- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Mutllumutssuz
-
Şimdi bi de bu çıktı aaa hemen boşan demeyin dua etsin bilmem neDünden beri şok geçirdiğim 3.yorum.
Size hiçbir şey demiyorum..
Bir insanın sevgilisinden ayrılması ile 2 çocuğuyla eşinden ayrılması arasında dağlar kadar hatta dünyalar kadar fark var. Kıyaslanmaz bile.
Şimdi bi de bu çıktı aaa hemen boşan demeyin dua etsin bilmem ne
İddia oynayan birinin evine haciz gelmiş boşa dedim suçlu ben oldum, 45 bin borç takan adam masum.
Bi de aldatma konularında ah cnm erkekler yapar denir oldu
Valla bunu duyan erkek aldatmayası varsa da aldatır, kaşınıyo millet
Sakin olur musunBir insanın sevgilisinden ayrılması ile 2 çocuğuyla eşinden ayrılması arasında dağlar kadar hatta dünyalar kadar fark var. Kıyaslanmaz bile.
Ya aldatılmış kendini böyle avutuyorlar 'erkekler yapar' diyeGerçekten gözlerim yanlış mı görüyor diye 2-3 kez okuyorum bazı yorumları.
Bayanların böyle düşünmesi üzüyor beni.
Resmen erkeklere ortam hazırlıyorlar.
Acınası bir durum
Sizin gibi düşündüğü için toplumun %70i bu erkeklerde ki bu yüzsüzlük bitmez. Iki çocukla dul olmak kolay mı? Ne var yani insan bir iki kere hata yapamaz mı? Erkek yapar elinin kiri kadın yapar sürtük? Yani namus herkesin namusu kadını erkeği yok ben aldatıldıktan sonra boşanıp mutlu olan gördüm ama devam edip yüzü Gülen hiç görmedimAslında çok merak ediyorum. Burda "hemen boşan", "kıçına tekmeyi vur" be benceri akıl verenler Allah rızası için empati yaparakmı yazıyorlar. Bir ata hatta birkaç ata sözü vardır.. tuzu kuru olmak bu deyim tabii yada ergene karı boşamak kolay...
Şukufe teyze sen erkek misin acaba?Bence yanlış düşünüyorsunuz. Affetmedi boşandı sonra 2 çocukla dışarda ve gözlerini dört gözle açmış kurtla sofrasına buyrun. Çözüm bumu yani.
Evliyim cocugum da var..Empati yapiyorumm Esim beni aldatirsa BOSARIM!Aslında çok merak ediyorum. Burda "hemen boşan", "kıçına tekmeyi vur" be benceri akıl verenler Allah rızası için empati yaparakmı yazıyorlar. Bir ata hatta birkaç ata sözü vardır.. tuzu kuru olmak bu deyim tabii yada ergene karı boşamak kolay...
Konuya yapılacak en mantıklı yorumEvliyim cocugum da var..Empati yapiyorumm Esim beni aldatirsa BOSARIM!
Bir kadin esini aldatsa erkek ona ikinci sansi verirmi ? Dovermi yoksa öldürür mü?
Haberlerde goruyoruz degil mi?
Ben hayatimda bir kadinin aldatip da ikinci sansi hak ettigini hiiicc duymadim sen duydunmu?
Bunun kadini,erkegi olamaz bu NAMUSSUZLUK!
Tesekkur ederim gercekler.Konuya yapılacak en mantıklı yorum
Aslında çok merak ediyorum. Burda "hemen boşan", "kıçına tekmeyi vur" be benceri akıl verenler Allah rızası için empati yaparakmı yazıyorlar. Bir ata hatta birkaç ata sözü vardır.. tuzu kuru olmak bu deyim tabii yada ergene karı boşamak kolay...
Sizin gibi düşündüğü için toplumun %70i bu erkeklerde ki bu yüzsüzlük bitmez. Iki çocukla dul olmak kolay mı? Ne var yani insan bir iki kere hata yapamaz mı? Erkek yapar elinin kiri kadın yapar sürtük? Yani namus herkesin namusu kadını erkeği yok ben aldatıldıktan sonra boşanıp mutlu olan gördüm ama devam edip yüzü Gülen hiç görmedim
Malesef bende bu durumu yasadim ve guven gidiyor zor zamanlar basliyor herseyi tam ogrendigimi bilmedi kendisi cunku eger ona tamamen anlatirsam iyuce yuzsuzlesecekti çünkü terketecek gücüm yoktu en azindan boyle devam etmeye calisiyorum aslinda ayrilmam lazimdi olmadi uzun hikaye aslinda ama sunu diyim eger devam edeceksesniz onunla bunu icinize atip bundan bahsetmemek eger oyle bahsetmeye devam edrrseniz hem o huzursuz olur hemde sen mutsuz olursun biliyorum cok zor birsey hep suppeyle yasamak cok zor ama devam edeceksen onu kaybetmek istemiyorsan boyle olman lazim ona tavrinida koy ki en azindan cekinsin ahh cok aci ama iste bunlan ugrasilyor oylede boylede allah hepimizin yardimcisi olsunhanımlar merhaba ben uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum ve sizden yardım istiyorum eşimi yanında çalışan kızla mesajlaşırken yakaladım yeni daha başındayken inkar etti sonra kız bana yazıyordu falan dedi boşanmak istedim kabul etmedi iki çocuğum var ve sonra konuştuk bir daha asla olmayacağını söyledi ama tabi bunu birde bana sorun içim içimi yiyorum hergün psikolojim çok bozuldu haa bu arada o işten ayrıldı şuan yeni bir işe girdi bu olayda yaklaşık olarak 9 ay önceydi ama ben güvenemiyorum kendimi nasıl toparlarım yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ... Tabu bu arada bundan 3 yil önce gerçek boyutta aldattığınıda öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?