Aldatılmak ve bu duygudan kurtulmak

Bir insan cocuk bile varken aldatiyorsa muhtenelen yine aldatir bence güvenme o nasilaa bosanmaz bu benden cocuk var sonucta diye düsünüyordur. Bence otur konus sana güvenmiyorum de acik acil

Ben sizin gibi kadinlari anlamiyorum inanin esiniz kiymet bilmez resti cekip gitseDin senden kiymetlisi olmazdi. Benim kocam beni aldatcak bende afedecem okadar mi acizim. Güven olmiyan bir evlilik yürümez

bence eşinizden ayrılmayın ama ayrılıyor gibi yapın sizi kaybetme korkusu yaşasın tabi bu benim fikrim umarım herşey yoluna girer

Siz eşinize aldatmayın
Ama aldatiyormus şüphesi oluşturun kafasinda
Onunla ilgilenmeyi birakin görmezden gelin telefonla biraz fazla ugrasin .bakalım nasıl davranacak

Sana tavsiyemm sende onun ters buldugu biseyleri yapman aynı ölçüde olmalı.yoksa affedemezsin...

bence eşinizden ayrılmayın ama ayrılıyor gibi yapın sizi kaybetme korkusu yaşasın tabi bu benim fikrim umarım herşey yoluna girer
Katılıyorum ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Biraz da siz onu üzün bence burnundan gelsin de bi daha tekrar düşünsün yapmadan evvel. Onu kendinizden aile hayatından bi süre mahrum bıraksanız da görse boşanınca nasıl olucak. Bi süre ayrı kalsanız belki bu ona ceza olur ve ders alır

Adam(!) alışmış artık elinin kiri olmuş resmen.
Siz sanırım çalışmıyorsunuz, 2 tane evladınız olmasa iş bulup part time geçinirdiniz yalnız ayakta durursunuz. Tabi yine yapabilirsiniz 2 evlat ile ailenizin yanına gidebilirsiniz.
Kusura bakmayın ama boşanmak isteyen her türlü boşar zaten sanırım siz herşeye rağmen seviyorsunuz..

Ailesi size karşı mahçup demekki, ne güzel bir şey dürüst insanlar. Keşke eşiniz ailesinden en ufak bir karakter alabilseydi. Yazıklar olsun tüm aldatanlara. Rabbim hesap sorsun hepsinden!

Ben sizin gibi kadinlari anlamiyorum inanin esiniz kiymet bilmez resti cekip gitseDin senden kiymetlisi olmazdi. Benim kocam beni aldatcak bende afedecem okadar mi acizim. Güven olmiyan bir evlilik yürümez
ben resti çektim ve annemin babamın evine gittim herşeyi anlatacak ve boşanmak isteyeceğimi söyleyecektim o zaman tek çocuğum vardı tellim hiç susmadı devamlı aradı açmadım ve bi baktım çıkmış gelmiş kapıda anneme bi yere gidicez acil diyerek beni aldı zaten sonrada ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrenince durdum yapacak bişeyim yoktu

Sevgimi inanın şuan ölçemiyorum varmı yokmu onuda bilmiyorum çocuklarım için duruyorum açıkcası eşimin ailesi çocuklarım için herşeyin en iyisi yapıyolar ve fazlasıyla oluyor herşeyleri ben boşansam annemlerin imkanı kısıtlı ben çalışsam bir mesleğim yok bu yüzden cesaretim yok açıkcası

Sana tavsiyemm sende onun ters buldugu biseyleri yapman aynı ölçüde olmalı.yoksa affedemezsin...
Ben önceden doğum kilolarımdan dolayı kilokuydum şimdi kendime fazlasıyla bakıyorum ve zayıfladım bunun farkında ve sanki değilmiş gibi davranıyo biliyorum arada onu giyme bunu giyme gibi şeyleri var

Erkeklerin klasik yalanı

Kendi sucun oyle adamla beraber oluyorsun birde korunmadan. Ben o cocuk olur düzelir mantigini ztn hic anlamiyorum. Eşiniz düzelmez böyle gider o bence
1.sini sizi aldatmis adamla cinsellik yaşiyorsun 2.sinde korunmadan asil suc sende..

Neden suclar tarzda konusuyorsunuz . Konu sahibi belliki zor durumda sanki bilmiyorsunuz ki erkek yapacaksa yapar . Karisi guzel dort dortluk olsada yapar. Cunku gozu disardadir. Imkani olan hicbir kadin zaten aldatildigi halde o adami cekmez. Kadinin isi yok birikimi yok bosansa annesinin evine gitse napacak . Asla aldatilmayi kabul etmeem asla ama uzaktan size bosan demk kllay geliyor. Insan bazen cikmazda kaliyor. Hala niye kocanla yattin diye aorular soruyorsunuz. Allah nasip etmis o cocuklari artik yapacak bisey yok.suan onemli olan bosanmayi dusunuyor bile olsa oncelikle maddi sıkıntılara nasil cozum bulacak . Bosanip baba ocagina donulmuyor. Hicbisey eskisi gibi olmuyor bunu kabul edin. Ha o adamla yasamk zorunda oldugu anlamina gelmiyor ama dedigim gibi bu dueumsa bosanmayi dusunmek icin once maďiyati cozmek lazim

Ben kabuk edemiyorum açıkcası. Çocukları bahane ediyorsunuz aslında farkında olmadan. Siz boşansanız yine o adam babası ve o adamın ailesi baba tarafı olacak. Sadece siz ayrılmış olacaksınız. Zaten resmi işi varsa belli bir miktar nafaka alacaksınız. Ve sonuç olarak gerekirse sizde çalışacaksınız. Ha yok gözüm yemiyor diyorsanız. O zaman da bu adamın yazıştığı tüm o Kadınları sineye çekip susacaksınız. Bunun inde hayli geniş bi mide lazım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…