Bence gitsin Müdüre göstersin konuşmaları, attırsın işten, b.k gibi kalsın ortada o ş.rfıntı.

AYRICA KIZ BANA DANIŞIKLI DÖVÜŞLÜ BİRŞEY YOK GİBİ KONUŞURSA KOCASINA GİDECEĞİMİ EFENDİ GİBİ DÜZGÜNCE ANLATMASINI SÖYLEYECEĞİM
Haysiyetsiz olarak düşünmedim Estağfurullah. Ama duyacaklarinız umarım sizi Üzmez. Telefonu açmazsa anlaşmalı değil aldatmali bosanir işin içine onu da katarim diyebilirsiniz

Ya içime kurt düştü çok pardon ama bu yelloz belki sadece benimki ile konuşuyordu bu telefondan olay olunca kapattı. Yoksa nasıl tüm gün kapalı kalsın iş yerini de aramak istemiyorum yarın ulaşamazsam arayacağım ama.
İş yerinden ulaşırım kesin.
iş çıkış saatine yaklaşıyoruz yerinde olsam arardım iş yerini

yast yast o kadını kendi numaran disinda başka bir numaradan da aradin di mi? Senin numaranı özel olarak engellediyse de kapaliymis gibi oluyor.

Bu saatten sonra eşime birşey demeyi düşünmüyorum akşam durulduğumu sansın bir planları varsa kendi aralarında sessiz kalmak gibi yapamasınlar yani peşini kızın bıraktığımı sansın istiyorum. Şimdi kız belki bilerek kapattı belki sürekli telefonu kullanmıyor bilmiyorum. Sonuçta o da evli belki kocası döndü.

Back
X