- 22 Ağustos 2015
- 15
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi Mutllumutssuz
-
Evet destek almam lazım ama şuan imkanım kısıtlı teşekkür ederimOyle zaten aldatilmayi affeden kadinlar aldatan adamla normal bi hayat yasayamiyor cunku kadinda guven duygusu iliskinin tam merkezinde o duygu bir kere yikildi mi tamiri ya imkansiz ya zor. Psikolojik destek almanizi oneririm belki faydasi olur
Gece tmm yatarken mesaj geldi ve teli hemen sakladı ben zorla alınca ve görünce başımdan aşağı kaynar su dökülür gibi şoka girdim mesajın içeriği "mutlu edebildim mi" di o anda yemin ederim benimle ilgisi yok atılla diye arkadaşı var onun telini kullanmış falan inkar etti tabi bir sürü sorun yaşadık hep inkar yemin etti tabi üstünede ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrenince buraya kadar geldik3 yıl önceki olay nasıldı, ne zaman haberiniz oldu ve onu nasıl sineye çektiniz?
İstiyorum ayrılmak ama ailem daha hiç birşey bilmiyo anlatsam biliyorum yanımda olucaklar ve en önemliside eşimin ailesi herşeyi biliyo ve aynı binada oturuyoruz burdan gidecek biri olursa oda eşin diyo ailesi bile sen gitme ayrılmak istersende o gitsin diyorlarŞahsen aldatılmak benim kabul edebileceğim bişey değil birde 2. kez kabul etmişsiniz unutamıyorsanız ayrılın...
En önemliside bu ilk kez burda yazdım kimseye anlatamıyorum ve içim daralıyo artık hiç birşey içimden gelmiyoBunun sebebini araştır. Neden yaptın de makul bir cevabı var mı yoksa bunu alışkanlık haline getirmiş mi onu öğren. Alışkanlık haline getirmiş ise ve ben buna dayanamam diyorsan boşan. Ama öncelikle sorunun kaynağına in. Seni yargılamayacak yakın dostlarınla dertleşerek psikolojik sıkıntılarının önüne geçmeye çalış.
Gece tmm yatarken mesaj geldi ve teli hemen sakladı ben zorla alınca ve görünce başımdan aşağı kaynar su dökülür gibi şoka girdim mesajın içeriği "mutlu edebildim mi" di o anda yemin ederim benimle ilgisi yok atılla diye arkadaşı var onun telini kullanmış falan inkar etti tabi bir sürü sorun yaşadık hep inkar yemin etti tabi üstünede ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrenince buraya kadar geldik
İstiyorum ayrılmak ama ailem daha hiç birşey bilmiyo anlatsam biliyorum yanımda olucaklar ve en önemliside eşimin ailesi herşeyi biliyo ve aynı binada oturuyoruz burdan gidecek biri olursa oda eşin diyo ailesi bile sen gitme ayrılmak istersende o gitsin diyorlar
3 yıl öncesini asla kabul etmiyor yapmadım ben birşey diyor 9 ay önce olanıda sadece mesajlaştık başka hiçbir şey olmadı diyor hatalı olarakta beni gösteriyor çünkü o işteyken bize hiç vakit ayırmıyordu hep erken gidiyo geç geliyodu bende bundan dolayı hep söyleniyordum çok konuşuyormuşum onu daraltıyormuşum benden uzaklaşıyormuş böyle oluncaBunun sebebini araştır. Neden yaptın de makul bir cevabı var mı yoksa bunu alışkanlık haline getirmiş mi onu öğren. Alışkanlık haline getirmiş ise ve ben buna dayanamam diyorsan boşan. Ama öncelikle sorunun kaynağına in. Seni yargılamayacak yakın dostlarınla dertleşerek psikolojik sıkıntılarının önüne geçmeye çalış.
Yok şuan normal ama benim olan güvenim sıfır ve bu durum beni çok bunaltıyoBu kadar klişe bir yalandan medet umması da ayrı bir aptallık. Şeytan diyor telefonu sok müsait yerine "mutlu edebildim mi" de sonra damutluluğu yanıbaşındaki güzelim hayat arkadaşında değil başka ne idüğü belirsiz kadınlarda arayan aptal adamlara sinir oluyorum. Kendisi ders almayıp ikinciye yapmış bile, olan size olmuş, endiselenip kendi kendinizi yiyorsunuz. Ben olsam bir daha asla güvenmezdim, güven olmayınca da yürütmek çok zor ve yıpratıcı oluyor.
Şu an şüpheli davranışları var mı peki?
Yok şuan normal ama benim olan güvenim sıfır ve bu durum beni çok bunaltıyo
Evet ona güvenmediğimi ve bu durumdan dolayı mutsuz olduğumu söyledim ve bana dediği yemin ederim bundan sonra olmıycak kendini de benide mutsuz etme artık diyorBu konuyu hiç ona açtınız mı? Hissettiklerinizi biliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?