Aldatılmak ve pişmanlıklar..

endoplazmikbirhatunum

Çok sevioooo
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
84
1
86
İçel Mersin
En samimi arkadaşıymış.. Gurbetteyken O ve ailesi çok sahip çıkmış.. Annesiyle kardeşleriyle çok fazla samimi ama kadının kocası kendisini sevmiyor çünkü aralarındaki ilişkinin cılkını çıkarmışlar çok yüz gözler Gerçi kocası adam olsa ağırlığını koyardı görüştürmezdi onu bile yapamıyor ki... Geçen facebookta o kadınla konuşmalarını yakaladım. Benim tek amacım senin yakınında olmaktı diyor kadınaa oda sevgilinlemi olacaktın yanımda diyor..'Kaç kere geldin sevgilinle buraya diyor' benm sevgilim olacak adamda sen olmadıktan sonra ne işim var gibisinden sinir bozucu konuşmalarr...Ona seni seviyorum ben hep seni karşılıksız sevmedimmi falan diyor.. o kadına ağzıma geleni söyledim o benim arkadaşım sen yanlış anlıyorsun bizi gbisinden bir sürü şeyler söyledi. Erkek arkadaşımla çok kötü kavga ettim 2 gün konuşmadım. Ve 1.5 senedir çıkıyoruz şimdiye kadar 2 defa kavga ettik ve her ikiside bu kadın yüzünden oldu. Normalde anormal derecede iyi anlaşıyoruz ve asla kavgaa olmuyordu aramızda. sonunda seni rahatsız ediyorsa sil gitsin bir daha konuşmam dedi sildim telefonunda face den msn den ama sonrada barıştık tabi ben eskisi gibi davranamıyorum soğuk davranıyorum haliylee affettim ama hala mutsuzum ne yapacağımı hiç bilmiyorumm kafam o kadar çok karıştı kii anlamıyorum bu erkekleri senin evli kadınlaa üstelik 2 ane küçük çocuğuu olan bir kadınlaa ne beklentin olabilir?

Son düzenleme:
çok karışık yazmışsın ama anladığım kadarıyla sevgilin evli ve 2 çocuğu olan aynı zamanda eski tanıdığı olan bir kadınla yazışıyor.yazılanlarda hiç hoş değil
sen 2 defa afettim diyorsun hata etmişsin bence
bu adama bir daha nasıl güveneceksin iyi düşün

Fazlasıyla pişman oldu . unutturmak için elinden geleni yapıyor zamana bıraktım aslında. Eğer bu defa da aynı şeyi yaparsa o kadını kocasına söylemeyi düşünüyorum onun da rahatını bozmazsam rahat etmem çünkü ..

herkes istediğini yaşasın karışmam kimseye ama ortada bişey varsa saklı kalmasın isterim... yaşadığının sorumluluğunu almasını bilecek herkes ben eşine derdim​

herşey biz insanlar için.kimse büyük konuşmamalı.bazen insanlar gerçekten istemeden hatalar yapabiliyrlar.o kişilerde kendilerini belli eder zaten.bence herkese b,kerede olsa şans vermek lazım.herkes hata yapabilir.gerçekten pişmansa aldatan affedilebilir.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ona bu yazıları nasıl yazar insanda biraz ahlak olur kadında az değilmiş bırak onu ona mesaj at bu iş bitti herkes yoluna diye sende üzüleceksin ağlıycaksın ama birzaman sonra düzeleceksin cnm

ona bu yazıları nasıl yazar insanda biraz ahlak olur kadında az değilmiş bırak onu ona mesaj at bu iş bitti herkes yoluna diye sende üzüleceksin ağlıycaksın ama birzaman sonra düzeleceksin cnm

Hayatımda ilk defa bu kadar beni anlayan ve bu kadar güzel anlaştığım bir insanı buldum 1.5 senedir çıkıyoruz ve dönüp baktığmda bu yaşanılan dışında hiç kötü anım yok bırakmak için bitirmek için çook denedim amaa yapamadım :/ Zamana bıraktım neyi zamana bıraktım gerçi onuda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…