- Konu Sahibi Mutllumutssuz
-
Ben sizin gibi kadinlari anlamiyorum inanin esiniz kiymet bilmez resti cekip gitseDin senden kiymetlisi olmazdi. Benim kocam beni aldatcak bende afedecem okadar mi acizim. Güven olmiyan bir evlilik yürümezMalesef bende bu durumu yasadim ve guven gidiyor zor zamanlar basliyor herseyi tam ogrendigimi bilmedi kendisi cunku eger ona tamamen anlatirsam iyuce yuzsuzlesecekti çünkü terketecek gücüm yoktu en azindan boyle devam etmeye calisiyorum aslinda ayrilmam lazimdi olmadi uzun hikaye aslinda ama sunu diyim eger devam edeceksesniz onunla bunu icinize atip bundan bahsetmemek eger oyle bahsetmeye devam edrrseniz hem o huzursuz olur hemde sen mutsuz olursun biliyorum cok zor birsey hep suppeyle yasamak cok zor ama devam edeceksen onu kaybetmek istemiyorsan boyle olman lazim ona tavrinida koy ki en azindan cekinsin ahh cok aci ama iste bunlan ugrasilyor oylede boylede allah hepimizin yardimcisi olsun
bence eşinizden ayrılmayın ama ayrılıyor gibi yapın sizi kaybetme korkusu yaşasın tabi bu benim fikrim umarım herşey yoluna girerhanımlar merhaba ben uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum ve sizden yardım istiyorum eşimi yanında çalışan kızla mesajlaşırken yakaladım yeni daha başındayken inkar etti sonra kız bana yazıyordu falan dedi boşanmak istedim kabul etmedi iki çocuğum var ve sonra konuştuk bir daha asla olmayacağını söyledi ama tabi bunu birde bana sorun içim içimi yiyorum hergün psikolojim çok bozuldu haa bu arada o işten ayrıldı şuan yeni bir işe girdi bu olayda yaklaşık olarak 9 ay önceydi ama ben güvenemiyorum kendimi nasıl toparlarım yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ... Tabu bu arada bundan 3 yil önce gerçek boyutta aldattığınıda öğrendim
hanımlar merhaba ben uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum ve sizden yardım istiyorum eşimi yanında çalışan kızla mesajlaşırken yakaladım yeni daha başındayken inkar etti sonra kız bana yazıyordu falan dedi boşanmak istedim kabul etmedi iki çocuğum var ve sonra konuştuk bir daha asla olmayacağını söyledi ama tabi bunu birde bana sorun içim içimi yiyorum hergün psikolojim çok bozuldu haa bu arada o işten ayrıldı şuan yeni bir işe girdi bu olayda yaklaşık olarak 9 ay önceydi ama ben güvenemiyorum kendimi nasıl toparlarım yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ... Tabu bu arada bundan 3 yil önce gerçek boyutta aldattığınıda öğrendim
Katılıyorum ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Biraz da siz onu üzün bence burnundan gelsin de bi daha tekrar düşünsün yapmadan evvel. Onu kendinizden aile hayatından bi süre mahrum bıraksanız da görse boşanınca nasıl olucak. Bi süre ayrı kalsanız belki bu ona ceza olur ve ders alırbence eşinizden ayrılmayın ama ayrılıyor gibi yapın sizi kaybetme korkusu yaşasın tabi bu benim fikrim umarım herşey yoluna girer
İstiyorum ayrılmak ama ailem daha hiç birşey bilmiyo anlatsam biliyorum yanımda olucaklar ve en önemliside eşimin ailesi herşeyi biliyo ve aynı binada oturuyoruz burdan gidecek biri olursa oda eşin diyo ailesi bile sen gitme ayrılmak istersende o gitsin diyorlar
ben resti çektim ve annemin babamın evine gittim herşeyi anlatacak ve boşanmak isteyeceğimi söyleyecektim o zaman tek çocuğum vardı tellim hiç susmadı devamlı aradı açmadım ve bi baktım çıkmış gelmiş kapıda anneme bi yere gidicez acil diyerek beni aldı zaten sonrada ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrenince durdum yapacak bişeyim yoktuBen sizin gibi kadinlari anlamiyorum inanin esiniz kiymet bilmez resti cekip gitseDin senden kiymetlisi olmazdi. Benim kocam beni aldatcak bende afedecem okadar mi acizim. Güven olmiyan bir evlilik yürümez
Sevgimi inanın şuan ölçemiyorum varmı yokmu onuda bilmiyorum çocuklarım için duruyorum açıkcası eşimin ailesi çocuklarım için herşeyin en iyisi yapıyolar ve fazlasıyla oluyor herşeyleri ben boşansam annemlerin imkanı kısıtlı ben çalışsam bir mesleğim yok bu yüzden cesaretim yok açıkcasıAdam(!) alışmış artık elinin kiri olmuş resmen.
Siz sanırım çalışmıyorsunuz, 2 tane evladınız olmasa iş bulup part time geçinirdiniz yalnız ayakta durursunuz. Tabi yine yapabilirsiniz 2 evlat ile ailenizin yanına gidebilirsiniz.
Kusura bakmayın ama boşanmak isteyen her türlü boşar zaten sanırım siz herşeye rağmen seviyorsunuz..
Ben önceden doğum kilolarımdan dolayı kilokuydum şimdi kendime fazlasıyla bakıyorum ve zayıfladım bunun farkında ve sanki değilmiş gibi davranıyo biliyorum arada onu giyme bunu giyme gibi şeyleri varSana tavsiyemm sende onun ters buldugu biseyleri yapman aynı ölçüde olmalı.yoksa affedemezsin...
Erkeklerin klasik yalanıGece tmm yatarken mesaj geldi ve teli hemen sakladı ben zorla alınca ve görünce başımdan aşağı kaynar su dökülür gibi şoka girdim mesajın içeriği "mutlu edebildim mi" di o anda yemin ederim benimle ilgisi yok atılla diye arkadaşı var onun telini kullanmış falan inkar etti tabi bir sürü sorun yaşadık hep inkar yemin etti tabi üstünede ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrenince buraya kadar geldik
Toplum ruh saglikgi merkezleri var heryerde ucretsizEvet destek almam lazım ama şuan imkanım kısıtlı teşekkür ederim
Kendi sucun oyle adamla beraber oluyorsun birde korunmadan. Ben o cocuk olur düzelir mantigini ztn hic anlamiyorum. Eşiniz düzelmez böyle gider o benceben resti çektim ve annemin babamın evine gittim herşeyi anlatacak ve boşanmak isteyeceğimi söyleyecektim o zaman tek çocuğum vardı tellim hiç susmadı devamlı aradı açmadım ve bi baktım çıkmış gelmiş kapıda anneme bi yere gidicez acil diyerek beni aldı zaten sonrada ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrenince durdum yapacak bişeyim yoktu
1.sini sizi aldatmis adamla cinsellik yaşiyorsun 2.sinde korunmadan asil suc sende..ben resti çektim ve annemin babamın evine gittim herşeyi anlatacak ve boşanmak isteyeceğimi söyleyecektim o zaman tek çocuğum vardı tellim hiç susmadı devamlı aradı açmadım ve bi baktım çıkmış gelmiş kapıda anneme bi yere gidicez acil diyerek beni aldı zaten sonrada ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrenince durdum yapacak bişeyim yoktu
Adam zaten 3. Şansını kullanıyo şu anHayırrrrr. Sadece her insanın ikinci bir şansa hakkı vardır diyorum.
Ben kabuk edemiyorum açıkcası. Çocukları bahane ediyorsunuz aslında farkında olmadan. Siz boşansanız yine o adam babası ve o adamın ailesi baba tarafı olacak. Sadece siz ayrılmış olacaksınız. Zaten resmi işi varsa belli bir miktar nafaka alacaksınız. Ve sonuç olarak gerekirse sizde çalışacaksınız. Ha yok gözüm yemiyor diyorsanız. O zaman da bu adamın yazıştığı tüm o Kadınları sineye çekip susacaksınız. Bunun inde hayli geniş bi mide lazım tabi.Sevgimi inanın şuan ölçemiyorum varmı yokmu onuda bilmiyorum çocuklarım için duruyorum açıkcası eşimin ailesi çocuklarım için herşeyin en iyisi yapıyolar ve fazlasıyla oluyor herşeyleri ben boşansam annemlerin imkanı kısıtlı ben çalışsam bir mesleğim yok bu yüzden cesaretim yok açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?