Aldatılmak!!!

okumadınız sanırım ? ayrıldık boşandı bitti.

benim gözümde ilk suçlu erkektir kadın sonra gelir oda bana ulaşmaya çalışıyor yada bana nispet derdindeyse onunla da hesabımı görürüm..
sizin yazdığınız cümleler kusura bakmayın peşpeşe olunca saçma erkeği pohpohlar elinin kiridir niteliğinde olmuş..
mesafe kadin/erkek içinde aynıdır..

Kız büyütmenin konuyla alakası şudur hanımefendi dünyaya anne yetiştiriyorum demek istiyorum bilmiyorum kıt beyniniz bunu anlayabildi mi
Burdan da bir provoke bulun yürüyün
Diğer kadınlar dünyaya anne yetiştiremiyor mu falan deyin mesela
Ne çapsız ne lanet zihniyetiniz var dilerim sizde bir gün bir ortamda aklınıza dahi gelmeyen bir kötü fikir ile suçlanırsınız da kalakalırsınız
Neymiş ben tacize uğrayan hak ettiği için uğrar demişim berde demişim bunu Allah’ın cezası sinirlerim bozuldu elim ayağım titriyor
Allah cezanı versin embesil
On küsür yıldır bu forumdayım senin kadar kimseye hakaret etmedim çünkü senin kadar sözlerimi çarpıtan olmamıştı lanet Allah’ın gazabına gel inşallah adi pislik
Değil ban yemek siteden kovulacağımı da bilsem yazdım ki başkasına yapama !
Kötü zihniyetli pislik kendi kötülüğünde boğul inşallah

Lanet kadın !
Tacizci için kurmadım ben o cümleyi yeter on defa yazdım ağlıyorum sinirden
Adi lanet
Haram olsun hakkım beni sabah sabah yavrumun yanında ağlattın

Zaten hep erkekleri bu kadınlar baştan çıkarıyor
Adamcağız evden işe işten eve
Evli olup her kıza yürüyen güya espiri yapan dibinden ayrılmayan adamlar var ya
Yılışık tipler
Biraz eşlerinizi iş ortamlarında gözlemleme şansınız olsa keşke şok olurdunuz
Herkes için söylemiyorum tabi

Lanet kadın !
Adi lanet
Sakin ol ya ne hakkı helali
Güzel bir şekilde yazmış arkafas
Abartmayın şunu

öncelikle geçmiş olsun, çok zor bir süreç ancak yaptığınızı takdir ettim, benzer durumu yaşayan pek çok kadına örnek olsun bu davranış.

konuyu nerelere getirdiniz ? arkadaşlar kendinize gelin bu nedir?
yok ikinci defa aldatılmış, yok kabul edilmiş, yok tek suçlu kadın.bir okuyun benim öyle bir ithamımmı var.
burda kadınlar olarak bile birlikte olamıyorsak vay haline. konu aldatılmak sadece sessiz kalmayın susmayın kendizi kapalı kpılar arkasında saklamayın diye böyle bir konu açtım.

Lanet kadın !
Adi lanet

Ben size yapıcı bı yorum yapmaya çalıştım, sinirlerinizin bozulmuş olmasına veriyorum tepkinizi hakaretlerinize rağmen. Tekrar özür diliyorum bu kadar sinirleriniz bozulduysa. Umarım sakin kafayla okur, ne demeye çalıştığımi neden tepki gösterdiğini anlarsınız. Başka bişey demiyorum.

Şimdi konudaki tüm gün mesajlarınızı okudum. Adam da işinden gücünden olmuş boşanmışsınız. İnşallah tazminat davanız da olumlu sonuçlanır o paraları çatır çatır yersiniz.
parasında pulunda değilim. hakkın adeleti yerini bulsun yeter. öder parasını vicdanını rahatlatır.
ama benim çocuklarımın ve benim yaşadıklarım yerine gelmez.

konuyu baştan aşağı okumadan yorumlar yapılıyor.

Bence Kadın düşmanlıgı değil. Kadını yaralayanda kadındır.Napayım Kocanda gelmeseydi diyen Kadınların Rahatlıgını gördükçe deliriyorum hem erkek hem kadına Birtane nelerine yetmiyor acaba Sinirlenmemek delirmemek elde değil

Konu sahibi seni tebrik ediyorum. Evliliginize sadik kalmayan esinin de yanina birakmamissin , evli bir erkekle hic cekinmeden birlikte olan ahlak yoksunu kadininda. Her ikiside sucludur. Esin sana karsi ekstra sorumludur. Ama ahlaken ikiside sonuna kadar suclu. Nispet yapmasina ne gerek var. hareketleriyle zaten almis kocasini . Dile getirse ne olur. Herkes ne kadar garip dusuncelere sahip.

konuyu baştan aşağı okumadan yorumlar yapılıyor.

Aşağıdaki kelimelerin hiçbirinde boşandım yazmıyor hatta eşim yazıyor.

Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?

parasında pulunda değilim. hakkın adeleti yerini bulsun yeter. öder parasını vicdanını rahatlatır.
ama benim çocuklarımın ve benim yaşadıklarım yerine gelmez.
Vicdanını rahatlatacağı için değil, hem parasız pulsuz hem ailesiz hem arkadaşsız dostsuz hem de işsiz güçsüz kalacak oluşu beni mutlu ediyor böylelerinin.

Siz iki yavrunuzla birlikte olacaksınız, ne güzel. Yaralarınızı birlikte sararsınız. İnşallah bir an evvel gönlünüze ferahlık verir Rabbim.

O apayrı bişey zaten canım. Gelip gerine gerine bana nispet yapan, beni yaralamaya çalışan kadının ben de gözünün yaşına bakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…