Aldatılmak!!!

konuyu nerelere getirdiniz ? arkadaşlar kendinize gelin bu nedir?
yok ikinci defa aldatılmış, yok kabul edilmiş, yok tek suçlu kadın.bir okuyun benim öyle bir ithamımmı var.
burda kadınlar olarak bile birlikte olamıyorsak vay haline. konu aldatılmak sadece sessiz kalmayın susmayın kendizi kapalı kpılar arkasında saklamayın diye böyle bir konu açtım.

Aynı kişiler farklı konulara aynı yorumu yazıyor sanki kadın eşim masum demiş. Evli adamla sevgili olan metresidir ötesi yok

diğer sayfalarda yazdım. eski eşim demeliymişim kusura bakmayın.

bu nedir yahu ?
bunca beddu etmeyi de nerden ogrendin
bir konuda da beddua olmasa geleneğimiz bozulur arkadaş

Aldatanı affetmek; tekrar aldatılmayı kabullenebilirim demenin diğer bir yolu bana göre.
Kadın kendinden hep ödün veriyor; aman çocugum var. Aman yuvam dağılmasın vs ..
Siz çocuğunuz olduğu için boşanmıyorsunuz ! ama adam çocuğunuz olduğu halde o cocukların annesinin üzerine gül koklayabiliyor ?

Bende aldatıldım. Duyduğum an eşime cevap hakkı vermeden eşyalarımı toplayıp o evden çıktım, affetmedim. Etmem .
Bugün affetsem, yarın tekrar yapacağını biliyordum çünkü. Aldatmanın hatası da olmaz, affıda.
Erkek veya kadın suçlu aramayın, ikisi de suçlu, ikisi de kabahatli, erkek aldattığı için suçlu, kadın ona uyduğu için suçlu siz ise affettiğiniz için suçlusunuz ( bana göre )

Dilerim bundan sonra ki hayatınızda mutluluk hep sizinle olur

bu nedir yahu ?
bunca beddu etmeyi de nerden ogrendin
bir konuda da beddua olmasa geleneğimiz bozulur arkadaş
Yavrum ben belki 15 yıldır bu forumdayım
Bana alenen diyor ki ben demişim ki tacize uğrayan bunu hak eder
Hayır diyorum demedim diyorum mümkün değil diyorum anneyim diyorum kızlarım var diyorum yok dedin Allah dedin bi dön oku nerde demişim
Bu şeytanlık ya
Bu fitne bu bozgunculuk bu nifak!!!

ozaman şimdiki kadar cesaretli değildim belki. belki çocuklar için diyerek kendimi kandırdım ,belki inandım, aile birliğim bozulmasın diye şans vermek istedim EVET HATA yaptım.
ama yinede bir kadına bunları söyleyemezdim.

Bence benim konunuza yaptığım yorum gayet sakin ve normal bir yorum.
En azından ben öyle düşünüyorum, aldatılmış biri olarak; bu aldatılan kadınların kocalarını AFFEDİP tekrar tekrar aldatılmalarını ben hazmedemiyorum ! kusura bakmayın.

Hayırdır neyin kimin hırsıyla yazdınız bu yorumu konu sahibine karşı çok ağır olmuş. Umrumda değil aldatmışmış iyi yapmış o kadına haddini bildirmekle. Kim yuvası yıkılıyorsa yıksın karşı tarafıda. Sadakatsiz olan eştir eyvallah ama karşıdakinin eşinin bir suçu yok o zaman o pislik eşten kurtulsun oda.

Siz boşverin tartışanları. Ben daha ilk defa bdv de girdiğim aldatılma konusunda az üzüldüm. Yaptıklarınızdan dolayı benim bile içimin yağları eridi. İnanın aldatılma konularına bakmadan daha konu başlığını görünce bile yine hangi kadına acı çektirdiler ne haksızlıklar yaptılar masumken bide suçlu durumuna düşürdülerde ağlayarak konu açmış diye dertleniyodum. Konunuzu okuyunca şaşırdım. Her aldatılan kadından da aynı performansları bekliyorum hatta daha fazlasını. Siz örnek olun herkese böyle. Size yanlış yapanlara siz daha fazlasını yapın. Kimsenin yanına kalmasın.

kusura bakmayın öyle bir algı vermek istemedim. o zaman belki bunları yaşadım bilmiyorum demek istedim.
tekrar kusura bakmayın.

dedin demiyor böyle demiş olursunuz geçmişte taciz yaşayanlar okursa yanlış anlayabilir böyle bir tramva geçmişi olanlar görünce yazıyı üzülebilir diyor kaldı ki evet 2 cümleniz alt alta olduğu için kadın kuyruk sallamazsa erkek gelmez gibi bir cümle olmuş arkadaş onu anlatmaya çalışıyor..

Tabiki eşin suçlu ama kadın da sütten çıkmış ak kaşık değil keşke ilk yaptığında affetmeseydiniz ikinci kez güvenip tekrar yaralandınız bu daha ağır bir travma olmuştur sizde olucağı varmış demekki malesef ki yaşamadan anlayamıyor insanoğlu bundan sonrakı hayatınızda umarım çok mutlu olursunuz süründürün o iki pisliği de

Hırsım komple erkeklere aslında:) Şöyle ki konuyu ilk okuduğumda boşanma ya da eski eş kelimelerini göremedim. Sadece kadına yüklenen bir tutumdan ise hiç hoşlanmıyorum. Konu sahibi az önce yazmış zaten eski eş demeliydim kusura bakmayın diye. Yani biz anlaştık:) Artı, ben her durumda buna izin veren kadına da kızıyor olsam da bakın yine söylüyorum eşinden çıkarmayıp kadından sinir çıkarılmaz. Ha kocaya yapılması gereken yapılır sonra da diğer kadının canı yansın isteniyorsa o konu sahibinin takdirinde olan bir konu.

Arkadaşım, diğer bayan gayet güzel bir uslupla, asla saygı çizgisini aşmadan yazıyor. Bu kadar hararete gerek yok

Kadın yüz vermese, erkek yanlış yapmaz derseniz, bu laf bir çok farklı yere çekilir dedi. Siz tacize uğrayan hakketmiştir demediniz elbet.

Ama erkek kime nasıl davranacağını bilir demek de çooook saçma. Erkek adam olsun, karşısındaki kim olursa olsun, kendi namusunu, eşine verdiği sözü korusun. Olması gereken bu.

Nasıl çevrenizdeki adamların sizi ayartmaları gibi bir ihtimal asla olmayacaksa, adamlar içinde ayartılma ihtimali olmamalı. Yapan 2. kişiden bağımsız olarak kendi şerefsizliğinden yapıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…