Aldatılmak ve bu duygudan kurtulmak

Dünden beri şok geçirdiğim 3.yorum.

Size hiçbir şey demiyorum..
Şimdi bi de bu çıktı aaa hemen boşan demeyin dua etsin bilmem ne
İddia oynayan birinin evine haciz gelmiş boşa dedim suçlu ben oldum, 45 bin borç takan adam masum.

Bi de aldatma konularında ah cnm erkekler yapar denir oldu
Valla bunu duyan erkek aldatmayası varsa da aldatır, kaşınıyo millet

Bir insanın sevgilisinden ayrılması ile 2 çocuğuyla eşinden ayrılması arasında dağlar kadar hatta dünyalar kadar fark var. Kıyaslanmaz bile.

Eşim de olsaydı 6 tane çocuğumda olsaydı boşanırdım hanımefendi.

Başkalarına yan gözle bakabilen birine kocam diye hitap edemem sizin aksinize.

Gerçekten gözlerim yanlış mı görüyor diye 2-3 kez okuyorum bazı yorumları.
Bayanların böyle düşünmesi üzüyor beni.
Resmen erkeklere ortam hazırlıyorlar.
Acınası bir durum

Bir insanın sevgilisinden ayrılması ile 2 çocuğuyla eşinden ayrılması arasında dağlar kadar hatta dünyalar kadar fark var. Kıyaslanmaz bile.
Sakin olur musun
Herkes kendi fikrini yazıyo
Sen boşanmasın diyosun bi diğeri de boşan diyebilir
Konu sahibi de boaşanası yoksa biri dedi diye adliyeye koşmaz zaten merak etme

Gerçekten gözlerim yanlış mı görüyor diye 2-3 kez okuyorum bazı yorumları.
Bayanların böyle düşünmesi üzüyor beni.
Resmen erkeklere ortam hazırlıyorlar.
Acınası bir durum
Ya aldatılmış kendini böyle avutuyorlar 'erkekler yapar' diye
Ya da bilmiyorum yorum yapmak için yapılıyo
İnsanın sinir katsayısını yükseltmek için
Yoksa akıl karı değil, kadın olarak aldatılmayı kabul edercesine yorum yapmak

Sizin gibi düşündüğü için toplumun %70i bu erkeklerde ki bu yüzsüzlük bitmez. Iki çocukla dul olmak kolay mı? Ne var yani insan bir iki kere hata yapamaz mı? Erkek yapar elinin kiri kadın yapar sürtük? Yani namus herkesin namusu kadını erkeği yok ben aldatıldıktan sonra boşanıp mutlu olan gördüm ama devam edip yüzü Gülen hiç görmedim

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Affetmedi boşandı sonra 2 çocukla dışarda ve gözlerini dört gözle açmış kurtla sofrasına buyrun. Çözüm bumu yani.
Şukufe teyze sen erkek misin acaba?

Cidden soruyorum çünkü bir kadın başka bir kadına bu cümlelerle destek olmaz köstek olur.

Senin çözümünden çok daha evladır boşanması.

Aaaa dünkü konuda kadini suclayan kocisci teyzeler burayida basmus.Hani dün konuda kadına niye 9 ay kocani bıraktın tüh rezil diyen garip bir topluluk vardı ya işte onlardan birileri gelmiş yine.

Böyle kadınlar kocaları yanından geçen bir kadına baksa dahi olay çıkarırlar ama başka kadınlara suç sende sus otur baskısı yaparlar. Her şeyi kadına baglayip onu suçlu çıkarırlar.kocişi için köle olup başka kadınlar da aynısını olsun isterler. Kocaları kendilerini aldatsa direkt karşıdaki kadını suçlayip onu bilmem ne ilan ederler. Erkeğe ise erkektir yapar napalım derler.

Aslında böyle kadınların kendisine güveni olmadığı için ve tüm hayatları koca eksenli olduğu için güçlü ve dik duran kadınlara tahammül edemez onlar da mutsuz olsun isterler.

Boşanip boşanmamak konu sahibinin elinde ancak kimse burada bu kadını suçlu çıkarıp kendini daha kötü hissetmesine neden olmasın. Bu yardimci olmak değil.

Evliyim cocugum da var..Empati yapiyorumm Esim beni aldatirsa BOSARIM!

Bir kadin esini aldatsa erkek ona ikinci sansi verirmi ? Dovermi yoksa öldürür mü?
Haberlerde goruyoruz degil mi?

Ben hayatimda bir kadinin aldatip da ikinci sansi hak ettigini hiiicc duymadim sen duydunmu?

Bunun kadini,erkegi olamaz bu NAMUSSUZLUK!

Konuya yapılacak en mantıklı yorum

Aynısını siz kocanıza yapsaydınız şimdi çocuklarınız annesizdi, çünkü çoktan öldürülmüştünüz. Peki bir erkek aldatınca nasıl oluyor da 2. 3. şansları hak ediyor. O 2 kere aldattı, siz de aldatın bir şey olursa özür dilerim bir daha olmayacak affet deyin... Neyin özürü bu. Cama top atıp camı mı kırdı bir daha olmayacak özür dilerim diyor... Belki evet belki diyorum ilkinde ya sabır deyip hata deyip devam edilir fakat 2. de oluyorsa bu adamda insanlık ve sadakat yoktur... Üstelik tek gecelik de değil sarhoştum falan da diyemez. Bildiğiniz süreklliliği olan devam eden bir şey... Aklı 1 kere değil her gün kaymış yani...

Güven tek kullanımlıktır her zaman bunu bilir bunu söylerim. Bir kere o taşlar yerinden oynadımı asla yerinde eskisi gibi olmuyor. Oldursanız bile olmuş gibi yapmak insanı derbeder ediyor. Bu her iki taraf içinde geçerli...

Gelelim size. çalışıyor musunuz? cocuklar ufak mı? size yardımcı olacak aileniz var mı?

valla ben kendi adıma konuşacak olursam ergen degilim. aklı başında 35 yaşında bir kadınım. artı bir bebem var. aldatma vs. gibi dertlerden dolayıda muzdarip oldum.

olmazı oldurmak denen bir terim var. kadının elinden tutan ailesi ve maddi gücü varsa tabiki boşansın. ha yoksada biraz beklesin uygun ortamı oluştursun tekrar boşansın. konu sahibinin eşi yalama yapmış. sadakatsizlik var ortada. yenilir yutulur şeyler degil bunlar lütfen. amacım asla sizinle tartışmak degil.

kadın erim desin, ben kabahatliymişim beni aldatmış desin sineyemi çeksin.

Bir kadın evinde mutluysa huzurluysa eşiyle sorunu vs. yoksa çok çok verimli bir eş verimli bir anne olur. cocukları mutlu büyür. Etrafına enerji saçar.

Malesef bende bu durumu yasadim ve guven gidiyor zor zamanlar basliyor herseyi tam ogrendigimi bilmedi kendisi cunku eger ona tamamen anlatirsam iyuce yuzsuzlesecekti çünkü terketecek gücüm yoktu en azindan boyle devam etmeye calisiyorum aslinda ayrilmam lazimdi olmadi uzun hikaye aslinda ama sunu diyim eger devam edeceksesniz onunla bunu icinize atip bundan bahsetmemek eger oyle bahsetmeye devam edrrseniz hem o huzursuz olur hemde sen mutsuz olursun biliyorum cok zor birsey hep suppeyle yasamak cok zor ama devam edeceksen onu kaybetmek istemiyorsan boyle olman lazim ona tavrinida koy ki en azindan cekinsin ahh cok aci ama iste bunlan ugrasilyor oylede boylede allah hepimizin yardimcisi olsun

Herşeyn çaresi olduğunu düşünüyorum ama aldatmanın çaresi çözümü yok. Güven gttyse yapcak bşede yok o günleri asla dile getrme. Unutmasına izin ver. Ve uzaktan uzağa takipte ol telfnunu fln . Hiç anlamasın kontrol ettğni.

Canim ailesinin o lafları hiç kanma . Bugün sen ayrılıyor um desen senden kötüsü olmayacaktır emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…