- 22 Ağustos 2015
- 15
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi Mutllumutssuz
-
Ben olayı öğrendikten sonra hamile olduğumu öğrendim ve 2 aylıktı yani öncesinde kalmıştım hamile hiç birşey öğrenmedenKendi sucun oyle adamla beraber oluyorsun birde korunmadan. Ben o cocuk olur düzelir mantigini ztn hic anlamiyorum. Eşiniz düzelmez böyle gider o bence
1.sini sizi aldatmis adamla cinsellik yaşiyorsun 2.sinde korunmadan asil suc sende..
Senin ağzına bir parmak bal sürmüşler evi terketme diye. Yoksa onlar oğullarından vazgeçmezler merak etme oğulları aldatsa da aslandır kaplandır.. Kabaca sana yağ çekmişler yani.. Güvenme çık git ne diye oturcakmışsın ordaİstiyorum ayrılmak ama ailem daha hiç birşey bilmiyo anlatsam biliyorum yanımda olucaklar ve en önemliside eşimin ailesi herşeyi biliyo ve aynı binada oturuyoruz burdan gidecek biri olursa oda eşin diyo ailesi bile sen gitme ayrılmak istersende o gitsin diyorlar
Evet destek almam lazım ama şuan imkanım kısıtlı teşekkür ederim
Sevdiğinden bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsan onu gerçekten sevdiğinden emin misin? Her insan hata yapar. Belkide kadının ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden adam boşluğa düştü. EMPATİ PLEASE
Bunun sebebini araştır. Neden yaptın de makul bir cevabı var mı yoksa bunu alışkanlık haline getirmiş mi onu öğren. Alışkanlık haline getirmiş ise ve ben buna dayanamam diyorsan boşan. Ama öncelikle sorunun kaynağına in. Seni yargılamayacak yakın dostlarınla dertleşerek psikolojik sıkıntılarının önüne geçmeye çalış.
Sizin gerçek olduğunuza inanmak istemiyorum!
Ya aldatılmış kendini böyle avutuyorlar 'erkekler yapar' diye
Ya da bilmiyorum yorum yapmak için yapılıyo
İnsanın sinir katsayısını yükseltmek için
Yoksa akıl karı değil, kadın olarak aldatılmayı kabul edercesine yorum yapmak
Neden ayrilmiyorsunuz? Bu yasadiklarinizi hakkediyor musunuz? Bırakın gitsin. Siz de hayatınıza bakın. Aileniz biliyor mu?merhaba ya bende aynı durumdayım eşime öyle çok guveniyodumki çalışması için bodruma gönderdim gönül rahatlığıyla ama sosyal hesaplarına bakıyodum devamlı kızları eklemeye konuşmaya başladı daha sonra eşimin bi kızla resimlerini gördüm ev ortamında sarılırken falan bana bişey oldu alkollüydüj etrafdada başka arkadaşlarda var falan dedi ama inanamıyorum doğruda olsa buna dhaa sonra o kızla yemeğe gittiğini öğrendim ve başka biri oldu daha bunu atlatamadan dön dedim çok eve çocugumuz var unutucam dedm gel düzelelim başkasını soktu bu sefer hayatımıza onlada fotografını gördüm barda buluşmuş sahile gitmişler kızla konuşdum evli oldugunu bilmiyodum dedi ve eşimle ayrışdı eşim bnaa bağırdı çağırdı ikinci plana dşürdü ben o kızla konuşunca kendmi değersiz hissediyorum hep mutsuzum napıcam bilmiyorum eşim suan yanmda kmseylede konuşmuo ama ben nasl sırtımı guvenle yaslıcam bu adama
3 yıl öncesini asla kabul etmiyor yapmadım ben birşey diyor 9 ay önce olanıda sadece mesajlaştık başka hiçbir şey olmadı diyor hatalı olarakta beni gösteriyor çünkü o işteyken bize hiç vakit ayırmıyordu hep erken gidiyo geç geliyodu bende bundan dolayı hep söyleniyordum çok konuşuyormuşum onu daraltıyormuşum benden uzaklaşıyormuş böyle olunca
Yanlış alıntı yaptim.sizin gerçek olduğunuza inanmak istemiyorum ve hatta inanmayı reddediyorum.
yahu aldatmanın makul sebebi mi olur?
ihanet, ihanettir.
yapmayın yahu
tamam affedebilir evliliği devam edebilir, affetmeyedebilir ki kişinin kendi tercihi ancak, yol makul sebebi vardı, yok boşluğa düştü...
yok daha neler.
Önemli değilYanlış alıntı yaptim.
Siz oyle diyence aklima geldi unlu bir psikolok aldatirsa bosarim kadınların erkekleri yuzde 99 aldatiyor demistiBu aldatırsa boşarım diyenler inşallah allah başınıza verirde .ozaman görürsünüz iki üç çocukla nasıl yapacağını .ozaman anlarsınız işte burda ahkam kesmek nasıl oluyomuş allah başına versinde görün .belkide veriyodurda haberiniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?