• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak ve bu duygudan kurtulmak

Hayırrrrr. Sadece her insanın ikinci bir şansa hakkı vardır diyorum.

Evet genel olarak dediğinize ben de katılıyorum. İkinci bir şans verilmeli lakin aldatmaya değil.
Benim için aldatmanın şansı yok. Çünkü bir insan beni GERÇEKTEN seviyorsa, zaten aldatmaz.

Kaldı ki pişman dedim affettim. Benim gururum ne olacak? Benim güven duygum,sevgim, sadakatim?
Konu sahibesi de bundan şikayetçi gördüğünüz gibi.

Her hareketinde şüphe aradığınız birini sevebilir misiniz? Ben sevemem.

Bence hemen radikal kararlar alma . Belki gerçekten pişman olmuştur. Aile sıcaklığını dışarda bulamaz bunu test etmiştir. Onu fazla sıkboğaz yaparak senden daha da uzaklaşmasına neden olma. Biraz sakin ol.
Sakın olmaya çalışıyorum en azından deniyorum inşallah bir şeyler azda olsa düzelir diye bekliyorum

Sevdiğinden bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsan onu gerçekten sevdiğinden emin misin? Her insan hata yapar. Belkide kadının ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden adam boşluğa düştü. EMPATİ PLEASE

Gece tmm yatarken mesaj geldi ve teli hemen sakladı ben zorla alınca ve görünce başımdan aşağı kaynar su dökülür gibi şoka girdim mesajın içeriği "mutlu edebildim mi" di o anda yemin ederim benimle ilgisi yok atılla diye arkadaşı var onun telini kullanmış falan inkar etti tabi bir sürü sorun yaşadık hep inkar yemin etti tabi üstünede ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrenince buraya kadar geldik
3 yıl önceki mesaj çok tuhaf 'naber cnm' bile olsa insan kıllanır ki bu daha alası
Gönlünüzü ferah tutun demek isterdim ama ikincisi de olmuş sonrasında
Bence de güvenmemekte haklısınız
Başka iş değişince adam da değişmiyo, iyice bi yaygarayı bassaydın bari

Yani ya 3.olursa boşarım diye yaşayacaksın ( Belki olur belki olmaz )
Ya ben böyle dayanamıyorum deyip şimdi boşanacaksın

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Affetmedi boşandı sonra 2 çocukla dışarda ve gözlerini dört gözle açmış kurtla sofrasına buyrun. Çözüm bumu yani.

Kadın evde çocuklarla dursun, adam her gün biriyle Gönül eğlendirsin.
Adına da evlilik denilsin.
Sonra o çocuklar büyüdüğünde sorunlu bireyler haline gelsin böyle bir ortamda büyüdükleri için.
Çözüm bu mu?

Sevdiğinden bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsan onu gerçekten sevdiğinden emin misin? Her insan hata yapar. Belkide kadının ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden adam boşluğa düştü. EMPATİ PLEASE

Sizin gerçek olduğunuza inanmak istemiyorum!

Aslında çok merak ediyorum. Burda "hemen boşan", "kıçına tekmeyi vur" be benceri akıl verenler Allah rızası için empati yaparakmı yazıyorlar. Bir ata hatta birkaç ata sözü vardır.. tuzu kuru olmak bu deyim tabii yada ergene karı boşamak kolay...

3 yıl önceki mesaj çok tuhaf 'naber cnm' bile olsa insan kıllanır ki bu daha alası
Gönlünüzü ferah tutun demek isterdim ama ikincisi de olmuş sonrasında
Bence de güvenmemekte haklısınız
Başka iş değişince adam da değişmiyo, iyice bi yaygarayı bassaydın bari

Yani ya 3.olursa boşarım diye yaşayacaksın ( Belki olur belki olmaz )
Ya ben böyle dayanamıyorum deyip şimdi boşanacaksın
Yaygara az kalır yaptıklarımın yanında ama bunu ona dedim zaten ben bundan sonra hiç birşeyi kaldıramam artık dedim boşanalım dedim ama bana bir daha yaparsam o zaman ne istersen o olsun dedi ama şimdi değil bi daha olmayacak dedi lakin ben bunu nasıl beynimden içimden atarım onu bilmiyorum

Yaygara az kalır yaptıklarımın yanında ama bunu ona dedim zaten ben bundan sonra hiç birşeyi kaldıramam artık dedim boşanalım dedim ama bana bir daha yaparsam o zaman ne istersen o olsun dedi ama şimdi değil bi daha olmayacak dedi lakin ben bunu nasıl beynimden içimden atarım onu bilmiyorum
İlkinde de böyle demiştir ama ? E ikinci oldu hani bi daha olursa boşarsın demiştin demedin mi
Sen boşanmak mı istiyosun unutmak mı
Unutmaksa amacın psikolojik destek al, unutturabilirler mdr ile

Dünden beri şok geçirdiğim 3.yorum.

Size hiçbir şey demiyorum..

İlkinde de böyle demiştir ama ? E ikinci oldu hani bi daha olursa boşarsın demiştin demedin mi
Sen boşanmak mı istiyosun unutmak mı
Unutmaksa amacın psikolojik destek al, unutturabilirler mdr ile
İlkinde kabul etmedi kesinlikle yok dedi yeminler falan etti bir sürü ikinci olunca o konuşmayı yaptı onuda sadece mesajlaşma başka birşey yok diye söylüyor

Aslında çok merak ediyorum. Burda "hemen boşan", "kıçına tekmeyi vur" be benceri akıl verenler Allah rızası için empati yaparakmı yazıyorlar. Bir ata hatta birkaç ata sözü vardır.. tuzu kuru olmak bu deyim tabii yada ergene karı boşamak kolay...

Benim 4 yıllık sevgilim beni aldattı ama affetmedim.
Empatiye gerek yok.
Mantıklı olan herkes aynı şeyi diyecektir.
İyi günler

İlkinde kabul etmedi kesinlikle yok dedi yeminler falan etti bir sürü ikinci olunca o konuşmayı yaptı onuda sadece mesajlaşma başka birşey yok diye söylüyor
Netten uygunsuz bişey ya da birilerine bakmamış
Bu bile daha makul sayılırdı
Direk işyerinden bi kızla 'sadece mesajlaştım' ne demek
Sen zaten başında yakalamışsın yoksa sadece ile kalmayacakmış
İş değişmiş tamam da yeni işyerinde de kızda vardır erkekte, zihniyetini değiştirmeli işyerinden ziyade
Boşanmak istemiyorsan terapiste gidin, böyle için içini yiyerek yaşama.

Benim 4 yıllık sevgilim beni aldattı ama affetmedim.
Empatiye gerek yok.
Mantıklı olan herkes aynı şeyi diyecektir.
İyi günler
Bir insanın sevgilisinden ayrılması ile 2 çocuğuyla eşinden ayrılması arasında dağlar kadar hatta dünyalar kadar fark var. Kıyaslanmaz bile.

Back
X