Aynı kişiler farklı konulara aynı yorumu yazıyor sanki kadın eşim masum demiş. Evli adamla sevgili olan metresidir ötesi yokAyrica bu konularda kosa kosa gelip kadinin sucu yok kadinin sucu yok sadakat sozu veren kocan diyenlere hayirdir diyesim var.
Kadin zaten kocasinin birinci derecede suclu oldugunu kabul ediyor.Diger kadin da bu vebali odeyecek. Karsindaki adam evliyse ve sen bunu biliyorsan adam sana ne kadar asilsa da ne munasebet diyeceksin. Hoopp orada dur diyeceksin gerekirse adami ifşa edeceksin. Tatli geliyor bazi kadinlara. Ve bu kadinlar ahlaksiz kadinlar.
En az aldatan erkek kadar ahlaksizlar.
diğer sayfalarda yazdım. eski eşim demeliymişim kusura bakmayın.Aşağıdaki kelimelerin hiçbirinde boşandım yazmıyor hatta eşim yazıyor.
Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Ben size yapıcı bı yorum yapmaya çalıştım, sinirlerinizin bozulmuş olmasına veriyorum tepkinizi hakaretlerinize rağmen. Tekrar özür diliyorum bu kadar sinirleriniz bozulduysa. Umarım sakin kafayla okur, ne demeye çalıştığımi neden tepki gösterdiğini anlarsınız. Başka bişey demiyorum.
Kes dileme özür falan benim 6 yaşında kızımın gözü önünde beni ağlattın
Ben üç tane kızımı arımla namusumla 14 yıldır tek başına sadece Allah’ın yardımıyla yetiştiriyorum
Ben nasıl kalkıp tacize uğrayan kişi hak etmiştir demiş olabilirim
On defa öyle demedim mümkün değil asla yazdığım halde devam ettin öyle yazmaya Allah sorsun yazıklar olsun
Kız büyütmenin konuyla alakası şudur hanımefendi dünyaya anne yetiştiriyorum demek istiyorum bilmiyorum kıt beyniniz bunu anlayabildi mi
Burdan da bir provoke bulun yürüyün
Diğer kadınlar dünyaya anne yetiştiremiyor mu falan deyin mesela
Ne çapsız ne lanet zihniyetiniz var dilerim sizde bir gün bir ortamda aklınıza dahi gelmeyen bir kötü fikir ile suçlanırsınız da kalakalırsınız
Neymiş ben tacize uğrayan hak ettiği için uğrar demişim berde demişim bunu Allah’ın cezası sinirlerim bozuldu elim ayağım titriyor
Allah cezanı versin embesil
On küsür yıldır bu forumdayım senin kadar kimseye hakaret etmedim çünkü senin kadar sözlerimi çarpıtan olmamıştı lanet Allah’ın gazabına gel inşallah adi pislik
Değil ban yemek siteden kovulacağımı da bilsem yazdım ki başkasına yapama !
Kötü zihniyetli pislik kendi kötülüğünde boğul inşallah
Yavrum ben belki 15 yıldır bu forumdayımbu nedir yahu ?
bunca beddu etmeyi de nerden ogrendin
bir konuda da beddua olmasa geleneğimiz bozulur arkadaş
ozaman şimdiki kadar cesaretli değildim belki. belki çocuklar için diyerek kendimi kandırdım ,belki inandım, aile birliğim bozulmasın diye şans vermek istedim EVET HATA yaptım.Aldatılmayı kabul etmek; tekrar aldatılmayı kabullenebilirim demenin diğer bir yolu bana göre.
Kadın kendinden hep ödün veriyor; aman çocugum var. Aman yuvam dağılmasın vs ..
Siz çocuğunuz olduğu için boşanmıyorsunuz ! ama adam çocuğunuz olduğu halde o cocukların annesinin üzerine gül koklayabiliyor ?
Bende aldatıldım. Duyduğum an eşime cevap hakkı vermeden eşyalarımı toplayıp o evden çıktım, affetmedim. Etmem .
Bugün affetsem, yarın tekrar yapacağını biliyordum çünkü. Aldatmanın hatası da olmaz, affıda.
Erkek veya kadın suçlu aramayın, ikisi de suçlu, ikisi de kabahatli, erkek aldattığı için suçlu, kadın ona uyduğu için suçlu siz ise affettiğiniz için suçlusunuz ( bana göre )
Dilerim bundan sonra ki hayatınızda mutluluk hep sizinle olur
Bence benim konunuza yaptığım yorum gayet sakin ve normal bir yorum.ozaman şimdiki kadar cesaretli değildim belki. belki çocuklar için diyerek kendimi kandırdım ,belki inandım, aile birliğim bozulmasın diye şans vermek istedim EVET HATA yaptım.
ama yinede bir kadına bunları söyleyemezdim.
Hayırdır neyin kimin hırsıyla yazdınız bu yorumu konu sahibine karşı çok ağır olmuş. Umrumda değil aldatmışmış iyi yapmış o kadına haddini bildirmekle. Kim yuvası yıkılıyorsa yıksın karşı tarafıda. Sadakatsiz olan eştir eyvallah ama karşıdakinin eşinin bir suçu yok o zaman o pislik eşten kurtulsun oda.Yahu kocanıza ne yaptınız peki? Neden her daim kadınlar suçlanıyor tamam hatalı ama asıl en en büyük hatada kocanızda üzgünüm. Boşanmayı düşünmüyorsanız da kocanıza bir şey diyemeyip sinirini kadından çıkarmaya çalışan kişi oluyorsunuz ki bu yanlış ve bence yine aldatma olacaktır maalesef. Karşı taraf sizi düşünmek zorunda değil eşiniz düşünmeli ki umurunda da değilmişki aldatmış.
konuyu nerelere getirdiniz ? arkadaşlar kendinize gelin bu nedir?
yok ikinci defa aldatılmış, yok kabul edilmiş, yok tek suçlu kadın.bir okuyun benim öyle bir ithamımmı var.
burda kadınlar olarak bile birlikte olamıyorsak vay haline. konu aldatılmak sadece sessiz kalmayın susmayın kendizi kapalı kpılar arkasında saklamayın diye böyle bir konu açtım.
kusura bakmayın öyle bir algı vermek istemedim. o zaman belki bunları yaşadım bilmiyorum demek istedim.Bence benim konunuza yaptığım yorum gayet sakin ve normal bir yorum.
En azından ben öyle düşünüyorum, aldatılmış biri olarak; bu aldatılan kadınların kocalarını AFFEDİP tekrar tekrar aldatılmalarını ben hazmedemiyorum ! kusura bakmayın.
Yavrum ben belki 15 yıldır bu forumdayım
Bana alenen diyor ki ben demişim ki tacize uğrayan bunu hak eder
Hayır diyorum demedim diyorum mümkün değil diyorum anneyim diyorum kızlarım var diyorum yok dedin Allah dedin bi dön oku nerde demişim
Bu şeytanlık ya
Bu fitne bu bozgunculuk bu nifak!!!
Okumadan sallıyorlar ya ayyyyokumadınız sanırım ? ayrıldık boşandı bitti.
Hayırdır neyin kimin hırsıyla yazdınız bu yorumu konu sahibine karşı çok ağır olmuş. Umrumda değil aldatmışmış iyi yapmış o kadına haddini bildirmekle. Kim yuvası yıkılıyorsa yıksın karşı tarafıda. Sadakatsiz olan eştir eyvallah ama karşıdakinin eşinin bir suçu yok o zaman o pislik eşten kurtulsun oda.
Arkadaşım, diğer bayan gayet güzel bir uslupla, asla saygı çizgisini aşmadan yazıyor. Bu kadar hararete gerek yokYavrum ben belki 15 yıldır bu forumdayım
Bana alenen diyor ki ben demişim ki tacize uğrayan bunu hak eder
Hayır diyorum demedim diyorum mümkün değil diyorum anneyim diyorum kızlarım var diyorum yok dedin Allah dedin bi dön oku nerde demişim
Bu şeytanlık ya
Bu fitne bu bozgunculuk bu nifak!!!
Okumadan sallıyorlar ya ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?