- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mutllumutssuz
Affetmeyecektiniz kesinlikle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Affetmedi boşandı sonra 2 çocukla dışarda ve gözlerini dört gözle açmış kurtla sofrasına buyrun. Çözüm bumu yani.Affetmeyecektiniz kesinlikle.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Affetmedi boşandı sonra 2 çocukla dışarda ve gözlerini dört gözle açmış kurtla sofrasına buyrun. Çözüm bumu yani.
Hayırrrrr. Sadece her insanın ikinci bir şansa hakkı vardır diyorum.
Sakın olmaya çalışıyorum en azından deniyorum inşallah bir şeyler azda olsa düzelir diye bekliyorumBence hemen radikal kararlar alma . Belki gerçekten pişman olmuştur. Aile sıcaklığını dışarda bulamaz bunu test etmiştir. Onu fazla sıkboğaz yaparak senden daha da uzaklaşmasına neden olma. Biraz sakin ol.
3 yıl önceki mesaj çok tuhaf 'naber cnm' bile olsa insan kıllanır ki bu daha alasıGece tmm yatarken mesaj geldi ve teli hemen sakladı ben zorla alınca ve görünce başımdan aşağı kaynar su dökülür gibi şoka girdim mesajın içeriği "mutlu edebildim mi" di o anda yemin ederim benimle ilgisi yok atılla diye arkadaşı var onun telini kullanmış falan inkar etti tabi bir sürü sorun yaşadık hep inkar yemin etti tabi üstünede ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrenince buraya kadar geldik
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Affetmedi boşandı sonra 2 çocukla dışarda ve gözlerini dört gözle açmış kurtla sofrasına buyrun. Çözüm bumu yani.
Sevdiğinden bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsan onu gerçekten sevdiğinden emin misin? Her insan hata yapar. Belkide kadının ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden adam boşluğa düştü. EMPATİ PLEASE
Yaygara az kalır yaptıklarımın yanında ama bunu ona dedim zaten ben bundan sonra hiç birşeyi kaldıramam artık dedim boşanalım dedim ama bana bir daha yaparsam o zaman ne istersen o olsun dedi ama şimdi değil bi daha olmayacak dedi lakin ben bunu nasıl beynimden içimden atarım onu bilmiyorum3 yıl önceki mesaj çok tuhaf 'naber cnm' bile olsa insan kıllanır ki bu daha alası
Gönlünüzü ferah tutun demek isterdim ama ikincisi de olmuş sonrasında
Bence de güvenmemekte haklısınız
Başka iş değişince adam da değişmiyo, iyice bi yaygarayı bassaydın bari
Yani ya 3.olursa boşarım diye yaşayacaksın ( Belki olur belki olmaz )
Ya ben böyle dayanamıyorum deyip şimdi boşanacaksın
Bence biraz makul ve mantıklı olalım.Sizin gerçek olduğunuza inanmak istemiyorum!
İlkinde de böyle demiştir ama ? E ikinci oldu hani bi daha olursa boşarsın demiştin demedin miYaygara az kalır yaptıklarımın yanında ama bunu ona dedim zaten ben bundan sonra hiç birşeyi kaldıramam artık dedim boşanalım dedim ama bana bir daha yaparsam o zaman ne istersen o olsun dedi ama şimdi değil bi daha olmayacak dedi lakin ben bunu nasıl beynimden içimden atarım onu bilmiyorum
Sevdiğinden bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsan onu gerçekten sevdiğinden emin misin? Her insan hata yapar. Belkide kadının ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden adam boşluğa düştü. EMPATİ PLEASE
İlkinde kabul etmedi kesinlikle yok dedi yeminler falan etti bir sürü ikinci olunca o konuşmayı yaptı onuda sadece mesajlaşma başka birşey yok diye söylüyorİlkinde de böyle demiştir ama ? E ikinci oldu hani bi daha olursa boşarsın demiştin demedin mi
Sen boşanmak mı istiyosun unutmak mı
Unutmaksa amacın psikolojik destek al, unutturabilirler mdr ile
Aslında çok merak ediyorum. Burda "hemen boşan", "kıçına tekmeyi vur" be benceri akıl verenler Allah rızası için empati yaparakmı yazıyorlar. Bir ata hatta birkaç ata sözü vardır.. tuzu kuru olmak bu deyim tabii yada ergene karı boşamak kolay...
Netten uygunsuz bişey ya da birilerine bakmamışİlkinde kabul etmedi kesinlikle yok dedi yeminler falan etti bir sürü ikinci olunca o konuşmayı yaptı onuda sadece mesajlaşma başka birşey yok diye söylüyor
Bir insanın sevgilisinden ayrılması ile 2 çocuğuyla eşinden ayrılması arasında dağlar kadar hatta dünyalar kadar fark var. Kıyaslanmaz bile.Benim 4 yıllık sevgilim beni aldattı ama affetmedim.
Empatiye gerek yok.
Mantıklı olan herkes aynı şeyi diyecektir.
İyi günler